Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.12. 09:54:25

Fernando írta: (Nadal-Del Potro 5 órás meccs, utána döntőben Federer ellen győzelem). Nagyon várom már a döntőt!
Az Nadal-Verdasco volt 2009es Ausztrál Open elődöntőjében, többivel egyetértek.

Nőknél Clijsters lemosta a pályáról Zvonarevát, ahogy kb vártam is. Wozniackinak ezért felesleges volt megvernie Sharapovát, jutott volna már el akkor Ő a döntőbe, mindkettőnek több sansza lett volna a fináléban. (Maria+Carolina)

Számszerű eredmény: 6-2,6-1

grt a belgának, Henin lesérült valamikor? Mert el sem indult.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.09.12. 09:24:21

Eddig nem írtam a US Open-nel kapcsolatban ide, de most megteszem. Eddig Nadal összes meccsét végignéztem. Ha idén nem gyűjti be ezt a hiányzó trófeát tökön szúrom magam. Kell! Nem nézem le Djoko-t egy percig sem, de azért az 5 szett nagyon kifárasztja az embert, bár erre tudok ellenpéldát is mondani (Nadal-Del Potro 5 órás meccs, utána döntőben Federer ellen győzelem). Nagyon várom már a döntőt!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
kanty
Llegenda del Barça

2010.09.12. 09:08:56

Hát ez kész. :lol:

Tegnap este nem voltam se gép se TV közelben, erre kikapunk otthon :cry: , Rafa döntőbe jut :D és Federer-Djokovic meccs pedig 5 szettes. 8)

Pff, azt hiszem ennél rosszabb az időzités nem is lehetne.

Bár a meccset nem láttam, de grat Djokovicnak, azt hittem, h ő kevés ahhoz, h egy Federert legyőzzön egy GS elődöntőben ráadásul 5 szettben. :wink:

Ettől függetlenül Rafát érzem a döntő esélyesének, de nagyon oda kell figyelni a szerbre mert veszélyes. Ki gondolta volna az első köt után amikor Troicki ellen még sokszor a járás is nehezére esett, h döntőt játszik majd. :)

Más:

Szintén tegnap este rendezték a Wladimir Klitchko-Samuel Peter nehézsulyú bokszmeccset is, ahol meglepetés nem történt, hiszen az ukrán nyert TKOval.

:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Replay
Director del Fútbol

2010.09.12. 08:58:48

Természetesen Nole megérdemelten jutott döntőbe, csak hát a végén azért Federer verte meg önmagát, 2 meccslabdája volt...

Jó lett volna még egyszer Rafa-Rog döntőt nézni. Sajnos van egy olyan érzésem, hogy most volt meg rá az utolsó lehetőség.
Primitive
Entrenador del Barça

2010.09.12. 01:09:22

ozsimiki írta: Csak itt,azaz a US Openen van 5.szettben is tie break, az összes többi GSen kettővel kell nyerni az 5.játszmában.
Kösz! :lol: Ma is tanultam valamit :)

én is csak azért tudom régóta biztosan,mert egy bizonyos Sampras-Agassi óta beleégett a memóriámba...az a meccs :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=2VUBtEbu ... re=related
igaz itt nem ment döntő játszmáig,de a 7-6 elég jellemző volt :D
Ozsi

Nekem nem nyúlnak ilyen mélyre a teniszes élmények... :roll: Talán 2-3 éve egy Simon - Murray döntőt láttam, azt hiszem Madridban, onnantól kezdtem el ténylegesen követni a sportot, és bizony nagyon megszerettem... Sokak nem tudják élvezni, pedig néha tátott szájjal nézek egy-két pontot :) Persze a Karlovic - Isner - Mahut szervagépek meccseit nem igen nézem meg... :roll: :lol: :D
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.12. 01:07:17

Primitive írta:
Még valami : döntő szettben van tie-break? Az csak Wimbledonban játszik, hogy kettővel kell nyeni a döntő szettet...?! Bocs, de ez nekem valahogy kimaradt, pedig már követem e sportot egy ideje... :oops: :oops:
Csak itt,azaz a US Openen van 5.szettben is tie break, az összes többi GSen kettővel kell nyerni az 5.játszmában.
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2010.09.12. 01:04:27

Djoko megcsinálta! :shock: 4-5 15-40-nél már azt hittem oda a meccs, de ami azután következett, hihetetlen :shock: :shock: Borzasztóan sok ki nem kényszerített hiba volt, ennek ellenére akkora izgalmak voltak a döntő szett végére, hogy húúúúhaaa.... :lol:

Sajnálom Federert, mert normál esetben neki szurkolok, ám, ha Djoko játszik, akkor mindíg felé húz a szívem.

Nagyon várom a holnapi(mai) döntőt, abból is lehet egy igen komoly kis mérkőzés, ha Djokovic ilyen stabilul fog adogatni, bármi megtörténhet!

Még valami : döntő szettben van tie-break? Az csak Wimbledonban játszik, hogy kettővel kell nyeni a döntő szettet...?! Bocs, de ez nekem valahogy kimaradt, pedig már követem e sportot egy ideje... :oops: :oops:

Most pedig a női döntő. Belenézek, hogyha színvonalas meccs lesz, akkor végig is nézem!
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.12. 00:56:10

ez már megérdemel egy új hszt:

DJOKO NYERT :shock: :shock: :shock: visszaszívtam az ideggyenge jelzőket,amit az utolsó játszmában leművelt ő is,főleg 4-5 15-40 után :shock: le a kalappal, talán épp az kellett hozzá,h olyan minden mind1 ütéseket eresszen meg. Bejött mind 15-40 után.

elképesztő nagy meccs lett ez.

Talán Federer picit passzív volt a két meccs lasztinál,de Djoko érdemeit nem lehet elvitatni. Szerintem GSen még senki se verte meg Federert úgy, hogy a svájcinak meccslasztijai voltak.

amellett,h nem bánom Djoko sikerét, azért sajnálom kicsit,h nem lesz egy újabb Nadal-Federer, mert azok a meccsek mindig más státuszba esnek.

meglátjuk mi lesz a döntőben, Nadal természetesen esélyesebb, de ha ez a szerb srác úgy áll hozzá,h minden mind1,akkor lehet egy jó döntő, bár Rafa nem az az megijedős fajta 8)

nah holnap folyt köv.

szerk: csak lett itt is egy szerk, szóval ezek után a női döntő olyan lesz kb,mint egy Barca gála után megnéznék egy jóízű Kaposvár-Siófokot vagy vmi ilyesmit :D de azért meglesem.
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.09.12. 00:46:36

Hihetetlenül élvezem, hiába sok a ki nem kényszerített hiba, olyan fantasztikus labdák vannak :shock: Nagyon élvezetes meccs, egyszerűen nem bírom otthagyni!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.12. 00:37:20

Te Atya Isten két meccslasztinál miket ütött Djoko :shock: :shock: most megint egyenlő, még nincs meg az adogató gém, óriási játék megy most.

szerk: megcsinálta :shock: 5-5, 15-40 után amilyen játék,és ütések mentek, az elképesztő...nem egyszer volt egyenlő a hárított meccslasztik után sem.

szerk2: 5-6 Djokonak,és adogat a döntőért :shock: itt is volt pár klasszis labdamenet...

szerk3: 0-30...az első óriási pont volt a svájcitól,2. Djoko hiba...15-30...30-30 :shock: ekkora durva izgalmakat...Djoko kiüti, 30-40, break laszti Rogernek...hárítja Djoko :shock: :D mérkőzés laszti a szerbnek...
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2010.09.12. 00:51:21-kor.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.12. 00:30:13

piton írta:Dubla break előnyben Djoko a 4. szettben is. Érik az ötödik! :?
Nadal fanok ennek most biztos örülnek. De ezt a 2 hetet elnézve,ha Nadal nyer akkor nem azért fog, mert Fed v Djoko fáradtabb lesz.

Közben be is húzta, jöhet a döntő szett!
nah ez egy rendkívül korrekt hsz :wink: szntem sem azért,meg nem is illene igen ilyesmit felhozni Nadallal szemben,mert többnyire ő szokott úgy érkezni döntőre,h jóval kevesebbet pihen.

5.szett 5-4 szervál Djoko, sajnos fullra érzem,h Federer nyeri,de Djokonak is grt,mert nagyon jó meccs lett ebből.
Kép
piton
Capitá del Barça

2010.09.11. 23:36:09

Dubla break előnyben Djoko a 4. szettben is. Érik az ötödik! :?
Nadal fanok ennek most biztos örülnek. De ezt a 2 hetet elnézve,ha Nadal nyer akkor nem azért fog, mert Fed v Djoko fáradtabb lesz.

Közben be is húzta, jöhet a döntő szett!
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
piton
Capitá del Barça

2010.09.11. 23:17:38

A 3. játszma végül Rogeré lett! Legjobbkor figyelt legjobban a fogadásokra!
Nole nem játszik rosszul így még nincs lefutva a 4. szett és a meccs!
Kép
Replay
Director del Fútbol

2010.09.11. 22:34:36

ozsimiki írta:első mondat: Nole azzal a gémmel az egész szettet ugyanúgy odaadta.
Abszolút. Csak arra akartam ezzel célozni, hogy durva üresjáratai vannak mindkettőjüknek, és ehhez viszonyitottam Rafát, akinek nem szoktak ilyenjei lenni.
piton
Capitá del Barça

2010.09.11. 22:33:49

ozsimiki írta:Nah 2.szettben Federer ajándékozott egy szervagémet, és rontott jóval többet mint Djoko, így 6-1 a szerbnek,és 1-1.

de igazából szntem a 3.játszma lesz a döntő, ha Federer nyerni, én biztosra veszem,h meccset is megnyeri, ha Djoko akkor pedig picivel esélyesebbnek tartom mint Federert a meccsre.

most jöhetne egy olyan játszma,h mindketten jól játszanak,és nem ajándékoznak.
Az egész szettet odaajándékozta, ezzel a második szettes játékával ne is akarjon döntőzni, mert csúnya vége lesz. :?
Egyetértek a 3. játszma nagyon fontos lesz. Talán itt újra színvonalasabb is lesz a játék.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.11. 22:30:23

Replay írta:Nole egy game-et dobott oda, Rog egy egész szettet, elképesztő...

Ha e mellé hozzáveszem a fejben mindig atom Rafát, akkor nyugodtan mondhatom, hogy holnap meglehet az első USO GS cime a spanyolnak.
első mondat: Nole azzal a gémmel az egész szettet ugyanúgy odaadta.

a továbbiakban pedig mélyen remélem,h igazad lesz 8)
Kép
Replay
Director del Fútbol

2010.09.11. 22:29:04

Nole egy game-et dobott oda, Rog egy egész szettet, elképesztő...

Ha e mellé hozzáveszem a fejben mindig atom Rafát, akkor nyugodtan mondhatom, hogy holnap meglehet az első USO GS cime a spanyolnak, bármelyikük is jusson döntőbe.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.11. 22:26:19

Nah 2.szettben Federer ajándékozott egy szervagémet, és rontott jóval többet mint Djoko, így 6-1 a szerbnek,és 1-1.

de igazából szntem a 3.játszma lesz a döntő, ha Federer nyerni, én biztosra veszem,h meccset is megnyeri, ha Djoko akkor pedig picivel esélyesebbnek tartom mint Federert a meccsre.

most jöhetne egy olyan játszma,h mindketten jól játszanak,és nem ajándékoznak.
Kép
piton
Capitá del Barça

2010.09.11. 22:03:00

Jó kis tenisz összességében! Én megelégednék 3 ilyen szettel is. Aztán holnap még lehet emelni a színvonalon!
C'mon Roger!!!
Kép
Replay
Director del Fútbol

2010.09.11. 21:57:58

Nagyon magas szinvonalon játszanak, nem lenne rossz egy ötszettes :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.11. 21:56:46

pff ez vicc, lehet nem sokáig nézem...Ideggyenge Djoko...Federernek semmit se kellett csinálnia a breakhez,elképesztő. elüt 4 labdát a semmibe, csak úgy...,azelőtt a fogadó gémben is 2.szervákat a hálóba.

6-5 Federernek és szervál, nah nem is érdemel mást a szerb ha nem kapja össze magát...GS győztesként azért ennyire nem kellene remegnie.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.11. 21:44:25

Nah közben már majdnem megnyerhette volna az első szettet Djoko,csak eléggé eltöketlenkedte a szerva gémét a break után, így 4-3 neki és szerválhat Federer, meg is van 4-4.

Federert pedig meg lehet törni,de nem így.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.11. 20:43:42

MEGVAAAAAAAN!!!

3 szettben, egyedül a 3. volt úgy ahogy szorosabb.

egyszer veszítette el az adogatását, az egész tornán ÖSSZESEN 2szer :D fejlődtünk azért picit, de a döntőre is ki kell tartson!

most pedig jöhet a másik elődöntő,nagyobb izgalmakat remélek. (Nadal meccsén csak nem akarok nagyon-nagyon izgulni, bár már megtörtént pár döntőn :) )

VAMOS RAFA!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.11. 20:09:02

és ami nagyon fontos kemény pályán: azért már bőven nem a fantasztikus védekezésével nyeri a több pontot,hanem igenis támadó teniszt játszik (igaz,az előbb olyat védekezett amilyet csak Ő tud). Kell is az efajta tenisz neki, így jobban kíméli magát,és remélhetőleg nem tér vissza egyik makacs sérülése se. Mert akkor -igaz már most is az úgy/ahogy- Ő is korszakos,és óriási alakja lesz az egész tenisztörténelemnek.

Djoko-Federer remélem izgalmasabb lesz,de ott is szntem az esélyesebb,azaz Federer nyer,és jöhet végre az US Openen is egy RAFA-ROGER. (itt még nem volt :) )
Kép
piton
Capitá del Barça

2010.09.11. 19:57:37

ozsimiki írta:6-2vel megvan az első szett 8) így tovább.

Szerintem 09es Ausztrál Openen (amit megnyert) se játszott ilyen meggyőzően összességében,mint az idei US Openen eddig. Meg kell lennie ennek a meccsnek,és a végső sikernek is!

VAMOS RAFA!
6-3-mal a második szett is Nadalé. Innen már csak saját magát verheti meg. Hihetetlen.
Kép
Válasz küldése