Scooby Bent Bwoy írta:
Nem is kell felmenteni semmi alól. Egyébként a Massásnál én is azt írtam, de Maldonado eseténél én nem láttam 100%-nak többszöri megnézésre, elsőre egyébként én is Hamiltont véltem csak hibásnak... Nem tudom én mit ártok ezzel az általam favorizált pilótának. Elmondom: semmit. Szerintem nem írtam olyan dolgot ami túlzás lenne. Nem én hoztam fel, csak reagáltam... Mindent elfogulatlanul írtam, volt itt aki pl. Massás esetet is elnézte volna, szerintem ott Hamilton hibázott, másik esetnél mondjuk 70-30, az én meglátásom szerint, a leírtak miatt. Neki ilyen a mentalitása, a nyilatkozatot poénnak szánta, csak kicsit erős, meg van akinek nem esett le. A lehülyézés viszont tényleg sok volt, azt nem kellett volna, de ezt hozza ki a hirtelen a düh, mivel mind emberek vagyunk ezt tudjuk, és már megesett gondolom mindannyiunkkal, igaz egy élő közvetítésben sportolónak nem illett volna. Ő kimondta amit gondol, lehet más pilóta nem tette volna meg, pedig ugyanezt gondolja. Legalább van újabb kapaszkodója az ellendrukkereknek.
Félreértesz.
Persze, megesik, megeshet mindenkivel. Nem azt írtam,h egy életre elvágta magát,és fúj de undorító, kivele az F1ből, csupán azt, hogy MOST teljesen jogosan kapja az ívet a pályán és pályán kívül mutatott viselkedése miatt. Ezt is azért írtam, mert páran nem találják igazságosnak, HOGY
MOST MEG VAN TALÁLVA HAMILTON.
szóval nem arról van szó,h ezek után mindig szidni kellene, csak arról, hogy ezúttal jogosak a kritikák felé, mert már olvastam itt is olyat, hogy ő az áldozat most

+ ami nagyobb baj, saját magát is annak próbálja beállítani MOST.