Hazai és nemzetközi kézilabda

Minden ami nem foci, de sport
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.01. 17:14:23

ozsimiki írta:Tamás lentebbi egyszavas reakcióját nem is akartam lereagálni,mert csúnyább jelzőkkel illettem volna őt. Zsu emberibb formában vázolta az én véleményemet is.

Akkor lett volna figyelmetlen,ha elmegy pl síelni csak úgy egyet,vagy vmi extrém sportot kipróbál a hecc kedvéért,de ahogy Zsu is írta,ilyen bármikor bárkivel előfordulhat, persze aki megfordul a konyhában főzés címén...
Vannak országok, vannak szövetségek, ahol ilyesmiért büntetést rónak ki a versenyzőre.
Nagyon sajnálom, ha nem értitek az én interpretációmat, amelynek ugyanolyan létjogosultsága van, mint a Tiéteknek. Ugyanis Görbicz Anita nem edzésen, mérkőzésen sérült meg, hanem MAGÁN JELLEGŰ sérülést szenvedett, ami simán elkerülhető lett volna. Édesanyám 61 éves, és úgy 50 éve főz, de még sosem borította magára a forró olajat. Egy olimpikon, aki ráadásul egy csapatverseny résztvevője lesz, sokkal körültekintőbben járjon el. Mert figyelmetlenségével nemcsak magát, hanem csapattársait, és rajtuk keresztül az országot képviselő válogatottat hozta kellemetlen helyzetbe. Ezen véleményem határozott. A kifejezés módja kelthetett visszatetszést. Azért elnézést kérek, és visszavonom. De, hogy felelőtlen módon viselkedett, azt sziklaszilárdan hiszem.
Ennyi. Nem vitatkozni kívánok, de ez a véleményem. :wink:
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2008.08.01. 17:06:50

elprat írta:Hozzátenném még,hogy sztem napokig sírna 1folytában,ha az alanti sorokat olvasná.
"Segítenünk" kéne neki és reménykednii a mihamarabbi gyógyulásban,nem még belerúgni egyet-kettőt...
igaz

BAR megjegyezném, hallomások alapján (valamint 1-2 ismerősöm már találkozott vele) elég elviselhetetlen és sztárallűröktől sem mentes, kicsit nagyképű személy a mi Görbénk.

ettől függetlenül:
mielőbbi gyógyulást neki és sok sikert az olimpián
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.01. 17:06:44

Tamás lentebbi egyszavas reakcióját nem is akartam lereagálni,mert csúnyább jelzőkkel illettem volna őt. Zsu emberibb formában vázolta az én véleményemet is.

Akkor lett volna figyelmetlen,ha elmegy pl síelni csak úgy egyet,vagy vmi extrém sportot kipróbál a hecc kedvéért,de ahogy Zsu is írta,ilyen bármikor bárkivel előfordulhat, persze aki megfordul a konyhában főzés címén...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.01. 17:05:12

elprat írta:Hozzátenném még,hogy sztem napokig sírna 1folytában,ha az alanti sorokat olvasná.
"Segítenünk" kéne neki és reménykednii a mihamarabbi gyógyulásban,nem még belerúgni egyet-kettőt...
Szerintem, pedig igazat adtam Neked, és nem tovább ragozni a dolgot.
Mir.
Kép
elprat
Capitá del Barça

2008.08.01. 16:51:27

Hozzátenném még,hogy sztem napokig sírna 1folytában,ha az alanti sorokat olvasná.
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.01. 16:42:32

1. rendben.
2. rendben.
3. még sosem ültem lovon. :lol:
Mir.
4. igazad van.
Kép
elprat
Capitá del Barça

2008.08.01. 16:31:52

A szavaidat szerintem azért megválogat6nád.
Ennyi erővel egy fontos bajnoki,ill BL meccsek előtt is vigyáznia kéne magára,tehát az év minden napján és kb egész életében!
Hülyeség amiről hadoválsz.

Sz.arok a példálozásodra,és tudod miért?
Azért mert ő is ember!
A 7köznapokon ő is "csak" valakinek a lánya,barátnő,egy barát,és egy feleség stb.
Háztartási baleset,ami akárkivel megtörténhet ha akarja ha nem.
A jó és rossz történéseket nem lehet előre pontosan kiszámítani,megjósolni-vagy van valaki aki rendelkezik efféle képességekkel?Az most szóljon!

Basszus,annyi történt,hogy szimplán enni akart adni a családjának...
Ugyanazt csinálta,mint kb 1 hete,mikor szintén főzött,csak akkor nem öntötte ki a vizet a padlóra és nem csúszott el.

Járjanak étterembe OLIMPIA előtt egy hónappal,nehogy hasonló dolgok történjenek?
Ennyi erővel ételmérgezést is kaphat,továbbá eltörheti a lépcsőn a bokáját vagy amit akarsz...

Vagy mondjuk azt -ÉS MINDENKITŐL ELNÉZÉST- szegény Kolonics hogy "tehetett olyat",hogy az olimpia előtt 1-2 héttel meghal, felkészülés közben???????????????????????

Ha valakitől elköszönsz,mondván: "vigyázz magadra" -semmit nem jelent,mivel SOSEM lehet tudni...

Szállj le a magas lóról :shock:

JA ÉS SZTEM Ő NEM "HÜLYÉSKEDÉSBŐL" AKARTA MEGSÜTNI AZT A K.RVA RÁNTOTT HÚST!
TE SZOKTÁL SZIMPLÁN HÜLYESÉGBŐL RÁNTOTT HÚST KÉSZÍTENI VARGA TAMÁS?
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.01. 16:11:41

Görbicz-nek.
Azt gondolom, hogy egy sportoló, aki élete legfontosabb versenyére készül, és a Hazájáért kell küzdenie, az jobban figyeljen oda. Figyelmetlenségből ne borítsa a lábára a forró olajat. meg lehet fázni, be lehet lázasodni, de ilyen felelőtlenséggel kétségessé tenni az olimpiai részvételét, nem szép dolog.
Hál' Istennek nem komoly a baj, így már a csoportmeccseken is szóhoz juthat. Szükség is lesz rá, mert nehéz csoportba sorsoltak bennünket.
És nehogy azt gondold, hogy egyedül vagyok a reakciómmal. Vajda Attila 2004-es esetét olvasd el, amikor beleesett az üvegajtóba hülyéskedés közben. angyal Zoltán majdnem levette a fejét.
Ja, és ez a véleményem. Folytatni nem kívánom. Lehet rá reagálni, de nem kívánom tovább nyújtani, és esetleges vitát generálni.
Kép
elprat
Capitá del Barça

2008.08.01. 16:05:42

Varga Tamás írta:
Rezi Torres írta:Súlyos sérülést szenvedett a magyar női kézilabda-válogatott kiváló játékosa.

A Győri ETO KC irányítója ma délelőtt leforrázta jobb lábfejét és a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba került. Dr. Szálasy László csapatorvos még nem tudott érdemben nyilatkozni a játékos sérüléséről. Görbe gyógyulása várhatóan 1-3 hét.
Hajdu János szövetségi kapitány mindenképpen elviszi az olimpiára csapat meghatározó játékosát, de jelen helyzetben körülbelül 50 százalék az esély arra, hogy Anita pályára léphet Pekingben.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

MINÉL ELŐBBI GYÓGYULÁST GÖRBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marha. :cry: :cry: :cry:
Ez most kinek szólt?
Annak akit idéztél vagy Görbének?
Ha utóbbinak,ezt a jelzőt kikérem magamnak az Ő nevében is :shock:
Mit megengedsz magadnak egyes esetekben,kapj már a fejedhez ember!!!!!!!!!!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.29. 14:54:46

Rezi Torres írta:Súlyos sérülést szenvedett a magyar női kézilabda-válogatott kiváló játékosa.

A Győri ETO KC irányítója ma délelőtt leforrázta jobb lábfejét és a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba került. Dr. Szálasy László csapatorvos még nem tudott érdemben nyilatkozni a játékos sérüléséről. Görbe gyógyulása várhatóan 1-3 hét.
Hajdu János szövetségi kapitány mindenképpen elviszi az olimpiára csapat meghatározó játékosát, de jelen helyzetben körülbelül 50 százalék az esély arra, hogy Anita pályára léphet Pekingben.

Marha. :cry: :cry: :cry:
Kép
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.07.29. 14:16:06

Rezi Torres írta:
MeNnOn írta:ááá imádom ezt a csapatot :D
főleg hornyákot akivel szoktam néha dumálni :lol: :lol: anyirajófej:D
netán győri vagy???
neem..csak szoktam meccsekre járni.. :lol: :lol:
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2008.07.29. 13:44:22

Súlyos sérülést szenvedett a magyar női kézilabda-válogatott kiváló játékosa.

Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2008.07.29. 13:38:53

MeNnOn írta:ááá imádom ezt a csapatot :D
netán győri vagy???
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2008.07.29. 13:38:26

MeNnOn írta:
Lionel Messi Fan írta:Szegény Görbicz lehet nem lesz ott az Olimpián mert a jobb lábfejét megégette forró olajjal :S:S:S
ez komoly?
esélyünk ssincs akkor..mindenkit bírok,de nélküle nincs esélyünk szerintem.. :oops:
mond hogy nem igaz!!!ááááááááááááááá nemáá!!Görbe nélkül eccerűen senkik vagyunk!!!!
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.07.29. 13:29:23

Lionel Messi Fan írta:Szegény Görbicz lehet nem lesz ott az Olimpián mert a jobb lábfejét megégette forró olajjal :S:S:S
ez komoly?
esélyünk ssincs akkor..mindenkit bírok,de nélküle nincs esélyünk szerintem.. :oops:
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

Lionel Messi Fan
Jugador d'estrella

2008.07.29. 13:26:56

Szegény Görbicz lehet nem lesz ott az Olimpián mert a jobb lábfejét megégette forró olajjal :S:S:S
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.07.27. 20:43:45

ááá imádom ezt a csapatot :D
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

Kaka10
Jugador del Barça

2008.06.21. 19:13:09

remélem a magyarok villantanak valamit az olimpián!!!Egy dobogó jó lenne!!!Ha a Pálinger meg a Görbe úgy játszik ahogy szokott akkor meglehet!!persze kellenek hozzá a többiek is de az ő teljesítményük sorsdöntő!!!
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
Drigo
Eurobarca Staff

2008.06.21. 17:06:50

Csak szeretném megosztani veletek, hogy még a KEK győztes Veszprémnél is tisztában vannak vele, hogy kinek kell igazán szurkolni.

Hát nekünk!

A képen az ott Ilyés Ferenc egy Felsőörsös sállal a kezében 8). A képet haverom csinálta, aki nagy fan lévén bejutotta kézisek vip bulijára. Én speciel nem nagyon komálom az MKB-t, de ezzel most nagyot nőttek a szememben :D
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.06.16. 19:25:29

Igen, az nekem sem tetszett amikor a "hivatalos oldalról", a kötelességekről kezdett beszélni. Kiváncsi vagyok mit tett volna ő a bosnyák csarnokban. Kétlem, hogy a stúdióbeli kijelentése szerint cselekedett volna. Minden épeszű ellenfél a lehető leggyorsabban húzta volna el a belét a helyszínről.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.16. 19:19:00

VIII.Henrik írta:Tegnap este megnéztem a bosnyák-magyar meccset a sport2-n. A bírókra tényleg igaz Kimi beceneve is, Jégemberek, de akár Folyékony Nitrogének is lehetnének. Komolyabbra fordítva szót, hihetetlen valóban a nézői csőcselék mit művelt. Mikor átkapcsoltam, azon kezdtem tűnődni miért ilyen a kép minősége, majd a kommentátorok elárulák a titkot: "Nagyobb a füst, mint egy sraki kocsmában!" Na ez aztán nem semmi, ráadásul tetézték a dobálással, és a svéd ellenőr kigúnyolásával. Teljesen megértem a feldúltságát, dühét én is. Várjanak nyugodtan a következő selejtezőkre.
A riporter vagy a kommentátor használta a "láncdohányos" kifejezést. Találó és derűre okot adó volt.
És, anyit kiegészítésképp, hogy Marosi László, a stúdióbeli szekkommentátor egy picit idegesített. Elhiszem, hogy diplomatikusnak kell lennie, de ennyire talán mégsem. Mindig is vallottam: a gyereket a nevén kell nevezni.
Kép
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.06.16. 19:14:08

Tegnap este megnéztem a bosnyák-magyar meccset a sport2-n. A bírókra tényleg igaz Kimi beceneve is, Jégemberek, de akár Folyékony Nitrogének is lehetnének. Komolyabbra fordítva szót, hihetetlen valóban a nézői csőcselék mit művelt. Mikor átkapcsoltam, azon kezdtem tűnődni miért ilyen a kép minősége, majd a kommentátorok elárulák a titkot: "Nagyobb a füst, mint egy sraki kocsmában!" Na ez aztán nem semmi, ráadásul tetézték a dobálással, és a svéd ellenőr kigúnyolásával. Teljesen megértem a feldúltságát, dühét én is. Várjanak nyugodtan a következő selejtezőkre.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.16. 18:11:08

Aki olimpiai bajnok akar lenni, mindenkit meg kell vernie!
Mek különben is: a francia-norvég-román hármas mennyivel könnyebb?
Semennyivel.
Kép
Kaka10
Jugador del Barça

2008.06.16. 16:03:36

Lesy írta:Olimpia: a beosztás, nők:
A csoport: Kazahsztán, Angola, Franciaország, Románia, Norvégia, Kína
B csoport: Brazília, Svédország, MAGYARORSZÁG, Németország, Oroszország, Koreai Köztársaság

Férfiak:
A csoport: Lengyelország, Franciaország, Horvátország, Kína, Spanyolország, Brazília
B csoport: Németország, Dánia, Oroszország, Koreai Köztársaság, Izland, Egyiptom
elég böszme csoportba vagyunk!!!orosz korea német!!PPffuuu nem lesz egyszerű!!!
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
Lesy
Capitá del Barça

2008.06.16. 15:45:25

Olimpia: a beosztás, nők:
A csoport: Kazahsztán, Angola, Franciaország, Románia, Norvégia, Kína
B csoport: Brazília, Svédország, MAGYARORSZÁG, Németország, Oroszország, Koreai Köztársaság

Férfiak:
A csoport: Lengyelország, Franciaország, Horvátország, Kína, Spanyolország, Brazília
B csoport: Németország, Dánia, Oroszország, Koreai Köztársaság, Izland, Egyiptom
Válasz küldése