Sajnos az a nagy igazság, h "nincsenek" átlövőink, azok nélkül meg ebben a sportban túl messzire nem jutunk el...
Hiányzik az a plussz, amiket anno egy Feket Ági vagy egy Radulovics megadott, jelenleg ilyen szinten tényleg max Tóth Timiben lehetne bízni, de ő meg tegnap nagy csalódás volt...
A cseresorunk nem az igazi ezeken a fontos posztokon, így hiába van ott velünk 4-5 átlövőnek használható játékos, ha nincsenek formában.
Én még azt a csúságot is meg merném kérdezni, h Mehlmann egyáltalán miért került a keretbe, persze voltak régebben jó meccsei, de én a válogatottban még sosem láttam kiemelkedőt mutatni, max ha mindenkinek jól ment. Hasonló kérdés, h Tápai miért nincs ott? Mind játékban, mind dekorativitásban sokat dobna a csapaton

.
Rossz volt látni, h emberhátrányban ahogy levették Görbét a pályáról, meg voltunk lőve, teljesen tanácstalanok voltunk.
Pedig nála látok fejlődést az eddigi világversenyekhez képest, sztm sokkal érettebb lett a játéka, sokkal kevesebb hibával játszik, ő benne benne lehetne a jó eredmény, de átlövő szinten fel kéne hozzá nőni nagyon hamar, egyébként nagyon csúnya pofonokba fogunk beleszaladni a középdöntőben.
Azért persze higyjünk benne! Az talán segít, h sztm a könnyebb középdöntő csoportba kerültünk.