Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a szépet és a jót amúgy is könnyebb megszeretni,mint az erőlködő,gyenge szhart.ozsimiki írta:...
Elmehetnél Ozsi tehetségkutatónaksocio66 írta:ez eléggé off,de Ozsi,van olyan sport ahol nem a legjobbnak,vagy az egyik topesélyesnek szurkolsz?
fociban a barca és a mu
teniszben nadal
forma1-ben először schumacher,most vettel
rally-ban loeb
biliárdban o'sullivan
nba-ben lakers
ne kérdezd hogy jön ide,csak most eszembe jutott.
Ronnie O'Sulliven az Snookeres nem biliárdossocio66 írta:ez eléggé off,de Ozsi,van olyan sport ahol nem a legjobbnak,vagy az egyik topesélyesnek szurkolsz?
fociban a barca és a mu
teniszben nadal
rally-ban loeb
biliárdban o'sullivan
nba-ben lakers
Igen, valóban furcsán hangzik. De mint igazi szurkolók, akik élnek halnak a szeretett csapatért / emberért, azokról tudni kell, hogy nem divatból kezdenek el valakiért szorítani. Valami annakidején megfogja az embert, vagy csak egy elv (pl. Vettel hatalmas tehetség volt, tudtuk hogy hamarosan a Red Bullba tart, futamot nyert, majd bejelentik hogy jövöre megy az anyacsapathoz, adott volt egy kiváló csapatvezető: Horner, a világ legnagyobb aero zsenije: Newey , és a sor folytatódik: Geoff Willis,Rob Marshall. Na 2009 ben, amikor tudtuk , hogy ez a csomag összeáll, egyszerüen beleszerettem. Juan Pablo Montoya távozása óta senkinek nem szurkoltam konkrétan, de ennek a párosnak egyszerüen kevés negativ oldala volt..kőkemény munka, harc, ami folyt, és meglett az eredménye. ) Tehát, hogy most ilyen kort élünk, hogy a Barcelona is sikert sikerre halmoz, és a Red Bull Racing Vettellel, ez nem furcsa dolog, ez a szurkolók számára a legjobb! Olyan emberek, akik pártatlanok, egyszerüen ennyit mondanak: Te neked micsoda szerencséd és élményed van ebben: A Barcelona BL-győztes,a spanyol válogatott világbajnok és Vettel is. Vannak ilyen véletlenek, de hogy szüken fogalmazzak, ez nagyon ritkán fordul elő! És sem a Barcelónától, és a Red Bull-tól sem fogok elfordulni sosem, mégha az utolsó helyekért kell küzdeniük!socio66 írta:ez eléggé off,de Ozsi,van olyan sport ahol nem a legjobbnak,vagy az egyik topesélyesnek szurkolsz?
fociban a barca és a mu
teniszben nadal
rally-ban loeb
biliárdban o'sullivan
nba-ben lakers
épp azért mert régóta "ismerjük" egymást a fórumon, azt hittem,hogy tudod kiknek mióta drukkolok. Sokszor ismétlődik ez a kérdés általában különböző topikokban, ahogy a válasz is. Ezért tűnt kötekedésnek a kérdésed, de hagyjuk. túlbeszéltük.socio66 írta:ezeket most nekem tudnom kellett volna?
semmi célzás nem volt benne,csak ahogy írogatod itt különböző sportoknál hogy kinek szurkolsz,valahogy az mindig épp a legjobb.
nem rosszindulatúan írtam,szerintem 'ismerjük' annyira már egymást hogy tudhatnád hogy nem kötök beléd.
az utóbbi időben nagyon unalmas a fórum amúgy,semmi élet nincs.
http://www.youtube.com/watch?v=zEvf90lD ... ed#t=1m33sozsimiki írta: 9 ezrednah kinek mi jut eszébe róla? Nekem 11évvel ezelőtti UGYANITT Suzukai időmérő, Schumi ennyivel verte meg Hakkinent,és végül a versenyt is behúzta, amivel VÉGRE megszerezte 3.VB címét.
Miért, tán szerintetek nem az, 1 VB címmel, idén 8 győzelemmel és 12 pole pozícióval? Gyula igazi Alonso-fan, csak jelenleg Vettel-RB csomag laposra veri a mezőnyt. Ajánlom nektem a tavalyi Abu Dhabi nagydíjat nézzétek meg újra, az egész Alonsorol szólt Gyulámnál, Vettellel szinte semmit sem foglalkozott, szóval 20 körrel a vége előtt én le is némitottam a TV-t. Aki meg azt gondolja, hogy ő Vetteles, akkor annak baj van valahol, egyszerüen ezek a tények, egy nem elvakult ellenszurkoló is annyit tud mondani : Hihetetlen ez az ember!D.Villa írta:Mi lesz holnap ha (netán) megnyeri vettel a bajnokságot? pezsgőt nyit?S.Agüero írta:Phú, de irritál ez a Czollner.![]()
jobban már ki sem tudta volna nyalni Vettel seggét.
"Hú de nagy győzelem volt ez", vagy 5x elismételve meg, h hihetetlen ez az ember stb...![]()
Mi lesz holnap ha (netán) megnyeri vettel a bajnokságot? pezsgőt nyit?S.Agüero írta:Phú, de irritál ez a Czollner.![]()
jobban már ki sem tudta volna nyalni Vettel seggét.
"Hú de nagy győzelem volt ez", vagy 5x elismételve meg, h hihetetlen ez az ember stb...
ozsimiki írta: szerk: "a törte a gépet rendszeresen" (Schumi)nem egyenlő azzal,h mások gépét törte rendszeresen úgy,hogy jóval gyorsabb volt a sajátja, és csak várnia kellett volna 1-2percet, kört.
Ki írta,h egyedüli? Attól,h valaha előfordult már ilyen,még jelenben jogosan nem tetszik. Vagy?Scooby Bent Bwoy írta:Azért az év első felében rendesen törte a német a gépet nem egyszer, de az ugye a feledés homályába merül, de Hamiltonét örökre megjegyezzük.Scooby Bent Bwoy írta:Schumi azért mert egy és ugyanazon versenyen csinálta azt mint Hami,még nem megy olyan rendszerességel bele másba, főleg nem úgy,h ugye most nem ő a "nagy mindenkit leelőző" Hamilton...Ozsi
Egyébként minden okuk megvan az örömre azoknak, akik nem kedvelik Hamiltont, hibázott, nem áll jól a pontversenyben. Mert amelyik Hamilton-ellenes azt mondja, hogy nem örült Lewis hibájának, ő hazudik, de így legalább van ok, hogy lehessen...
A múltban is voltak olyan nagy versenyzők, akik hibáztak nem egyszer és még lesznek is ilyenek.
Lehet a következő versenyen is neki megy valakinek, ez benne van. Nézzetek régebbi versenyeket és más szériákat, ez nem egyedüli eset.