Jó meccs volt, főleg annak a 7-800 szolnokinak, aki átruccant... Nagyon elrontottuk...kovinho írta:Miért nem mentem el??????
Univer KSE - Szolnoki Olaj KK 71-73
Biztos sz.r meccs lehetett...

Ez van.
Jó meccs volt, főleg annak a 7-800 szolnokinak, aki átruccant... Nagyon elrontottuk...kovinho írta:Miért nem mentem el??????
Univer KSE - Szolnoki Olaj KK 71-73
Biztos sz.r meccs lehetett...
Most nem. Túlságosan fáradt, és lusta voltam hozzá. Sajna...Ronaldinho&Barca írta:FALCO-SZOVA KC Szombathely – Atomerőmű SE 86-103 (25-23, 21-19, 21-29, 19-32)
Első félidőben eszméletlenül harcoltunk, szenzációs meccs volt. 2. félidőben sok volt a hiba, 0 védekezés, és nem kevés bírói segítsége volt az atomnak.Ahhoz képest, hogy 2 alap emberünk sérült, tűrhető. Bár már meccsek óta pár embernél ami van, érdekes. Így pécsen elég nehéz lesz.
![]()
Tamás, kint voltál a meccsen?:)
CSAK A FALCO!!!
U: Kovi, kijelzőn néztük eredményt, nem lehetett unalmas meccs, zte-alba se.
Ahogy mondod. Amilyen gyenge légiósokat hoztunk szezon elején, most olyannyira nyúltunk sz.rba.Ronaldinho&Barca írta:Kovinho, azért jó kis csapatotok állt így össze szezon közepére, ha olaj így folytatja komolyan kell velük számolni, bár szerintem már kell.
Jó kis csapat az Olaj. Bár a végén Ross elég rossz volt... Ha kicsit okosabban játszik - nem megy bele folyamatosan ugyanazokba a csapdákba - akkor 20 is lehetett volna. Mindenesetre örülök neki, hogy a helyszínen élvezhettem a játékot.kovinho írta:Albacomp-Szolnoki Olaj KK 68-77 (16-19, 17-21, 16-20, 19-17)
Na erre aztán végképp nem számítottam.
Szerdán az egyik szolnoki haveroomal azt hiszem meglátogatom Fehérvárat.Messa írta:Albacomp - Körmend 102-92![]()
Olaj elleni vereség után megint győztünk, Bell 28-at szórt, a másik oldalon a volt Albás Banks tudott 20 fölé jutni, ha jól emlékszem.
Mi majd holnap játszunk a Körmenddel, nem lesz könnyű, de én győzelmet várok.kovinho írta:Szombathely, Kecskemét, Fehérvár! Hogy álltok?
Hello!kovinho írta:Debrecenben is nyertünk, ezzel ha jól tudom már nincs negatív mérlegünk.
Barro, Tutt és Kornél is jól játszottak, végül simán nyertünk.
DEKE-Szolnoki Olaj KK 66-88 (20-18, 16-21, 18-24, 12-25)
Szombathely, Kecskemét, Fehérvár! Hogy álltok?
Csak várd ki a végét!kovinho írta:Szolnoki Olaj KK-Albacomp 94-71 (32-19, 16-22, 26-16, 20-14)
Hatalmas meccs, nagyszerű játék.
Ha korai kimondani, ha nem: végre van csapatunk.
Vigyázzatok, jövünk!![]()
HAJRÁ OLAJ!!!!
Ezt vártam! Szolnoki haverjaim nem hittek nekem, mikor azt mondtam, hogy a Dombóvárt és az Albát is megfogjátok verni.kovinho írta:Szolnoki Olaj KK-Albacomp 94-71 (32-19, 16-22, 26-16, 20-14)
Hatalmas meccs, nagyszerű játék.
Ha korai kimondani, ha nem: végre van csapatunk.
Vigyázzatok, jövünk!![]()
HAJRÁ OLAJ!!!!
Jaj, most néztem be ebbe a topicba.redmiller írta:kovinho!
Már nem jársz meccsre? Állítólag jók az új légiósaitok. Holnap szép kis derbitek lesz.