Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
18:15-kor kezdünk,Sport 1 élőben adja.lionelmessi19 írta:Ma kivel játszunk?
És mikor?
Vito írta:bakker:hát. nem játszik, lehet, hogy a VB végéig sem drótozzák össze...Sziasztok ! Most beszéltem Pukival ! Biztos ,hogy ma nem fog védeni !!!!
Holnap megy a Kieli orvoshoz aki már egyszer rendbe tette a derekát és szeretne a vb még pár meccsen védeni !!!! Én nagyon reménykedem benne!!!!
Így ma Nándinak komoly feladata lesz ha nyerni szeretnénk!!!!
HAJRÁ MAGYAROK !!!! HAJRÁ PUKI ,GYÓGYULJ MEG !!!!![]()
hát. nem játszik, lehet, hogy a VB végéig sem drótozzák össze...Sziasztok ! Most beszéltem Pukival ! Biztos ,hogy ma nem fog védeni !!!!
Holnap megy a Kieli orvoshoz aki már egyszer rendbe tette a derekát és szeretne a vb még pár meccsen védeni !!!! Én nagyon reménykedem benne!!!!
Így ma Nándinak komoly feladata lesz ha nyerni szeretnénk!!!!
HAJRÁ MAGYAROK !!!! HAJRÁ PUKI ,GYÓGYULJ MEG !!!!
Az Tombor volt, egyébként 7-es lett volna, ha nem dobja be!barca99 írta:meg volt még egy gól (nem jut eszembe a szerzője), ami elvileg érvénytelen lett volna, mert a leérkezés után dobta el a labdát, de ott is valahogy a háta mögül jött a dobás...nagyon látványos volt!
Az tényleg nagyon szép gól volt! Nekem még nagyon tetszett a tegnapi meccsen Diaz gólja, ami előtt egy látványos testcselt dobott be, meg volt még egy gól (nem jut eszembe a szerzőjeantiimperialista írta:Császár elhajlásos gólja nekem eddig a csapat legszebb gólja volt a vb-n!
Jaja Nenad a csapat legfőbb tagja! Rendbejön mondta a mester hogy a köv. meccsen jaccik 99százalékGame90 írta:Jaja, Nenadon sok fog múlni. Fazekasnál jobb kapus, szinte rettegnek tőleRemélem a dereka rendebejön (asszem az fáj neki
) és egész meccseket tud védeni.
Spanyolok pedig verték az oroszokat
Igen de sztem a mester most odaszól nekik hogy nemkéne ezt! Meg jön Nenad!!!!! tőle már retteg a fél világ a pályánGame90 írta:Jó, de azért nem lesznek könnyű meccseklionel19 írta: Szal horvátok ellen győzelem és oroszok ellen! aztán 4 között vagyunkHa úgy játszunk, ahogy ma a második félidőben
Jó, de azért nem lesznek könnyű meccseklionel19 írta: Szal horvátok ellen győzelem és oroszok ellen! aztán 4 között vagyunk
Ha horvátokat verjük akkor a csoport 3. helynél nem lehet rosszabb! ahogy előbb is leirtam! (ha nagy körbeverés lenne cseh veri spanyol meg ilyenek akkor nem de ez nem valószinű)Game90 írta:HátBarcaforever írta:Egy érem ugye már nem nagy kérés ettől a csapattól?![]()
A spanyol, horvát, orosz meccsek nagyon kemények lesznek![]()
Most nézem a spanyol - orosz meccset, nagyon jók. Oroszok még úgyahogy verhetőek, de a spanyoloktól kikapunk sztem
Minden posztra két azonos képességű emberük van
Iker Romero asszem csak a padon kezdett
HátBarcaforever írta:Egy érem ugye már nem nagy kérés ettől a csapattól?