Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vannak országok, vannak szövetségek, ahol ilyesmiért büntetést rónak ki a versenyzőre.ozsimiki írta:Tamás lentebbi egyszavas reakcióját nem is akartam lereagálni,mert csúnyább jelzőkkel illettem volna őt. Zsu emberibb formában vázolta az én véleményemet is.
Akkor lett volna figyelmetlen,ha elmegy pl síelni csak úgy egyet,vagy vmi extrém sportot kipróbál a hecc kedvéért,de ahogy Zsu is írta,ilyen bármikor bárkivel előfordulhat, persze aki megfordul a konyhában főzés címén...
igazelprat írta:Hozzátenném még,hogy sztem napokig sírna 1folytában,ha az alanti sorokat olvasná.
"Segítenünk" kéne neki és reménykednii a mihamarabbi gyógyulásban,nem még belerúgni egyet-kettőt...
Szerintem, pedig igazat adtam Neked, és nem tovább ragozni a dolgot.elprat írta:Hozzátenném még,hogy sztem napokig sírna 1folytában,ha az alanti sorokat olvasná.
"Segítenünk" kéne neki és reménykednii a mihamarabbi gyógyulásban,nem még belerúgni egyet-kettőt...
Ez most kinek szólt?Varga Tamás írta:Marha.Rezi Torres írta:Súlyos sérülést szenvedett a magyar női kézilabda-válogatott kiváló játékosa.
A Győri ETO KC irányítója ma délelőtt leforrázta jobb lábfejét és a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba került. Dr. Szálasy László csapatorvos még nem tudott érdemben nyilatkozni a játékos sérüléséről. Görbe gyógyulása várhatóan 1-3 hét.
Hajdu János szövetségi kapitány mindenképpen elviszi az olimpiára csapat meghatározó játékosát, de jelen helyzetben körülbelül 50 százalék az esély arra, hogy Anita pályára léphet Pekingben.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MINÉL ELŐBBI GYÓGYULÁST GÖRBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Marha.Rezi Torres írta:Súlyos sérülést szenvedett a magyar női kézilabda-válogatott kiváló játékosa.
A Győri ETO KC irányítója ma délelőtt leforrázta jobb lábfejét és a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba került. Dr. Szálasy László csapatorvos még nem tudott érdemben nyilatkozni a játékos sérüléséről. Görbe gyógyulása várhatóan 1-3 hét.
Hajdu János szövetségi kapitány mindenképpen elviszi az olimpiára csapat meghatározó játékosát, de jelen helyzetben körülbelül 50 százalék az esély arra, hogy Anita pályára léphet Pekingben.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MINÉL ELŐBBI GYÓGYULÁST GÖRBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neem..csak szoktam meccsekre járni..Rezi Torres írta:netán győri vagy???MeNnOn írta:ááá imádom ezt a csapatot
főleg hornyákot akivel szoktam néha dumálni![]()
anyirajófej:D
netán győri vagy???MeNnOn írta:ááá imádom ezt a csapatot
főleg hornyákot akivel szoktam néha dumálni![]()
anyirajófej:D
mond hogy nem igaz!!!ááááááááááááááá nemáá!!Görbe nélkül eccerűen senkik vagyunk!!!!MeNnOn írta:ez komoly?Lionel Messi Fan írta:Szegény Görbicz lehet nem lesz ott az Olimpián mert a jobb lábfejét megégette forró olajjal :S:S:S
esélyünk ssincs akkor..mindenkit bírok,de nélküle nincs esélyünk szerintem..
ez komoly?Lionel Messi Fan írta:Szegény Görbicz lehet nem lesz ott az Olimpián mert a jobb lábfejét megégette forró olajjal :S:S:S
A riporter vagy a kommentátor használta a "láncdohányos" kifejezést. Találó és derűre okot adó volt.VIII.Henrik írta:Tegnap este megnéztem a bosnyák-magyar meccset a sport2-n. A bírókra tényleg igaz Kimi beceneve is, Jégemberek, de akár Folyékony Nitrogének is lehetnének. Komolyabbra fordítva szót, hihetetlen valóban a nézői csőcselék mit művelt. Mikor átkapcsoltam, azon kezdtem tűnődni miért ilyen a kép minősége, majd a kommentátorok elárulák a titkot: "Nagyobb a füst, mint egy sraki kocsmában!" Na ez aztán nem semmi, ráadásul tetézték a dobálással, és a svéd ellenőr kigúnyolásával. Teljesen megértem a feldúltságát, dühét én is. Várjanak nyugodtan a következő selejtezőkre.
elég böszme csoportba vagyunk!!!orosz korea német!!PPffuuu nem lesz egyszerű!!!Lesy írta:Olimpia: a beosztás, nők:
A csoport: Kazahsztán, Angola, Franciaország, Románia, Norvégia, Kína
B csoport: Brazília, Svédország, MAGYARORSZÁG, Németország, Oroszország, Koreai Köztársaság
Férfiak:
A csoport: Lengyelország, Franciaország, Horvátország, Kína, Spanyolország, Brazília
B csoport: Németország, Dánia, Oroszország, Koreai Köztársaság, Izland, Egyiptom