Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.08.28. 14:39:07

Schumi 8) Mintha csak a Ferrariban ülne, pedig...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.28. 14:37:17

ozsimiki írta:
Bob_Marley írta:Köszi Kobayashi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Hihetetlen, hogy mennyire nincs szerencséje Lewisnak :shock: :?
Jézusom :shock: :D

nézd meg még1x, nyugodj le, majd értékelj.

Lewisnak köszönd meg. azért remélem nincs baja,de h ez nem a Japán hibája volt,az biztos.
Nyugodt vagyok!Hamilton nem figyelt ez tény, de Kobayashi volt mögötte ha picit elveszi a japán nincs semmi!Előzni akart, Lewis nem figyelt ezt adom, de a japán elkerülhette volna, hogy belemenjen az angolba!Szerintem!
Kicsit bosszantó, hogy most is szépen jött Lewis, Hungaroringen meg parádézott, mégis lemaradt a boxkirándulások miatt....Ezek miatt vagyok inkább mérges!Ráadásul a riválisok a mdobogó fele kacsingatnak, így nehéz a 2ik hely megszerzése a bajnokságban :?
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.28. 14:33:19

Bob_Marley írta:Köszi Kobayashi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Jézusom :shock: :D

nézd meg még1x, nyugodj le, majd értékelj.

Lewisnak köszönd meg. azért remélem nincs baja,de h ez nem a Japán hibája volt,az biztos.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Capon
Llegenda del Barça

2011.08.28. 14:33:09

Hát ez Hamilton hibája hiába Kobayashiztak. De aztán rájöttek, hogy semmi rosszat nem csinált a japán.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.08.28. 14:30:00

Kamui 8) A Japán Kamikaze 8)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.28. 14:28:42

Köszi Kobayashi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kép
Kép
Kép
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.08.28. 14:09:22

Lionel Kicsi Messi

Az utolsó hsz-eddel egyet értek, a debilért meg ne haragudj, kicsit fura volt a stílus elsőre!

Ronaldinho&Barca: Ilyesmire gondolok én is, Valami mintha hiányozna a spanyolból, mióta itt van.
De lehet rosszul látom , és csak a kocsi ennyire fos, de akkor is tőle többet vártam!
Ahogy anno Kimi-től is.

Eddig joóóó!

Most jön az: "Alonso" gyorsabb rádió üzi :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.28. 14:05:26

Rosberg elfüstölt, csak kicsit más értelemben! :lol: Indult egy kék füsttengerből, s otthagyott mindenkit!Sajnos Lewis a külső ívre szorult, de legalább visszaelőzte Massát!Erre vissza :?
Webber meg hihetetlen, mennyire nem érzi a rajtokat!
+ Alonso is :twisted:
Scooby Bent Bwoy írta:Nem engedélyezték a csapatoknak, hogy kicseréljék a kerekeket, így a kopott gumikon rajtolnak, ez elég nagy hátrány lesz nekik, így pl. Button esélyei elég jók.
Miért nem engedélyezték, le vagyok maradva mint a borravaló :lol:
Kép
Kép
Kép
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2011.08.28. 13:58:40

Bob_Marley írta:Na akkor a hírös Spa :lol:
Hamilton remélem ott folytatja, ahol abbahagyta nálunk, s a szerencse is mellé áll, akkor meglehet csípni Vettelt!
GO LEWIS
Énis nagyon várom ezt a futamot! Remélem jó lesz, izgalmakkal teli szokott lenni ez a pálya!:) Hajrá Alonso : )
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.28. 13:49:10

Na akkor a hírös Spa :lol:
Hamilton remélem ott folytatja, ahol abbahagyta nálunk, s a szerencse is mellé áll, akkor meglehet csípni Vettelt!
GO LEWIS
Kép
Kép
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.08.28. 13:22:41

Nem engedélyezték a csapatoknak, hogy kicseréljék a kerekeket, így a kopott gumikon rajtolnak, ez elég nagy hátrány lesz nekik, így pl. Button esélyei elég jók. Webbernek már az utolsó gyors körén se tapadtak nagyon, azért elég sokat mentek rajt, ráadásul ilyen hosszú pályán.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.08.28. 12:16:41

Én nem akarok beleszólni ilyen magasröptű beszélgetésbe, de valahogy Alonso kapcsán, már amióta a ferrarinál van, olyan deja vu érzés jön néha elő.. talán mintha egy finnt látnék néha ott.. Lehet csak a gép teszi, mert ez a jelenkori ferrari ritka rossz, Schumi éra óta nem volt normális gép építve az olaszoknál, és talán nem is lesz sokáig, ha ilyen szakemberek dolgoznak ott. Ne legyen így, de régebben sokkal több tüzet láttam Alonsoban. Talán így a 3-5. helyért harcolni rosszabb, mintha egy totál esélytelen csapatnál körözgetne.. meglátjuk.

Schumi tegnapi esetéhez hozzátéve, Brawn szépen árnyékoltan kimondta, hogy nem megfelelően volt rögzítve a jobb hátsó kerék.(amit én már az esetnél mondtam..) Kérdem én, egy 20. jubileumra, ilyenre nem lehet figyelni? Ennyivel tisztelhetnék már meg a Mestert, ha már a kocsi egy 3. helyre nem elég olyan pocsék.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2011.08.28. 11:57:11

ALEXDP írta:
Lionel Kicsi Messi írta:
ALEXDP írta: A másik meg Alonso.
Hogy ez mire a rákra kap 40 milliót, azt nem értem, de remélem hamarosan eltakarodik, mert a csapatra férne valami épkézláb versenyző!!
(és nem csak a mostani 8. hely miatt mondom!)
Ép kézláb versenyzőő kell? Akkor verd a nyálad Massádra:) Ferrari sehol nem lenne ha azon a pöszén múlna a ferrari egyéni sikerei... akit a Ferraritól elkéne küldeni az MASSA...semmit nem tesz a ferrariért szinte..
Te debil, mire ez a stílus??
Tökfej, majd sasold hogy a nagy über fizetett Alonso mit hoz!
Ami konkrétan zavar, az az hogy ennyi pénzért bárkit ide lehetne hozni, és Őt sikerült...
Ez vélemény, és nem kell kiossz, mellesleg Massa állt ugyanolyan közel a vb címhez a Ferrarival mint Alonso, és Alo-nak tavaly 2 gyengéb autót kellett volna megelőzni a vb címhez, és nem ment!
Debil? pff...mindenki magából indul ki... nem értem, hogy téged miért zavar, hogy annyit keres Alonso?! Szerintem rohadtul mindegy, mert neked meg nekem és senkinek a fórumozók közül nem lesz se jobb se rosszabb, ha ő sokat keres! Az hogy meg mit hoz ki? Hát tudod Massa anno azért került , olyan közel a VB címhez , mert sorra rontottak azok a versenyzők(ha jól emlékszem Hamiltonnal vívott) akikkel harcba volt anno, és igen tavaly Alonso is csak azért került közel a VB címhez, mert Vettel alatt vagy összedűlt a kocsi vagy hibázott, de Alonso idén folyamatosan küzd a nagyokkal , hogy versenybe tudjon maradni a VB címért folytatott harcba, Massa meg idén SEMMIT nem mutatott még, azon kívül, hogy néha megverte Alonsot edzésen (Y)
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2011.08.28. 11:56:23

Scooby Bent Bwoy írta:Szinte csak annyit kell tudni, hogy ki melyik pilótának szurkol, és egyből tudható, hogy látta a Maldonado -Hamilton esetet. Aki Hamilton-ellenes egyértelműen őt látta hibásnak, mert ugye Lewis biztosan arra gondolt, hogy most megbosszulom, hogy feltartottál, habár így is simán bejutottam, kit érdekel a Q3, nem számít, ha törik a kocsi... Veszítenivalója csak neki volt már. Szerintem egyik pilótát se kell félteni, mindketten benne voltak, nem lehet kijelenteni, hogy csak Hamilton vagy csak Maldonado volt hibás, én ugyanazt a büntetést adtam volna nekik, de gondolom elemezték rendesen a látottakat több kameraállásból, és ezek után döntöttek így, és nem befolyásolta őket, hogy Czollner mit mond.
Nekem például élőben úgy tűnt, hogy Hamilton megy bele, kétségem sem volt efelől. Aztán láttam a belső kamerás felvételt, és meglepődtem, hogy ilyen tényleg van? Teljesen másképp jött le az eset.
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.28. 11:31:59

ALEXDP írta:
Tocy írta:ALEXDP te melyik csatornát nézed? láttál te már F1-et életedben? Alonsot szidod, és szted Massa a jobb? :D Alonsonak tavaly két gyengébb autót kellett megvernie? :D Mennyit fizetnek, hogy ekkora baromságokat írj? Úristen...
Veled mivan?
Beidéznéd pls, hamár leírtam, hogy Massa jobb!!!

Másik meg, azt hiszem a Kubica Petrov páros mind tudásban mind autó ügyileg Igen ecsém gyengébb!!
Fogd föl mielőtt butaságot írsz, hogy elismerem
Alonso tudását, és azt is hogy [auto_cenzúra] az autó, de szerintem van nála jobb pilóta,
és fura ehhez a fizu.
Jó és kicsit dühből is jött, beismerem, fanyalogtam az időmérő után !
De tartom hogy van jobb...
Nem írtad le, de ha te Alonsot akarod elküldeni attól a csapattól, aki képes futamot nyerni, harcolni az elejével, miközben a Ferrari tartósan gyengébb, esetleg 1-2 futamra tud felnőni a feladathoz...a fizetésen meg ne akadjunk már ki, Schumacher, vagy régebben Kimi is horribilis pénzeket tett zsebre, meg mindenki. Az meg, hogy van nála jobb, hát lehet, csak az a pilóta a McLarennél, vagy a Red Bullnál van most, és őket sem tartom egyértelműen gyorsabbnak...
VillaFCB
Barça B

2011.08.28. 11:07:44

Scooby Bent Bwoy írta:Szinte csak annyit kell tudni, hogy ki melyik pilótának szurkol, és egyből tudható, hogy látta a Maldonado -Hamilton esetet. Aki Hamilton-ellenes egyértelműen őt látta hibásnak, mert ugye Lewis biztosan arra gondolt, hogy most megbosszulom, hogy feltartottál, habár így is simán bejutottam, kit érdekel a Q3, nem számít, ha törik a kocsi... Veszítenivalója csak neki volt már. Szerintem egyik pilótát se kell félteni, mindketten benne voltak, nem lehet kijelenteni, hogy csak Hamilton vagy csak Maldonado volt hibás, én ugyanazt a büntetést adtam volna nekik, de gondolom elemezték rendesen a látottakat több kameraállásból, és ezek után döntöttek így, és nem befolyásolta őket, hogy Czollner mit mond.

Remélem jó verseny lesz, tipp: Vettel, de Webbertől is jó futamot várok, egész hétvégén elég jól ment eddig, simán hozta Vettel tempóját csak a végén neki már elkoptak a gumijai. Ha eső lesz akkor ugye Button is nagyon veszélyes lesz Vettelre a 13. helyről. Ott van még Schumacher, tőle láthatunk majd jó pár előzést a végéről.
Jó meglátás a fent említett... Sajnos a Czollner-féle embereket igazán elfelejthetnék már. :) Kíváncsi lennék hogy ha jövőre valóban M1-es közvetítés lesz akkor ki lesz a szpíker...
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.08.28. 10:57:22

Szinte csak annyit kell tudni, hogy ki melyik pilótának szurkol, és egyből tudható, hogy látta a Maldonado -Hamilton esetet. Aki Hamilton-ellenes egyértelműen őt látta hibásnak, mert ugye Lewis biztosan arra gondolt, hogy most megbosszulom, hogy feltartottál, habár így is simán bejutottam, kit érdekel a Q3, nem számít, ha törik a kocsi... Veszítenivalója csak neki volt már. Szerintem egyik pilótát se kell félteni, mindketten benne voltak, nem lehet kijelenteni, hogy csak Hamilton vagy csak Maldonado volt hibás, én ugyanazt a büntetést adtam volna nekik, de gondolom elemezték rendesen a látottakat több kameraállásból, és ezek után döntöttek így, és nem befolyásolta őket, hogy Czollner mit mond.

Remélem jó verseny lesz, tipp: Vettel, de Webbertől is jó futamot várok, egész hétvégén elég jól ment eddig, simán hozta Vettel tempóját csak a végén neki már elkoptak a gumijai. Ha eső lesz akkor ugye Button is nagyon veszélyes lesz Vettelre a 13. helyről. Ott van még Schumacher, tőle láthatunk majd jó pár előzést a végéről.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.08.27. 23:48:02

Tocy írta:ALEXDP te melyik csatornát nézed? láttál te már F1-et életedben? Alonsot szidod, és szted Massa a jobb? :D Alonsonak tavaly két gyengébb autót kellett megvernie? :D Mennyit fizetnek, hogy ekkora baromságokat írj? Úristen...
Veled mivan?
Beidéznéd pls, hamár leírtam, hogy Massa jobb!!!

Másik meg, azt hiszem a Kubica Petrov páros mind tudásban mind autó ügyileg Igen ecsém gyengébb!!
Fogd föl mielőtt butaságot írsz, hogy elismerem
Alonso tudását, és azt is hogy [auto_cenzúra] az autó, de szerintem van nála jobb pilóta,
és fura ehhez a fizu.
Jó és kicsit dühből is jött, beismerem, fanyalogtam az időmérő után !
De tartom hogy van jobb...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.08.27. 23:04:19

http://www.formula.hu/hirek/153/383/585 ... teljesitok

Őszintén, most ennek a szabálynak van értelme? Minden egyes alkalommal elengedik a pilótákat, totál hülyeség az egész.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Mihu
Director del Fútbol

2011.08.27. 21:53:05

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... hHG3rPl5UM

Nyílvánosan elnézést kérek. Mégis Maldonado volt a gyökér...
socio66

2011.08.27. 21:28:40

csak most nézem ezt a hamilton-esetet,hát érdekes.
elsőre úgy tűnik hogy ő húzott rá,de a szembőli kamerából látszik hogy azért maldonado is megy kifelé,szerintem mindketten keménykedni akartak kicsit.
a büntetést mondjuk nem értem,volt egy meleg szitu az eset előtt,aztán nehogymá' alapon mindketten odatették a kocsit és koccoltak egyet.
ennyi szerintem belefér,nem volt akkora a tempó hogy veszély alakulhasson ki, egymásra azért ők is vigyáznak.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.27. 21:03:30

Na végül csak nem Hamilton a kcsg? Úgy olvastam nem ő kapott büntetést. Vagy ez csak olyasmi,mint a Barca és az Uefa kapcsolata ? :D :D :D
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.27. 20:11:46

ALEXDP te melyik csatornát nézed? láttál te már F1-et életedben? Alonsot szidod, és szted Massa a jobb? :D Alonsonak tavaly két gyengébb autót kellett megvernie? :D Mennyit fizetnek, hogy ekkora baromságokat írj? Úristen...
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.08.27. 20:00:46

ALEXDP írta: Te debil, mire ez a stílus??
Ami konkrétan zavar, az az hogy ennyi pénzért bárkit ide lehetne hozni, és Őt sikerült...
Ez vélemény, és nem kell kiossz, mellesleg Massa állt ugyanolyan közel a vb címhez a Ferrarival mint Alonso, és Alo-nak tavaly 2 gyengéb autót kellett volna megelőzni a vb címhez, és nem ment!
Alonso ebből a gyenge kocsiból is kihozza a maximumot, lehet még többet is. És hogy ő mit hoz? Nézd már meg mennyivel több pontot szerzett idén mint Massa.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.08.27. 19:52:44

Lionel Kicsi Messi írta:
ALEXDP írta: A másik meg Alonso.
Hogy ez mire a rákra kap 40 milliót, azt nem értem, de remélem hamarosan eltakarodik, mert a csapatra férne valami épkézláb versenyző!!
(és nem csak a mostani 8. hely miatt mondom!)
Ép kézláb versenyzőő kell? Akkor verd a nyálad Massádra:) Ferrari sehol nem lenne ha azon a pöszén múlna a ferrari egyéni sikerei... akit a Ferraritól elkéne küldeni az MASSA...semmit nem tesz a ferrariért szinte..
Te debil, mire ez a stílus??
Válasz küldése