Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
14:15nél ziccert hibáztunk,a kontrából meg gólt kaptunk.gianni írta:megy el a hajó...
na ez milyen eb lesz?
Persze lehet neki örülni,de jellemző adat,h nemtom mennyi éve csak mi nyerjük ezt meg, nem is csoda, mivel általában ilyen ellenfeleket választunk(miihii írta:És azért a női válogatottunk is hibátlan a Pannon kupán,a csoportelsőség lesz a tét az utsó meccsnek,asszem Croatia ellen!Csak így tovább,Hölgyeim!![]()
HAJRÁ MAGYAROK!!!
megy a sport1-en is ha érdekelsuperG írta:Hello!
Nem tudja valaki hogy a neten hol lehet nézni a Szeged-Veszprém kézilabda meccset?
Elöre is köszi!
van nekiféjreelprat írta:Mivel emberek vagyunk és nem gépek,talán nagyobb a hiba%...Varga Tamás írta:Egy héttel az olimpia előtt még azt is meggondolom, hogyan üljek le a székre, vagy mit főzzek. Meg gondolom van édesanyja is, vagy barátja. Küldte volna ki őt a konyhába.![]()
Amúgy pedig nagyon sok esetben igaz -bár nem ismerem Görbe családi hátterét- hogy még ha van is édesanyja meg barátja (jelen esetben férje),segítsége nincs,ha érted mire gondolok....
Sajnálatos dolog,de megtörtént,sztem senkit nem lehet ezért hibáztatni,még akkor sem, ha bele lehetne ebbe kötni,magyarázni.
Akkor ezt megbeszéltük.elprat írta:Mivel emberek vagyunk és nem gépek,talán nagyobb a hiba%...Varga Tamás írta:Egy héttel az olimpia előtt még azt is meggondolom, hogyan üljek le a székre, vagy mit főzzek. Meg gondolom van édesanyja is, vagy barátja. Küldte volna ki őt a konyhába.![]()
Amúgy pedig nagyon sok esetben igaz -bár nem ismerem Görbe családi hátterét- hogy még ha van is édesanyja meg barátja (jelen esetben férje),segítsége nincs,ha érted mire gondolok....
Sajnálatos dolog,de megtörtént,sztem senkit nem lehet ezért hibáztatni,még akkor sem, ha bele lehetne ebbe kötni,magyarázni.
Mivel emberek vagyunk és nem gépek,talán nagyobb a hiba%...Varga Tamás írta:Egy héttel az olimpia előtt még azt is meggondolom, hogyan üljek le a székre, vagy mit főzzek. Meg gondolom van édesanyja is, vagy barátja. Küldte volna ki őt a konyhába.![]()
Miki!ozsimiki írta:Tamás,akkor egy olimpikon a konyha közelébe se menjen? Mert teszem azt,ha más főz,ő meg odamegy,és az a másik löki rá,akkor is gondolom nagyon figyelmetlen volt,vannak dolgok amik csak úgy megtörténnek. Fürdőszobában sem direkt szoktak elhasalni az emberek.
Amit Vito írt,azt én is hallottam,bár ehhez sok köze nincs,gondolom nem a menőzés miatt öntötte magára.
Isten tartsa meg "jó szokását"...Varga Tamás írta: Édesanyám 61 éves, és úgy 50 éve főz, de még sosem borította magára a forró olajat.