Ép kézláb versenyzőő kell? Akkor verd a nyálad Massádra:) Ferrari sehol nem lenne ha azon a pöszén múlna a ferrari egyéni sikerei... akit a Ferraritól elkéne küldeni az MASSA...semmit nem tesz a ferrariért szinte..ALEXDP írta: A másik meg Alonso.
Hogy ez mire a rákra kap 40 milliót, azt nem értem, de remélem hamarosan eltakarodik, mert a csapatra férne valami épkézláb versenyző!!
(és nem csak a mostani 8. hely miatt mondom!)
Formula 1
-
- Capitá del Barça

Te nagyon okos vagy, mivel lehet hogy igazad van, bár van egy másik lehetőség is, sok a birka... Én egy hosszú jobbosban enyhén jobbra fordítom a kormányt, bár először Hamilton nem ezt tette, ezért korrigált is, majd Maldonado egyszerűen egyenesen belevezette az autót...Mihu írta:Én sem hittem, hogy valaki ennyire nem látja a fától az erdőt...Jobbra húz, pont akkor amikor mellette van Maldonado. És hirtelen. Igazad van ez teljesen normális...............De mindegy is egyébként, mert aki nem akarja látni amit mindenki lát, az nem is fogja, ha 100-an magyarázzák neki, akkor se.VillaFCB írta: Nem hittem hogy el kell magyarázni a látottakat
Először is amikor jobbra húz Hamilton látja hogy mellette van Maldonado, ezért visszahúz balra a kocsival és követi az ideális ívet, ami enyhe jobbos irányvétel mivel egy hosszú jobb kanyarba értek. Majd Maldonado jóformán egyenesen halad a pálya közepétől a bal szélre, méghozzá Hamilton útjába... Nézd meg még egyszer, hogy Hamilton a bal oldalon megy mindvégig..
Nézd meg...
http://videa.hu/videok/sport/maldonado- ... RJvMhLAaRf
0:48nál hol van Maldonado autója? Közép-jobb oldalon
0:51nél hol van Maldonado? Hát sajnos már a bal oldalon a pálya szélén...egyszerűen a kanyarban nyílegyenesen ment...
Remélem segíthettem én aki az erdőben tapogatózok

- Mihu
- Director del Fútbol
Én sem hittem, hogy valaki ennyire nem látja a fától az erdőt...Jobbra húz, pont akkor amikor mellette van Maldonado. És hirtelen. Igazad van ez teljesen normális...............De mindegy is egyébként, mert aki nem akarja látni amit mindenki lát, az nem is fogja, ha 100-an magyarázzák neki, akkor se.VillaFCB írta: Nem hittem hogy el kell magyarázni a látottakat
Először is amikor jobbra húz Hamilton látja hogy mellette van Maldonado, ezért visszahúz balra a kocsival és követi az ideális ívet, ami enyhe jobbos irányvétel mivel egy hosszú jobb kanyarba értek. Majd Maldonado jóformán egyenesen halad a pálya közepétől a bal szélre, méghozzá Hamilton útjába... Nézd meg még egyszer, hogy Hamilton a bal oldalon megy mindvégig..
hamilton most dumáljon, hogy azért van mert fekete...ab1daL írta:Maldonado 5 helyes rajtbüntetést kapott, Hamilton semmi.
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Nem hittem hogy el kell magyarázni a látottakatMihu írta:És akkor mi a véleményed arról, hogy Hamilton kétszer is hirtelen irányt váltott, és mit ad Isten, pont akkor amikor Maldonado mellette volt, és pont arra amerre Maldonado volt?VillaFCB írta:
Nézd meg újra a videót, ha melletted van egy autó hiába igyekszel az ideális ívre, kocc lesz a vége. Nem beszélve arról hogy már leintették a Q2-t tehát nem lehett gyors körön MAldonado... Majd akkor mellőzöm ha itt egyesek normális hangnemet ütnek meg a versenyzőkkel kapcsolatban is...
"Nem vártam mást a színesbőrű "barátomtól"...-.-"
"Ez a Hamilton mekkora egy gerinctelen féreg"
Amit meg mondtam az azoknak szól akiknek...akinek nem inge...próbálj meg higgadt maradni...köszi

- ab1daL
- Director del Fútbol
Maldonado 5 helyes rajtbüntetést kapott, Hamilton semmi.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Mihu
- Director del Fútbol
És akkor mi a véleményed arról, hogy Hamilton kétszer is hirtelen irányt váltott, és mit ad Isten, pont akkor amikor Maldonado mellette volt, és pont arra amerre Maldonado volt?VillaFCB írta:
Nézd meg újra a videót, ha melletted van egy autó hiába igyekszel az ideális ívre, kocc lesz a vége. Nem beszélve arról hogy már leintették a Q2-t tehát nem lehett gyors körön MAldonado... Majd akkor mellőzöm ha itt egyesek normális hangnemet ütnek meg a versenyzőkkel kapcsolatban is...
Amit meg mondtam az azoknak szól akiknek...akinek nem inge...próbálj meg higgadt maradni...köszi
Nyílván Alonso a sz@r, és neki kell mennie. A lényeg, hogy az isteni Massa maradjon.... Úristen milyen emberek vannak...ALEXDP írta: A másik meg Alonso.
Hogy ez mire a rákra kap 40 milliót, azt nem értem, de remélem hamarosan eltakarodik, mert a csapatra férne valami épkézláb versenyző!!

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Nézd meg újra a videót, ha melletted van egy autó hiába igyekszel az ideális ívre, kocc lesz a vége. Nem beszélve arról hogy már leintették a Q2-t tehát nem lehett gyors körön MAldonado... Majd akkor mellőzöm ha itt egyesek normális hangnemet ütnek meg a versenyzőkkel kapcsolatban is...daffy írta:gyors kört nyomott még maldonado és az ideális ívre igyekezett. ez kizárólag hamilton hibája szerintemVillaFCB írta:Ahelyett hogy egyből nekiesnétek Hamiltonnak nézzétek meg normálisan a videót hogy ki mit is csinált?
http://www.youtube.com/watch?v=uC8SOVCfuyw
Nehogymár ez az ostoba Czollner félrevezessen titeket, egyértelműen látszik hogy Maldonado is húz ki a szélre, a BBC kommentátor is erről beszél.
az ilyeneket meg mellőzdLáss, majd alkoss véleményt...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Biztató,h ezen a pályán is tudott nyerni időmérőt Seb. Holnap is előfordulhat eső, itt bármikor, izgalmas futamot várok, Schumi előrejövetellel,és sok előzéssel.
Hamilton talán úgy érzi,hogy idén kilövi magából az összes butaságot (kár,h ezekre sok esetben kicsit sem megfelelő jelző egy ilyen veszélyes sportban),h jövőre immáron higgadtabban tolja. Kérdés,h ez csak a saját döntése lesz e, vagy vmikor megunják a fejesek és kap vmi komoly csomagot.
Hamilton talán úgy érzi,hogy idén kilövi magából az összes butaságot (kár,h ezekre sok esetben kicsit sem megfelelő jelző egy ilyen veszélyes sportban),h jövőre immáron higgadtabban tolja. Kérdés,h ez csak a saját döntése lesz e, vagy vmikor megunják a fejesek és kap vmi komoly csomagot.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Jugador d'estrella
nem az az ideális ív+ gyors körnél nem 50 km/h-val ment volna Maldonado semdaffy írta:gyors kört nyomott még maldonado és az ideális ívre igyekezett. ez kizárólag hamilton hibája szerintemVillaFCB írta:Ahelyett hogy egyből nekiesnétek Hamiltonnak nézzétek meg normálisan a videót hogy ki mit is csinált?
Nehogymár ez az ostoba Czollner félrevezessen titeket, egyértelműen látszik hogy Maldonado is húz ki a szélre, a BBC kommentátor is erről beszél.
gyors kört nyomott még maldonado és az ideális ívre igyekezett. ez kizárólag hamilton hibája szerintemVillaFCB írta:Ahelyett hogy egyből nekiesnétek Hamiltonnak nézzétek meg normálisan a videót hogy ki mit is csinált?
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Schumi esete pedig most már elég egyértelmű kezd lenni számomra: nem volt rögzítve az a kerék, vagy rosszul volt rögzítve. Belső kamerás felvételt ha megnézitek, egyértelmű, hogy amikor elkezd a kocsi jobbra húzni rég hátra van dőlve arra a felére.. nagy baki, pont egy ilyen jubileumon.
De szerintem a Mester nem fog holnap hátradőlni, ott lesz bőven.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Ahelyett hogy egyből nekiesnétek Hamiltonnak nézzétek meg normálisan a videót hogy ki mit is csinált?
Láss, majd alkoss véleményt...
Láss, majd alkoss véleményt...
-
- Jugador del Barça
Most ezt komolyan ? Alonso magasan többet hoz ki a kocsiból, mint amennyi benne van. Állandóan ott van az elején. Jó igaz már valamivel jobb ez a kocsi, mint év elején, de akkor se volt hátul. Tavaly is végig harcba volt a vb címig nem a legjobb kocsival.ALEXDP írta: A másik meg Alonso.
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Abszolúte igazad van. MSC viszont ha elő tud állni egy versenyképes autóval, őt elengedik szerintem..Ronaldinho&Barca írta:A másik meg ez a 107%-os határ. Ha úgyis el fogják engedni azt a 4 autót, akkor mi a fenének van ilyen szabály, ha sose tartják be? Kész vicc az egész komolyan..
més que un club
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
A vicc az lesz az egészben, hogy nézzétek meg, kapni fog egy +5 helyes büntetést és le lesz tudva az egész. Túl nyuszi ez a banda, hogy kivágják pár futamra.
A másik meg ez a 107%-os határ. Ha úgyis el fogják engedni azt a 4 autót, akkor mi a fenének van ilyen szabály, ha sose tartják be? Kész vicc az egész komolyan..
A másik meg ez a 107%-os határ. Ha úgyis el fogják engedni azt a 4 autót, akkor mi a fenének van ilyen szabály, ha sose tartják be? Kész vicc az egész komolyan..
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Halljátok, bírtam eddig hogy a Lewis legalább versenyez, igaz eddig is kivételezettnek tartottam, de ez talán sok.
Úgysem történik meg, de ideje lenne azt mondani neki, hogy kössz öcsém, erre a szezonra pihi, mert nem vagy ép!!
Nagyon kijárna már neki!
A másik meg Alonso.
Úgysem történik meg, de ideje lenne azt mondani neki, hogy kössz öcsém, erre a szezonra pihi, mert nem vagy ép!!
Nagyon kijárna már neki!
A másik meg Alonso.
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Hamiltonnal nagyon el kell beszélgetni. Ilyet tenni, világbajnok létére..
Nem tudom elképzelni, hogy megússza büntetés nélkül, simán benne van egy pár futamos eltiltás. Ha nem ő lenne az, aki ezt elköveti, talán a szerződése is veszélyben lenne. Nameg hazudik is, hogy Maldonado ment belé, érthetetlen.
Vettelt dicséret illeti, ügyesen ment, megérdemelt a pole. Buttont sajnálom, és örülök Senna teljesítményének. Remélem izgalmas futam lesz holnap, Vettel győzelemmel.
Nem tudom elképzelni, hogy megússza büntetés nélkül, simán benne van egy pár futamos eltiltás. Ha nem ő lenne az, aki ezt elköveti, talán a szerződése is veszélyben lenne. Nameg hazudik is, hogy Maldonado ment belé, érthetetlen.
Vettelt dicséret illeti, ügyesen ment, megérdemelt a pole. Buttont sajnálom, és örülök Senna teljesítményének. Remélem izgalmas futam lesz holnap, Vettel győzelemmel.
més que un club
- Capon
- Llegenda del Barça

Idén már elég sok hülyeséget csinált a barom, nem tudom mi lehet vele, de idegileg nem nagyon bírja ezt az idei szezont.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
maldonadoval mentek egymás mellett. hami már nem volt mért körön,maldonado igen.(a célegyenesben). hamilton pedig szándékosan ráhúzta a kormányt maldonadora és nekiment az egyenesben(!)Sanama írta: mit csinált?
http://www.youtube.com/watch?v=Wzixd6oewTw
mit csinált?daffy írta:MINIMUM erről a futamról eltiltanám,de egy esetleges 2-3 versenyes kizárás,talán pontlevonás is benne van. az emberi élettel nem játszadozunkRonaldinho&Barca írta:Hát, ha most nem kap egy komolyabb büntetést hamilton, akkor nem fogok nézni több futamot.. ilyen bármilyen sportban szigorúan kell büntetni. Nevetséges, nagyképű, agresszív húzás.
MINIMUM erről a futamról eltiltanám,de egy esetleges 2-3 versenyes kizárás,talán pontlevonás is benne van. az emberi élettel nem játszadozunkRonaldinho&Barca írta:Hát, ha most nem kap egy komolyabb büntetést hamilton, akkor nem fogok nézni több futamot.. ilyen bármilyen sportban szigorúan kell büntetni. Nevetséges, nagyképű, agresszív húzás.