Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha az oroszokat ennyire simán széttrancsírozták a kanadaiak, akkor ezzel a most felállt döntővel jobban jártunk!Rivaldo11 írta:Azért nem írom, hogy összejött az álomdöntő, mert a keretek alapján az a Kanada-Orosz meccs lett volna. Mindegy. Kanadától ezt vártam, remélem hogy a döntő legalább olyan sima lesz, mint 8 éve.
Az, hogy Luongo lett az első számú kapus végül, alap volt nálam, messze a világ legjobb kapusa. Már jópár éve a kedvenc kapusom.
Én láttam az USA-Finnt és bizony a hatos berámolása után az amik látványosan behúzták a kéziféket és szinte csak korcsolyázgatás folyt a jégen.miihii írta:Krojfom!Krojf írta: Alakul a molekula, igaz kedves miihii komám?
Milyen durván szétkapták az amik a finneket?
K.
Nagyon jó ritmusérzékkel írod e sorokat,épp ebben a percben jöttem ide pötyögni a tényálladékok szövedékéről![]()
Fele már megvan a korábban általad vázolt forgatókönyvnek.Én is ezt a menetrendet áhítom:Kanada-USA finálé,finn-szlovák bronzmeccs.
Annak is örülnék,ha a női döntőhöz hasonlatos végkifejlete lenne a dolognak,ott ugyanis a juharlevelesek elkenték az ami leányzók száját.![]()
Na de ennyire nem rohanok előre.
USA-Finn.
Egészen durva első harmad lehetett,gyorsan lerendezték a meccset.Ilyen különbséggel igen imponáló döntőbejutás.Ebből nem láttam egy percet sem sajna.
Kanada-Szlovákia.
NA,erre viszont ébren maradok az tuti!Végülis már nem is olyan sok idő,és kezdődik.Viszonylag sima Kanada továbbjutásra számítok.Aztán persze az sem gáz,ha 25-24re nyernek az észak-amerikaiak![]()
Emlékeztetőül:
Bronzmeccs vasárnap hajnalban,4 órától.
Döntő pedig vasárnap este 21:15től.
Krojfom!Krojf írta: Alakul a molekula, igaz kedves miihii komám?
Milyen durván szétkapták az amik a finneket?
K.
Alakul a molekula, igaz kedves miihii komám?Krojf írta:...és szerintem európai bronzmeccs és tengerentúli döntő lesz magyar idő szerint vasárnap hajnalban, illetve este.miihii írta:Azért olyan olcsón sem úszta meg,bokatörésozsimiki írta:Tegnap a női kettes bobosok közül a németek borultak óriásit, a toló ki is esett a bobból,de nem lett komolyabb baj.![]()
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/va ... ja-2019236
MA este és hajnalban lesznek a jégkorong elődöntők.
21 órától USA-Finnország
3:30tól Kanada-Szlovákia.
Ha a kanadaiak mondjuk 70%-osan tolják a szlovákok ellen, akkor is döntősök, a finnek pedig nem győztek meg a csehek elleni negyeddöntőben.
A csoportban vívott észak amerikai derby sem volt semmi, hát még mi lesz a döntőben?
Erre van a hétvége, hogy választ kapjunk ezen kardinális kérdésekre.
K.
...és szerintem európai bronzmeccs és tengerentúli döntő lesz magyar idő szerint vasárnap hajnalban, illetve este.miihii írta:Azért olyan olcsón sem úszta meg,bokatörésozsimiki írta:Tegnap a női kettes bobosok közül a németek borultak óriásit, a toló ki is esett a bobból,de nem lett komolyabb baj.![]()
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/va ... ja-2019236
MA este és hajnalban lesznek a jégkorong elődöntők.
21 órától USA-Finnország
3:30tól Kanada-Szlovákia.
Azért olyan olcsón sem úszta meg,bokatörésozsimiki írta:Tegnap a női kettes bobosok közül a németek borultak óriásit, a toló ki is esett a bobból,de nem lett komolyabb baj.
Köszönöm,köszönömKrojf írta: Jaj Komám, olyan szépen mondod!!!![]()
Egy élmény Téged hallgatnom!!!
Nem akarsz újságírni?
Egyébként ha a kanadaiak ennyire belejöttek, akkor lehet hogy ezután minden eléjük rendelt ellenfelüket le fogják gázolni!
Az USA ellen még nem igazán voltak egyben, bár nagy meccseket képesek játszani a nagyokkal.
Mindenesetre a ma reggeli svéd kiesés is felettébb érdekes!
Most sajnálom, hogy a finn-cseh után már elmentem alukálni!
K.
Értem.miihii írta:Bezony,nekik ennyi volt.csababarca írta: Így akkor a Szbornaja kiesett?
Nagyon egyoldalú mérkőzés lehetett.
Rendesen felbillent a pálya,az tuti.Esélytelen volt az orosz csapat,h akár egy pillanatig is megszorongassa,partiba legyen a frissen és nagyon agilisan hokizó Kanadával.
No,én mondjuk annyira nem bántam
Jaj Komám, olyan szépen mondod!!!miihii írta:Nah,tovább folytatom a monológomat![]()
A gigászok csatájának beharangozott Kanada-Oroszország meccs is egy igen egyoldalú küzdelemre sikerült.
A hazaiak nem sokat cicóztak,rögtön full sebességre kapcsoltak,míg az oroszok beragadtak a rajtnál,ezzel meg is pecsételték a sorsukat.
Remek,látványos és eredményes játékkal 7 perc alatt 3:0ra elhúztak a házigazdák.Az első harmad 4:1-e után a második is hasonlóan folytatódott.A meccs felénél 6:1 is volt,majd némi lazázás után az utsó harmadra 7:3mal fordultak.Na,ebben a 20 percben Kanada már a büfében iszogatta a juharszirupot,a ruszkik meg talán még jobban várták,h legyen már vége.
Így itt semmi sem történt,maradt a 7:3.
GO CANADA GO!!!
Bezony,nekik ennyi volt.csababarca írta: Így akkor a Szbornaja kiesett?
Nagyon egyoldalú mérkőzés lehetett.
miihii írta:Nah,tovább folytatom a monológomat![]()
A gigászok csatájának beharangozott Kanada-Oroszország meccs is egy igen egyoldalú küzdelemre sikerült.
A hazaiak nem sokat cicóztak,rögtön full sebességre kapcsoltak,míg az oroszok beragadtak a rajtnál,ezzel meg is pecsételték a sorsukat.
Remek,látványos és eredményes játékkal 7 perc alatt 3:0ra elhúztak a házigazdák.Az első harmad 4:1-e után a második is hasonlóan folytatódott.A meccs felénél 6:1 is volt,majd némi lazázás után az utsó harmadra 7:3mal fordultak.Na,ebben a 20 percben Kanada már a büfében iszogatta a juharszirupot,a ruszkik meg talán még jobban várták,h legyen már vége.
Így itt semmi sem történt,maradt a 7:3.
GO CANADA GO!!!
Hihetetlenül megérdemelt már egy aranyat.Pont kombinációban,úgy hogy a lesiklást elrontotta,így még szebben csillog.ozsimiki írta:Bode Miller hogy lett bajnok![]()
a lesiklásban összeszed hátrányt,ami neki jobban fekszik,és a szalonban hozza vissza
,megveri Kostelicet is
![]()
nagy grt! kijárt neki
Most lett vége:LG írta:Grat Ammanak, megvan a 4. is. Azért ez mindenképpen hatalmas dolog. Idén valószínűleg behúzza a VK-t, szóval már csak a 4sánc fog hiányozni...
A mai férfi sifutásnak már vége? Ha igen, akkor vki legyen oly szíves és egy dobogót írjon be!