Milwaukee: Mayo-Udoh-14 first pick
OKC: Westbrook 14 first pick, 15 first pick
Természetesen ez a Buckson állna, így mehetne Knight kettesbe, viszont a kérdés megérné-e nekik, hogy egy ilyen erős drafton buknak egy top cetlit. Collison azért nem mai gyerek, Udoh egy még mindig fiatal tehetséges emberke, lehetne vele mit kezdeni, Mayo pedig a padnak adna egy kis lökést. Mondjuk a Westbrook-Knight kettős....fogalmazzunk úgy érdekes lenne. Működni-működne ez a csere, de a Bucks ilyet nem vállalna be szerintem, esetleg egy jövőbeli cetlivel.
NY: Chandler-Felton
OKC: Westbrook
Ez is csak elvi sík, Chandler azért már nem fiatal, de szerintem a Knicks ezt nem húzná meg, viszont ha elmegy Anthony akkor érdekes lehetne. Viszont ha jól tudom a NY-nak nem igazán van cetlije, szóval ez elég problémás lenne.
Orlando: Nelson-Maxiell 14 first
OKC:Westbrook 14 first, 15 first pick
Itt is az a kérdés mint az elsőben, hogy a Magic beáldozná-e az értékes cetlijét.
Lakers-Gasol-Nash 14 first pick
OKC:Westbrook-Perkins 14 first pick, 15 first pick
Egyiknek sincs realitás alapja, ezeket kb 5 perc alatt szültem meg.

Mindegyik működőképes, de az idei cetliket szerintem mindenki nagyon őrzi, s nem szívesen cserélné el. Szerintem a négy felvázolt közül a Milwaukee-é a leginstabilabb azt nem lehetne végigvinni, de a többiben van ráció. Lakers-NY nagy piac kéne nekik valami nagy bumm, Orlando meg épül-épül, de a Cavs egy jó példa rá, hogy a túl sok potenciális fiatal se biztos, hogy jó. Egy Westbrook-Oladipo hátvédsor nem lenne rossz nekik, viszont 14-es draftjogot nem áldoznék be ha én lennék Henigan. Szóval mindenhol a draftjogokkal kéne játszani, hogy működjenek a cserék. Írhattam volna a Bostont is, de őket szánt szándékkal nem írtam, hozzánk aztán ne jöjjön Westy.
Ma az Indiana-ért nagyon szorítok, talán kilehet harcolni a hetedik meccset. Memphis előtt nagy lehetőség, hetedik Oklahomában 20%-ot adnék nekik. Clippers meg remélem befejezi a szériát ma, de ez sem lesz egyszerű csörte az biztos.