Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csak akkor még nem volt előzési pont és itt azért "remegett" meg a keze. Semleges szurkolóként nem látom, hogy hibázott volna, simán megpróbálta megcsinálni, hogy ne nyithasson szárnyat Button, más ívbe akart menni, kicsúszott. Szárny nyitás nélkül, nem erőltette volna túl Vettel se, előzni nem tudott volna másképp Button utolsó körben.Mihu írta:Az igazi nagy pilóták elbírnak ettől nagyobb nyomást is. Lásd Alonso és Schumacher 2005 és 2006. Jóval több mint 10 körön keresztül voltak 1 mp-en belül egymáshoz, mégsem hibázott egyik sem. Vettel-nek csak egy kört kellett volna kibírnia. Megremegett a keze. Aki a korral jönne, hogy még fiatal, annak megsúgom hogy Alonso is ugyan úgy 24 volt mikor majd' 20 körön keresztül visszatartotta Schumacher-t....Fernando írta:
A pilótákról:
Aki eddig dicsőítette Vettelt és kőprofinak nevezte az viselje el a negatív kritikát is, mert ezt ő dobta el, és igen nem bírta a nyomást. Ez van, benne van.
+1Mihu írta:Így van. Az Öreg dobogóját sajnálom, mert jogtanalul vették el tőle, hogy 4.5 év után ismét dobogón állhasson. És sok millió Schumacher szurkolótól az örömöt is, hogy újra a dobogón láthatja a kedvencét. Teljesen jogtalanul, mert Button-nek két büntetés járt volna, ehelyett nemhogy 2-t, de még egyet se kapott. Érdekes módon Sutil-nak meg a többieknek 2 perc alatt kiosztották a büntetéseket, tizedennyire súlyos esetekért. Nem beszélve arról, hogy mivel teljesen nyílvánvaló, hogy Button büntetést fog kapni, méghozzá nem is 10 mp-et, Vettel ha nem a bukótérben köt ki, hanem mjuk valamelyik falon, akkor teljesen totál feleslegesen csinált volna egy 0-s versenyt. És akkor már teljesen mindegy, hogy Button 10-20-30 vagy 60 mp büntetést kap utólag. Vettel 25 pontját senki sem adta volna vissza. Teljesen feleslegesen hozták versenyhelyzetbe a versenyzőket.
Így van. Az Öreg dobogóját sajnálom, mert jogtanalul vették el tőle, hogy 4.5 év után ismét dobogón állhasson. És sok millió Schumacher szurkolótól az örömöt is, hogy újra a dobogón láthatja a kedvencét. Teljesen jogtalanul, mert Button-nek két büntetés járt volna, ehelyett nemhogy 2-t, de még egyet se kapott. Érdekes módon Sutil-nak meg a többieknek 2 perc alatt kiosztották a büntetéseket, tizedennyire súlyos esetekért. Nem beszélve arról, hogy mivel teljesen nyílvánvaló, hogy Button büntetést fog kapni, méghozzá nem is 10 mp-et, Vettel ha nem a bukótérben köt ki, hanem mjuk valamelyik falon, akkor teljesen totál feleslegesen csinált volna egy 0-s versenyt. És akkor már teljesen mindegy, hogy Button 10-20-30 vagy 60 mp büntetést kap utólag. Vettel 25 pontját senki sem adta volna vissza. Teljesen feleslegesen hozták versenyhelyzetbe a versenyzőket.Vito írta: éljenek a fanyalgók!
gondolom az öreg dobogóját sajnálod..
Az igazi nagy pilóták elbírnak ettől nagyobb nyomást is. Lásd Alonso és Schumacher 2005 és 2006. Jóval több mint 10 körön keresztül voltak 1 mp-en belül egymáshoz, mégsem hibázott egyik sem. Vettel-nek csak egy kört kellett volna kibírnia. Megremegett a keze. Aki a korral jönne, hogy még fiatal, annak megsúgom hogy Alonso is ugyan úgy 24 volt mikor majd' 20 körön keresztül visszatartotta Schumacher-t....Fernando írta:
A pilótákról:
Aki eddig dicsőítette Vettelt és kőprofinak nevezte az viselje el a negatív kritikát is, mert ezt ő dobta el, és igen nem bírta a nyomást. Ez van, benne van.
éljenek a fanyalgók!Mihu írta:Ős Button szurkolóként is látnod kellett volna, hogy az a két eset minimum egy Stop and Go, és minimum egy áthajtásos büntetést ért volna. MÁR VERSENY ALATT IS. Nem majd kitárgyaljuk ha kijózanodtunk az esti buli után, másnaposan. Érdekes módon a kis nevű versenyzőket minden kis sz.rért meg tudták büntetni áthajtásosra. Nem tellett 5 percbe hogy kiértékeljék azt, hogy Sutil tök ártalmatlan hátulról belemenése valakibe, büntetést ért. És akkor még ráadásul a másiknak smemi baja nem lett, Sutil-nak meg leszakadt a szárnya. De még volt vagy 2 büntetés. Érdekes módon akkor egyiknél sem tartott tovább 5 percnél a döntéshozatal. És nem ilyen súlyú esetek voltak, hogy két ellenfelének a versenyét tönkretette...
Inkább nem is folytatom a téma kitárgyalását, mert olyan ideg van bennem, hogy legszívesebben törnék-zúznék....
Közel a fél autó bennt volt Button mellet, Button hova a jó édes *-ba húzta ki magát szinte falig? A csapatérdek is azt követelte volna hogy engedje Hamilton mert sokkal-sokkal gyorsabb volt nála főleg ne csapattársal szemben kövessen el ilyen hibát.lijacska írta:n
miért lett volna Button a hibás?
Kész kabaré. Már a verseny elején mondták, hogy újra eső várható, erre felrakják Alonsonak az intermediate gumit... A második zseniális húzás meg az volt, hogy egyszerre hozták ki a 2 Ferrarit és Alonsonak várnia is kellett egy kicsit. Még véletlenül sem hozták volna egy körrel korábban, á nem, akkor még egy kis előnye is lett volna (és még Button sem került volna a közelébe).Ronaldinho&Barca írta: Ferrari csődöt mondott ismét, taktikailag őskorban járnak, vicc.
Ős Button szurkolóként is látnod kellett volna, hogy az a két eset minimum egy Stop and Go, és minimum egy áthajtásos büntetést ért volna. MÁR VERSENY ALATT IS. Nem majd kitárgyaljuk ha kijózanodtunk az esti buli után, másnaposan. Érdekes módon a kis nevű versenyzőket minden kis sz.rért meg tudták büntetni áthajtásosra. Nem tellett 5 percbe hogy kiértékeljék azt, hogy Sutil tök ártalmatlan hátulról belemenése valakibe, büntetést ért. És akkor még ráadásul a másiknak smemi baja nem lett, Sutil-nak meg leszakadt a szárnya. De még volt vagy 2 büntetés. Érdekes módon akkor egyiknél sem tartott tovább 5 percnél a döntéshozatal. És nem ilyen súlyú esetek voltak, hogy két ellenfelének a versenyét tönkretette...Vito írta:ős Button szurkolóként minimum véleményes volt a két szituáció.
már idén is voltak olyan futamok, amiken nem büntették a hasonló eseteket.
DE
21-ik, UTOLSÓ helyről, cirka 20 kör alatt megnyerni a futamot, az önmagáért beszél!!
engem jelen pillanatban az érdekel, hogy izgalmas,eseménydús futam volt és egy állat győzött, állat versenyzéssel.
(már három futam óta gyorsabbak az ellenfelek versenytempóban a red bullnál!!)
Nincs kitéve? egy versenysorozatot néztünk mi idáig apukám? Véleményem szerint spanyolba és monacoba is igen szorult a hurok...mégis behúzta.socio66 írta:na tessék,erről beszéltünk itt sokan,könnyű úgy hibátlanul menni hogy űrhajó van alattam és semmiféle támadásnak nem vagyok kitéve,csak a koncentrációt kell fenntartani jóformán.
idén először szorongatták meg a tökeit és meg is remegett a kéz.
ezért nincs nálam és sokaknál alonso,vagy hamilton szintjén.
button meg hát..
kövezzetek meg,de nekem tetszik ez az új agresszív,néha agyatlan button.![]()
elhamiltonosodott.
És így is növelte az előnyét a pontversenyben, Hamilton, Alonso KO, és még az is lehet h végül ő nyer! ENNYI!!!!!!!!!!!!!Messithebest írta:ENNYII!!!!!!! a nagy hibátlanka!!!! ENNYI!!! Szép volt Jenson...MSC pedig 4!!!!!!!!!!!!! De még mindig remélem hogy megbüntetik Buttont, akkor MSC 3.
Szorol szora ezt irtam volna!socio66 írta:na tessék,erről beszéltünk itt sokan,könnyű úgy hibátlanul menni hogy űrhajó van alattam és semmiféle támadásnak nem vagyok kitéve,csak a koncentrációt kell fenntartani jóformán.
idén először szorongatták meg a tökeit és meg is remegett a kéz.
ezért nincs nálam és sokaknál alonso,vagy hamilton szintjén.
button meg hát..
kövezzetek meg,de nekem tetszik ez az új agresszív,néha agyatlan button.![]()
elhamiltonosodott.
Oké, de idén ez az első hibája, valamint még ígyis magasan vezet.B. írta:Button büntetés ide vagy oda, első komoly lehetőségnél megelőzte Vettelt, úgyhogy nekem ne mondja senki, hogy az idei évet önerőből hozza...