csababarca írta:Rondot szerintem nyáron áruba bocsájtjuk megint, mint ahogy bárkit,akire lesz vevő. Kivéve talán Bradley és Sullinger.
Főleg,mivel egyre több helyen olvasni Marcus Smartot, mint kiszemeltet,aki PG.
Meglátjuk, 2-3 év max,és megint tűzközelben lehetünk,ha okosan tankolunk idén

Nyáron nem hiszem mert mindenkinek van szerződése, de majd ha megnyílik a piac akkor igen. Bradley-re tuti lesz ajánlat elsődlegesen azt kell majd tartani az FA-n. Ainge nem bolond, merészeket húz, néha fogja az ember a fejét, hogy ez mi? De őt igazolják a történések. Kings-es csomag nekem nagyon tetszett volna McLemore miatt, de Rondo viszont nem hosszabbított volna velük. Szerintem jó ez így ahogy maradt a dolog, még régebben írtam, hogy nem akarok elkiabálni semmit Rondoval kapcsolatban:
Bob_Marley írta:Olyan mint a Pistons ellen, remek játék nagy előny, leolvadás marad kettő kb 20 mp van hátra. Remélem jön Riving egy triplával.

Rondo már nagyon edz, kíváncsi vagyok rá, főleg hogy nagyon jó dolgokat írnak róla. De majd kiderül, még nem lövöm le a "poént".

Ez a meccs meg olyan, amilyen nekünk minden meccs, ajándék, ha nyerünk remek, ha kikapunk se rossz.
Továbbra is félve írom, de bizony-bizony van szemmel látható eredménye a dobásfejlődésnek. Elkezdett Rondo triplákat is hajigálni, s nem is rosszul.
Az viszont kár, hogy Wallace-t nem tudtuk elpasszolni.
Nem csak idén kell okos lépéseket megtenni, Rondo elmondta ő legszívesebben itt vonulna vissza, meglátjuk, ha elcserélik persze fájna az ember szíve, de ha ez a csapatnak jó, akkor az a lényeg. Egyelőre én egy Rondo-Bradley-Green-Sully-Embiid ötöst vizionálok vagy egy Rondo-Bradley-Parker-Green-Sully ötöst padról Bass-szel-Bayless-szel (szerintem érdemes lenne megtartani)-Olynyk stb. Az viszont biztos, hogy azért pár éven belül kell legyen egy olyan csapat ha megtartjuk Greent meg Rondot, akik bajnokesélyesek, mert nem mondom, hogy öregek, de most kell kihasználni, mikor a legjobb korban vannak. Szóval, amit már sokszor megbeszéltünk a Celtics jó úton halad, s külön öröm, hogy nem kapkodás jellemzi a vezetést. Vannak értékek, vannak lehetőségek, nem nyomul eszeveszetten a piacon s esetleg elhamarkodott döntéseket hozna. Az idei az ilyen év, hogy picit szenvedős még nézni is, de ez van, ezzel minden csapat szembesül ha elölről kezdi, de a jövőkép szép lehet.
Végül is az összes termés az utolsó napokra.
Sacramento Kings trade Marcus Thornton to the Brooklyn Nets for Jason Terry and Reggie Evans
Los Angeles Lakers trade Steve Blake to the Golden State Warriors for MarShon Brooks and Kent Bazemore.
Cleveland Cavaliers trade Earl Clark, Henry Sims and two second-round draft picks to the Philadelphia 76ers in exchange for Spencer Hawes.
The Miami HEAT traded Roger Mason Jr. and cash to the Sacramento Kings.
The Washington Wizards traded Eric Maynor and two second-round picks to the Philadelphia 76ers and received Andre Miller in return from the Denver Nuggets, who got Jan Vesely from the Wizards.
The Milwaukee Bucks sent Gary Neal and Luke Ridnour to the Charlotte Bobcats for Ramon Sessions and Jeff Adrien.
The Denver Nuggets traded Jordan Hamilton to the Houston Rockets for Aaron Brooks.
The Los Angeles Clippers traded Antawn Jamison to the Atlanta Hawks for cash and the rights to Cenk Akoyl.
The Indiana Pacers traded Danny Granger and a second-round draft pick to the Philadelphia 76ers for Evan Turner and Lavoy Allen.
Nagy bumm elmaradt , egyedül a Turner-Allen-Granger féle csere volt olyan, amire azért felkapta az ember a fejét, a többi kisebb csere, igényeknek megfelelően 1-2 második körös cetli (2014-es első körös cetli pl sehol sem volt), csereirányító, pénz stb.
Szerintem, akik nyertek az a Philly (begyűjtöttek egy csomó második körös cetlit), meg talán a Wizards, ahol Wall mögé nagyon kellett régóta egy csereirányító. A többi is olyan, hogy nem rosszak, de olyan nagy előrelépést talán nem jelent. Nagyon nem cseréltek, nagy szerződések nem mkozogtak, első körös jogok nem mozogtak, óvatosak voltak a GM-ek.
Big Baby még érdekes lehet, őt kivásárolták, hétfőtől FA lesz. Clipperst rebesgetnek erősen, miután Mullens-Jamison is elment a magasemberek közül, meg ugye Rivers jó kapcsolatban van Davis-szel. De a Spurs-GS-Miami -Nets is érdeklődhet iránta.