Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem szívok ne aggódj. Semmi utálat nem volt, Bucks meg nem hiszem hogy feladná a draftjogát, ezért írtam nem csinálnák. Ötletek voltak, 5 perc alatt, szerinted akkor ha tegyük fel elcserélnék, akkor hova, miért?Cumbee írta:Bob te amúgy szívsz? Nézegettem itt a Westbrookos haterkedést már eddig is, úgy gondoltam, hogy nem jövök vitázni, tavaly megpróbáltam nincs értelme. De ez most betett.Ilyen mayo-udoh, ráadásul az okc első köröst is ad és még a Bucksnak nem éri meg.
Meg chandler-felton.
Jósolj már meg pls egy Boozer-James cserét is pls. Ja nem, mert James elvenné a labdát Rose elől LOL. Azért lehet haterkedni, de kicsit próbáljunk már meg reálisabban gondolkodni. Lowe-ért 2 éve sorban áll a fél liga a wolvesnál és Lowe még egy kategóriával Westbrook alatt is van. Egy ilyen szintű játékosért ölnek a csapatok, nem az van, hogy adok egy-két szemetet és örülhet az OKC, hogy átvesszük Westbrookot...
OKC oldaláról közelítem meg a cseréket:Bob_Marley írta:hsz
Pedig érdekelne a jelenlegi véleményed RW-ről. Én is sokáig védtem őt, de most már kezd megváltozni a véleményem...Cumbee írta:Nézegettem itt a Westbrookos haterkedést már eddig is, úgy gondoltam, hogy nem jövök vitázni, tavaly megpróbáltam nincs értelme.
Hát azt azért nem gondoltam, hogy Durant kezéből pl. az OT-ban alig lesz labda, de attól még, ha nem is olyan magabiztosan, de kiállok a kijelentésem mellett.kanty írta:Game90 írta:Azért ezt ne felejtsük el.kanty írta: Ahogy már írtam: a következő kb. két hónap Kevin Durantről fog szólni.
Azért ezt ne felejtsük el.kanty írta: Ahogy már írtam: a következő kb. két hónap Kevin Durantről fog szólni.
Az USA-ban azért komolyabban veszik ezeket a dolgokat, nem arról van szó, hogy most Clipperst le akarnák passzolni, hanem minden ilyen jellegű rasszista megjegyzést hasonló retorzió követ. NBA-ben meg aztán főleg, ahol a játékosok 95%-a színesbőrű, így még a szokottnál is nagyobb egy ilyennek visszhangja.Boixos írta:a sterling-téma sztem egy brutális műbalhé. baromságot mondott, látszik, h cavinton-beszedési problémái is lehettek, de azon az alapon, ahogy az öreget kiszórták, az nba-nfl-mlb klubtulajok legalább felét, ha nem a kétharmadát el lehetne tüntetni a közéletből. mondjuk, ha ez lenne innentől a sztenderd, nem biztos, h szegényebb lenne a világ. de most sztem lehet, h másról van szó.így most le lehet passzolni valakiknek a klubot akciós áron, ennyi.
rasszista a papus és most a nyilvánosság előtt is letagadhatatlan hangfelvétel bizonyítja ezt. megkapta érte a csekket,cserébe spórolhat az utazáson,mert többet nem mehet meccsre.neobarca írta:Mi történt? Lemaradtam...daffy írta:sterling örökös eltiltást kapott és 2,5 milliós büntetést.
link
remélem még el is adja a clipperst,nem való az ilyen ember a nyilvánosság elé
neobarca írta:Mi történt? Lemaradtam...daffy írta:sterling örökös eltiltást kapott és 2,5 milliós büntetést.
link
Mi történt? Lemaradtam...daffy írta:sterling örökös eltiltást kapott és 2,5 milliós büntetést.
link