Évekig mért nem sírt senki, amíg az egész ország a Veszprémet tolta hátulról??? Amikor 10 éven keresztül, állandóan megverettek minket a bírók?
Nem mondom, hogy sportszerűek voltunk, sőt tényleg ronda volt az egész játék, de a kommentátor is vicc volt... Végig: szegény Veszprém, szegény Lusnyikov, szegény Veszprém ellen színészkednek a csúnya-csúnya szegediek...
Az nyílt titok, hogy a hazai pálya kézilabdában óriási előny, amikor Veszprémben a kupadöntőn megverettek minket, akkor bezzeg senki sem emelte fel a hangját, mert a közvélemény a Szeged ellen van generálva.
Pick Belgrád.... hidd el én utálom a legjobban, hogy egy szem magyar játékosunk sincs, de sajnos nemzetközi eredményeket magyar játékosokkal szinte lehetetlen elérni. Az a pár játékos(Iváncsikék, Nagy, Gál), akik magyarok, és meg is ütik a szintet, azok pedig mozdíthatalanok. Ezt a szegedi vezetők is látják, nyáron érkezik is Laluska és Katzirtz. És szeretem amikor épp a veszprémiek belgrádoznak. Sesum, Vujin, Perez, Cosma, Lusnyikov, Lapcsevics, Eklemovics, Cosma, Peric- ők magyarok?
Mindegy, ez tényleg nem volt kézilabda, hanem háború volt, és ebben nagy részben a Szeged volt a ludas.
De ne haragudjatok már meg, ha nem kezdek el szomorkodni a szegény Veszprém miatt, akikért szorít az egész ország.
Bajusz tényleg gusztustalan volt, egyből piros, a csapattól is elzavarnám.
Andjelkovic meg a magyar bajnokság legjobb játékosa, csak szegény Egri Viktor túlságosan veszprémi szemüvegen keresztül nézte a meccset.
Ahogy Mocsai is mondta a végén: felvoltak készülve rá, hogy ütni fogják őket, ez sajnos velejáró, de a Szeged kihasználta a hazai pálya előnyét.
Két egyenlő erő között a hazai pálya döntött, de még mindig tartom, hogy a Veszprém sokkal erősebb, mert sokkal hosszabb a kispadjuk.
KUPAGYŐZTES!!!
Hajrá Szeged!
Elnézést, lehet, hogy kicsit túlságosan elragadtattam magam, de tényleg idegesít kicsit ez a Veszprém-központúság