Én a két tábor között állok, illetve mindkettőben és azt gondolom, h nincsen olyan eget verően nagy difi közöttük/tetek. Mindenki mondogatja a saját vesszőparipáját a másikkal szemben. Alonso a mákostészta, Vettel az "űrhajós". Én meg mindkettőhöz bólogatok, mert tényleg durva az a széria, ahogy Alo elől eltűnnek a riválisok és az sem gyenge, amilyen domináns verdával gurigázik a német.
Mindenki hajtja a magáét, így ezek a viták lényegében kioltják egymást, azaz országos döntetlen
Ozsi!
Ha a modelled alapján írnának, akkor nem lenne ugyanilyen keserű a szád íze?
"Vettel igen jó futamon van túl, szépen jött előre.... bár hatalmas mákja volt, h annyian kiestek előle és a SC-ok is megtalálták."
bocsi,hogy ebbe reagálok, de ez tényleg nem ér meg egy új postot, csak annyit, hogy ez nagy túlzás lenne, mert hatalmas máknak akkor nevezném azt,h kiesett előle pár versenyző, ha őket komoly feladat lett volna leelőzni. (csak Hamit igen)
(Alo-Valencia történetnél ez igaz, mert Vettel mindenkit állva hagyott, jött az SC, és megfőtt a generátor) SC mák volt, szót nem írnék ha ez mellé szépen végre elismernék azok is a tudását, akik szerint nem tud előzni, és csak a pole-ból tud versenyezni. nah kitárgyaltuk, továbbra is azt érzem, hogy Alonso jóval többször van elismerve, az meg,h a mák szó is többet szerepel nála, hát ez van, szerintem Vettel többet van a pech oldalon, ami a Bikák hibája többnyire. nah jóéjt
Ozsi
Na menjél te.... aludni, h abba az egy nyamvadt szóba belekötsz
Tehát megkapnád az elismerését, meg a tényközlést is. Amitől a lényeg nem sokat változik, csak oda lenne biggyesztve az általad kért elismerő szó is. De gondolom akkor sem esne jól, ahogy ez le is lenne nullázva. Mint ahogy Alo elismerése az adott futam után, amikor jól jön fel, aztán meg napokon keresztül oltjátok egymást és hússzor le van írva, h mekkora máker a spanyol. Akkor lényegében ugyanott vagytok, csak esetleg nem egy adott post-on, mondaton belül.
Ezért érzem én is úgy, h az egyik mag 19, a másik egy híján 20. Mindkét oldal csavarja egy kicsit a saját szájíze, igaza érdekében, amire jön a replika és így tovább, megspékelve esetleges túlzásokkal.
Azt meg csak tényleg a te érdekedben mondom, h ne vedd ennyire komolyan, ha vki nem áradozik Vettelről. Mert írod, h ő is, mint Hami meg Alo ugyanúgy kiautózza a maximumot. De sztem éppen abban rejlik a különbség és az összekülönbözés alapja, h a német srácnak nem is kell a maximum közelében, a határon autóznia a sima győzelemhez vagy előretöréshez. Persze nem azt mondom, h sosem kellett kinyomnia a padlólemezt, de tényleg annyival jobb vas van alatta az elmúlt években, h (sarkítva) maximum a saját szórakoztatására kell kinyomnia a szemét. (Kicsit erre hajazott Hami ominózus nyilatkozata is és az "ellentábor" is ezt sugallja számomra.) És szintén nem azt mondom, h ez Vettel vagy akárki hibája, mert kb ugyanaz, amit a Brown-ok csináltak az ő évükben. Annyival a mezőny előtt voltak, h kényelmes autókázással nyertek. "Szerencséjükre" csak egy évig, mert máskülönben ugyanígy kapták volna az ívet, ahogy egy idő után emlékeim szerint ki is lettek kezdve a kezdeti össznépi szimpátia után, amit a váratlanságuk okozott. Ahogy a RB is. Első évben még nem szúrtak szemet, amikor Vettel VB lett, aztán másodikra már kezdődött a tánc.
És még annyi, h ez nem ellened irányul, csak azok alapján jutottak eszembe, amiket írtál, mivel kifejtetted az álláspontodat már elég hosszasan az ügyben.
És Hami szurkolóként elfogulatlanul mondom ezeket, mivel egyformán nem kedvelem Alot és Vettelt, így egyik pártjára sem fogok állni.
Am javaslom itt a többségnek is ezt. Szurkoljatok Hamiltonnak és akkor nem kell itt hadakoznotok, egyöntetűen szidhatjátok mindkettőt

És rá aztán még azt sem mondhatjuk, h mákos
ozsimiki írta:
Aztán akkor azt olvashatjuk évekig, hogy hát a Ferrarival könnyű VB-t nyerni

Ilyet sosem fogsz olvasni. Maximum azt, h igen szépen teljesített a ferkával, de ismét nem tudott a nyomába érni a Merciben szárnyaló Hamiltonnak