2011.08.28. 10:57:22
Szinte csak annyit kell tudni, hogy ki melyik pilótának szurkol, és egyből tudható, hogy látta a Maldonado -Hamilton esetet. Aki Hamilton-ellenes egyértelműen őt látta hibásnak, mert ugye Lewis biztosan arra gondolt, hogy most megbosszulom, hogy feltartottál, habár így is simán bejutottam, kit érdekel a Q3, nem számít, ha törik a kocsi... Veszítenivalója csak neki volt már. Szerintem egyik pilótát se kell félteni, mindketten benne voltak, nem lehet kijelenteni, hogy csak Hamilton vagy csak Maldonado volt hibás, én ugyanazt a büntetést adtam volna nekik, de gondolom elemezték rendesen a látottakat több kameraállásból, és ezek után döntöttek így, és nem befolyásolta őket, hogy Czollner mit mond.
Remélem jó verseny lesz, tipp: Vettel, de Webbertől is jó futamot várok, egész hétvégén elég jól ment eddig, simán hozta Vettel tempóját csak a végén neki már elkoptak a gumijai. Ha eső lesz akkor ugye Button is nagyon veszélyes lesz Vettelre a 13. helyről. Ott van még Schumacher, tőle láthatunk majd jó pár előzést a végéről.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."