Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért ne lenne megoldás? Vele is agyonverték a ligát.csababarca írta: egy jól pattanózó magas kell nekik szerintem. Zaza nem megoldás.
GSW is tud hibázni ezek szerint.PCsabi írta:Az megvan, hogy a Pacers felajánlotta George-ot Klay-ért, de a Warriors nemet mondott?
Meglátjuk majd, hogy mi lesz jövőre. Nyilván ez a pénz nem rossz, de ez még csak a 1. szerződése, ilyenkor nagy pénzekre mennek még rá a játékosok, nem egy évesekből élnek. 80 milliós ajánlatot a Pistonstól elvileg visszadobott, mert 20+ milliós éves szerződést szeretett volna. Ezzel sem járt nyilván rosszul. Sőt, ha jövőre a Lakers lemarad a nagy nevekről és idén jó kémia, még lehet bekinálják egy hosszútávúval is.PCsabi írta:KCP annyira benyalta, hogy kapott azért egy 18 milliós szerződést, jövőre meg úgyis bekínálja őt valamelyik csapat egy szép szerződéssel.
Amúgy valaki magyarázza már meg, hogy a Cavs-nek és a Rockets-nek (főleg utóbbinak) miért kell ennyire Melo?
u.i.: Miközben írtam Twitteren jött a hír, hogy a Knicks megtartja Steve Mills-t elnökként. Ha továbbra is ilyen jó ötletei lesznek, mint amilyen Hardaway szerződése volt, akkor talán a Kings és a Nets összeszedett, jó nyara ellenére sem kell attól félni, hogy szép lassan eltűnnek a bohóccsapatok az NBA-ből.For me, it’s all about winning. I want to be in a good system, a good team. I want a shot to win it. I’m not a stats guy. I’m playing this game to win and build a legacy of winning. I’ve yet to do that. I’m searching for it. If we get a killer season in Oklahoma, we make the conference finals or upset the Warriors or do something crazy, I’d be dumb to want to leave that.
Szeretném idézni magamat.Cumbee írta: vagy Ainge töketlen/annyira elvan már magától, hogy csak akkor cserél, ha le tud valakit húzni és ezeket a 3 pick+4 kezdő szintű ajánlatokról szóló híreket (amik érdekes módon kb minden nagy cserénél megjelentek az elmúlt években) ők szivárogtatják, hogy jobb színben tűnjenek fel.
Ezen eléggé meglepődtem. Gyakorlatilag nem csak, hogy 10 millióról lemondott csak úgy, kevesebbet is keres, mint tavaly. Aztán senki ne mondja, hogy nem elkötelezett. Amúgy ha valaki rendesen utána nézett a pénzügyeknek, akkor leírhatná, hogy miért kellett ennyiről lemondania, nekem így csak átfutva az jött le, hogy gyakorlatilag csak a tulajoknak spórolt.PCsabi írta:Durant...
Dekker semmi több, mint egy 15 perces cserejátékos, Harrell meg Faried 2.0, aki később kicsit jobb lehet, szerintem ez a csomag simán jó volt Paul-ért, aki valószínűleg maradni fog Houston-ban.Bob_Marley írta:Senki nem mondta, hogy Hall of famerek, de Dekker, Harrel már bizonyított, hogy ígéretes emberek, de kipucolták őket egy ráadásul ki tudja marad-e Paulért és még mindig bombaerős GSW-vel szemben.
Mondjuk az a fiatal csomag nagyon erős volt, tele van potenciális Hall Of Fame-erekkel...Bob_Marley írta:Rockets jól járt, hogy elküldte szinte a teljes fiatal csomagját és tegyük fel hoznak még valakit, akkor egy max 4-2re mennek vele a GSW ellen?