Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért engedd meg,h megítéljem,h nekem mi a gyenge,és mi nemVarga Tamás írta:
Miki!
Tévedsz. A színvonal egyáltalán nem gyenge. A magyar kosarasok mindegyike, egytől-egyig odaállhatna Arnas Kazlauskas elé, hogy órákat vegyen Tőle. Legyen szó három pontosról, középtávoliról, büntetőről, ziccerről, támadó- vagy védőlepattanóról, magasan a magyar mezőny előtt van. és nem egy-egy meccsen alkot maradandót és kimagaslót, hanem meccsről-meccsre. Két-három gyengébb teljesítménye volt az egész idényben. És a keze egyszer sem remegett meg. Az elmúlt évek legkiválóbb, és legmagasabban kvalifikált, legintelligensebb kosarasa.
És ez egyenesen arányos azzal, hogy a körmendi rendőrök csőcselék módjára gyepálják a FALCO-szurkolóit, gyermekes családapákat.kovinho írta:Szerintem Szombathelyen is vannak balhék, gondolok én a Szolnok elleni zászlóellopó hadműveletre. Mindenhol vannak.
Erre akartam én is kilyukadni. Olyan nincs, hogy csak az egyik csapat amperkodik. Mindkét fél vastagon benne van abba, hogy eddig elfajultak a dolgok. Remélem Tamás is belátja.ozsimiki írta:Egyik haverom mesélt nekem a két csapat múltjáról, jelenéről,stb. Olyan nincs,h csak egyik,csak másik tehet a dolgokról. Ha nem lennél érintett Tamás az ügyben,mint Falco drukker,te is könnyebben belátnád ezt az ügyet.
Mindkét csapat szurkolói kitettek magukértNegatív irányban,belenéztem azért a meccsükbe,hát ez a színvonal,rémgyenge.
Dani!Drigo írta:Teljesen egyetértek. Bár ha hozzátesszük, hogy midnez Magyarországon történt, már közel sem annyira meglepő.redmiller írta:Ez a szégyen a 21. században! Még jó, hogy vannak normális - jelen esetben az alpolgármester - emberek is.
Attól, hogy a diliházban egyik ember azt kiabálja a másikra, hogy: "Te idióta", attól még ő nem lesz normális.
Az egész "kosálabda"-mizéria szánalmas ami Magyarországon megy...
Teljesen egyetértek. Bár ha hozzátesszük, hogy midnez Magyarországon történt, már közel sem annyira meglepő.redmiller írta:Ez a szégyen a 21. században! Még jó, hogy vannak normális - jelen esetben az alpolgármester - emberek is.
Nem kellene túlzásokba esni, mert nincs igazad. Sem neked, sem red-nek. Ha a körmendi parasztok és rendőreik tisztességes, becsületes úriemberek módjára viselkednének, akkor úgy lenne velük bánva. De mivel normális ember - szurkoló módjára nem tudnak viselkedni, ezért a Falco vezetősége csupán foganatosította az MKOSZ szabályrendszerét és előírásait a vendégcsapat nézőinek létszámával kapcsolatban.kovinho írta:Ezek után már tényleg nem tudom mit mondjak, de az biztos, hogy nem kéne leparasztozni a körmendieket.
(Vagyis le lehet, de utána ne csodálkozzatok, ha ugyanazt kapjátok vissza...)
www.vasnepe.hu írta:Sárgában vagy? - akkor jöhetsz
Megjelenés dátuma: 2008. június 04. 04:28.00
Szerző: Horváth Erika
Szombathely (he) - Példátlan határozattal próbálta minimalizálni a Körmend-szimpatizánsokat a Falco vezetősége: csak sárga ruházatban megjelenő nézőknek engedtek jegyet vásárolni.
Hétfői közleményében a Falco vezetősége kijelentette, hogy nem lesz jegyelővétel, csak sárga színt tartalmazó öltözékben érkezőknek enged jegyet venni, s a nézőknek azonnal be is kell mennie az arénába. Négy órakor nyitottak a pénztárak. A hétórás kezdésig elég sok rosszkedvű, diszkriminációra panaszkodó emberrel találkoztunk.
A sárga-feketék kemény magjának, a Falco-legiónak vezérei viszont igazán elemükben voltak. Most nem őket zabolázták, hanem ők a többieket - még a biztosítással megbízott cég képviselőit is. Ők döntöttek arról, hogy a jegyért érkező (mindenki csak egy jegyet vásárolhatott) megfelel-e a Falco vezetősége által kiadott követelményeknek. Sokan nem ütötték meg a mércét. Csak néhány példa; visszafordítottak fekete pólós édesapát gyerekkel, de nem jött be a fekete szín a Falcót több százezer forinttal támogató szponzornak sem. A győri fiatalok hogyan is hallhattak volna előzőleg a sárga-szabályról. Tanácstalanul fordultak vissza megvitatni, be- lefér-e a költségvetésbe még valami sárga kiegészítő, vagy hagyják az egészet a fenébe. Egy kőszegi-sárvári pár diszkriminációnak ítélve a velük történteket, vendégkönyvet kért - hiába. Végül elzarándokoltak egy áruházba. De a sárga nyakkendő mellé még ajánlókat is kellett gyűjteni, hogy biztosan nincs-e körmendi érzületük. Mert hát ez volt a fő szempont. Mint Tóth Kálmántól, a Falco sajtósától megtudtuk, őket nem érdekli, végül hányan is lesznek a döntő harmadik meccsén. Egy a fontos, négyszáznál több Körmend-szurkoló ne jöhessen be a csarnokba.
Először nem is jöhetett. Csak hát már négyszázan benn voltak, úgy harmincan kinn, amikor megérkezett a teli körmendi szurkolói busz, szintén piros jegyesekkel. A vendégbejárónál robbanásig feszült a hangulat. Míg meg nem jelent dr. Czeglédy Csaba alpolgármester, aki kinyittatta a kaput. Így három rosszkedvű óra után ugyanúgy kezdődött minden, mint múlt szerdán: mintegy ezer körmendi, és a múltkorinál néhánnyal kevesebb Falco-szurkolóval. Igaz, sárga pólósból több volt.
Mintha Szeged-Veszprém kézilabda meccs előzetesét olvastam volna.Varga Tamás írta:Ne nagyon reménykedj. Én is inkább itthon maradtam. A két klub között oly mértékben elmérgesedett a viszony, hogy meglapődnék, ha amai meccs normális körülmények közepette lezajlana. Ami Körmenden történt, az túlmegy minden emberiességi határon. Szerintem, kőkemény, durvaságoktól sem mentes, háború lesz a hátralévő 3 meccs. Nem jó, de a kockát a körmendiek elvetették.kovinho írta:Falco Szova KC-Szombathely - Polaroid-Lami Véd Körmend, férfi bajnoki döntő, 3. mérkőzés (élő)
Remélem a kosárlabdáról fog szólni.
A 2. meccs egayik bírájának, Kapitánynak már megígérték az agyonverést. A FALCO honlapján Körmend-drukkerek arról írogatnak, hogy ma vér fog folyni, a szombathelyiek vére. A meccs után lesz balhé, abban biztos vagyok.
HAJRÁ FALCO!
Ne nagyon reménykedj. Én is inkább itthon maradtam. A két klub között oly mértékben elmérgesedett a viszony, hogy meglapődnék, ha amai meccs normális körülmények közepette lezajlana. Ami Körmenden történt, az túlmegy minden emberiességi határon. Szerintem, kőkemény, durvaságoktól sem mentes, háború lesz a hátralévő 3 meccs. Nem jó, de a kockát a körmendiek elvetették.kovinho írta:Falco Szova KC-Szombathely - Polaroid-Lami Véd Körmend, férfi bajnoki döntő, 3. mérkőzés (élő)
Remélem a kosárlabdáról fog szólni.
Hidd el, hogy ez a fickó nagyon ért hozzá. Amúgy nem egy szombathelyi haverja van... Elfogulatlanabb, mint te, vagy bármelyik körmendi.Varga Tamás írta:red!
Amit ez az úr leírt, egy marhaság, és az elfogultság mintapéldánya. A vélemény teljességgel értékelhetetlen és Körmend-szemszögű. Foglalkozni vele éppen ezért felesleges. valovics doktor az egyik leggennyesebb bíró az egész karban, rég börtönben lenne a helye, annyi meccset elcsalt. Kapitány elvtársat pedig már megtalálták. Szerintem, mostanában nem teszi be a lábát Szombathelyre. ha igen, nem jár jól. A 2. meccset a bírók nyerték meg a Körmendnek. ha csak egy kicsit is tisztességesebben fújnak, simán nyertünk volna. Aki ezt másképp látja, az vagy nem ért a kosárlabdához, vagy végtelenül elfogult.