Hát ha Geprge for Love-ért odaadja a Pacers akkor csak gratulálni tudok.

Most szerintem nagyon kiütközött, amiért én pl nagyon nem szerettem volna Bostonban sem látni Kevin Love-ot, hogy védekezésben szinte nem lehet pályán tartani. A Cavs egyszerűen nem tudta levédekezni a GSW-t.
Én nem látom magam előtt, hogyan tudna erősödni a Cleveland-. Mármint ahhoz nagyon drasztikusat kellene lépni és két értékük van Love és Irving (nyilván James érinthetetlen) és én a helyükben mindkettőt mozdítanám is.
Nem vagyok benne biztos, hogy pl egy Millsappel nem lennének előrébb.
A Pacers meg ha cseréli George-ot akkor újjáépítés miatt teszi, semmi szükségük Love-ra, főleg Turner miatt nincs.
Na akkor pár szó az idényről. Nagyon nem értek egyet azzal, hogy unalmas szezon vagy rájátszás lett volna. Idén megint rengeteg rekord megdőlt, Celtics szemmel nézve még a csúcsot is továbbtudtuk ugrani és még rengeteget lehet "fejleszteni" is. Láttunk egy teljesen más játékot játszó Spurst, láttunk egy kőkemény Jazzt. Ott volt a másik fiatal csapat a Bucks, aki izzasztotta a Raptorst. Láttunk egy nagyon összeálló Washingtont és láttunk két kiemelkedő csapatot, de a Warriors még erre is rátett egy lapáttal. Ha veretlenül lehozták volna, akkor komolyan felmerülne a minden idők legjobb csapata titulus, így is szerintem a 96 Bulls, 2001 Lakers szintjén kell emlegetni őket. Durant számításai maximálisan bejöttek és nem bekuncsorogva nyert, hanem igazi vezérként. Teljesen megérdemelte, ahogy a GSW is. Legjobb támadóegység (ha jól rémlik) második legjobb védelem, nem volt itt kérdés. Én széria előtt is így éreztem, hogy 4-1 lehet a vége +-1. Volt egy nagy sansz ott a harmadik meccsen a Cavsnél, az momentum changer volt, hogy elment 2 perccel a vége előtt, de négyszer nem hiszem, hogy meglehet verni a GSW-t ha a fejükre tetejére állnak akkor sem.
Jamest borzasztóan sajnálom, szörnyen fest a döntőkben elért nyerés-vereség mutatója, de a pali idén karrierje legjobbját nyújtotta és gyakorlatilag esélyük sem volt. Borzasztó nehéz ezt feldolgozni, mikor volt olyan meccs, ült 3 percet és az alatt -17 volt talán a Cavs, vele +5.....De nem lehetett ezt bírni, nem egy emberes játék. Erre a GSW a legjobb példa, szinte feleannyi pénzből kezdőben, padon jobbak voltak. Mint írtam nem tudom hol lehetne a Cavst erősíteni, olyan magas fizetésekkel nyomják és talán még TT-t lehetne boltolni, de döntőt leszámítva ő nagyon értékes emberke a szerkezetükben.
Jövőre ismét a GSW lesz a legnagyobb esélyes, nyilván megpróbálják Iggy fizetését betuszkolni, most is sokat jelentett az ő játéka.
Én bízok benne, hogy a Celtics további szintet tud lépni, nem fogom elsorolni az unásig felsorolt lehetőségeinket. Én a türelem híve vagyok, főleg látva a Warriorst, kevés a fizetési sapkánk, befér megint egy max és Fultz-zal nagyot nyerhetünk. Mire ő beérik pont "lecsenghet" a GSW. Akik egyértelműen dinasztia csapat, s több bajnoki cím is bennük van.