Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ne vedd magadra, egyszerűen ez van. Igazad van egyfelől, de nem varrhatjuk a nyakába, és biztos, hogy a legjobb szándék vezérelte. Alibizett, attól függ, hogy mit értesz ez alatt. Mert ha nem ment neki alövés és nem lőtt, az szerintem nem baj, sőt. Görbicz az a hülye, aki ha akármi van lő és lő és lesz egy 234/1-es statisztikája, amivel rosszabbul járunk. És ahogy van lent, majd lesz fent is. Amikor Koksarov lesz [auto_cenzúra] és Nagy Laci veri meg az oroszokat, de bízni kell bennük, mint a Barcában, mikor nagyon rosszul ment nekik. Mert ha valaki a legalján van, az már csak feljebb kerülhet!antiimperialista írta:Jól van, jelwaz, értem a célzást, magamra vettem. Szerintem nem tudod megítélni, hogy átlátom-e "csapat szinten" a támadást és a védekezést, majd, ha egyszer elbeszélgetünk, eldöntöd, értek-e hozzá vagy sem. nagy lacit nem ez alapján az egy meccs alapján írtam le, ez egy hosszú folyamat volt, onnantól, hogy nagyon bírtam, és bíztam benne, jutottam el odáig, hogy kis betűvel írom a nevét.
A védekezésben nyújtott teljesítményével semmi bajom nincs, a gólpasszai is jók voltak. De ha ő a legnagyobb név a válogatottban, aki ráadásul a világ egyik legjobb csapatában játszik, illett volna többet, sokkal többet nyújtania! Eleve átlövőként kevés gólt szerzett, amikor pedig a bírók keze fent volt, és minden csapattársa csak tőle várt, várhatott gólt (persze az, hogy nem zártak neki, tényleg amatőr dolog volt), állandóan csak alibizett. Ez az, ami tőle megengedhetetlen!
Azt pedig ne felejtsd el, hogy ellenünk minden csapatot a sztárjai vittek, ezzel vesd össze azt, amit nagy laci csinált!
Én nem erről beszéltem. Természetesen a magyar, magyar, akárhol él is, de akkor pl.: inkább Sterbiket hoztuk volna, mint Puljezevicet. A lényeg, hogy már nem tudom, melyik szerbiai, romániai stb. magyar, de ha kellenek, akkor inkább ők jöjjenek, a lényeg, hogy magyar legyen. Ez nem egy klubcsapat, ahová csak úgy hozhatjuk a játékosokat. Am én meg félig kolumbiai vagyok, nem is pofázhatok itt a nagy magyarságról. Én csak a honosításról beszélek (valódi külföldiek esetén!).XaviMessifan írta:Ht Sterbik nem szerb csak abban a vlogatottban szerepel amelyik orszgában él!(sajnos)
hidd el, ha megkérdeznék őt h mejiket vallaja inkább a sajátjának a szerbet v. a magyart akkor ha netalántán a szerbet mondaná akkor is lelke mélyén magyar mint ahogy én is mert én is olyan helyzetben vaok mint ő!és kumma [auto_cenzúra] érzés mikor az anyaország megtagad,igy minket határontuli magyarokat mindenki utál!a szerbek azé mert magyarul dumálunk szerbiában(ez még érthető is vmijen szinten...) a magyarok meg a joég tudja h miért...pedig mi sem vagyunk másabbak mint ti!![]()
![]()
Bocs az OFFért de ezt muszáj volt leirnom...![]()
jelwaz írta:Ne haragudjatok, de elegem van ebből a sok marhaságból!
1. Ki lenne büszke arra, ha magyar mezbe öltözött szerbek szerepelnének jól egy világversenyen? Azért magyar válogatott, hogy magyarok játszanak benne, egy-két honosítás még belefér, de ezt mi ki is merítettük már.
2. Lehet szidni egyesével a játékosokat, de aki nem képes csapat szinten átlátni a védekezést, a támadást, az ne mondja meg, hogy ki játszott jól és ki nem! Nagy Laci pl. nagyon nem kapott zárást passzív játéknál kapott szabaddobásnál, az irányítónak annyi esze nem volt, hogy kizárja Koksarovot. Elemi hiba.
3. egy kapitánynak nem kell megmondani lapvető dolgokat a csapatának. Azért profi egy játékos, hogy tudja, hogy időntúli szabaddobásnál faultnak kell faultnak követnie.
4. Skaliczky mi a faxért nem játszatta Nagy Kornélt a rosszul játszó Mocsai, Katzirz helyett, végig átlövő gondokkal küszködtünk.
5. Ki meri azt állítani, hogy Balic és Eklemovic hasonlók? Hát Ekle közelébe se ér Balicnak... Nem is hasonló a stílusuk.
6. Miért mondja mindenki, hogy a horvátokat nem tudtuk volna megverni? Iszonyat rosszul támadtak végig (a végén csak minden bejött nekik, mert mi már lemondtunk magunkról), csak a nyitott védekezéssel nem tudtunk mit kezdeni. Mindhárom vesztes meccset nyerhettük volna.
mi a probléma? nem lehet saját véleményem? a véleményem pedig az, hogy sem Csaszi, sem Diaz játéka nem hasonlít Balicéhoz, akit azért említettem, mert a világ legjobb irányítójának tartok. passzolási készségét és kiszámíthatatlanságát tekintve bizony Nikola játéka hasonlít legjobban Balicéhoz.az ő játéka hasolít leginkább Balicéra. hihetetlenül szemtelen és kiszámíthatatlan. irányító poszton a legjobbak között van!
egy tanácsot, ha elfogadsz:Miért mondja mindenki, hogy a horvátokat nem tudtuk volna megverni? Iszonyat rosszul támadtak végig (a végén csak minden bejött nekik, mert mi már lemondtunk magunkról), csak a nyitott védekezéssel nem tudtunk mit kezdeni. Mindhárom vesztes meccset nyerhettük volna.
Ht Sterbik nem szerb csak abban a vlogatottban szerepel amelyik orszgában él!(sajnos)jelwaz írta:Ne haragudjatok, de elegem van ebből a sok marhaságból!
1. Ki lenne büszke arra, ha magyar mezbe öltözött szerbek szerepelnének jól egy világversenyen? Azért magyar válogatott, hogy magyarok játszanak benne, egy-két honosítás még belefér, de ezt mi ki is merítettük már.
Szal ha a Szerb és a Svéd megelőz akkor nincs gond? Ki tudna még megelőzni?Game90 írta:Az NSO kiegészítette a cikket, hogy mikor indulhatunk az olimpián:
Ugyanakkor a 2008 májusában esedékes ötkarikás kvalifikációs tornán akkor is részt vehet a gárda, ha indulhat az Eb-n, és ott úgy szerepel, hogy nem végez előtte kettőnél több olyan csapat, amelyik korábban automatikus olimpiai kvótát vagy olimpiai selejtezőt érő helyet szerzett. Ez még reális.
Game90 írta: Vito egyébként szoktál Szeged meccsekre járni?