Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Németország - Franciaország 32-31 (11-12, 21-21, 27-27)Marci írta: Hány hetest is fújtak be a franciáknak?
A franciák nem voltak annyira megilletődve..... nem a szurkolókon múlt. Sztem nem a jobb csapat nyert ma.Ordog írta:Hazai pályán mi is többre lennénk hivatottak...
Németeket nagyban segíti 1-2 bírói döntés és (ami a legfontosabb) még kb. 20ezer német szurkoló!
a horvát-franciára.Game90 írta:Sztem a spanyol - németre gondolhattálVito írta: a francia német sem volt semmiA francia - német majd csak lesz.
Sajnálom, hogy a spanyolok kiestekMinden német válogatottat ill. klubcsapatot utálok
![]()
Pastor és az újságok a bírókat szidják:
„Én úgy láttam, semmi esélyünk nem volt, hogy megnyerjük ezt a meccset. Ezt a találkozót a játékvezetők döntötték el.”
„A játékvezetők kidobták a vébéről a világbajnokot – kézilabdákat a magasba! – írja az újság. – Arcátlanság volt, amit a bírók megengedtek maguknak.”
„Nyilvánvaló volt, hogy a németeknek valahogyan tovább kell menniük” – fogalmaztak a kommentátorok.
Sztem a spanyol - németre gondolhattálVito írta: a francia német sem volt semmi
Én is ezt bánom a legjobban. A 8 között a leginkább verhető ellenfelet kaptuk volna...Vito írta:viszont így mégfájóbb a kiesésünk:
a 4be jutásért a lengyelekkel játszhattunk volna, akik messze a leggyengébbek az összes közül. hiába előzték meg a csoportba a franciákat, németeket, a végére azért csak összeszedik magukat a klasszis csapatok.
szvsz meg lehetett volna az elődöntő.
...Hernandez(:( ), Fis, Davis...Game90 írta: Ha belegondolunk milyen kubai válogatott lehetnePerez, Diaz, Fonseca