Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért James döntése nagyban függhet attól hogy a Heat idén behúzza-e a bajnokságot. Szerintem ha nyerünk akkor maradni fog, a Cavsnak ezt mérlegelnie kell, de szerintem Wigginst fogják húzni.daffy írta:Szerintem Embiid lesz az emberük és így James számára megmarad a hármas poszt. Legalábbis én ezt tenném. Ha nem jönne James,akkor sem biztos,hogy Embiid rosszabb pick lenne,mint Wiggins.Messithebest írta: hát ha a Cavs idén nem Wigginst húzza akkor tényleg a világ idiótája.
1. Cavs - Embiid
2. Bucks - Wiggins
3. 76ers - Parker
4. Orlando - Randle
5. Utah - ?
Nem tudom ez mennyire reális,de ez alapján a Bostonnak is maradna egy Vonleh,Exum,Smart trióból 2 mint lehetőség
A mi 6. helyünket hogy értékeled? Mire lehet ez jó,megérte e tankolni ezért?Bob_Marley írta:BUNDAAAAAAAAAAAAA
Cleveland megint 1/1...Bucks 1/2, Sixers 1/3
2%-nál is kevesebb esélyük volt az első húzásra, erre bumm megint ők választhatnak.
Pedig jó lenne, ha buknának. Fura, hogy pont egy kanadai csapat győzelmének örülnék (mondjuk nekik is a 2,5 orosz miatt szorítok). Nyugatról egyiket sem szeretem, de ha a Chicago bejutna s esetleg meg is nyerné, akkor bejönne az év eleji tippem, hogy valszeg címvédés lesz.etooka9 írta:Lejatszottak a Montreal - Rangers meccs 2. merkozoset, ismet new yorki sikerrel. (1-3) Szinte mar majdnem dontoben a Rangers.(otthon nem fognak bukni)
Szerintem Embiid lesz az emberük és így James számára megmarad a hármas poszt. Legalábbis én ezt tenném. Ha nem jönne James,akkor sem biztos,hogy Embiid rosszabb pick lenne,mint Wiggins.Messithebest írta: hát ha a Cavs idén nem Wigginst húzza akkor tényleg a világ idiótája.
Hát Bennettnél mindenképp jobb lenne Wiggins az biztos. Más kérdés hogy mennyire akarják LBJ-t visszahozni, illetve mennyire kivitelezhető ez, mert ha így van akkor viszont Embiid valóban jobb választás lehet.Game90 írta:Azért Wiggins nem olyan betonbiztos 1/1, mint LBJ vagy Irving, simán lehet, hogy Embiid-et vagy Parker-t viszik (az előbbire nagyobb az esély). De ha végül tényleg Wiggins-t választják, akkor egymás után két kanadai játékos lenne az 1/1Messithebest írta:hát ha a Cavs idén nem Wigginst húzza akkor tényleg a világ idiótája.![]()
Azért Wiggins nem olyan betonbiztos 1/1, mint LBJ vagy Irving, simán lehet, hogy Embiid-et vagy Parker-t viszik (az előbbire nagyobb az esély). De ha végül tényleg Wiggins-t választják, akkor egymás után két kanadai játékos lenne az 1/1Messithebest írta:hát ha a Cavs idén nem Wigginst húzza akkor tényleg a világ idiótája.
hát ha a Cavs idén nem Wigginst húzza akkor tényleg a világ idiótája.Game90 írta:Ilyen a világon nincs. Back 2 back 1/1...
Irving - Waiters - Bennett - TT - Embiid. Mindegyikük Top4-es pick.
Hát, az voltál.Lakers-Sixers szépen felsorakoztatta a nagyágyúit.Worthy és DR. J képviseli őket. Bucks kisasszony meg csinos. És akkor finom voltam.
Odds of the Cavaliers winning 2011, 2013, and 2014 lotteries: 13,467-to-1.
Chandler, Shumpert for Love.neobarca írta: Amúgy elvileg a Knicks is beszáll a Love-ért folytatott harcba egy Chandler-Shump duóval. Ha ez végbemenne, lenne 2 kérdésem: 1: továbbra is ki fog irányítani. 2: kinél lesz a labda?
Jó, ez egyértelmű, hogy ti ezt nem csinálnátokBob_Marley írta: Ezt ugye már egyszer tárgyaltuk, vagyis kérdezted, hogy cserélnék-e draftcetlit Loveért. Én akkor is mondtam, hogy nem, de hogy Sullyt meg Greent adni érte. Én ilyet ezer százalék, hogy nem húznék meg. Nagyon csalódott lennék ha ilyen végbe menne, akkor az egész idei "szenvedésnek" nem lenne semmi értelme. Egy topcetlit nem adnék Loveért és Sullyt meg semmiképp. Ma okosabbak leszünk draft lottery hajnalban, sok mindent befolyásolhat hol végzünk, bízom benne meglesz a top5.
Ezt ugye már egyszer tárgyaltuk, vagyis kérdezted, hogy cserélnék-e draftcetlit Loveért. Én akkor is mondtam, hogy nem, de hogy Sullyt meg Greent adni érte. Én ilyet ezer százalék, hogy nem húznék meg. Nagyon csalódott lennék ha ilyen végbe menne, akkor az egész idei "szenvedésnek" nem lenne semmi értelme. Egy topcetlit nem adnék Loveért és Sullyt meg semmiképp. Ma okosabbak leszünk draft lottery hajnalban, sok mindent befolyásolhat hol végzünk, bízom benne meglesz a top5.
Meggyőzött a Miami eddigi teljesítmény és a Pacers hullámzása, erre mit kaptunk ma?Game90 írta:
(Bob, te sem hiszel már a Pacers-ben?![]()
)
Pont ezt imádom az NHL-ben. A leggyengébb is képes elverni a legerősebbet...etooka9 írta:Kozben Chicago-LA Kings a 2. harmadban 2-1. Jobb csapatnak tartom a chicagoiakat, szoval oket varom tovabbjutonak, bar az NHL-ben mar nem lehet tudni..