Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mivel azt mondták, hogy nem Mehlmann-ra gondolt, így sztem egyértelmű, hogy Tomori-t küldené haza... Amúgy elég fiús feje van nekikovinho írta:Szerintetek kire gondolt Laci bácsi, vagy ( hogy hívják? ) szal kit kűldene haza?
Nem Mehlmannra gondolt, ezt utána leszögezték. Mert Ibi hajt, csak nem megy neki, Laci bácsi pedig olyan emberre célzott, aki nem hajtott semmit.sergi1989 írta:egyértelmű Mehlmann!
Egy számunkra tétnélküli meccsen mégis mit vártál? Az igaz, hogy tényleg szrok voltunk, de nem lehet mind a 10 meccset megnyerniMelkor írta:Hát ez valami szánalmas..., ilyen játékkal egy Norvégia ellen már kb 20-25!! góllal égnénk!
Egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy hogy lehet ilyen bután, katasztrófálisan játszani???
HAJRÁ MAGYAROK!Zozzy 5 írta:![]()
16:15 Kézilabda - ÉLŐ
Dél-Korea - Magyarország
Sport 1!
A Csigazalbálókat a döntőben kell megütni, úgy, hogy a vége előtt még vezessenek sokkal, hadd kapják vissza az előző vébédöntőtGame90 írta:De nagy meccs volt! A németek elleni meccsen jobban izgultam, ma valahogy sejtettem, hogy meglesz a győzelem![]()
A győzelemhez elég volt Pálinger (nagyon fontos pillanatokban védett), Görbicz (10 gól 11 lövésből + a rengeteg gólpassz) és a végre magára találó Tóth Timi (asszem 14-et vert 21 lövésből) klasszis teljesítménye. Mellesleg a többiek is elég jók voltak, pl. Vérten. Ez a Mehlmann viszont továbbra is trágya, 6 játékossal elég nehéz támadni![]()
Játszon helyette Szucsánszki vagy valamelyik jobbkezes játékosunk.
Negyeddöntő már megvan, és ami a legfontosabb, Norvégiát elkerüljük. Akiket viszont kaphatunk: Oroszo./Angola/Franciao.
Ti kiket választanátok ellenfélnek?Én sorrendben írtam, szóval az oroszokat legszivesebben elkerülném...
HAJRÁ!
Kissé felcseszte az agyam Ágai Kis András az 1. félidőben. Úgy állította be a párharcot mintha semmi esélyünk nem lenne... néhol még azt is mondták hogy félnek az lesz mint a román-spanyolon.Lionel85 írta:Régen láttam már kézimeccset, ezért elkezdtem nézni ezt a vb-t. Igaz, hogy a románok előtt csak a spanyolok elleni láttam, az erőviszonyokkal nem vagyok teljesen tisztában. Régebben mi oktattuk a románokat, most meg Ágai végig arról beszélt, hogy egy iksz is bravúr lenne. Nem értettem én ezt, mert biztos voltam abban végig (amikor még 4-5 góllal is mentek a románok), hogy nyerni fogunk. Bennem az a kép maradt meg korábbról, hogy jobbak vagyunk a románoknál és ez ma be is bizonyosodott, igaz csak a második félidőben, de a lényeg hogy győztünk!
Tóth, Görbicz és Pálinger frenetikusan játszott, nagy grat az egész csapatnak is!!
a románok régebben sem voltak kutyaütők, az utóbbi években nagyon jó eredményeket szállítottak.Lionel85 írta:Régen láttam már kézimeccset, ezért elkezdtem nézni ezt a vb-t. Igaz, hogy a románok előtt csak a spanyolok elleni láttam, az erőviszonyokkal nem vagyok teljesen tisztában. Régebben mi oktattuk a románokat, most meg Ágai végig arról beszélt, hogy egy iksz is bravúr lenne. Nem értettem én ezt, mert biztos voltam abban végig (amikor még 4-5 góllal is mentek a románok), hogy nyerni fogunk. Bennem az a kép maradt meg korábbról, hogy jobbak vagyunk a románoknál és ez ma be is bizonyosodott, igaz csak a második félidőben, de a lényeg hogy győztünk!
Tóth, Görbicz és Pálinger frenetikusan játszott, nagy grat az egész csapatnak is!!