Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Veled ellentetbe engem szinte minden teli sport lekot bar ez ugy nagy altalanossagban szinte minden sportagra igaz. (par kivetel azert van mint pl. Amerikai foci, vagy baseball)ozsimiki írta:Igazából kevés téli sport mozgat meg engem,de azért úgy-ahogy tisztában vagyok a nevekkel,erőviszonyokkal,csak egyszerűen nem köt le.
de pl Amman sikerének örülök a normálon,remélem nagysáncon is Ő nyer.
(azt még néztem,meg nézem is)
Nekem tetszett a megnyitó. Olyan barátságos volt, nem a pénz és a más olimpiák megnyitóinak túlszárnyalása jellmezte.Krojf írta:No, csak észrevettétek, hogy téli olimpia zajlik!
A megnyitót ki nézte?
K.
Jaja.. a tréningek után azt gondoltam Morgi dobogós lesz, hát ma nem jött ki neki a lépés..vagyis inkább az ugrás.kanty írta:Siugrás, normál sánc:
1. Ammann
2. Malysz
3. Shielrenzauer
Simon Amman verhetetlen volt, messze kiemelkedett a mezőnyből. Már 3-szoros olimpiai bajnoknak mondhatja magát(salt lake city 2 arany).
Jane ''csak'' 4.ik lett, persze ez is szép eredmény, de nem annak aki azért tért vissza, h olimpiát nyerjen. Aki még csalódás az Morgenstern a maga 8.ik helyével.
Grat Ammannak![]()
Nem kényszeríthette rá Murray mert volt amikor ellenállhatatlan voltkanty írta:Federer egy pillanatig sem játszott maxot. Nem, mert nem volt rákényszeritve.lluisllach89 írta: Hát... Azért nem alapvetőt játszott Federer, és nem 1 periódusa volt amikor a lehető legjobban teniszezett. Az összkép más, nem volt annyira könyörtelen, de bőven voltak időszakok amikor a tőle elvárható maximumot hozta.
GS döntőben úgy látszik hogy csak Nadal tudná megverni.
Ennyi! Ő a legnagyobb!Replay írta:16. GS!!!
Hihetetlen.
Federer - Murray 6:3, 6:4, 7:6
Első 2 szettig már odáig megyek, hogy Federer manipulálta Murray-t, hatástalanitotta, nem engedte be a meccsbe, időnként meg elhitette vele, hogy megy neki a játék.
Harmadikban mind1 alapon játszott Murray, illetve Federer túlságosan ellazult, de nem tudott élni a lehetőséggel Andy.
Federer egy pillanatig sem játszott maxot. Nem, mert nem volt rákényszeritve.lluisllach89 írta: Hát... Azért nem alapvetőt játszott Federer, és nem 1 periódusa volt amikor a lehető legjobban teniszezett. Az összkép más, nem volt annyira könyörtelen, de bőven voltak időszakok amikor a tőle elvárható maximumot hozta.
GS döntőben úgy látszik hogy csak Nadal tudná megverni.
Hát... Azért nem alapvetőt játszott Federer, és nem 1 periódusa volt amikor a lehető legjobban teniszezett. Az összkép más, nem volt annyira könyörtelen, de bőven voltak időszakok amikor a tőle elvárható maximumot hozta.kanty írta:Federernek megvan 16.ik, grat neki. Nem volt szüksége a döntőben a legjobb teniszére