Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.02.27. 14:57:57

Rivaldo11 írta:Azért nem írom, hogy összejött az álomdöntő, mert a keretek alapján az a Kanada-Orosz meccs lett volna. Mindegy. Kanadától ezt vártam, remélem hogy a döntő legalább olyan sima lesz, mint 8 éve.
Az, hogy Luongo lett az első számú kapus végül, alap volt nálam, messze a világ legjobb kapusa. Már jópár éve a kedvenc kapusom.
Ha az oroszokat ennyire simán széttrancsírozták a kanadaiak, akkor ezzel a most felállt döntővel jobban jártunk!
Legalább előbb derült ki, hogy az oroszok kevesek a fináléhoz, nomeg most komoly meccs várható vasárnap este 21 órától!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.02.27. 09:37:55

Azért nem írom, hogy összejött az álomdöntő, mert a keretek alapján az a Kanada-Orosz meccs lett volna. Mindegy. Kanadától ezt vártam, remélem hogy a döntő legalább olyan sima lesz, mint 8 éve.
Az, hogy Luongo lett az első számú kapus végül, alap volt nálam, messze a világ legjobb kapusa. Már jópár éve a kedvenc kapusom.
Rivaldo-A Legnagyobb.
miihii
KHAL

2010.02.27. 05:22:37

Igaz,h még van 10 perc a meccsből,de úgy tűnik két igen lájtos elődöntő után jutnak az amerikai csapatok a döntőbe.
Kanada nem parádézik,de lőtt gyorsan két kísértetiesen hasonló belepiszkálós gólt meg egy emberelőnyt értékesített a másodikban,ezzel tulajdonképpen vége is a dalnak.Most már csak poroszkál a meccs...

A döntő igencsak nagy összecsapásnak ígérkezik.Remélem visszavágnak a házigazdák azért az 5:3ért. :wink:

Szerk.:
Szép volt,Mihi! :roll:
Épp,h beírom szlovák gól :?
3:1
Na de azért csak nem lesz itt összeomlás :P

Szerk.2.:
Kell itt nekem arcoskodni!?Már a döntőről beszélni,amikor egy fél harmad van még hátra!?Nesze,3:2,4 perccel a vége előtt. :oops: :x
Elszunyókáltak a kanadaiak,ők is már elhitték talán,amit én...

Na,azért csak nem lett komolyabb gond a dologból,vége.
Igen meleg utolsó másodpercek voltak,az tuti.Luongo a helyén volt,amikor igazán kellett.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Krojf

2010.02.27. 02:20:34

miihii írta:
Krojf írta: Alakul a molekula, igaz kedves miihii komám?
Milyen durván szétkapták az amik a finneket?
K.
Krojfom!
Nagyon jó ritmusérzékkel írod e sorokat,épp ebben a percben jöttem ide pötyögni a tényálladékok szövedékéről 8)
Fele már megvan a korábban általad vázolt forgatókönyvnek.Én is ezt a menetrendet áhítom:Kanada-USA finálé,finn-szlovák bronzmeccs.
Annak is örülnék,ha a női döntőhöz hasonlatos végkifejlete lenne a dolognak,ott ugyanis a juharlevelesek elkenték az ami leányzók száját. 8)
Na de ennyire nem rohanok előre.
USA-Finn.
Egészen durva első harmad lehetett,gyorsan lerendezték a meccset.Ilyen különbséggel igen imponáló döntőbejutás.Ebből nem láttam egy percet sem sajna.
Kanada-Szlovákia.
NA,erre viszont ébren maradok az tuti!Végülis már nem is olyan sok idő,és kezdődik.Viszonylag sima Kanada továbbjutásra számítok.Aztán persze az sem gáz,ha 25-24re nyernek az észak-amerikaiak :D

Emlékeztetőül:
Bronzmeccs vasárnap hajnalban,4 órától.
Döntő pedig vasárnap este 21:15től.
Én láttam az USA-Finnt és bizony a hatos berámolása után az amik látványosan behúzták a kéziféket és szinte csak korcsolyázgatás folyt a jégen.
Gondolom már tartalékoltak a döntőre.
A finn védelem nullázott, a jégen sem voltak, "Kippert" az ötödik után lerántották.
Lassan én is húzok haza a Kanada-Szlovákiára, így vigyázz magadra!
Szocsiban legalább nem kell éjszakáznunk majd a meccsekért!
Csak az NHL jusson magával dűlőre!
K.
miihii
KHAL

2010.02.27. 01:52:58

Krojf írta: Alakul a molekula, igaz kedves miihii komám?
K.
Krojfom!
Nagyon jó ritmusérzékkel írod e sorokat,épp ebben a percben jöttem ide pötyögni a tényálladékok szövedékéről 8)
Fele már megvan a korábban általad vázolt forgatókönyvnek.Én is ezt a menetrendet áhítom:Kanada-USA finálé,finn-szlovák bronzmeccs.
Annak is örülnék,ha a női döntőhöz hasonlatos végkifejlete lenne a dolognak,ott ugyanis a juharlevelesek elkenték az ami leányzók száját. 8)
Na de ennyire nem rohanok előre.
USA-Finn.
Egészen durva első harmad lehetett,gyorsan lerendezték a meccset.Ilyen különbséggel igen imponáló döntőbejutás.Ebből nem láttam egy percet sem sajna.
Kanada-Szlovákia.
NA,erre viszont ébren maradok az tuti!Végülis már nem is olyan sok idő,és kezdődik.Viszonylag sima Kanada továbbjutásra számítok.Aztán persze az sem gáz,ha 25-24re nyernek az észak-amerikaiak :D

Emlékeztetőül:
Bronzmeccs vasárnap hajnalban,4 órától.
Döntő pedig vasárnap este 21:15től.
Krojf

2010.02.27. 01:25:13

Krojf írta:
miihii írta:
ozsimiki írta:Tegnap a női kettes bobosok közül a németek borultak óriásit, a toló ki is esett a bobból,de nem lett komolyabb baj.
Azért olyan olcsón sem úszta meg,bokatörés :?
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/va ... ja-2019236

MA este és hajnalban lesznek a jégkorong elődöntők.
21 órától USA-Finnország
3:30tól Kanada-Szlovákia.
...és szerintem európai bronzmeccs és tengerentúli döntő lesz magyar idő szerint vasárnap hajnalban, illetve este.
Ha a kanadaiak mondjuk 70%-osan tolják a szlovákok ellen, akkor is döntősök, a finnek pedig nem győztek meg a csehek elleni negyeddöntőben.
A csoportban vívott észak amerikai derby sem volt semmi, hát még mi lesz a döntőben?
Erre van a hétvége, hogy választ kapjunk ezen kardinális kérdésekre.
K.
Alakul a molekula, igaz kedves miihii komám?
K.
Krojf

2010.02.26. 14:19:45

miihii írta:
ozsimiki írta:Tegnap a női kettes bobosok közül a németek borultak óriásit, a toló ki is esett a bobból,de nem lett komolyabb baj.

21 órától USA-Finnország
...és szerintem európai bronzmeccs és tengerentúli döntő lesz magyar idő szerint vasárnap hajnalban, illetve este.
Ha a kanadaiak mondjuk 70%-osan tolják a szlovákok ellen, akkor is döntősök, a finnek pedig nem győztek meg a csehek elleni negyeddöntőben.
A csoportban vívott észak amerikai derby sem volt semmi, hát még mi lesz a döntőben?
Erre van a hétvége, hogy választ kapjunk ezen kardinális kérdésekre.
K.
miihii
KHAL

2010.02.26. 12:36:46

21 órától USA-Finnország
miihii
KHAL

2010.02.25. 19:34:53

Krojf írta: Jaj Komám, olyan szépen mondod!!! :D
Egy élmény Téged hallgatnom!!!
Nem akarsz újságírni?
Egyébként ha a kanadaiak ennyire belejöttek, akkor lehet hogy ezután minden eléjük rendelt ellenfelüket le fogják gázolni!
Az USA ellen még nem igazán voltak egyben, bár nagy meccseket képesek játszani a nagyokkal.
Mindenesetre a ma reggeli svéd kiesés is felettébb érdekes!
Most sajnálom, hogy a finn-cseh után már elmentem alukálni!
K.
Köszönöm,köszönöm :oops:

Az amik ellen sem voltak rosszak,sőt tulajdonképpen domináltak is a meccsen.Az egyedüli problem a pontossággal volt.Harcosabban,agresszívabban és többet támadtak,mint a déli szomszédaik,csak sajnos kutya fülét sem ért,mert végig futni kellett az eredmény után.USA a -saját szemszögükből- lehető legjobb pillanatokban tudott gólt ütni,ezzel mindig lélegzethez jutottak.Legalábbis az állást illetően.Játékban nem sok levegőt engedtek nekik a házigazdák,nagyon durván nyomtak.De a dominancia ezúttal nem kerekedett felül a pontosságon.Amennyire kinyílt Kanada,meg is bosszulta magát.
Aztán lehet,h ez jól is jött nekik.Pont azért,amit csabaBARCA is említ,h mindenki a döntő környékére tervezte ezt az ütközetet.Az a meccs talán máshogy alakult volna.Így meg egy extra meccs után,lendületből átgázoltak a nagy orosz medvén.Előfordulhat,h a nagyobb tét és elvárás miatt szétgörcsölték volna magukat mondjuk a fináléban egy ilyen párosítás esetén.De ez mindegy is,így alakult és mondhatni nagyon jól,ebben a formában :P
NA,most nagyon kíváncsian várom a következő rundót,kicsit tartok is tőle.Mégpedig azért,mert nehogy most meg túlságosan megnyugodjanak a gyerekek,h ilyen simán lecsapták a Szbornaját és esetleg könnyelműbbé váljanak ezáltal...
De bízom benne,h erről szó sem lesz,a hazai levegő továbbra is adja a pluszt,és ez a kiváló diadal csak még erősebbé teszi őket.
Ez esetben ide nekik az oroszlánt is 8)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.02.25. 18:26:26

miihii írta:
csababarca írta: Így akkor a Szbornaja kiesett?
Nagyon egyoldalú mérkőzés lehetett.
Bezony,nekik ennyi volt.
Rendesen felbillent a pálya,az tuti.Esélytelen volt az orosz csapat,h akár egy pillanatig is megszorongassa,partiba legyen a frissen és nagyon agilisan hokizó Kanadával.
No,én mondjuk annyira nem bántam :P
Értem.
Kár hogy már a negyeddöntőben össze kerültek.Egy elődöntőben-döntőben lehet izgalmasabb meccs lett volna.
Bár az oroszok vb-címvédőként érkeztek,és kapni egy 7est,biztos nem voltak annyira egyben.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Krojf

2010.02.25. 18:10:33

miihii írta:Nah,tovább folytatom a monológomat :D
A gigászok csatájának beharangozott Kanada-Oroszország meccs is egy igen egyoldalú küzdelemre sikerült.
A hazaiak nem sokat cicóztak,rögtön full sebességre kapcsoltak,míg az oroszok beragadtak a rajtnál,ezzel meg is pecsételték a sorsukat.
Remek,látványos és eredményes játékkal 7 perc alatt 3:0ra elhúztak a házigazdák.Az első harmad 4:1-e után a második is hasonlóan folytatódott.A meccs felénél 6:1 is volt,majd némi lazázás után az utsó harmadra 7:3mal fordultak.Na,ebben a 20 percben Kanada már a büfében iszogatta a juharszirupot,a ruszkik meg talán még jobban várták,h legyen már vége.
Így itt semmi sem történt,maradt a 7:3.

GO CANADA GO!!! 8)
Jaj Komám, olyan szépen mondod!!! :D
Egy élmény Téged hallgatnom!!!
Nem akarsz újságírni?
Egyébként ha a kanadaiak ennyire belejöttek, akkor lehet hogy ezután minden eléjük rendelt ellenfelüket le fogják gázolni!
Az USA ellen még nem igazán voltak egyben, bár nagy meccseket képesek játszani a nagyokkal.
Mindenesetre a ma reggeli svéd kiesés is felettébb érdekes!
Most sajnálom, hogy a finn-cseh után már elmentem alukálni!
K.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.25. 12:56:06

Tegnap a női kettes bobosok közül a németek borultak óriásit, a toló ki is esett a bobból,de nem lett komolyabb baj. az olimpia első felében a kanadai férfiak borultak hasonló nagyot,de célig csúsztak így is...

azért nem lehet kellemes 130al csúszni a jegen (már a kiesett bobosra gondolok...)

végül Kanada 1-2 lett,és 3.helyen az Usa egyik csapata végzett.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2010.02.25. 12:43:40

csababarca írta: Így akkor a Szbornaja kiesett?
Bezony,nekik ennyi volt.
Rendesen felbillent a pálya,az tuti.Esélytelen volt az orosz csapat,h akár egy pillanatig is megszorongassa,partiba legyen a frissen és nagyon agilisan hokizó Kanadával.
No,én mondjuk annyira nem bántam :P
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.02.25. 06:38:19

miihii írta:Nah,tovább folytatom a monológomat :D
A gigászok csatájának beharangozott Kanada-Oroszország meccs is egy igen egyoldalú küzdelemre sikerült.
A hazaiak nem sokat cicóztak,rögtön full sebességre kapcsoltak,míg az oroszok beragadtak a rajtnál,ezzel meg is pecsételték a sorsukat.
Remek,látványos és eredményes játékkal 7 perc alatt 3:0ra elhúztak a házigazdák.Az első harmad 4:1-e után a második is hasonlóan folytatódott.A meccs felénél 6:1 is volt,majd némi lazázás után az utsó harmadra 7:3mal fordultak.Na,ebben a 20 percben Kanada már a büfében iszogatta a juharszirupot,a ruszkik meg talán még jobban várták,h legyen már vége.

GO CANADA GO!!! 8)

Így akkor a Szbornaja kiesett?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
miihii
KHAL

2010.02.25. 04:09:40

Nah,tovább folytatom a monológomat :D

GO CANADA GO!!! 8)
miihii
KHAL

2010.02.24. 00:40:42

NA,hamegmár így belejöttem,akkor ma is megnézem a hokimeccset.
1:30tól az m2-n Kanada-Németország.

Azt az előzőből ki is felejtettem,h mennyire bejövős a palánkhang.
Durván be van mikrofonozva a védőfal,eszméletlen nagyot szól egy-egy bodicsek.Zsíírrr 8) (PErsze,tudom h ez nem újdonság,csak most vhogy jobban kivehetőbbnek tűntek a meccshangok. :wink: )
Ezért jülön jó Kanada meccset nézni,mert nem éppen a legpuhább hokit tolják a juharlevelesek 8) Már ha van olyan,h puhább hoki :P :lol:

Szerk:
Na,egy habkönnyű meccsen 8:2-re ütötték a dájcsokat a srácok.
És egyből át is esünk a ló túloldalára,mert a kövi derbi a Szbornaja ellen lesz.Na,az már vérremenő harcnak ígérkezik.
miihii
KHAL

2010.02.22. 04:37:12

Fentmaradtam megnézni a KAnada-USA meccset.Igen jó csörte volt,remek meccset kanyarítottak a gyerekek.
Azt sajnálom,h nem a hazaiak nyertek,mert nekem ők a réges régi kedvenceim.Még Lindrosék idejében szerettem meg őket.
Az amik így 100%osan csoportelsők,Kanada mögöttük végzett,így rá kell húzniuk picit.
GO CANADA GO!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.02.21. 22:06:05

ozsimiki írta:Bode Miller hogy lett bajnok :shock: :shock: a lesiklásban összeszed hátrányt,ami neki jobban fekszik,és a szalonban hozza vissza :shock: ,megveri Kostelicet is :shock:

nagy grt! kijárt neki
Hihetetlenül megérdemelt már egy aranyat.Pont kombinációban,úgy hogy a lesiklást elrontotta,így még szebben csillog.

Megfigyeltem Bode-t.Szlalomban vagy végigmegy és akkor nyer,vagy kiesik.
Kis túlzással. :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.21. 21:57:36

Bode Miller hogy lett bajnok :shock: :shock: a lesiklásban összeszed hátrányt,ami neki jobban fekszik,és a szalonban hozza vissza :shock: ,megveri Kostelicet is :shock:

nagy grt! kijárt neki
Kép
HAnonymus
Entrenador del Barça

2010.02.21. 21:13:57

Iszonyú durva meccset nyert ma az Alba Volán.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.20. 23:58:44

LG írta:Grat Ammanak, megvan a 4. is. Azért ez mindenképpen hatalmas dolog. Idén valószínűleg behúzza a VK-t, szóval már csak a 4sánc fog hiányozni...

A mai férfi sifutásnak már vége? Ha igen, akkor vki legyen oly szíves és egy dobogót írjon be!
Most lett vége:

két svéd is a dobogón,és a favorit (bothiba miatt is) lebőgött...

szóval: 1.HELLNER, 2. Anderer, 3. Olsson, és Northug (ugye az egyik fő esélyes) csak 11.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.20. 23:43:58

Grat Ammanak, megvan a 4. is. Azért ez mindenképpen hatalmas dolog. Idén valószínűleg behúzza a VK-t, szóval már csak a 4sánc fog hiányozni...

A mai férfi sifutásnak már vége? Ha igen, akkor vki legyen oly szíves és egy dobogót írjon be!
Krojf

2010.02.16. 18:49:11

A férfi hokitorna is kezdetét veszi végre: 21 óra, m1: USA-Svájc.
Végre döngetni kezdik a palánkot is!
K.
kanty
Llegenda del Barça

2010.02.15. 20:30:24

Férfi lesiklás:

Didier Defago nyerte az olimpia egyik legjobban várt versenyét. Nagyon szoros és izgalmas verseny volt. Svindal lett a második és Miller a harmadik az első három helyezett között 9 századmásodperc volt a külömbség.

Az esélyesek közül Walchofer és sajnos Cuche is betlizett. Remélem Super G-ben Cuche jobban fog szereplni, egérdemelne egy olimpiai aranyat.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kanty
Llegenda del Barça

2010.02.15. 17:46:16

Megtört a kanadai átok. Harmadik hazai rendezéű olimpiájukon végre sikerült nyerniük aranyat is. Bilodeau siakrobatikában nyert.

Van egy olyan érzésem, h ez az olimpia Kanada számára nagyon jól fog sikerülni. A hoki az alap szerintem nyerni fogják, alpesi si-ben is nagyon sokat fejlődtek, igaz a legjobbjaik az olimpia előtt megsérültek, de azért érmekre mindenképp jók lehetnek.
Ott van még a skeleton, bár mostanába nem követen, de vmi rémlik, h jók ebben is és ne feledjük a másik nemzeti sportágukat sem a curlinget. Curlingben a két arany bóritékolható, ha nem lesz vmi hatalmas meglepetés.
:wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanty 2010.02.15. 20:31:01-kor.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Válasz küldése