Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az egy dolog, hogy erős ütései vannak, de emellett vannak rendkivül technikás megoldásai vonalon és hálónál és ez nem erőtenisz.Primitive írta: Azt megkérdezhetem, hogy Neked mit jelent az, hogy erőtenisz? Mert, Tsonga, bár szép szögeket üt, általában a pontokat erőből próbálja megoldani.
Azt megkérdezhetem, hogy Neked mit jelent az, hogy erőtenisz? Mert, Tsonga, bár szép szögeket üt, általában a pontokat erőből próbálja megoldani.Replay írta:Azért akik azt mondták (hangsúlyozom, csak ebben a topikban), hogy Tsonga erőteniszt játszik, remélem elgondolkoznak kicsit.
Djokovic-nak el kell kezdeni szögeket, nyerőket ütni, mert igy bajban lesz.
Azért, ahogy folyik a meccs, kezd megkedvelni, úgy tűnik.Úgylátszik, hogy ez a Tsonga gyerek se szeret engem Megtettem 38.5 over game-re, de ha így játszik, akkor ez sima 3-0 lesz Djokinak
Hát, én vagyok rohadtul elvakult, vagy már nem tudomozsimiki írta:
![]()
ez a Tsonga gyerek simán van olyan jó már mint Djoko,sőőőt, ha nem hibázna ennyit megnyerte volna a szettet.
eddig az ászokon kívűl is, jóval több nyerőt,de hibát is ő ütött.
jó meccs lesz ez.
Primitive írta:Úgylátszik, hogy ez a Tsonga gyerek se szeret engemMegtettem 38.5 over game-re, de ha így játszik, akkor ez sima 3-0 lesz Djokinak
Remélem azért kicsit felpörög, mert ez idáig két nagy darab 0 !!
Ebben egyetértünk.Replay írta:
Hangsúlyozom, hogy egy fejben sokkal erősebb ellen (Djokovic, Murray) más lett volna a helyzet.
A harmadikhoz valóban nem kellett sokat tennie.kanty írta:A breaklabdánál volt egy viszonylag könnyű ütés amit a halóba vágott az orosz, azelőtt ez nem volt rá jellemző.
Szerintem ott volt a a meccs kulcsa, mert hagyta, h Federer játékba lendüljön. Ahogy Federer egyre jobb lett úgy Davydenko egyre gyengébben kezdett játszani és ajándékba adott egy 6-0-ás szettet( Federer asszem 2 nyerőt ütött abban a játszmában)
A breaklabdánál volt egy viszonylag könnyű ütés amit a halóba vágott az orosz, azelőtt ez nem volt rá jellemző.Replay írta: Nekem nagyon úgy tünt, hogy nem a 6-2 4-1 lehetőségétől ijedt meg. Ott kezdett el játszani Federer és akkor tényleg ütött egy-két rá jellemzőt, ráadásul üteme lett a játékának és ettől esett össze Davy.
Nekem nagyon úgy tünt, hogy nem a 6-2 4-1 lehetőségétől ijedt meg. Ott kezdett el játszani Federer és akkor tényleg ütött egy-két rá jellemzőt, ráadásul üteme lett a játékának és ettől esett össze Davy.kanty írta: Én nem mondanám azt, h nagyon jól játszott volna Federer, legalábbis önmagához képest. Nagyon rosszul kezdett és utánna egy közepes szintre fejlődött fel.
Davidenko ismét bebizonyitotta, h egyszerűen kevés ahhoz, h egy GS-en kimagasló eredményt érjen el. Arra bőven jó, h nyerjen nagyobb tornákat és esetenként megverjen egy Federert egy Nadalt.
Kezébe volt a meccs a második szettben esléye volt, h dupla breakelőnybe kerüljön, de egyszerűen megijedt, kezdett gondolkozni és ez elég volt, h Federer meccsbe jöjjön.
Elképsztő a svájci, elég egyetlen megingás az ellenféltől és azt máris könyörtelenül kihasználja. Többek között ezért is ő a legjobb.
Én nem mondanám azt, h nagyon jól játszott volna Federer, legalábbis önmagához képest. Nagyon rosszul kezdett és utánna egy közepes szintre fejlődött fel.Replay írta:
Aztán a második szett közepétől elkezdett játszani úgy, ahogy csak ő tud, 14!!! gamet nyert zsinórban, az orosz meg ezzel párhuzamosan esett szét, de nagyon durván.
4. szett hozott igazi párharcot, Davy 2x is visszajött, egyszer breakről, egyszer meccslabdáról, vhogy mindig visszahúzta Federer-t a meccsbe.
Egymás után 23x GS-elődöntőben!
Replay! Köszi a választ.Rivaldo11 írta:Nem azzal van a bajom, hogy szurkol. Hanem azzal, hogy ezt nem is rejti véka alá, és én mint néző-észreveszem. Engem ez idegesít... Kéjes örömmel nyugtázza Federer győzelmeit. Noha szakmailag nem lehet kikezdeni, mert egy rendkívül felkészült kommentátor, ezen az egyen változtathatna. Legalább ne érződjön, hogy svájci mezben kommentálja a meccset.
Mint általában jól sikerült a cikk. Szabó Gábor a kedvenc kommentátorom, egy képzett és szimpatikus ember, legalábbis számomra.Replay írta:http://salakblog.hu/?p=8408
Igen, két Eurosport-os kommentátor csinálja, Szabó Gábor és Szántó Petra.ozsimiki írta:ismét csak azok a körök,amiket ismerünk,de azért jó írás.Replay írta:http://salakblog.hu/?p=8408
most nem néztem nagyon körül ezen a blogon,de ezt akkor az egyik kommentátor írja? mintha egyik hszben az tükröződött volna...bocs ha hülyeséget kérdezek
ismét csak azok a körök,amiket ismerünk,de azért jó írás.Replay írta:http://salakblog.hu/?p=8408