Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azzal az ég egy adta világon semmi gond nem volt.Zozzy 5 írta:A játékvezetés vmi hihetetlen korrekt...
Zozzy 5 írta:A játékvezetés vmi hihetetlen korrekt...
Mindenféle kötekedés nélkül írom,h azért kicsit erős ez,h "eladjon".Mert ez úgy veszi ki magát mintha csak őt hibáztatnád(ami szíved joga) de azért sztem nem igazán lehet azt a dolgot egy emberre kihegyezni.Mert ha jól emlékszem akkor pl Görbicz nagyon bután vesztett lasztit kb 7mpvel a vége előtt...(de lehet az egy másik rendezvényen volt...gekkodan írta:Hogy eladjon egy VB-t, ahogy Sidney-ben egy olimpiát?senzu írta:Mocsai kellett volna, csak az a tirpák szegediek
Kell a frásznak Mocsai....
Varga Tamás írta:messi4ever!
Te pedig vedd kisebbre az avatarodat, légyszi!
Széthúzza a fórumot!
Köszi!
Hogy eladjon egy VB-t, ahogy Sidney-ben egy olimpiát?senzu írta:Mocsai kellett volna, csak az a tirpák szegediek
torrestoni írta:Hát..., azt a "bravúrt" én leginkább a sikeréhes lányoknak tudnám be, akik meg akarták mutatni mire képesek valójában. Egyébként Hajdu szakmailag felkészült, de nem képes kezelni a játékosait... A mai nyilatkozatáról pedig ne is beszéljünk, egy VB-n, de bármilyen nagy volumenű versenyen -szövetségi kapitányként- miért kell mindig az esélytelenséget hangsúlyozni...
Szívből remélem nem lesz vérlázítóan gyenge a fiúk játéka, s ha az eredményben nem is, de játékban fel-fel tudják majd venni a házigazdák ellen a versenyt. Ha azt látom majd, hogy mindent megtesznek, akkor nem lehet gond, a győzelem másodlagos, egyben szenzációs lenne.
Hajdura visszatérve pedig, én személy szerint köszönöm az eddigi munkáját, de most már keressen magának jobb elfoglaltságot, mert mind a női, mind a férfi válogatottnál tett, s hozott érthetetlen lépéseket, döntéseket, illetve nyilatkozott barom módjára, s közel sem volt képes a maximumot kihozni a játékosállományból...
Az a 8. hely valójában olimpiai 4. hely, csak a korrektség kedvéért.senzu írta:amíg Hajdu János a szövetségi kapitány, én nagy eredményekre nem számítanéksocio66 írta:Ma a Horvátokkal játszunk,ami egy fokkal nem lesz könnyebb mint a Franciák elleni találkozó..Mindenesetre reménykedni lehet,a meccs kezdetéig mindenképp.Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én mindig várom a nagy eredményt ettől a csapattól,aztán mindig csalódok sajnos..
Egyszer kijöhetne nekünk is már a lépés és nem csak azt mutatnánk meg ,hogyan lehet nagy előnyt leadni és kikapni,hanem a fordítottját is.
Hajrá!![]()
olimpia 8. hely is azért jött össze neki, mert ott volt mellette Konkoly Csaba
amíg Hajdu János a szövetségi kapitány, én nagy eredményekre nem számítanéksocio66 írta:Ma a Horvátokkal játszunk,ami egy fokkal nem lesz könnyebb mint a Franciák elleni találkozó..Mindenesetre reménykedni lehet,a meccs kezdetéig mindenképp.Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én mindig várom a nagy eredményt ettől a csapattól,aztán mindig csalódok sajnos..
Egyszer kijöhetne nekünk is már a lépés és nem csak azt mutatnánk meg ,hogyan lehet nagy előnyt leadni és kikapni,hanem a fordítottját is.
Hajrá!
No igen, számomra az a legdúrvább, hogy mint a kommentátor, mind a szakértő azt hangoztatták a VB elején, hogy Putics nagy fegyver lehet a magabiztos hetesei révén. Na ez nagyon nem jött be...Vito írta:(Putics lesz.rom hetesei)