LG írta:miihii írta:Mostanában egyre jobban rákattanok megint a pankrációra.Most is épp azt csekkolom a Viasat6-on,ahol elég sokat nyomják.Óriási a műsor,a show és nagyon komoly,amit előadnak a srácok.Főleg a mexikói ugrabugrák,Sin Cara meg Rey M.

Cenát nagyon bírom,meg tetszik a bevonulózenéje

R-Truth egy állat,nagy arc

Durva 6fős tag-team meccs jön: Cena,A-Ry,Orton vs. Miz,R-Truth,Christian
Ha valaki tudja,akkor a Halott emberrel mi van?Undertaker volt gyerekkoromban is a kedvencem,de a WrestleMAnia győzelme óta nem láttam sztem képernyőn.
Undertaker gyakorlatilag már nyugdíjas, a következő Wrestlemanian TALÁN még visszatér egy meccsre. De nincs jó állapotban, ez látszott rajta a HHH ellenni meccs után, és a felesége(Michelle McCool) is azért hagyta ott a szervezetet, h vele lehessen. Hogy pontosan mi baja van, senki nem tudja, azt biztos, h a csípőjével és a vállával már eddig is komoly problémákat voltak, de olyan pletykákat is lehetett hallani, h infarktusa volt a WM után. Persze, ez valószínűleg nem igaz, bár ahogy kinézett ot Taker...hát nem tudom.
Amúgy nekem Undertaker az abszolút kedvencem. A jelenleg aktívak közül pedig Alberto Del Rio, aki megfogott, illetve még Sheamus-szal és Cody Rhodes-szal és Daniel Bryan-nel szimpatizálok. Illetve MITB gála, vmit az azt megelőző, és követő események miatt CM Punk is óriásit nőtt a szemembe.
Cenát és Orton pedig rühellem.
Amúgy neten szoktam nézni az adásokat, mert a This Weak az Eurosporton csak egy 20 perces összefoglaló, és azért 2x2 órás műsorból az nem sok. + a PPV-ek nem adják.
A TV6-ot meg nem tudom fogni, de arra is sokan panaszkodnak. Eleve 2 hónappal le vannak maradva, + sokakat idegesít a szinkronizálás.
Igaz,ami igaz,Taker már időtlen idők óta nyomja a művészetet,uh nem csodálom ha kevesebbet pörög már.Emlékszem még gyerekkoromban mekkora hősöm volt,nagy rajongója voltam már akkor is.Volt egy segédje,aki ilyen vicces figura és ő hordozott egy urnát meg olyan fejeket vágott,h kééész

Aztán egy csomó idő kimaradt és miután újra láttam Takert,azt gondoltam h menet közben kicserélték,mert vhogy nem ilyen arcra emlékeztem.A séró akkor is ugyanez volt,ilyen vörös hullámos,de a pofalemeze mintha nem az lett volna.Azt hittem,h mivel ő a halott ember,nem lehet nyugdíjazni,ezért cserélik az alteregókat,mint a Tildát a BK-ben

De akkor ezek szerint tévedtem és ugyanaz a pali,cs eljárt az idő felette... Sajnálom,mert tényleg nekem ő a NR 1,nagyon szurkoltam neki a régi időkben is,amikor Hogan,Macho MAn,stb... generáció volt a kirakatember. Köszi szépen az infókat,rem azért még meglesz a 20:0 a WM-eken és utána szögre akasztja a kalapot meg a Tombstone-t
Ahogy látom kábé Taker az egyetlen közös pontunk,mert a többi szimpatizáltadat nem állhatom vmiért

Főleg del Rio-t,irritáló feje van. CM punkot és csapatát sem bírom,de a Mizt,Ziglert,Swaggert,A-Ry-t sem.
Akik valamiért bejönnek,azok Cena,R-Truth,Kofi K. ,Ezekiel J. és Orton megjelenése is elég kemény,egyre jobban bejön.
Az Eurosporton ritkán kapom el,de ezek a 20 percek tényleg elég haloványak.A Viasaton mostmár rendszeresen nézem,ők elég sokat nyomják.Vasárnap lenyomták a Capitol Punishmentet 3 és fél órában,aztán hétfőn összefoglaló és a baltimore-i Hatalmat a népnek estről is volt egy bő műsor,szal is is takarta a 3 órát.
Kicsit egysíkú dumákat nyomnak a szinkronban,de gondolom ez élőben is hasonló lehet.Viszont időnként elép jópofa szövegeket nyomnak,amikor oltják egymást Lawlerék.Booker stílusa kicsit zavaró,de neki elnézem,mert az egyik kedvenc tag team csapatom embere volt anno a Harlem Heat-ben

A legnagyobbak a Nasty Boys meg az a páros,akiknek nem jut eszembe a neve,de mindig ilyen amcsifocis vállvédőben jöttek be,amikből nagy "szögek" álltak ki.