USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
kanty
Llegenda del Barça

2014.02.23. 23:22:47

Westrbrook alkotott:
https://www.youtube.com/watch?v=63eaPylpWbw" target="_blank

Nehéz mit mondani egy ilyenre, meccset nem láttam, csak a videóba futottam bele, de azért Duranték arcát megnéztem volna. Többek között az ilyen húzások miatt mondom, hogy az OKC-nek, és Durantnek is jót tenne egy passz orientáltabb irányító.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2014.02.23. 22:50:02

neobarca írta:Jah. Oden kezdő. És fog játszani vagy 10 percet. :mrgreen:
Lesz az 12,5 is, de most nem is ez a lényeg, hanem, hogy kezdő volt, az önbizalmának biztos jót tett.

Egyébként ahogy várható volt, LBJ nélkül nézhetetlen ez a Bulls - Heat.

Pig Baby meg ment a Clippers-be.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2014.02.23. 22:35:56

Game90 írta:Bad Russ:
http://youtu.be/63eaPylpWbw" target="_blank

Amúgy Oden kezdő a Bulls ellen.
Jah. Oden kezdő. És fog játszani vagy 10 percet. :mrgreen:

Russel meg nem tudom mit képzelt. Fogjuk a meccshiányra, bár egész meccsen nagyon gyenge volt. Minden esetre én örülök ennek a dobásnak. Végig a Clippersnek szorítottam. :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2014.02.23. 22:12:50

Bad Russ:
http://youtu.be/63eaPylpWbw" target="_blank

Amúgy Oden kezdő a Bulls ellen.
neobarca
Director del Fútbol

2014.02.23. 11:47:47

Ha a Knicks bejut a PO-ba, írok egy ódát a Boston Celtics-hez... Reménytelen... :cry:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2014.02.21. 15:54:50

LBJ vérzett tegnap, valaki ezt írta twitter-en:
"Holy crap he's bleeding. I didn't even know he could."
:D

Pacers hatalmasat nyert ezzel a cserével, jelen pillanatban Turner >> Granger ill. ET jó fit ebbe a csapatba. Hill - Stephenson - George - West - Hibbert, Watson - Turner - Scola - Mahinmi/Bynum. A Heat felkötheti a gatyáját.

Pig Baby meg szerintem megy a Clippers-be, oda azért nagyon kéne egy normális cseremagas.

Will Russell Westbrook's Return Help or Hurt Durant?
http://youtu.be/ICVeSuiEyc4" target="_blank

Skip - LeBron James Has Caught Kevin Durant in MVP Race:
http://youtu.be/__BpnEITA-o" target="_blank
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.02.21. 11:18:02

Most már rájöttem éjszakai meccs után,hogy Jamesnek miért (nem csak ezért de hozzájárul) ilyen brutális a dobószázaléka. Az ember konkrétan csak tiszta dobóhelyzetet vállal el, vagy betör és tép egy hatalmasat. Bravúr kosarat,ami annak mondható szinte alig szerez. (jó,tudom egy-másfél hete volt a buzzer beater triplája,de nem jellemző)
Szóval óriásit melózik az elmozgásokkal az egész csapat, palánk alatt is csinálják a helyet, mert tényleg szinte csak a tutit vállalja el sokszor,vagy zsákolgat.

Ezzel félre értés ne essék, nem leszólom, PO-ban úgyis többet fog vállalni, ott azért bele kell menni egy két kétes kimenetelű dobásba is majd. De tegnapi meccsen is az első 16 pontjából 5 zsákolás volt, meg ilyen lagymatag középtávolik, asszem egy messzebbi 2 pontosa volt csupán.

Bob,a nyarat úgy gondoltam,hogy mikor legközelebb megnyílik a piac. NYáron is azért megy a csere-bere, nagy üzletek akkor köttetnek sokszor.
Rondot sajnálnám ha elmenne, de igazából a kezdők közül mindenkit. Talán Greent nem, de Bradley és Sullinger is szívemhez nőtt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.02.21. 09:24:39

csababarca írta:Rondot szerintem nyáron áruba bocsájtjuk megint, mint ahogy bárkit,akire lesz vevő. Kivéve talán Bradley és Sullinger.
Főleg,mivel egyre több helyen olvasni Marcus Smartot, mint kiszemeltet,aki PG.
Meglátjuk, 2-3 év max,és megint tűzközelben lehetünk,ha okosan tankolunk idén 8)
Nyáron nem hiszem mert mindenkinek van szerződése, de majd ha megnyílik a piac akkor igen. Bradley-re tuti lesz ajánlat elsődlegesen azt kell majd tartani az FA-n. Ainge nem bolond, merészeket húz, néha fogja az ember a fejét, hogy ez mi? De őt igazolják a történések. Kings-es csomag nekem nagyon tetszett volna McLemore miatt, de Rondo viszont nem hosszabbított volna velük. Szerintem jó ez így ahogy maradt a dolog, még régebben írtam, hogy nem akarok elkiabálni semmit Rondoval kapcsolatban:
Bob_Marley írta:Olyan mint a Pistons ellen, remek játék nagy előny, leolvadás marad kettő kb 20 mp van hátra. Remélem jön Riving egy triplával. :D Rondo már nagyon edz, kíváncsi vagyok rá, főleg hogy nagyon jó dolgokat írnak róla. De majd kiderül, még nem lövöm le a "poént". :D Ez a meccs meg olyan, amilyen nekünk minden meccs, ajándék, ha nyerünk remek, ha kikapunk se rossz. :D
Továbbra is félve írom, de bizony-bizony van szemmel látható eredménye a dobásfejlődésnek. Elkezdett Rondo triplákat is hajigálni, s nem is rosszul.
Az viszont kár, hogy Wallace-t nem tudtuk elpasszolni.

Nem csak idén kell okos lépéseket megtenni, Rondo elmondta ő legszívesebben itt vonulna vissza, meglátjuk, ha elcserélik persze fájna az ember szíve, de ha ez a csapatnak jó, akkor az a lényeg. Egyelőre én egy Rondo-Bradley-Green-Sully-Embiid ötöst vizionálok vagy egy Rondo-Bradley-Parker-Green-Sully ötöst padról Bass-szel-Bayless-szel (szerintem érdemes lenne megtartani)-Olynyk stb. Az viszont biztos, hogy azért pár éven belül kell legyen egy olyan csapat ha megtartjuk Greent meg Rondot, akik bajnokesélyesek, mert nem mondom, hogy öregek, de most kell kihasználni, mikor a legjobb korban vannak. Szóval, amit már sokszor megbeszéltünk a Celtics jó úton halad, s külön öröm, hogy nem kapkodás jellemzi a vezetést. Vannak értékek, vannak lehetőségek, nem nyomul eszeveszetten a piacon s esetleg elhamarkodott döntéseket hozna. Az idei az ilyen év, hogy picit szenvedős még nézni is, de ez van, ezzel minden csapat szembesül ha elölről kezdi, de a jövőkép szép lehet.

Végül is az összes termés az utolsó napokra.
Sacramento Kings trade Marcus Thornton to the Brooklyn Nets for Jason Terry and Reggie Evans

Los Angeles Lakers trade Steve Blake to the Golden State Warriors for MarShon Brooks and Kent Bazemore.

Cleveland Cavaliers trade Earl Clark, Henry Sims and two second-round draft picks to the Philadelphia 76ers in exchange for Spencer Hawes.

The Miami HEAT traded Roger Mason Jr. and cash to the Sacramento Kings.

The Washington Wizards traded Eric Maynor and two second-round picks to the Philadelphia 76ers and received Andre Miller in return from the Denver Nuggets, who got Jan Vesely from the Wizards.

The Milwaukee Bucks sent Gary Neal and Luke Ridnour to the Charlotte Bobcats for Ramon Sessions and Jeff Adrien.

The Denver Nuggets traded Jordan Hamilton to the Houston Rockets for Aaron Brooks.

The Los Angeles Clippers traded Antawn Jamison to the Atlanta Hawks for cash and the rights to Cenk Akoyl.

The Indiana Pacers traded Danny Granger and a second-round draft pick to the Philadelphia 76ers for Evan Turner and Lavoy Allen.

Nagy bumm elmaradt , egyedül a Turner-Allen-Granger féle csere volt olyan, amire azért felkapta az ember a fejét, a többi kisebb csere, igényeknek megfelelően 1-2 második körös cetli (2014-es első körös cetli pl sehol sem volt), csereirányító, pénz stb.

Szerintem, akik nyertek az a Philly (begyűjtöttek egy csomó második körös cetlit), meg talán a Wizards, ahol Wall mögé nagyon kellett régóta egy csereirányító. A többi is olyan, hogy nem rosszak, de olyan nagy előrelépést talán nem jelent. Nagyon nem cseréltek, nagy szerződések nem mkozogtak, első körös jogok nem mozogtak, óvatosak voltak a GM-ek. :D

Big Baby még érdekes lehet, őt kivásárolták, hétfőtől FA lesz. Clipperst rebesgetnek erősen, miután Mullens-Jamison is elment a magasemberek közül, meg ugye Rivers jó kapcsolatban van Davis-szel. De a Spurs-GS-Miami -Nets is érdeklődhet iránta.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.02.21. 02:46:05

Cumbee írta:James lehet komolyan veszi az MVP versenyt is. Miami vs OKC, a Miami 12 pontját James pakolta be, 7-ből 6, egy heat check hármas maradt csak ki jóval a vonal mögül. Fazsa kis meccsnek ígérkezik ez a mai. Maradt valaki?

34-17 a félidő. eddig aggasztóan sima sajnos...
James 16 pont, 8/10, Durant mindössze 2 pont, 1/5.
Adalék: 10 eladott labda, jan 29. meccsen volt összesen 12...
Westbrook visszatért, ennek nem örülök,még akkor sem,ha tudom milyen dolgokra képes. De Durant MVP címet akarok, viszont így nem lesz meg szerintem, esni fognak KD számai Russel jelenlétében... :roll:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Cumbee
Entrenador del Barça

2014.02.21. 02:25:15

James lehet komolyan veszi az MVP versenyt is. Miami vs OKC, a Miami 12 pontját James pakolta be, 7-ből 6, egy heat check hármas maradt csak ki jóval a vonal mögül. Fazsa kis meccsnek ígérkezik ez a mai. Maradt valaki?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.02.20. 23:44:35

Rondot szerintem nyáron áruba bocsájtjuk megint, mint ahogy bárkit,akire lesz vevő. Kivéve talán Bradley és Sullinger.
Főleg,mivel egyre több helyen olvasni Marcus Smartot, mint kiszemeltet,aki PG.
Meglátjuk, 2-3 év max,és megint tűzközelben lehetünk,ha okosan tankolunk idén 8)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.02.20. 23:25:32

Indy-Miami mi lesz az ECF-ben te jó ég. Clevelandbe is szép erősítés Hawes.
Brooks meg megy a Denverhez, Nate kiesése után jó csere részükről. Miller meg megy a Wizardshoz.
Rondo meg úgy néz ki marad, gyenge csomagért nem lett volna értelme elcserélni. Imádkozni kell a drafton egy Embiidért. :D Akkor meglenne a kezdőötös, de egy Parker se lenne rossz, s small ball.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2014.02.20. 21:54:12

Pacers traded Danny Granger to the 76ers for Evan Turner and Lavoy Allen.

Hoppá!
neobarca
Director del Fútbol

2014.02.20. 16:30:19

Haws :arrow: Cavs. mindösszesen 2db második körös cetliért. Nem rossz üzlet. 8)

PCsabi
aka Game90

2014.02.20. 15:41:28

neobarca írta:Ez a KIngs imádja begyűjteni a "hulladékokat". :mrgreen:
Na, Reggie Evans hatalmas király! 8)

Hivatalos: Steve Blake for Bazemore, M. Brooks.

Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.02.19. 21:25:50

M. Thorton :arrow: BKN
for
J. Terry és R. Evans :arrow: SAC

Ez a KIngs imádja begyűjteni a "hulladékokat". :mrgreen:

Mi meg bedobtuk Shumpertet a Clippersnek Collisonért de csak ha kézen fogja Feltont is... Hát nem tudom...

PCsabi
aka Game90

2014.02.17. 21:45:26

Bazskáék miatt belenéztem délután az All-Star meccsbe, de még miattuk sem tudtam végignézni az egészet, valamikor a 3. negyedben kinyomtam.

Viszont ez nagyon jól néz ki:

Kép

Amúgy Bazska fotózkodott a legnagyobb kedvencével:
KATT

Mindjárt itt a trade deadline, jönnek a pletykák:
1. Rondo-ért két első körös draftjogot kér Ainge.
2. A Knicks Jeff Teague iránt érdeklődik.

Durant-nek pedig új beceneve van: The Servant :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2014.02.17. 12:05:50

Kifejezetten nem értem, hogy miért van tele az nba.com ilyenekkel, hogy "Wall brought back the dunk contest", főleg, hogy social mediában a legtöbben oltják az egészet. Nem bírom elhinni, hogy azt hiszik, ezzel valakit is befolyásolnak, vagy egyszerűen csak tényleg azt hiszik, hogy sikeres volt a dolog, ami nagyon szomorú, mert jövőre is maradna a rendszer.

Mellesleg Carteréknek anno kellett 5, betűkkel kiírva: ÖT zsákolás a győzelemhez, na most Carternek minimum 4, de inkább mind az öt zsákolása megnyerte volna a tegnapit. Úgy, hogy a nagy részét ott találta ki (vagy legalábbis ezzel vakította a népet), és nem kellett megpróbálni háromszor mindet. Plusz hozott be kreativitást is.

Az AllStar meccs összefoglalója alapján megint kuka, védekezés totál nuku. Curry csinált két olyan dolgot, amire felhúztam a szemöldököm, hogy ez valami. 2001-es AS összefoglalóban meg minden momentum priceless volt....
http://www.youtube.com/watch?v=0nuAov9bvvU" target="_blank
PCsabi
aka Game90

2014.02.17. 00:05:10

Sajnos LBJ szerintem már nem fog zsákolóversenyen részt venni.

Ez még 1 éve volt:
KATT

Visszanéztem Carter 2000-es zsákolásait, hát, összehasonlíthatatlan volt a tegnapival :D :
http://youtu.be/ImAMVqA6mug" target="_blank
It's over.
Eazzy
Entrenador del Barça

2014.02.16. 17:47:42

Amíg nem indul el egy Durant, James, és talál ki valami kreatívat, addig nehezen lesz itt bármi. Amikor olyanok akarnak elindulni, akik tényleg jók, és tényleg nagyon meg akarják nyerni, akkor lesz ennek értelme. Na meg ez a csapatba osztás, ez nagyon legalja volt.

Paul George pl jót csinált, de hát nézzünk már meg egy J-Richt, Jordant, vagy Vince Cartert, hogy náluk milyen hangtime, extension és power volt a zsákolásokban. Általában nem is mentek neki 4-szer.
kanty
Llegenda del Barça

2014.02.16. 16:56:57

Nem vártam sokat ettől a zsákolótól, de még azt a keveset sem kaptam. Egyrészt a lebonyolítás vicc. A végén még egy sima döntő mindenképp kellett volna legyen, ahol a legjobb kettő, vagy három szerepel.
Wall húzása azért nem volt rossz, de azért annyira különlegesen sem. A nyugati brancs pedig totál csalódás. Az oké, hogy Lillard kb. ennyit tud, de Rosstól én mindenképp többet vártam.

A D Ligában komolyabb tömések voltak. :P
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.02.16. 15:16:08

JAMES HARDEN helyettesíti Kobe Bryantet a nyugati kezdőben az All-Star gála ma esti főmeccsén.

info: http://kezdo5.hu/nba/hirmorzsak-hirmorz" target="_blank ... 1030-12097

:mrgreen: KIRÁÁÁÁÁÁLY :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Eazzy
Entrenador del Barça

2014.02.16. 12:06:13

Ez a zsákolóverseny jó alja volt. Hol vannak az igazi high flyerek ilyenkor? Értem én, hogy Lillard, meg Wall is bekeni, de méreteikből adódóan sem fognak soha olyanokat csapni, mint Vinsanity pl. vagy J-Rich. Paul George meg egész jó is lehetne, de nála meg közel sem érzem, hogy olyan flawless lenne. Már nekem nagyon unalmas ez az átugrom az embert...mondjuk a Wall - George tánc az zseniális volt :D

3 pontoson nemtom mi volt Curryvel. Gyakorláson pl egymás után hármat vert be félpályáról :D

Ez a skills challange annyira fura nekem, sosem éreztem még, hogy valami súlya lenne egyáltalán. Mondjuk úgy valahogy az egész all-star hétvége elvesztette valamikor a közös mezek bevezetése környékén minden téren a kompetitivitását. Úgy elszórakoznak maguknak, csak ez meg kit érdekel?
PCsabi
aka Game90

2014.02.16. 05:39:06

Rising Stars Challenge: Team Hill behúzta, Waiters és Hardaway rendezett egy dobópárbajt, viszont az MVP Drummond lett (30 pont, 25 lepattanó).

Skills Challenge: Lillard - Burke kettős nyert, ennél szorosabb nem lehetett volna, KATT.

Three-Pointer Contest: Steph Curry :( Beal és Belinelli jó kis csatát vívott, végül az utóbbi nyert. Belinelli got 62 points out of a maximum of 102. That’s 60.8 percent, which is impressive. Mondjuk ez a kettő gyönyörű volt, KATT :mrgreen:

Slam Dunk Contest: ez a lebonyolítás nagyon nem tetszett. Illetve az egész nem volt valami nagy szám, konkrétan Harrison Barnes helyett én is indulhattam volna. Két legjobb zsákolás: KATT, KATT.

U.i.: Shaq még mindig hatalmas forma.

U.i.2: így utólag belegondolva, ennél rosszabb zsákolóversenyt én még nem láttam.
ktm
Capitá del Barça

2014.02.16. 03:03:12

Atyaég, Shooting Starson Bosh az elődöntőben és a döntőben is elsőre beszórta félpályáról. :shock:
Válasz küldése