USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.05.02. 04:10:14

Q3 vége. +21 közte. Innen már nagyon cink lenne kikapni a Thundernek, be kell húzni,és otthon egy 7. meccsel lezárni ezt. 8)
Amúgy ritka prosztó közönsége van a maciknak,minden bajuk van már.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.05.02. 04:03:52

Cumbee írta:Bob te amúgy szívsz? Nézegettem itt a Westbrookos haterkedést már eddig is, úgy gondoltam, hogy nem jövök vitázni, tavaly megpróbáltam nincs értelme. De ez most betett. :mrgreen: Ilyen mayo-udoh, ráadásul az okc első köröst is ad és még a Bucksnak nem éri meg. :mrgreen: Meg chandler-felton.:D Jósolj már meg pls egy Boozer-James cserét is pls. Ja nem, mert James elvenné a labdát Rose elől LOL. Azért lehet haterkedni, de kicsit próbáljunk már meg reálisabban gondolkodni. Lowe-ért 2 éve sorban áll a fél liga a wolvesnál és Lowe még egy kategóriával Westbrook alatt is van. Egy ilyen szintű játékosért ölnek a csapatok, nem az van, hogy adok egy-két szemetet és örülhet az OKC, hogy átvesszük Westbrookot...
Nem szívok ne aggódj. Semmi utálat nem volt, Bucks meg nem hiszem hogy feladná a draftjogát, ezért írtam nem csinálnák. Ötletek voltak, 5 perc alatt, szerinted akkor ha tegyük fel elcserélnék, akkor hova, miért?
Love eset meg azért más, mert ugye ott lefog járni lassan a szerződés, szerintem pl a Wolves tavaly jó hülye volt, mikor Thompson-Waiters és 1/1 ajánlatot nem fogadta el. De ez szubjektív vélemény. Gasol körüli cserében viszont lenne szerintem bőven ráció, Bucksos gondolatot is tovább lehetne vinni, Magic-Knicks az messze van szerintem is.

Indy megcsinálta szerencsére, viszont a Grizz úgy néz ki kihagyja a lehetőséget.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2014.05.02. 04:14:33-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.05.02. 03:52:09

Choker Hawks. Utolsó 3 percben 1 pontot dobtak, Lou Will-nek meg külön gratulálok.

Grizzlies-nek a mai lett volna a "döntő", de hát esélyük sincs.

Szerk.: 4 pontot, de ez a 2+1 már mindegy volt.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.05.02. 03:19:41

+15el megy az OKC félidőben. Utolsó két támadást RW akarta megoldani,egyikből sem lett pont,pedig lettek volna opciók,de erőltette a betörést. Nah mindegy, legalább most nem vállal annyi vakot,mint máskor.
De legalább 56%-on a csapat eddig,ez nagy javulás, KD és RW is 50% felett most.
Másik oldalon a magasokkal nem tud mit kezdeni a Thunder, Gasol is jó,Randolph is...őket kéne kicsit jobban megtartani,és akkor nem lesz baj.
Sok van még,de jó lenne behúzni,most azért a játék alapján lehet reménykedni,hogy meglesz a 7. meccs.

szerk1.:Az Indiana megcsinálta, idegenben behúzta a 6. meccset.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
PCsabi
aka Game90

2014.05.02. 01:53:04

Bob_Marley írta:hsz
OKC oldaláról közelítem meg a cseréket:
1. Mayo évről-évre gyengébb, ebben a gyenge Bucks-ban sem tudott meghatározó játékos lenni, gyakorlatilag negatív értéke van, Udoh szintű embert meg minden bokorban lehet találni. Durant meg nem fogja megvárni, hogy Embiid/Wiggins/Parker 2-3 év múlva beérjen.
2. Chandler - Ibaka jól mutatna a palánk alatt, de egy féllábú Westbrook többet ér, mint a Knicks-es duó.
3. Nem.
4. Nem.

De igazából ez a kedvenc részem: "Egyiknek sincs realitás alapja."
:mrgreen:
Cumbee írta:Nézegettem itt a Westbrookos haterkedést már eddig is, úgy gondoltam, hogy nem jövök vitázni, tavaly megpróbáltam nincs értelme.
Pedig érdekelne a jelenlegi véleményed RW-ről. Én is sokáig védtem őt, de most már kezd megváltozni a véleményem...

Egyébként ki az a Lowe?
Cumbee
Entrenador del Barça

2014.05.02. 01:16:00

Bob te amúgy szívsz? Nézegettem itt a Westbrookos haterkedést már eddig is, úgy gondoltam, hogy nem jövök vitázni, tavaly megpróbáltam nincs értelme. De ez most betett. :mrgreen: Ilyen mayo-udoh, ráadásul az okc első köröst is ad és még a Bucksnak nem éri meg. :mrgreen: Meg chandler-felton.:D Jósolj már meg pls egy Boozer-James cserét is pls. Ja nem, mert James elvenné a labdát Rose elől LOL. Azért lehet haterkedni, de kicsit próbáljunk már meg reálisabban gondolkodni. Lowe-ért 2 éve sorban áll a fél liga a wolvesnál és Lowe még egy kategóriával Westbrook alatt is van. Egy ilyen szintű játékosért ölnek a csapatok, nem az van, hogy adok egy-két szemetet és örülhet az OKC, hogy átvesszük Westbrookot...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.05.02. 00:01:23

Milwaukee: Mayo-Udoh-14 first pick
OKC: Westbrook 14 first pick, 15 first pick

Természetesen ez a Buckson állna, így mehetne Knight kettesbe, viszont a kérdés megérné-e nekik, hogy egy ilyen erős drafton buknak egy top cetlit. Collison azért nem mai gyerek, Udoh egy még mindig fiatal tehetséges emberke, lehetne vele mit kezdeni, Mayo pedig a padnak adna egy kis lökést. Mondjuk a Westbrook-Knight kettős....fogalmazzunk úgy érdekes lenne. Működni-működne ez a csere, de a Bucks ilyet nem vállalna be szerintem, esetleg egy jövőbeli cetlivel.

NY: Chandler-Felton
OKC: Westbrook

Ez is csak elvi sík, Chandler azért már nem fiatal, de szerintem a Knicks ezt nem húzná meg, viszont ha elmegy Anthony akkor érdekes lehetne. Viszont ha jól tudom a NY-nak nem igazán van cetlije, szóval ez elég problémás lenne.

Orlando: Nelson-Maxiell 14 first
OKC:Westbrook 14 first, 15 first pick

Itt is az a kérdés mint az elsőben, hogy a Magic beáldozná-e az értékes cetlijét.

Lakers-Gasol-Nash 14 first pick
OKC:Westbrook-Perkins 14 first pick, 15 first pick

Egyiknek sincs realitás alapja, ezeket kb 5 perc alatt szültem meg. :D Mindegyik működőképes, de az idei cetliket szerintem mindenki nagyon őrzi, s nem szívesen cserélné el. Szerintem a négy felvázolt közül a Milwaukee-é a leginstabilabb azt nem lehetne végigvinni, de a többiben van ráció. Lakers-NY nagy piac kéne nekik valami nagy bumm, Orlando meg épül-épül, de a Cavs egy jó példa rá, hogy a túl sok potenciális fiatal se biztos, hogy jó. Egy Westbrook-Oladipo hátvédsor nem lenne rossz nekik, viszont 14-es draftjogot nem áldoznék be ha én lennék Henigan. Szóval mindenhol a draftjogokkal kéne játszani, hogy működjenek a cserék. Írhattam volna a Bostont is, de őket szánt szándékkal nem írtam, hozzánk aztán ne jöjjön Westy. :D

Ma az Indiana-ért nagyon szorítok, talán kilehet harcolni a hetedik meccset. Memphis előtt nagy lehetőség, hetedik Oklahomában 20%-ot adnék nekik. Clippers meg remélem befejezi a szériát ma, de ez sem lesz egyszerű csörte az biztos.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2014.05.01. 22:00:00

mike d'antoni lemondott
link

elég sok negatív kritikát kap itt is westbrook. ti elcserélnétek? ha igen,akkor hova(legyen realitása is a cserének)?
kamaj
Capitá del Barça

2014.05.01. 20:55:24

Én is itt vagyok a mai, sorsdöntő ütközet előtt :) (Látom Bob Te már hiányoltál is :) ) Egy biztos a mai előtt, ha ezt nem húzza be most a Memphis akkor attól tartok a 7.en továbbmegy az OKC. Kicsit idegesítő, hogy többször is 10+ előnyt tudott a Maci társaság elszórakozni. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha nem lett volna ennyi hosszabbítás, de az tény, hogy nem roppant meg a Memphis ezekben a szituációkban sem. Ez óriási előny. Valamint az is, hogy sokkal inkább csapat összképét mutatja Mem mint az OKC. Durant az Durant, de én úgy látom, hogy kevesebbet tesz és tud tenni a csapatért, mint ami kellene.
Nem semmi amúgy, ami már az első körben zajlik (Heatet leszámítva, az sima volt), mindenhol óriási csaták parázs meccsek. Ma este meg végre én is tudok nézni egy igazi Grizzlies meccset, alig várom már! :) Hajrá Macik ;)
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2014.05.01. 15:28:33

kanty írta:
Game90 írta:
kanty írta: Ahogy már írtam: a következő kb. két hónap Kevin Durantről fog szólni.
Azért ezt ne felejtsük el.
Hát azt azért nem gondoltam, hogy Durant kezéből pl. az OT-ban alig lesz labda, de attól még, ha nem is olyan magabiztosan, de kiállok a kijelentésem mellett. :) Legalább egy napig még. :P

Mait be kell húzni.

Szerk: az előző szerencsétlenkedésemet egy modi törölje, köszi.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2014.05.01. 14:43:51

Russell Westbrook is 0-14 from the field in OT in this series. Kevin Durant is 7-14. Rest of OKC is 4-7.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.05.01. 01:08:05

Carmelo Anthony (SF - NY)Bulls will reportedly make a move for Carmelo Anthony this summer.
Na oda szerintem illene is, annyira jó kis D van ott, hogy ezen hiányosságai redukálódnának (bár Anthony inkább lusta védekezésben) és támadásban meg nagyon kéne a Chicagonak egy igazi tüzér.

Jackson, Melo meet over dinner
http://espn.go.com/new-york/nba/story/_ ... ree-agency

Év hatodik embere Crawford a Clippersből.

In Russell Westbrook's career, he has shot the ball more than 25 times on 29 different occasions. In those 29 games, his team is just 11-18.
De érdekes mert a tegnapi nem rajta múlott, Durant-Allen csata utóbbi sikerét hozza. Illetve Brooks is lehetne kreatívabb. Ott van McHale pl, akinek csapata 1-3ra áll, de ő aztán tényleg mindent megtesz, Troy Danielseket küld fel, próbálja variálni a védekezést, a rotációt mindent. Persze még bőven továbbmehet az OKC, de pl pár éve mikor a Spurs ellen Brooks húzott 1-2 variációt meglepte őket, itt is kéne valami hasonló. Ebben a csapatban sokkal több lehetne, s nem csak Westbrook túlvállalása a gond, továbbra is tartom. Ibaka-Perk is pl megmutatja ebben a szériában, hogy simán lehetne rájuk számítani.
Amúgy először fordult elő, hogy zsinórban 4 meccsen hosszabbítás volt egy szériában, illetve az idei PO-ban már 8 OT volt, ami az eddigi legtöbb az első körök közül, s pl ma is benne van bármelyik meccsen a 3 közül.

PP jó, zóna zavarja a Raptorst, DeRozant mindenképp. :D Ez se lesz egyszerű szülés bárki is nyer. Livingstontól amúgy nem értem miért nem jön több pozíciós játék. Eősebb és magasabb is mint az őt fogó védők, de keveset vállal, pedig "titkos fegyver" lehetne. Negyed vége elég gyatrára sikerült megy a Raps hárommal. Sok a festékpont, amit kap a Nets, ezen feltétlenül változtatni kéne.

Elalvás, vereség....Először nyert valaki a szériában egymás után két meccset, innen elég nehéz dolga van a Netsnek. Pedig a pokol bugyraiból sikerült visszakapaszkodni, de a végén nem jött össze a nagy comeback, 20-al ment a Raptors a negyedik elején.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.04.30. 23:17:29

kanty írta: Ahogy már írtam: a következő kb. két hónap Kevin Durantről fog szólni.
Azért ezt ne felejtsük el.

Zach Lowe ‏@ZachLowe_NBA
Spurs vs DAL w/ Parker + no Manu: 92.8 points per 100 poss/105.3 points allowed. Spurs w/ Parker + Manu: 117.5 scored/96.5 allowed.

@ESPNStatsInfo: 19 of the 36 first-round NBA playoff games have been decided by 2 possessions or less.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.30. 21:54:18

Innentől nagyon remélem sikerül a Memphisnek, ha jól emlékszem 4-3 Thunder továbbjutást tippeltem, de így hogy a hatodik otthon van a macibarlangban be kéne húznia a Grizznek.
Ne feledje senki mióta visszatért Gasol az egyik legjobb mérleget produkálták, OKC-nek meg ráadásul az egyik legkellemetlenebb ellenfél a belső két torony meg TA miatt. Utóbbi a széria talán legjobbja, de a legfontosabb maci tag abban biztos vagyok. Viszont Conleynak olyan dolgai vannak néha, hogy azon meccsek mennek el. Múltkori elment a büntetőin, most meg majdnem mikor elhagyta a labdát a végén. Idén ő is sokat fejlődött, de a PO-ban mikor minden játékszituációnak még nagyobb jelentősége van, több koncentráció kell tőle is. Bulls-Celtics széria Western conference version. :D
Clippers is szerencsére hozta magát, talán kijjebb jönnek a kátyúból.

Was-Bulls eredményre sem meglepő, azért a Bulls védelme ligaelit, neki a PO-ra az volt a bajuk, hogy elfogyott a puska támadásban így egy ilyen kevés pontos meccs sem meglepő.

Boixos lejjebb linkeltem egy cikket, miszerint Magic Johnson lehet megveszi a Clipperst, na az adna neki pikantériát, illetve felmerülne a dolog, hogy az öreget felültették. De hozzáteszem rengeteg vaj van a füle mögött Sterlingnek ezen botrányon kívül is csinált érdekes dolgokat.

Mai Brooklyn-Toronto kötelező. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2014.05.01. 00:53:32-kor.
Kép
Kép
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.30. 15:52:49

sterling lánya képénél a kommentek tetszenek, különösen a "guaranteed gangbang"...

a was-chi meccsen meg mi volt? csak 3 negyedet játszottak?
75-69 :shock:
PUYOL-XAVI-INIESTA
PCsabi
aka Game90

2014.04.30. 14:43:24

Silver-nek jár a pacsi!

Sterling-et meg valahogy nem tudom sajnálni, 1 milliárdért el kell majd adnia a csapatot. Szegény.

Ja, Sterling lánya:
KATT
:mrgreen:

FG % This Season:
- Durant: reg. 50.3%, post. 39.6%
- Westbrook: reg. 43.7%, post. 35.1%

Amúgy ez a Thunder - Grizzlies hatalmas, 4 OT, remélem továbbjut a Memphis.
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.30. 12:52:38

nem azt vitatom, h vállalhatatlan, amit az öreg csinált, dehát hányan vannak olyanok, akik ugyanígy, v ennél sokkal durvábban állnak ezekhez a dolgokhoz? ezek közül a milliárdosok közül nem kevesen gondolkodnak úgy, h megveszik ezeket a gyerekeket, adnak nekik házakat, autókat, ruhákat, kurvákat stb, de ettől függetlenül olyan bohócoknak tartják őket, akiknek a szórakoztatás a feladatuk. erről beszélt az öreg fallosz is telefonon, ami érdekes, h nyilvánosságra került.
nem tetszik ez nekem, h más embereket így kezelnek, de sztem szimplán ki akarják/akarták csinálni sterlinget, ennyi a történet.
PUYOL-XAVI-INIESTA
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.04.30. 12:20:00

Boixos írta:a sterling-téma sztem egy brutális műbalhé. baromságot mondott, látszik, h cavinton-beszedési problémái is lehettek, de azon az alapon, ahogy az öreget kiszórták, az nba-nfl-mlb klubtulajok legalább felét, ha nem a kétharmadát el lehetne tüntetni a közéletből. mondjuk, ha ez lenne innentől a sztenderd, nem biztos, h szegényebb lenne a világ. de most sztem lehet, h másról van szó.így most le lehet passzolni valakiknek a klubot akciós áron, ennyi.
Az USA-ban azért komolyabban veszik ezeket a dolgokat, nem arról van szó, hogy most Clipperst le akarnák passzolni, hanem minden ilyen jellegű rasszista megjegyzést hasonló retorzió követ. NBA-ben meg aztán főleg, ahol a játékosok 95%-a színesbőrű, így még a szokottnál is nagyobb egy ilyennek visszhangja.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.30. 08:52:54

a sterling-téma sztem egy brutális műbalhé. baromságot mondott, látszik, h cavinton-beszedési problémái is lehettek, de azon az alapon, ahogy az öreget kiszórták, az nba-nfl-mlb klubtulajok legalább felét, ha nem a kétharmadát el lehetne tüntetni a közéletből. mondjuk, ha ez lenne innentől a sztenderd, nem biztos, h szegényebb lenne a világ. de most sztem lehet, h másról van szó.így most le lehet passzolni valakiknek a klubot akciós áron, ennyi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
neobarca
Director del Fútbol

2014.04.30. 08:32:48

Köszönöm Petr és Daffy! Kemény. Ezzel most tényleg leírta magát egy életre. Csak el ne kapják...

Na az első meglepetés megvan. A Bulls kiesett. 75-69. Nem láttam a meccset, de biztos izgalmas lehetett... :mrgreen:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
daffy
Madridista

2014.04.29. 23:03:09

neobarca írta:
daffy írta:sterling örökös eltiltást kapott és 2,5 milliós büntetést.
link

remélem még el is adja a clipperst,nem való az ilyen ember a nyilvánosság elé
Mi történt? Lemaradtam... :oops:
rasszista a papus és most a nyilvánosság előtt is letagadhatatlan hangfelvétel bizonyítja ezt. megkapta érte a csekket,cserébe spórolhat az utazáson,mert többet nem mehet meccsre.
és nagyon az utcán sem sétálgatnék a helyében,elvégre szabad fegyvertartás,rengeteg fekete emberrel..
Petr
Entrenador del Barça

2014.04.29. 23:00:16

neobarca írta:
link

neobarca
Director del Fútbol

2014.04.29. 22:58:03

link

Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.29. 22:53:49

Donald Sterling Says LA Clippers ‘Not for Sale’
http://www.slamonline.com/online/nba/20 ... pers-sale/
Arra leszek nagyon kíváncsi, hogy mennyire határozza meg a csapat játékát, mert előző meccsen sajnos érezhető volt, hogy fejben és lélektanilag nagyon nincs rendben a Clipps.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2014.04.29. 22:21:51

sterling örökös eltiltást kapott és 2,5 milliós büntetést.
link

Válasz küldése