Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vettel megkapta az új motort, és majdnem 1 mp-t adott körönként a Merciknek.Bob_Marley írta:Nem tudom, hogy sikerült leszűrni, hogy a Mercedest megelőzte volna a Ferrari a fejlesztési versenyben, miután Hamilton a szünet óta szárnyal és az új fejlesztések jól működnek Lewis kocsiján, de legyen így hogy megelőzték őket. Lewis a parádés formájának köszönhetően megfordította az állást és bőven a maga javára billentette a mérleget.
Mondjuk erről tényleg nem ő tehetett, hiába szapulod folyamatosan.Nero. írta:"Balszerencse, nem o tehet rola!"BarcafanTomee írta:És amikor esélye lenne Kiminek menni a győzelemért, persze, hogy akkor megy el a technika és el sem tud indulni...Nem hiszem el!
"Balszerencse, nem o tehet rola!"BarcafanTomee írta:És amikor esélye lenne Kiminek menni a győzelemért, persze, hogy akkor megy el a technika és el sem tud indulni...Nem hiszem el!
Hihetetlen tényleg. Viszont, hogy lehet, hogy nem Hamilton vezet, ilyenkor hol van a Hammertime?BarcafanTomee írta:És amikor esélye lenne Kiminek menni a győzelemért, persze, hogy akkor megy el a technika és el sem tud indulni...Nem hiszem el!
Megis fogta, nehogymárDe attól félek , hogy Hambi hátvédje szépen megfogja majd
Nincs értelem, mert utána Bottas is kiütheti Vettelt,bármikor !Messias2 írta:Én a Ferka helyében kilöketném Lewist Kimivel.
Én meg a helyükben normálisan tenném be az új motort az autóba, megtanulnék szezon közben fejleszteni, és a versenyeken taktikázni.Messias2 írta:Én a Ferka helyében kilöketném Lewist Kimivel.
Van egy olyan tippem, hogy letekert motorral ment a Marci.S.Agüero írta:Másfél másodperccel verte a második szabadedzésben Vettel Hamiltont, győzni muszáj, egy Hamilton-nullázással visszajöhetnének a remények, különben szinte lehetetlen lesz behozni a hátrányt.
Én meg remélem elzavarják már az F1-ből, mert most már rohadt bosszantó, hogy rendre büntetés nélkül tönkreteszi mások versenyét.Ladislao írta: Max meg remélem ott fog megrohadni a red bullban úgy hogy minden évben kikap Ricchardotol ahogy tavaly és idén is.... Remélem ferrari közelében ezt a gyereket nem látom soha. Hogy lehetne egy ilyen agyament pilótára építeni?
Félre értetted, csak nem volt új bekezdés. Én sem gondolom, hogy mázlista lenne, semmivel sincs több szerencséje mint másoknak. Tavaly meg kifejezetten akkor döglött be a gép, mikor nagyon kellett volna a pont, az a malajziai elfüstölés nagyon sokba került a végén, sajnos.Ladislao írta:Hamilton teszi amit kell. Legalább neki van önkontrollja... Én nem mondom hogy mázlista lenne.Bob_Marley írta:Hamilton is nullázott már, sőt kapott nagy büntetést is, amit Vettel még "nem töltött le". Ezért is furcsállom a szerencse felhozatalát, ami amúgy is kiegyenlíti egymást.
Hamilton teszi amit kell. Legalább neki van önkontrollja... Én nem mondom hogy mázlista lenne.Bob_Marley írta:Hamilton is nullázott már, sőt kapott nagy büntetést is, amit Vettel még "nem töltött le". Ezért is furcsállom a szerencse felhozatalát, ami amúgy is kiegyenlíti egymást.