Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hát azért idézőjel ide vagy oda, sztem nagyon nagy dolog az, amit ez a gyerek 22 évesen összemelózik/melózott úgy általában a spursnél, maxiálisan megérdemli a címet!Game90 írta: Ha így marad, akkor valószínűleg Leonard az MVP. Mikor volt utoljára ennyire jelentéktelen (ezt erősen idézőjelben) játékos az MVP?
Jah. Még szerencse, hogy nem azok a butákok nyerték meg a döntőt, a másik oldalról. Az lenne csak a kosárlabda halála!! A teremburáját neki.Bob_Marley írta:Borzasztóan jó látni, hogy a kosárlabda, a tanult ész játék diadala ez.
Jó 26 éveBob_Marley írta:Worthy? Eléggé hasonló amúgy a két játékos szerintem.Game90 írta: Ha így marad, akkor valószínűleg Leonard az MVP. Mikor volt utoljára ennyire jelentéktelen (ezt erősen idézőjelben) játékos az MVP?
Worthy? Eléggé hasonló amúgy a két játékos szerintem.Game90 írta:
Ha így marad, akkor valószínűleg Leonard az MVP. Mikor volt utoljára ennyire jelentéktelen (ezt erősen idézőjelben) játékos az MVP?
Pont ez volt mindenhol a félelem,hogy hiába nyom feltételezhetően James monster meccset, ha a többiek nem nőnek fel mellé.
Nekem azért sikerül utálnom.nagyon.Bob_Marley írta:Nem kedvencem, de az utóbbi pár évben olyan magas szinten játszik, hogy nem kedvelni szinte már nem is lehet.
Wade! Ő legalább hellyel közzel fiatal korában tudott védekezni. Harden meg...Game90 írta:Wade vagy Harden?