Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
egy ideigneobarca írta:Valaki?
Valoban verszemet kapott a Rangers a Pittsburgh kiejtese utan, idegenben verik a Montrealt. (1-7!!!)visca el barca írta: a masik ágon szerencsetlen rangersnek szorítok, 20 éve nem játszottak stanleyt... (mondjuk a canadiens sem, de hát ők már halomra nyerték magukat az 50-es, 60-as, 70-es években)
Spurs-OKCBob_Marley írta:daffy: 3 (1 telitalálat) összesen 9/2
Bob: 3 (2 telitalálat) összesen 10/4
Game: 2 (1 telitalálat) összesen 6/1
varnagykrisztian: 2 összesen 8
kanty: 4 (1 telitalálat) összesen 10/2
Végre valami, amiben én vezetek.
Clippers sajna nem jött be, fantasyban is nagyon bíztam bennük NBA.com játékban gyakorlatilag így ki is szálltam érdemben a versenyből Griffinéket nem tudtam felhasználni.
Spurs-OKC 4:2
Heat-Pacers 4:2
én régen sokat fogadtam nhl-re,de már 3-4 éve nincs számomra egyértelmű meccs. bárki megverhet bárhol bárkit,elképesztőetooka9 írta:A Kings jol bekemenyitett a donto meccsre, 6ot utott az Anaheim otthonaban.
én azért LAKot sem írnám le, cápák ellen 0-3ról támadtak fel, simán nyerhetnek anaheimben is. az east ág elég szegényes lett, tuti h a hawks, king, ducks trio valammelyike fogja behúzni a stanleyt..neobarca írta:Bízom én is a kacsákban. Ugyanakkor a Chicago idén is pokoli erős. Balgaság lenne ezt így kijelenteni.etooka9 írta:Anahem pedig otthon juthat be az elodontobe, hat hajra. Igy, hogy mar nincs Boston szerintem ok a legeselyesebbek.![]()
Vegyünk csak példát a Montreal-ról...
Igazad van, szerintem nem sokan fogadtak volna a Montreal tovabbjutasara, vagyis en biztos nem.neobarca írta:
Bízom én is a kacsákban. Ugyanakkor a Chicago idén is pokoli erős. Balgaság lenne ezt így kijelenteni.![]()
Vegyünk csak példát a Montreal-ról...
Bízom én is a kacsákban. Ugyanakkor a Chicago idén is pokoli erős. Balgaság lenne ezt így kijelenteni.etooka9 írta:Anahem pedig otthon juthat be az elodontobe, hat hajra. Igy, hogy mar nincs Boston szerintem ok a legeselyesebbek.
az az orosz milliárdos, aki megvette a brooklynt, nem azért hozta a bostoni gyerekeket, h megnyerje az nba-t? na, kb ennyit ér ez a fajta hozzáállás odaát,ezzel együtt nagyon sajnálom őket.Game90 írta:Ray lehet, hogy nyugdíjba küldte PP-t és KG-t.
Azért ehhez nem fűznék sok reményt.messideco írta:Jövőre még jobb lesz![]()
PP és KG helyzete kérdéses (ha maradnak is, +1 év lesz a lábukban), Deron bőven leszállóágban (emlékszem, amikor még Top5 PG volt), Livingston-nal hosszabbítani kéne, szóval max. egy Brook Lopez miatt lehetnének jobbak, de neki meg már gyakorlatilag nincsen lába. Pickekről meg felesleges is beszélni.