Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én néztem, kicsit 2010 Game 7 érzésem volt, hazai pályát megkapták. Inkább a kihagyott Hayward zicceren múlott, meg a labda eladásokon a végén. Fájó vereség volt, de annak viszont nagyon örülök, hogy Kemba nélkül is ilyen jól megyünk, ráadásul Tatum szupersztár státuszba került idén, iszonyat a pali, csak a sérülések kerüljék el. Bizakodok nagyon idén, szerintem odalehet érni a konf döntőbe.ALEXDP írta:Srácok, nézte valaki tegnap a Boston- Lakerst?
Az az utolsó 41 mp, az eléggé érdekes volt.
Jó lenne, én nem bánnám.Initom írta:Raptors in 7.
Laikus semlegesként nem izgultam túl. A félidőben elengedtem, szívassák csak a srácok a sport és a csapatok igazi szurkolóit a legkevesebb pontot látott döntővel.ferninho írta:Vélemény a Super Bowlról?
Nem muzsikált egyik Offense se fényesen, de sima Patsnek tűnt végig, nem izgultam egyáltalán, hogy ezt el lehet veszteni.
Köszi!PCsabi írta:Tegnap már játszott. Amúgy ez volt az eddigi leghosszabb sérülése, 17 meccset hagyott ki.P.U.Y.O.L. írta:James meddig nincs még?
Porzingis - Knicks meeting után két órával KP már Mavs játékos volt, elég hamar elcserélték.
Tegnap már játszott. Amúgy ez volt az eddigi leghosszabb sérülése, 17 meccset hagyott ki.P.U.Y.O.L. írta:James meddig nincs még?
Mindhárom remek opció, főleg a Nets. Ja várj.PCsabi írta:
Amúgy a játékosoknál ez most divat lett, hogy cserét kérnek és azt is megmondják, hogy hol hosszabbítanának? Most például Butler akar Minnesota-ból a Clippers-be/Knicks-be/Nets-be menni...