Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arra gondolsz amikor Spában megcsúszva ment bele? tényleg, letöltendőt kellene neki adniKralo írta:Sajnos. Button erről tudna mesélni.Scooby Bent Bwoy írta:Alonso azt nyilatkozta, hogyha törés is lett volna a vége, megpróbálja megelőzni Vettelt, mert nincs vesztenivalója, mintahogy Hamilton is megpróbálta az előtte haladókat. Tehát aki szerint idióta volt Hamilton, az mondja ezt Alonsora és a többi olyan versenyzőre is, aki ugyanezt megteszi ilyen helyzetben, mert szerintem például Schumacher, de Vettel is megpróbálja hasonló szituációban.
Sajnos. Button erről tudna mesélni.Scooby Bent Bwoy írta:Alonso azt nyilatkozta, hogyha törés is lett volna a vége, megpróbálja megelőzni Vettelt, mert nincs vesztenivalója, mintahogy Hamilton is megpróbálta az előtte haladókat. Tehát aki szerint idióta volt Hamilton, az mondja ezt Alonsora és a többi olyan versenyzőre is, aki ugyanezt megteszi ilyen helyzetben, mert szerintem például Schumacher, de Vettel is megpróbálja hasonló szituációban.
Neharagudj hogy csak most válaszolok csak kicsit elvesztem a topikbanTocy írta:
ne haragudj, de ezt nem értem. ezt kifejtenéd nekem bővebben? nem muszáj itt, ha gondolod, privátban, mert érdekel, mit gondolsz...milyen csalást vélsz felfedezni, mitől FIA a Red Bull, és hogy ha Vettel sorban nyeri a versenyeket akkor miért nem olyan mint Alo vagy Hami...
Nem rövid,de jó kis iromány.Nagyrészt egyet is értek vele.Scooby Bent Bwoy írta:Egy-két dolgot kivéve én is hasonlóan látom:
http://www.f1hirek.hu/f1/20110602-f1-mo ... a-sok.html
Ebben akkor egyetértünk, mert ha visszaolvasol írtam, hogy szerintem is jogos a büntetés, és a nyilatkozat miatti kritika is, én csupán az előzési kísérlet miatti kritikákat látom másképp, ezért is hivatkoztam Alonso szavaira. Ez volt az egyetlen lehetőség, hogy próbálkozik. Massát, de főleg Maldonadót sajnálom, mert neki ez lett volna az első pontszerző hely, és elég szép pozícióban.ozsimiki írta:Félreértesz.Scooby Bent Bwoy írta:
Nem is kell felmenteni semmi alól. Egyébként a Massásnál én is azt írtam, de Maldonado eseténél én nem láttam 100%-nak többszöri megnézésre, elsőre egyébként én is Hamiltont véltem csak hibásnak... Nem tudom én mit ártok ezzel az általam favorizált pilótának. Elmondom: semmit. Szerintem nem írtam olyan dolgot ami túlzás lenne. Nem én hoztam fel, csak reagáltam... Mindent elfogulatlanul írtam, volt itt aki pl. Massás esetet is elnézte volna, szerintem ott Hamilton hibázott, másik esetnél mondjuk 70-30, az én meglátásom szerint, a leírtak miatt. Neki ilyen a mentalitása, a nyilatkozatot poénnak szánta, csak kicsit erős, meg van akinek nem esett le. A lehülyézés viszont tényleg sok volt, azt nem kellett volna, de ezt hozza ki a hirtelen a düh, mivel mind emberek vagyunk ezt tudjuk, és már megesett gondolom mindannyiunkkal, igaz egy élő közvetítésben sportolónak nem illett volna. Ő kimondta amit gondol, lehet más pilóta nem tette volna meg, pedig ugyanezt gondolja. Legalább van újabb kapaszkodója az ellendrukkereknek.
Persze, megesik, megeshet mindenkivel. Nem azt írtam,h egy életre elvágta magát,és fúj de undorító, kivele az F1ből, csupán azt, hogy MOST teljesen jogosan kapja az ívet a pályán és pályán kívül mutatott viselkedése miatt. Ezt is azért írtam, mert páran nem találják igazságosnak, HOGY MOST MEG VAN TALÁLVA HAMILTON.
szóval nem arról van szó,h ezek után mindig szidni kellene, csak arról, hogy ezúttal jogosak a kritikák felé, mert már olvastam itt is olyat, hogy ő az áldozat most
Félreértesz.Scooby Bent Bwoy írta:
Nem is kell felmenteni semmi alól. Egyébként a Massásnál én is azt írtam, de Maldonado eseténél én nem láttam 100%-nak többszöri megnézésre, elsőre egyébként én is Hamiltont véltem csak hibásnak... Nem tudom én mit ártok ezzel az általam favorizált pilótának. Elmondom: semmit. Szerintem nem írtam olyan dolgot ami túlzás lenne. Nem én hoztam fel, csak reagáltam... Mindent elfogulatlanul írtam, volt itt aki pl. Massás esetet is elnézte volna, szerintem ott Hamilton hibázott, másik esetnél mondjuk 70-30, az én meglátásom szerint, a leírtak miatt. Neki ilyen a mentalitása, a nyilatkozatot poénnak szánta, csak kicsit erős, meg van akinek nem esett le. A lehülyézés viszont tényleg sok volt, azt nem kellett volna, de ezt hozza ki a hirtelen a düh, mivel mind emberek vagyunk ezt tudjuk, és már megesett gondolom mindannyiunkkal, igaz egy élő közvetítésben sportolónak nem illett volna. Ő kimondta amit gondol, lehet más pilóta nem tette volna meg, pedig ugyanezt gondolja. Legalább van újabb kapaszkodója az ellendrukkereknek.
Nem is kell felmenteni semmi alól. Egyébként a Massásnál én is azt írtam, de Maldonado eseténél én nem láttam 100%-nak többszöri megnézésre, elsőre egyébként én is Hamiltont véltem csak hibásnak... Nem tudom én mit ártok ezzel az általam favorizált pilótának. Elmondom: semmit. Szerintem nem írtam olyan dolgot ami túlzás lenne. Nem én hoztam fel, csak reagáltam... Mindent elfogulatlanul írtam, volt itt aki pl. Massás esetet is elnézte volna, szerintem ott Hamilton hibázott, másik esetnél mondjuk 70-30, az én meglátásom szerint, a leírtak miatt. Neki ilyen a mentalitása, a nyilatkozatot poénnak szánta, csak kicsit erős, meg van akinek nem esett le. A lehülyézés viszont tényleg sok volt, azt nem kellett volna, de ezt hozza ki a hirtelen a düh, mivel mind emberek vagyunk ezt tudjuk, és már megesett gondolom mindannyiunkkal, igaz egy élő közvetítésben sportolónak nem illett volna. Ő kimondta amit gondol, lehet más pilóta nem tette volna meg, pedig ugyanezt gondolja. Legalább van újabb kapaszkodója az ellendrukkereknek.ozsimiki írta:Szerintem felesleges újból és újból felhozni ezt, csak ártasz a kedvencnek. Azért akiket ismerek,és Hamisok, ők is 100%ig beismerték,hogy a Maldonados affér csak is az ő sara, és a Massás esetben is ő volt inkább a ludas.Scooby Bent Bwoy írta:Alonso azt nyilatkozta, hogyha törés is lett volna a vége, megpróbálja megelőzni Vettelt, mert nincs vesztenivalója, mintahogy Hamilton is megpróbálta az előtte haladókat. Tehát aki szerint idióta volt Hamilton, az mondja ezt Alonsora és a többi olyan versenyzőre is, aki ugyanezt megteszi ilyen helyzetben, mert szerintem például Schumacher, de Vettel is megpróbálja hasonló szituációban.
http://idealisiv.blog.nepsport.hu/archi ... _-_Monaco/
Amit írtam tartom, attól,h a régebbi világbajnokoknak is volt olyan futama,ahol hibáztak, és forrófejűek voltak, nem menti fel az alól Hamiltont, hogy most ő is az volt. Ezek után még leáll puffogni,és másokat lehülyézni, ekkor teljesen Mourinho jutott eszembe
ilyenkor kussolni kell, esetleg elnézést kérni Maldonadotól, ahogy tette azt Kimi is anno amikor Sutilt fosztotta meg első pontjaitól. Teszem hozzá, ő ott megcsúszott és azért ment bele, kevésbé volt hibás ott, mint most Hamilton.
Nekem is Mou jutott eszembeozsimiki írta:Szerintem felesleges újból és újból felhozni ezt, csak ártasz a kedvencnek. Azért akiket ismerek,és Hamisok, ők is 100%ig beismerték,hogy a Maldonados affér csak is az ő sara, és a Massás esetben is ő volt inkább a ludas.Scooby Bent Bwoy írta:Alonso azt nyilatkozta, hogyha törés is lett volna a vége, megpróbálja megelőzni Vettelt, mert nincs vesztenivalója, mintahogy Hamilton is megpróbálta az előtte haladókat. Tehát aki szerint idióta volt Hamilton, az mondja ezt Alonsora és a többi olyan versenyzőre is, aki ugyanezt megteszi ilyen helyzetben, mert szerintem például Schumacher, de Vettel is megpróbálja hasonló szituációban.
http://idealisiv.blog.nepsport.hu/archi ... _-_Monaco/
Amit írtam tartom, attól,h a régebbi világbajnokoknak is volt olyan futama,ahol hibáztak, és forrófejűek voltak, nem menti fel az alól Hamiltont, hogy most ő is az volt. Ezek után még leáll puffogni,és másokat lehülyézni, ekkor teljesen Mourinho jutott eszembe
ilyenkor kussolni kell, esetleg elnézést kérni Maldonadotól, ahogy tette azt Kimi is anno amikor Sutilt fosztotta meg első pontjaitól. Teszem hozzá, ő ott megcsúszott és azért ment bele, kevésbé volt hibás ott, mint most Hamilton.
Szerintem felesleges újból és újból felhozni ezt, csak ártasz a kedvencnek. Azért akiket ismerek,és Hamisok, ők is 100%ig beismerték,hogy a Maldonados affér csak is az ő sara, és a Massás esetben is ő volt inkább a ludas.Scooby Bent Bwoy írta:Alonso azt nyilatkozta, hogyha törés is lett volna a vége, megpróbálja megelőzni Vettelt, mert nincs vesztenivalója, mintahogy Hamilton is megpróbálta az előtte haladókat. Tehát aki szerint idióta volt Hamilton, az mondja ezt Alonsora és a többi olyan versenyzőre is, aki ugyanezt megteszi ilyen helyzetben, mert szerintem például Schumacher, de Vettel is megpróbálja hasonló szituációban.
Ha versenyezhet is, ki tudja milyen állapotban, de reméljük majd újra a régi fényében tündököl.Ronaldinho&Barca írta:Napvilágot látnak a hírek, miszerint Kubica idén versenyezhet akár. Bár én ezt eléggé kétlem, hogy ha most egy tollat tud megfogni, akkor hogy fog ilyen nagy terhelést elbírni, de reménykedjünk.
Valahogy talán ő hiányzik, hogy néha-néha oda-oda pörköljön kicsit.
Ha indulhat majd versenyen, biztos több pontot fog szerezni mint Petrov és Heidfeld együtt véve.
Schumis témához hozzávetve, még ugye 1 éve van a szerződésből ha emlékezetem nem csal, és 2012-re úgy akarnak nekimenni, hogy vb. esélyes legyen a csomag. Eddig ezt a 2 mercis évet tekintve és nagyon pesszimista vagyok. De cáfoljon meg valaki.
Dehogyis, majd ha GP2-es autóval körözi le bekötött szemmel Alonsot, akkor elismerem...addig semmit sem bizonyít!ozsimiki írta:Azért a Schumis korszak más volt, ott a verseny egy percig sem volt nyitott,és nem volt kérdés,h első lesz e. Itt nem egy versenyen csak azért tudott nyerni,mert bírta az óriási nyomást,és nem feltétlen volt a leggyorsabb versenykörülmények között. Persze volt amikor ott is egyértelműen gyorsabb volt.rusee írta:Nem tudom ki hogy van vele de szerintem ez egy nagyon pocsék évad.
Arra emlékeztet amikor Ferrari+Schumi koncepció nyert mindig, Azon lehetett izgulni vajon Barrichello vajon második lesz vagy hátrébb végez. Most ugyan az a helyzet csak most Webert kell mindig figyelni vajon második tud-e lenni.
Az ilyesfajta monopol helyzet tönkre teszi a sportot.
Remélem legalább ha diffúzorokat betiltják akkor kicsit más lesz a helyzet.
Pontversenyt tekintve, tényleg olyan mint akkor,de főleg az utóbbi versenyeken, egyáltalán nem lefutott a szitu, ez is mutatja,hogy mennyire beérett fejben is Vettel. Bírja a nyomást.
Azért a Schumis korszak más volt, ott a verseny egy percig sem volt nyitott,és nem volt kérdés,h első lesz e. Itt nem egy versenyen csak azért tudott nyerni,mert bírta az óriási nyomást,és nem feltétlen volt a leggyorsabb versenykörülmények között. Persze volt amikor ott is egyértelműen gyorsabb volt.rusee írta:Nem tudom ki hogy van vele de szerintem ez egy nagyon pocsék évad.
Arra emlékeztet amikor Ferrari+Schumi koncepció nyert mindig, Azon lehetett izgulni vajon Barrichello vajon második lesz vagy hátrébb végez. Most ugyan az a helyzet csak most Webert kell mindig figyelni vajon második tud-e lenni.
Csak a pontverseny állása unalmas, maguk a futamok izgalmasak, és Vettel nem nyer simán, csak Ausztráliában, azóta szorongatják keményen. Időmérőn persze más, ott jóval jobb a Red Bull, és azon belül is Vettel...átlagban 4 tized Webbernek picit sok...rusee írta:Nem tudom ki hogy van vele de szerintem ez egy nagyon pocsék évad.
nem valószínű. viszont lett volna mégegy kerékcsere, ami alatt újra pozíciót cserélhetnek.ozsimiki írta: Ha nincs első SC, akkor is Vettel megy az élen,és Button követi őt, úgy 10másodperccel, kell 6-7 kör amire utoléri, és? Megelőzi?
a taktika egy dolog, de nem a jól működő taktikája miatt került Vettel elé, hanem mert Vettel boxkiállását elrontották. Onnantól hogy Vettel elsőnek jött volna vissza, Button hiába van gyorsabb gumikon. Bár tudom, szerinted megelőzte volna a pályánVito írta:Button 2. kerékcseréje majd 6 másodpercig tartott, szóval a meki nála sem maradt adós a balfasságból.ozsimiki írta: Az első helyhez mi köze volt Hamiltonnak most??? Buttonnal nem rontottak el semmit, így hiába írod a McLarent teeeeee. Ha Buttonnal is elrontják a boxot,akkor meg nem kellett volna 1kiálláson lennie Vettelnek, és teljesen mind1, hogy van e piros zászló vagy nincs.
Szóval nincs itt semmilyen 2-1.
Ezért írtam,hogy csak is az a célod,hogy vitázz.
szvsz az SC-vel Button minimum egy második, de szvsz -Buttonnak szurkoló és őt figyelő szerint- akár az első is meg lehetett volna. sőt.
a taktika tökéletesen működött a balesetig, az első kerékcsere után vettel elé került és a lágy gumin kiautózott egy fél pitstop előnyt.
ha nincs SC a következő szuper lággyal is maradt volna az előnye (feltéve, hogy hasonlóan az első 30 körhöz, ő a leggyorsabb) és az utolsó lágy gumis periódusra már kiautózhatott volna egy kerékcserényi előnyt, vagy megcsinálja ő is kettővel.
sajnálom, mert gyors volt és jó volt a pozíciója..