Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bezony,nagyon ráférne már valami sikerélmény,mert igen hányattatott szezonja van Gábornaksocio66 írta:Talmától nagyon kellene egy jó verseny ma,mert az eddigi gyengébb eredményekkel és most a főszponzor kiszállásával eléggé lecsökkent az értéke,jelen pillanatban nem lenne helye élcsapatnál szerintem.
most viszont elvileg javult a motor,megvan a jó rajthely is,a német pályát érzi is nagyon,szóval 'mikor ha nem most' érzésem van.
nagyon éhes lehet már a sikerre,ahogy a szurkolók is,ráadásul úgy még nehezebb látni a szenvedését,hogy a csapattársa látszólag szinte rakétán ül..
hajrá Talma,mutasd meg hogy nem felejtettél el motorozni!
Bizonyám!forlán10 írta:Azért az nem semmi h Rossi egy komoly sárülés után egyből 5. lett az időmérőn. Hajrá Vale
Én Evanst sajnálomozsimiki írta:
kb Schleck és Contador maradt meg esélyesnek, sőt egészen biztos,h kettőjük közül nyeri valaki.
Lance nem bírta a hegyet(ket), érdekes, azt hittem volna,h tavalyinál jobban szerepel, de fordítva lett. persze nem lett fiatalabb se.
nekem Schleck a szimpatikusabb,így remélem ő nyeri,és nem tripláz a spanyol.
Azért elég langyos volt ez a mai szakasz.Nem baj legalább pihentek egyet.forlán10 írta:Én még reménykedem a 103. Cancellárában. Nekem ő a legszimpibbozsimiki írta:Tour:
kb Schleck és Contador maradt meg esélyesnek, sőt egészen biztos,h kettőjük közül nyeri valaki.
Lance nem bírta a hegyet(ket), érdekes, azt hittem volna,h tavalyinál jobban szerepel, de fordítva lett. persze nem lett fiatalabb se.
Én még reménykedem a 103. Cancellárában. Nekem ő a legszimpibbozsimiki írta:Tour:
Eléggé erőlteti a visszatérést,hisz' ahhoz képest,h 3-4 hónapot jósoltak neki,alig egy hónap után újra nyeregbe szállna már.Elhamarkodottnak tűnik egy kicsit,de ő érzi,h hol tart a rehabban.Én is szeretném,ha viszonylag kockázatmentes lenne a comeback,ezért én is jegelném még egy kicsit.De van annyira profi,h tudja mennyit bír.Ha úgy érzi,h alkalmas a versenyzésre,akkor hajrá.fanbarca írta:Szerintem okosabb lenne ha Vale ezt a versenyt még kihagyná, a biztos felépülés érdekében!miihii írta:http://www.motogphirek.hu/hirek/4150
Holnap dönt a Doktor,h pályára lép e hétvégén!Remélem újra a nyeregben láthatunk a Német Nagydíjon Vale!
Szerintem okosabb lenne ha Vale ezt a versenyt még kihagyná, a biztos felépülés érdekében!miihii írta:http://www.motogphirek.hu/hirek/4150
Holnap dönt a Doktor,h pályára lép e hétvégén!Remélem újra a nyeregben láthatunk a Német Nagydíjon Vale!
Így van.bowlinggolyo írta:Egy nagyon nagy meccsben Magyarország-Ukrajna 7:6 strand foci vb selejtezőn.Holnap játszunk Fehéroroszország ellen,ahol bebiztosíthatjuk a csoportból való tovább jutásunkat.
Hajrá Magyarok!
én vagyok az, szerintem is.Bányász írta:Nem hiszem,h velem vitáztál.Sztem talán Ozsi volt az de ebben nem vagyok biztos.Nekem elég hihető volt, amit mondott, másrészről nem tudom, hogy veled vitatkoztam-e anno erről, de én nem hiszek Lance Armstrong teljesítményében
Nem tudom én továbbra is azt mondom,h lehet,h nem tiszta de engem még mindig le tud kötni és élvezettel figyelem.
Schleck bukott az imént.4.20 volt a hátránya a mezőnnyel szemben...elég rossz volna így a harmadik napon kiszállni a versenyből... :S
Nem hiszem,h velem vitáztál.Sztem talán Ozsi volt az de ebben nem vagyok biztos.Nekem elég hihető volt, amit mondott, másrészről nem tudom, hogy veled vitatkoztam-e anno erről, de én nem hiszek Lance Armstrong teljesítményében