Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
meglehetGame90 írta:Én akkor rosszul emlékszek. Sztem tuti, hogy Jensen a balszélső, Kehrmann pedig a jobbszélsőlionel19 írta:Florian Kerhmann a balszélső, te sztem a jobbszélsőre gondolsz ő Jensen![]()
Én akkor rosszul emlékszek. Sztem tuti, hogy Jensen a balszélső, Kehrmann pedig a jobbszélsőlionel19 írta:Florian Kerhmann a balszélső, te sztem a jobbszélsőre gondolsz ő Jensen![]()
Florian Kerhmann a balszélső, te sztem a jobbszélsőre gondolsz ő JensenGame90 írta:Németo. - Lengyelo. 29-24![]()
Lengyeleknek megvolt az esélyük a fordításra, de a kiélezett szituációkban hibáztakFritz sérülése után azt hittem, hogy visszaesnek, de Bitter megfelelő helyettes volt. Nálam a meccs embere a német balszélső volt, asszem Jansennek hívják
De a lengyeleknek sztem ez már óriási eredmény.
Minden bizonnyal a németek nyernek majd, de ezek a lengyelek sem rosszak! Minden van ezen a meccsen ami kell! És még kiállitás sem votl! Egyszóval jó meccsGame90 írta:Németo. - Lengyelo. 17-13 a szünetben![]()
Egyik csapatot sem szeretem, de most a lengyeleknek szurkolok. De sztem a németek hozni fogják a meccset
Széndékosan nem Magyarországgal példálóztamGame90 írta:Vagy pl. Magyarországlionel19 írta:Egyébként az európai kézilabda szövetség fel akarja emelni a 9. helyik a bejutottakatmondván jobb egy pl.: Szlovénia mint Angola többeket érdekel stb.
egyébként sport1-en lessz a döntő? és mikor?![]()
Vasárnap, Sport1, 16:15-kor lesz
Vagy pl. Magyarországlionel19 írta:Egyébként az európai kézilabda szövetség fel akarja emelni a 9. helyik a bejutottakatmondván jobb egy pl.: Szlovénia mint Angola többeket érdekel stb.
egyébként sport1-en lessz a döntő? és mikor?
Nem lehet! Biztos! :Game90 írta:De lehet, hogy a bírók megint beleszólnak majd![]()
Tényleg,nem csinált semmitlionel19 írta:Ronaldinho miért világsztár csinált már vmit idén???? Kb semmit. Forma...Lionel86 írta:Remélem a Nagy Laci nézte tegnap a meccseket és látta mi az az átlövés mert ő nem nagyon mutatott ilyeneket a 2 m 7 cmével!!! Ezek helyből dobálták az átlövéseket meg bemerték vinni és eldobni!!!! Nem bántásként mondom én , de nem tudom miért ekkora világsztár,amekkrának kivan kiáltva!!!
egyébként 2méter 8 centi:)
Ronaldinho miért világsztár csinált már vmit idén???? Kb semmit. Forma...Lionel86 írta:Remélem a Nagy Laci nézte tegnap a meccseket és látta mi az az átlövés mert ő nem nagyon mutatott ilyeneket a 2 m 7 cmével!!! Ezek helyből dobálták az átlövéseket meg bemerték vinni és eldobni!!!! Nem bántásként mondom én , de nem tudom miért ekkora világsztár,amekkrának kivan kiáltva!!!