Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
én néztem a meccset, 2-0 után kb adtak ajándékba 1 gólt a Kingsnek azután már csak imádkoztak a Rangersnél, hogy valahogy kihúzzák....visca el barca írta:Boixos írta:bár biztos furcsa lehet nekik, h nem 0-3ról kell felállniuk...![]()
a nyr amugy megint lehozta a mecsset egy -20-as kapuralövéssel.... csoda h nyertek. köszönhetik lundquistnak...
-16, -7, -17, -22. ilyen gyenge lövési stattal még preseasonban is szégyenkezniuk kellen...
Nem sokat szamit, ha behuzzak a meccset.visca el barca írta:![]()
a nyr amugy megint lehozta a mecsset egy -20-as kapuralövéssel.... csoda h nyertek. köszönhetik lundquistnak...
-16, -7, -17, -22. ilyen gyenge lövési stattal még preseasonban is szégyenkezniuk kellen...
Boixos írta:bár biztos furcsa lehet nekik, h nem 0-3ról kell felállniuk...
Akartam írni, hogy huppanj fel a Miami bandwagonra, van még hely, de elkéstem. Egy fél éve már suttognak róla, hogy összeállnak négyen, de úgy tűnik, hogy egyre erősödnek ezek a hangok. Amúgy szvsz van is benne ráció, Melo James és Wade bff-ek mióta ledraftolták őket. Megnéztem, a BIG3 jövőre 61 millát keresne, ha egyikük sem lépne ki a szerződéséből. Na szerintem ennyiből, de max pár millával többől simán kijönnének négyen. Wade 18,5-öt keres idén, a térdeit elnézve egy 4 év 55-60 millió körüli szerződés szerintem nem elfogadhatatlan, mondjuk egy 14-es kezdővel. Boshi Bosh gyakorlatilag már beáldozta az egyéni karrierjét a gyűrűkért, és már most kijelentette, hogy maradni akar, 15-öt nála kicsit kevésnek érzek, de szerintem ő pont olyan akinek nem a pénz az első. James jó kérdés, nyilván a liga legjobbjának nem lenne rossz ott lenni a liga 10 legjobban fizetett játékosa között, (Idén éppen csak befér) de nála max a presztízs miatt számít a fizetés- Most olvastam, hogy a Beatsből csak leesett neki 30 milla 1-2 hónapja és állítólag még van pár biznisze, ami nem megy rosszul, a szponzori pénzekről nem is beszélve. Ennek ellenére őt 18m-nél nem látom lejjebb és még ez is nagyon durva paycut. Maradt Melo, tőle nem tudom, mit lehet várni. Ha össze akarják hozni, akkor neki lesz a legfájdalmasabb, mert ő eddig mindig maxos volt, nála lesz a leglátványosabb a változás. Ha 16-17-be belemegy, akkor szerintem meg tudják csinálni, ha csak 3-4 millióról hajlandó lemondani és nem megy 20 alá, akkor nem jöhet össze.neobarca írta:Melo Miami? Összejöhet?
http://bleacherreport.com/articles/2093" target="_blank ... g-national
Sztem van már elég lóvéja. Most jöhet a gyűrű!Game90 írta:MLE-ért jöhet.
MLE-ért jöhet.neobarca írta:Melo Miami? Összejöhet?
http://bleacherreport.com/articles/2093" target="_blank ... g-national
Kellett nekem kritizálnom (29 PTS, 2 AST, 4 REB, 10-13 FG, 3/6 3PT)Bob_Marley írta:Leonard egyébként jól védekezik Jamesen, az is döntő volt legutóbb, hogy faltgondjai voltak, s pl James akkor kezdett bemelegedni, mikor Diaw behátrált, mert félt, hogy sebességből megveri, aztán bedobta a tempóit.
És eljönne a Celticsbe (Isten ments), akkor lenne csak ne mulass.neobarca írta: Melo, menekülj! Én veled tartok!![]()
Hát ez egy viccGame90 írta:Fisher lett a Knicks új edzője, 5 év 25 millió. Csak úgy érdekességképp, Popovich kap évi 6-ot.
Nincs más, max még Diaw. Illetve Leonard elit védő.varnagykrisztian írta:szerintetek nem volt hiba Popovich mestertől hogy végig Leonard-ot védekeztette James ellen.
Sziasztok, a büntetős résznél én is úgy éreztem hogy ez döntő faktor lehet, szerintetek nem volt hiba Popovich mestertől hogy végig Leonard-ot védekeztette James ellen.Bob_Marley írta:LeBron-kritizáló zsebútmutató
http://www.nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=506
Én a Spursnek szorítok a döntőben, sajnáltam őket a legutóbbi meccsen. Sajnos Duncan eltűnt a végére, meg Ginobili is megint a legrosszabbkor adogatta el a labdákat. Szerintem az egyik legfontosabb "momentum" az volt, mikor Parkert leütötte Chalmers, kihagyott 2 büntetőt majd Duncan is kihagyott két büntit, 4 nagyon értékes pont maradt a zsákban. Remekül kezdett a SAS, másodikra még 10+ előny is volt, de ott megtört valami. Másodikban meg James mikor elkezdett mindent bedobni éreztem nagyon nehéz lesz. 50 mp alatt rámolt be 8 pontot és társai. Szoros a párharc, nagyon bízom benne sikerül elhozni az egyiket Miamiból illetve Leonard támadásban is nagyobb szerepet tud vállalni, az hatalmas segítség lenne a Spursnek.
Igazad lett, nem sokaig volt kerdeses, hogy ki lesz a gyoztes.visca el barca írta:örülök a LAKnak, kicsit sok volt mostanaban a blackhawksból![]()
a vázáért nem sok esélyt adok a NYRnek, kb 20%. pálya előnnyel talán több lenne, de sztem a kings behúzza a 2 hazai meccset és onnantól kezdve eldőlt a dolog. vagy nem