Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én biztos nézni fogom, és a Szegednek szorítok, elég már a veszprémi győzelmekből, másrész apám szegedi, természetes hogy nekik szurkolok.Vito írta:ma lesz a bajnoki döntő második felvonása Szegeden! az első meccset megnyerte a Pick, Veszprémben.
a csarnok dugig tele lesz, minimum 5000 néző és frenetikus hangulat van kilátásban. (Vitonak is van jegye).
szóval, akit érdekel, az tapadjon a Sport1 elé, 6 óra magasságában.
Hajrá Szeged!!!!
Szeged - Dunaferr 28-26 (14-11).Game90 írta:Az 5. mérkőzés Szegeden lesz valamelyik nap, ott úgyis eldől a továbbjutás.
Szóval kijelölték mondjuk, hogy a Szeged kezdi a heteseket, de végül a Dunaferr dobta az első hetestVito írta:nem az a csapat kezdte dobálni a heteseket, amelyiknek kellett volna.
Szép dolog a Pick Részéről...gondolom akkor Dunaferr kezdte,és Ők voltak lélektani előnyben,nemdeVito írta:nem az a csapat kezdte dobálni a heteseket, amelyiknek kellett volna.
De mi volt a hetesekkel a gond?Vito írta:hetesdobások szabálytalan lebonyolítása miatt.
Számítani lehetett erreGame90 írta:Férfi kézilabda, Magyar kupa döntő![]()
MKB Veszprém - Dunaferr 34-31 (19-19)
Gólszerzők: Gál 7, Perez, Lazarov, Eklemovic 6-6, Gulyás, Pásztor 3-3, Putics 2, Cosma, illetve Iváncsik 9, Törő 6, Császár, Nagy K., Zubai 4-4, Grebenár 3, Djukic
Amikor megint kezdtek erőt képviselni a bajnokságban,nem is akármilyet...Game90 írta:Egy ideje már a levegőben volt a döntés, így nem ér senkit meglepetésként: Németh András 15 év után elhagyja a Ferencváros női kézilabdacsapatát és a következő két évben az osztrák Hypo Niederösterreichnél folytatja edzői pályafutását. Vele együtt távozik két válogatott játékos, Tóth Tímea és Kirsner Erika is.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=138592
Én kedden vagy szerdán olvastam az NS-ben, hogy a Zagrebbe fog menni.következő csapatom nevét hétfőn hozom nyilvánosságra.
Hm,úgy tudtam hogy Spanyolba igazolGame90 írta:Szeged - Veszprém 29–24 (17–10)
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=137813
Lazarov pedig jövőre a Zagreb játékosa lesz
Győr BLbe nyomja,annak jobban örülök,mint szomorkodok Debrecen kiesésénél,szóval +ban van nálamGame90 írta:Felemás eredmények születtek![]()
Larvik (norvég) - Győri Audi ETO KC 23-27 (12-14)
Továbbjutott: a Győr, kettős győzelemmel, 55-45-tel.
Debrecen - Ikast (dán) 27-26 (15-15)
Továbbjutott: az Ikast, 52-51-es összesítéssel.