Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha Nadal ezt csinalna elegge racseszne..evi 3db torna...S.Agüero írta: Persze, mert csak azokon indul el, ahol van esélye.
Még mindig 36. életévében jár, és konkrétan agusztus 8. lép be a 37. életévébe.S.Agüero írta: Még mindig 35.Salakon oktatni fog, nyugi.
Még mindig 35.Messias2 írta:Azért megnézem Nadal haverod 36 éves korában hol indul. Valszeg seniorban.S.Agüero írta: Persze, mert csak azokon indul el, ahol van esélye.
Azért megnézem Nadal haverod 36 éves korában hol indul. Valszeg seniorban.S.Agüero írta: Persze, mert csak azokon indul el, ahol van esélye.
Persze, mert csak azokon indul el, ahol van esélye.Messias2 írta:Federer is now a perfect 25-0 in slams and M1000 events this year, with Australian Open, Indian Wells, Miami and Wimbledon titles. Madness.
Piqué
Fuuu legyen igy.MatsMessi írta:Durván visszaesett.
Érik az avatar cseréd miro
Gyengén szervál eddig Cilic nagyon.miro. írta:2-2 utan eselye nem volt Cilicnek!
Meghozza kiderult hogy arcureg gyulladasa van.MatsMessi írta:Aggódom egy kicsit a mától. Megfázva nem lesz könnyű játszani. Igaz egész héten megvolt állítólag, de nem tudom hogy bírna így egy 5 szettest.
Fogadjunk, ezután a meccs után lettél Nadal szurkoló.
Fogjon le valaki...........S.Agüero írta:Én ezzel hangolódom:
https://www.youtube.com/watch?v=-1yfWb0-jqQ" target="_blank
Amúgy mondtam már, hogy 3 TB-vel nyer a svájci.