Hazai és nemzetközi kosárlabda

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.04. 17:43:08

Varga Tamás írta:
Miki!
Tévedsz. A színvonal egyáltalán nem gyenge. A magyar kosarasok mindegyike, egytől-egyig odaállhatna Arnas Kazlauskas elé, hogy órákat vegyen Tőle. Legyen szó három pontosról, középtávoliról, büntetőről, ziccerről, támadó- vagy védőlepattanóról, magasan a magyar mezőny előtt van. és nem egy-egy meccsen alkot maradandót és kimagaslót, hanem meccsről-meccsre. Két-három gyengébb teljesítménye volt az egész idényben. És a keze egyszer sem remegett meg. Az elmúlt évek legkiválóbb, és legmagasabban kvalifikált, legintelligensebb kosarasa.
Azért engedd meg,h megítéljem,h nekem mi a gyenge,és mi nem :wink:

Nem 1-1 játékosról beszéltem,hanem a meccsek minőségéről,a csapatok játékáról, aláírom,h vannak tehetségek,és már több mint tehetségek,azaz ikonok,tetszik is jópár játékos játéka,de ez nem egyenlő még a jó színvonallal :wink: Nálam.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.04. 17:40:30

kovinho írta:Szerintem Szombathelyen is vannak balhék, gondolok én a Szolnok elleni zászlóellopó hadműveletre. Mindenhol vannak.
És ez egyenesen arányos azzal, hogy a körmendi rendőrök csőcselék módjára gyepálják a FALCO-szurkolóit, gyermekes családapákat.
A zászlólopás sem volt korrekt, semmi szükség nem volt rá, elítélem.

Miki!
Tévedsz. A színvonal egyáltalán nem gyenge. A magyar kosarasok mindegyike, egytől-egyig odaállhatna Arnas Kazlauskas elé, hogy órákat vegyen Tőle. Legyen szó három pontosról, középtávoliról, büntetőről, ziccerről, támadó- vagy védőlepattanóról, magasan a magyar mezőny előtt van. és nem egy-egy meccsen alkot maradandót és kimagaslót, hanem meccsről-meccsre. Két-három gyengébb teljesítménye volt az egész idényben. És a keze egyszer sem remegett meg. Az elmúlt évek legkiválóbb, és legmagasabban kvalifikált, legintelligensebb kosarasa.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.04. 17:39:58

Persze,ha én városomban lenne csapat,akkor én is kijárnék,és a hangulat sokmindenért szokta kárpótólni a szurkólókat,szóval megértelek Kovi :wink:
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.04. 17:37:08

ozsimiki írta:Egyik haverom mesélt nekem a két csapat múltjáról, jelenéről,stb. Olyan nincs,h csak egyik,csak másik tehet a dolgokról. Ha nem lennél érintett Tamás az ügyben,mint Falco drukker,te is könnyebben belátnád ezt az ügyet.

Mindkét csapat szurkolói kitettek magukért :? Negatív irányban,belenéztem azért a meccsükbe,hát ez a színvonal,rémgyenge.
Erre akartam én is kilyukadni. Olyan nincs, hogy csak az egyik csapat amperkodik. Mindkét fél vastagon benne van abba, hogy eddig elfajultak a dolgok. Remélem Tamás is belátja.

A másikkal is egyetértek, általában én sem a hatalmas szívonal miatt járok, hanem azért, mert szeretem ezt a csapatot, és nem utolsó sorban hatalmas a hangulat. Gondolom nem mindenhol éneklik végig egy rémgyenge, elvesztett 3.! hely után a meccset.

Szeretek ennek a csapatnak szurkolni! :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.04. 17:33:39

Egyik haverom mesélt nekem a két csapat múltjáról, jelenéről,stb. Olyan nincs,h csak egyik,csak másik tehet a dolgokról. Ha nem lennél érintett Tamás az ügyben,mint Falco drukker,te is könnyebben belátnád ezt az ügyet.

Mindkét csapat szurkolói kitettek magukért :? Negatív irányban,belenéztem azért a meccsükbe,hát ez a színvonal,rémgyenge.
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.04. 17:31:03

Szerintem Szombathelyen is vannak balhék, gondolok én a Szolnok elleni zászlóellopó hadműveletre. Mindenhol vannak.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.04. 17:29:25

Drigo írta:
redmiller írta:Ez a szégyen a 21. században! Még jó, hogy vannak normális - jelen esetben az alpolgármester - emberek is.
Teljesen egyetértek. Bár ha hozzátesszük, hogy midnez Magyarországon történt, már közel sem annyira meglepő.

Attól, hogy a diliházban egyik ember azt kiabálja a másikra, hogy: "Te idióta", attól még ő nem lesz normális.

Az egész "kosálabda"-mizéria szánalmas ami Magyarországon megy...
Dani!
Nem kívánok vitatkozni Veled, főleg, hogy én valamilyen szinten elfogult vagyok. Viszont: teljes mélységében ismered az előzményeket: Ismered az MKOSZ szabályzatát, előírásait a vendégnézők számával kapcsolatban? Voltál már Körmenden, FALCO-szurkolóként vendégdrukker. Ahol 200 embert akkora helyre szorítanak be, amekkora helyen kb. 90-100 ember tud normális, emberi körülmények között szurkolni? Volt már részed olyanban, mint a FALCO-szurkolóknak a vasárnapi meccs után? A rendőrségen mélyreható belsó vizsgálat folyik, aminek következményei lesznek. :!:
Egy dologról úgy nyílvánítsunk véleményt, hogy róla előzetesen begyűjtöttünk némi információt.
Persze, a Falco B-közép drukkerei sem kisangyalok. De, kérdem én: miért mindig a körmendi meccseken vannak balhék, Szombathelyen miért nincsenek? A választ tudom, de nem bírná el a nyílt fórumon a nyomdafestéket.
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.04. 17:28:32

Ez a Körmend vs. Szombathely dolog elég régóta megy, és azt gondolom, hogy egyik sem különb a másiknál. Ha másképp gondolnád Tamás, akkor ez a dolog most teljesen rácáfol. Azt ne mond nekem, hogy a körmendiek az egyedüli okozói ennek az egész mizériának, ami a két csapat között megy. Csak kérlek, ezt az egy dolgot fogadd el. A többibe nem megyek bele, majd Red elmondja, ő valamennyivel jobban ismeri a jelenlegi helyzetet.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.06.04. 17:23:25

redmiller írta:Ez a szégyen a 21. században! Még jó, hogy vannak normális - jelen esetben az alpolgármester - emberek is.
Teljesen egyetértek. Bár ha hozzátesszük, hogy midnez Magyarországon történt, már közel sem annyira meglepő.

Attól, hogy a diliházban egyik ember azt kiabálja a másikra, hogy: "Te idióta", attól még ő nem lesz normális.

Az egész "kosálabda"-mizéria szánalmas ami Magyarországon megy...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.04. 17:04:22

kovinho írta:Ezek után már tényleg nem tudom mit mondjak, de az biztos, hogy nem kéne leparasztozni a körmendieket.

(Vagyis le lehet, de utána ne csodálkozzatok, ha ugyanazt kapjátok vissza... :lol: )
Nem kellene túlzásokba esni, mert nincs igazad. Sem neked, sem red-nek. Ha a körmendi parasztok és rendőreik tisztességes, becsületes úriemberek módjára viselkednének, akkor úgy lenne velük bánva. De mivel normális ember - szurkoló módjára nem tudnak viselkedni, ezért a Falco vezetősége csupán foganatosította az MKOSZ szabályrendszerét és előírásait a vendégcsapat nézőinek létszámával kapcsolatban.
Szeretném tisztelettel megkérdezni tőletek: 3700-nak mennyi a 10%-a?
Több kérdésem nincs. A módszert lehet kritizálni, én viszont teljes mértékben egyetértek vele. Majd ha a körmendi szurkolóknak nevezett egyének normális szurkolóként, vezetőik pedig felelős vezetőként viselkednek, akkor úgy lesz velük bánva.
Rednek pedig ajánlom a Körmend honlapját, de a Falco hivatalos honlapjának fórumába is belelolvashat. Ahol köztörvényes bűncselekményekre történt felhívás a körmendi "kemény mag" pár tagja részéről. Ki-ki érdemei szerint...Nem tudom sajnálni ezeket az embereket. Azt kapták, amit megérdemeltek.
A főiskolán egyik történelem tanárom volt az illető Úr, aki már a '70-es évek végétől fanatikus Körmend-szurkoló, amúgy Szombathelyen lakik. Vele beszélgettem tegnap, és teljes mértékben egyetértett a Falco döntésével. Azt mondta, hogy a körmendiek saját maguknak köszönhetik ezt az eljárást. És a továbbiakban elgondolkodik, hogy jövőre is megvegye a Körmend-bérletét.
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.04. 16:31:05

Ezek után már tényleg nem tudom mit mondjak, de az biztos, hogy nem kéne leparasztozni a körmendieket.

(Vagyis le lehet, de utána ne csodálkozzatok, ha ugyanazt kapjátok vissza... :lol: )
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.06.04. 10:39:23

Ez a szégyen a 21. században! Még jó, hogy vannak normális - jelen esetben az alpolgármester - emberek is.
www.vasnepe.hu írta:Sárgában vagy? - akkor jöhetsz

Megjelenés dátuma: 2008. június 04. 04:28.00
Szerző: Horváth Erika

Szombathely (he) - Példátlan határozattal próbálta minimalizálni a Körmend-szimpatizánsokat a Falco vezetősége: csak sárga ruházatban megjelenő nézőknek engedtek jegyet vásárolni.

Hétfői közleményében a Falco vezetősége kijelentette, hogy nem lesz jegyelővétel, csak sárga színt tartalmazó öltözékben érkezőknek enged jegyet venni, s a nézőknek azonnal be is kell mennie az arénába. Négy órakor nyitottak a pénztárak. A hétórás kezdésig elég sok rosszkedvű, diszkriminációra panaszkodó emberrel találkoztunk.

A sárga-feketék kemény magjának, a Falco-legiónak vezérei viszont igazán elemükben voltak. Most nem őket zabolázták, hanem ők a többieket - még a biztosítással megbízott cég képviselőit is. Ők döntöttek arról, hogy a jegyért érkező (mindenki csak egy jegyet vásárolhatott) megfelel-e a Falco vezetősége által kiadott követelményeknek. Sokan nem ütötték meg a mércét. Csak néhány példa; visszafordítottak fekete pólós édesapát gyerekkel, de nem jött be a fekete szín a Falcót több százezer forinttal támogató szponzornak sem. A győri fiatalok hogyan is hallhattak volna előzőleg a sárga-szabályról. Tanácstalanul fordultak vissza megvitatni, be- lefér-e a költségvetésbe még valami sárga kiegészítő, vagy hagyják az egészet a fenébe. Egy kőszegi-sárvári pár diszkriminációnak ítélve a velük történteket, vendégkönyvet kért - hiába. Végül elzarándokoltak egy áruházba. De a sárga nyakkendő mellé még ajánlókat is kellett gyűjteni, hogy biztosan nincs-e körmendi érzületük. Mert hát ez volt a fő szempont. Mint Tóth Kálmántól, a Falco sajtósától megtudtuk, őket nem érdekli, végül hányan is lesznek a döntő harmadik meccsén. Egy a fontos, négyszáznál több Körmend-szurkoló ne jöhessen be a csarnokba.

Először nem is jöhetett. Csak hát már négyszázan benn voltak, úgy harmincan kinn, amikor megérkezett a teli körmendi szurkolói busz, szintén piros jegyesekkel. A vendégbejárónál robbanásig feszült a hangulat. Míg meg nem jelent dr. Czeglédy Csaba alpolgármester, aki kinyittatta a kaput. Így három rosszkedvű óra után ugyanúgy kezdődött minden, mint múlt szerdán: mintegy ezer körmendi, és a múltkorinál néhánnyal kevesebb Falco-szurkolóval. Igaz, sárga pólósból több volt.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.06.03. 21:23:49

Falco Szova KC - Polaroid Lami-Véd Körmend 109-79

Nos, azt hiszem teljesen átgázoltunk rajtuk, ahogy az Ciro megmondta meccs előtt. :) Verekedés meg ilyen, amiket írtatok semmi se volt, csak a "drága" körmend szurkolók dobálgattak be pályára, de megkapták a hálójukat. :D
Meccs elején kicsit nehezen találtuk a ritmust, de aztán belejöttünk és egyre jobban biztosan kezdtünk vezetni. Teljesen megérdemelt a győzelem. És hozzátéve, ha normálisan fújnak a bírók, akkor kb. ennyi a különbség a két csapat között. Mondjuk így is volt egykét abnormális eset amit fújtak... Szerintem körmenden nyerünk, és bajnok avatás lesz. Kár hogy nem itthon tartjuk meg. :?

SZÉP VOLT FIÚK!!!
CSAK A FALCO!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
khtomka
Jugador d'estrella

2008.06.03. 21:03:00

Varga Tamás írta:
kovinho írta:Falco Szova KC-Szombathely - Polaroid-Lami Véd Körmend, férfi bajnoki döntő, 3. mérkőzés (élő)

Kép

Remélem a kosárlabdáról fog szólni.
Ne nagyon reménykedj. Én is inkább itthon maradtam. A két klub között oly mértékben elmérgesedett a viszony, hogy meglapődnék, ha amai meccs normális körülmények közepette lezajlana. Ami Körmenden történt, az túlmegy minden emberiességi határon. Szerintem, kőkemény, durvaságoktól sem mentes, háború lesz a hátralévő 3 meccs. Nem jó, de a kockát a körmendiek elvetették.
A 2. meccs egayik bírájának, Kapitánynak már megígérték az agyonverést. A FALCO honlapján Körmend-drukkerek arról írogatnak, hogy ma vér fog folyni, a szombathelyiek vére. A meccs után lesz balhé, abban biztos vagyok.
HAJRÁ FALCO!
Mintha Szeged-Veszprém kézilabda meccs előzetesét olvastam volna.
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.03. 20:51:32

Na, gratula a Falconak, mentálisan sokkal erősebbek voltak, mint a Körmend. Szegényeket a végére már teljesen megalázták. Ha így játszanak Körmenden is, akkor akár ott is bajnokavatás lehet. Rengeteg volt a hiba a Körmend játékában, ilyen saját palánk alatt sportszerűtlen, meg teljesen szervezettlen támadások sokasága. A Falco pedig könyörtelenül kihasználta a dolgot.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.03. 19:51:17

Teljesen összeesett a Körmend, szorosabb meccset vártam / várok. Szerintem felhozzák majd a körmendiek, de a Szombathely eddig nagyon jól dobál kintről.

(Azért most nem panaszkodhattok a bírókra... )
Szerk: De azért megérdemelten vezettek:), körmendi hibák sorozata, saját palánk alatt sportszerűtlent csinálni...

Szerk (2): Na mostmár tényleg szétesett a Körmend...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.03. 18:44:41

kovinho írta:Falco Szova KC-Szombathely - Polaroid-Lami Véd Körmend, férfi bajnoki döntő, 3. mérkőzés (élő)

Kép

Ne nagyon reménykedj. Én is inkább itthon maradtam. A két klub között oly mértékben elmérgesedett a viszony, hogy meglapődnék, ha amai meccs normális körülmények közepette lezajlana. Ami Körmenden történt, az túlmegy minden emberiességi határon. Szerintem, kőkemény, durvaságoktól sem mentes, háború lesz a hátralévő 3 meccs. Nem jó, de a kockát a körmendiek elvetették.
A 2. meccs egayik bírájának, Kapitánynak már megígérték az agyonverést. A FALCO honlapján Körmend-drukkerek arról írogatnak, hogy ma vér fog folyni, a szombathelyiek vére. A meccs után lesz balhé, abban biztos vagyok.
HAJRÁ FALCO!
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.03. 18:40:02

18:45, Falco Szova KC-Szombathely - Polaroid-Lami Véd Körmend, férfi bajnoki döntő, 3. mérkőzés (élő)

Kép

redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.06.03. 08:20:22

Varga Tamás írta:red!
Amit ez az úr leírt, egy marhaság, és az elfogultság mintapéldánya. A vélemény teljességgel értékelhetetlen és Körmend-szemszögű. Foglalkozni vele éppen ezért felesleges. valovics doktor az egyik leggennyesebb bíró az egész karban, rég börtönben lenne a helye, annyi meccset elcsalt. Kapitány elvtársat pedig már megtalálták. Szerintem, mostanában nem teszi be a lábát Szombathelyre. ha igen, nem jár jól. A 2. meccset a bírók nyerték meg a Körmendnek. ha csak egy kicsit is tisztességesebben fújnak, simán nyertünk volna. Aki ezt másképp látja, az vagy nem ért a kosárlabdához, vagy végtelenül elfogult.
Hidd el, hogy ez a fickó nagyon ért hozzá. Amúgy nem egy szombathelyi haverja van... Elfogulatlanabb, mint te, vagy bármelyik körmendi.
By red
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.02. 21:58:28

Ronaldinho&Barca írta:Arról meg nem is beszélve amit a "csupaszív" körmend drukkerek műveltek
Gondolom a Falco-tábor teljesen ártatlan az ügyben, őket csak bántják mindenhol. :D
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.06.02. 21:35:36

Látom nagy port kavart ez a 2. meccs. Sajnos a mai világ már nem a szívből jövő sportról és a becsületességről szól. A bírók megnyerték a körmendnek a meccset, sajnos ez történt. Lehet itt keríteni, de fölösleges. Körmend szurkoló társam is bevallotta, nem voltak jók, de jól jött most a kis bírói támogatás. Arról meg nem is beszélve amit a "csupaszív" körmend drukkerek műveltek, és a körmendi rendőrökről nem is beszélve, akik gumibotjaikkal több Falco szimpatizánst is ütöttek vertek... szánalom már nagyon, ami a sportban megtörténik.

Holnap szerintem nyerünk, és akkor is bajnokok leszünk, ha Ciro és Arnas dobja a triplákat, és Kálmán Lacika a mi csapatkapitányunk!!!

CSAK A FALCO ÁLÉÉ!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.02. 17:01:02

red!
Amit ez az úr leírt, egy marhaság, és az elfogultság mintapéldánya. A vélemény teljességgel értékelhetetlen és Körmend-szemszögű. Foglalkozni vele éppen ezért felesleges. valovics doktor az egyik leggennyesebb bíró az egész karban, rég börtönben lenne a helye, annyi meccset elcsalt. Kapitány elvtársat pedig már megtalálták. Szerintem, mostanában nem teszi be a lábát Szombathelyre. ha igen, nem jár jól. A 2. meccset a bírók nyerték meg a Körmendnek. ha csak egy kicsit is tisztességesebben fújnak, simán nyertünk volna. Aki ezt másképp látja, az vagy nem ért a kosárlabdához, vagy végtelenül elfogult.
Kép
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.06.02. 13:20:40

Na, akkor egy kis beszámoló egy kecskeméti szurkoló és egyben bíró szemével (a sráccal nem vagyok jóban, de egy nagyon kritikus kosárrajongó, akinek sokszor igaza van!):
[quote="aratu az Index MNK topikjában""]egy kis objektív a tegnapi Körmend-Falcoról:

szerintem a tét, és egyébb körülmények (hőség, pici terem, KMD-SZHELY viszony) ellenére jó meccs volt, sajnálom, hogy nincs sokkal több ilyen a bajnokságban...

nem nagyon olvasgattam vissza, de gondolom pro és kontra mindkét fél "átkozza" a bírókat. szerintem is voltak hibák, de abban azt hiszem egyetérthetünk, hogy ebből a szempontból ez borzasztóan nehéz meccs volt. tényleg mindkét fél sorolhat itt egy csomó kárukra elkövetett hibát, de szerintem a Körmend se soroljon, mert nyert (pedig szerintem magukhoz képest igen gyengén játszottak), és a Falco se, mert ez a meccs mindenképpen nekik állt, és csak maguknak köszönhetik, hogy elbukták.

közvetlenül a Falco kispad mellett álltam (ahogy nagytudású Belfegor, azaz Belfera barátom éleslátását bizonyítandó meg is kérdezte: "mi van, próbajátékon vagy?"), és az ott látottak alapján nem értem Szekulovicsot, miért tajtékzott az öltözőfolyosón? bár persze pontosan értem, kedden is lesz meccs.... lehet, hogy nem emlékeznek a szemtanúk, az első félidőben, az X-edik kihagyott szombathelyi bünti után Szekulovics csúcsot futott a Valovics-Ádám-asztal háromszögben, mindenhol látványosan gesztikulálva, reklamállva, a palánk felé mutogatva. mi ott az ajtóban nem értettük, hogy mit mond, azt se, hogy mit akar.
aztán egy időkérés után rákérdeztem, hogy mi a baja a palánkkal?
csak kacsintott egyet, és mondta, hogy semmi, neki ez a dolga...
amikor Alekszejevre ráfújták az ötödiket, majd kiharcolta magának a technikait, akkor is volt annyira korrekt, hogy ne a faultot reklamálja (szvsz nem is lehetett, az ütközést kitakarta a fehérorosz háta, a bíró meg jól helyezkedett, mintegy másfél méterre volt...), hanem a játékosát sajnálja le, hogy ilyen osti.

ami az óvást illeti, teljesen blőd, mindenki tudja, hogy ez nem műhiba. egyébként szerintem az első hármas biztosan időn túl volt (ráadásul Fodor a vonalon volt), de én a másikat sem adtam volna meg. de mondom még egyszer, a Körmend ugyanilyen elánnak raklamálhatná a két Fodor ötödik faultjait, vagy Trummer visszajátszását.
szóval ezt hagyjuk is!

szvsz teljesen most már teljesen nyílt a párharc, tényleg 50-50 % az esély. ha a játékosokat nézzük, akkor a Falconak simán kellene nyernie, Csiricsnek vagy Kazlauskasnak a cipőjét sem vihetné senki a mezőnyben, de ez korántsem biztos, hogy elég lesz.
Ők ketten határozzák meg a Falcot, és persze Kálmánka Lászlócska, aki tényleg emblematikus figurája a magyar bajnokságnak, és nagyon jó, nagyon képzett játékos, de szvsz Ő nyerhet aranyat a Körmendnek.
szerintem Lacikácska eccerűen nem nyerő alkat, nem bírja el pszichésen az éles meccsek végét. én biztos Csirics kezébe adnám a csapatot az utolsó két percre, de persze tartok tőle, hogy Szekulovics egy-két pici fokkal többet tud erről a játékról nálam...

a Körmend borzasztó egységes, nagyon összeszedett, és még ami mellettük szól szerintem, hogy még egyszer nem fognak ilyen gyengén játszani otthon, ahogy a Falco sem fog mindig ilyen extrán dobni az mérkősés 3/4-ében, ahogy tegnap.
bár persze az is benne lehet, hogy ha nyer kedden a Falco, akkor felszabadultan behúzzák a negyediket Körmenden.

még tippelni sem mernék, de nem győzöm újra hangsúlyozni: a Falco idei mindkét vesztes PO meccsén ott voltam, tehát a szombathelyi vereség záloga vagyok. várom az ajánlatotkat mindkét tábortól, még vacilálok, hogy elmenjek-e kedden...[/quote]
By red
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.01. 10:48:07

Gratula Körmendre. Ahogy olvasgatok, azt mondják, hogy jogosan háborodtak fel a szombathelyiek. Viszont gondolom ez a bírói hármas is hozta a szokásos hozzá nem értését a meccsen - mindkét oldalra tévedhettek.

Kaslauskas kollégát elég sokszor hozták összefüggésbe Jászai Marival. Van benne valami. Kérdés lehet még az, hogy bírja a Falco extra kezdő ötöse, mert a körmendi pad sokkal többet tesz hozzá a meccshez.

A keddi meccs Szombathelyen sok mindenre választ adhat.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.31. 20:58:46

Körmend - FALCO 95-93.
Úgy, hogy végig vezettünk, de Valovics elvtárs és csapata mindent elkövetett a parasztok győzelméért. Doyne-t a 28. percre kipontozták, Alekszejevet meg a 4. negyed kezdetén. Basszák meg a ..... anyjukat. Mocskos trógerek, minden bíró.
Okés, a Fodor testvérek is kipontozódtak, a meccs végén, szépségtapasznak. Szomorú, hogy súlyos bírói csalások tömkelege megmérgezi ezt a szép sportot. lassan kezd nem érdekelni a dolog. Mondják meg, hogy a Körmendet akarják bajnoknak, aztán kész. De ne ilyen csicska majmok fújkáljanak össze-vissza.
CSAKAZÉRTIS: HAJRÁ FALCO!
Kép
Válasz küldése