Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most annyiban jobb a helyzet,hogy Sliskovic-t lehet használni azért, így Ilic talán pihentebb lesz.visca el barca írta:no meglett a FF sorsolás is. itt sztem már tök mind1 volt kit kapunk, kiel lett belőle, reméljük a legjobbakat. én vhogy nem érzem annyira erősnek ezt a veszprémet, h BL-t tudjon nyerni. a két lövő sajnos már fizikailag nem alkalmas arra, hogy két, egymást követő nap 100%-on pörögjön.
tegnap a flensburg ellen a végén hatalmasakat védett, lényegében ő 'védte' tovább őket az FF-beCastiel írta:Sego fog érkezni a Kielcéből!
Sego fog érkezni a Kielcéből!Alfa írta:Wyszomirski távozik Szegedről
Érthető , hogy távozott hisz Sierra mellett nem kapott annyi játéklehetőséget amennyit megérdemelt volna. Mondjuk azt nem értem, hogy egy a Bundesligában 12. csapat kezdője miért jobb mint Európa egyik legjobb csapatának a padja ahol a kezdő kapus már nem egy mai darab, a jövő az övé lett volna...
A Szegednek viszont most muszáj lesz venni egy nem túl idős, jó kapust aki majd Sierra helyét áttudja venni (akár már jövőre ). Én Landinra gondoltam így elsőre.
Nah ez a blama...visca el barca írta:spanyolok sem lesznek ott az olimpiánekkora égést te jó ég
selejtezős tornán ua. pontjuk (4) lett mint a svédeknek, meg szlovéneknek, de a minitabella alapján csak 3. lettek
Lunde és Ilina vitte őket a csoportkörben, itt azért már több kellett volna.visca el barca írta:
- ahogy sejtettem, a rosztov simán kiesett. csalóka volt annak a csapatnak a teljesítménye a középdöntők során