Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és akkor ezek szerint, ha az FP-ken és a Q1-Q2-ben vezet valaki, akkor nem verheti meg a csapattársa?ozsimiki írta:ha az hurrogás,h tényeket írtunk le, akkor az mi amit te csinálsz?
Bocsi a hangnemért,de máshogy nem írom most le.
igen értesz te ehhez a sporthoz, kérdezek valamit, mikor verte meg Hamilton Buttont fél másodperccel ezen a 7végén? Vagy úgy általában.
Mert ahhoz,h ő legyen az első, ezt kellett volna megtennie, csak úgy hirtelen... valószínű mi?
2. valószínű lehetett volna,de az első helyhez kell egy Vettel ellenes felfogás,meg stb
jah és továbbra is, ha valami ennyire bánt téged, ne nézd, nagyon egyszerű ám ez.
2.helyét nem is kérdőjelezem meg, peches volt, aláírom.Scooby Bent Bwoy írta:Tényleg fantasztikusat ment Vettel, de nem lehet kizárni, hogy Hamilton nem tudta volna megverni. Lehet Button is hagyott benne magához képest 1-2 tizedet, és ha Vettel tudott javítani hét tizedet, Hamilton miért ne? Valószínűbb második lett volna, de az is jobb, mint a hetedik, de ezt már nem tudjuk meg...
kösz, hogy leírtad helyettem...én nem tudtam volna ilyen kultúráltan...ozsimiki írta:ha az hurrogás,h tényeket írtunk le, akkor az mi amit te csinálsz?Messithebest írta:Hát.... megint ugyanaz..... Pereznek jobbulást, csak pont a "legjobbkor".... Lehet megint jön majd a hurrogás mint múlt héten, de Hami szerintem elverte volna Vettelt.... így meg kapott egy 7ik helyet, remek.
Bocsi a hangnemért,de máshogy nem írom most le.
igen értesz te ehhez a sporthoz, kérdezek valamit, mikor verte meg Hamilton Buttont fél másodperccel ezen a 7végén? Vagy úgy általában.
Mert ahhoz,h ő legyen az első, ezt kellett volna megtennie, csak úgy hirtelen... valószínű mi?
2. valószínű lehetett volna,de az első helyhez kell egy Vettel ellenes felfogás,meg stb
jah és továbbra is, ha valami ennyire bánt téged, ne nézd, nagyon egyszerű ám ez.
ha az hurrogás,h tényeket írtunk le, akkor az mi amit te csinálsz?Messithebest írta:Hát.... megint ugyanaz..... Pereznek jobbulást, csak pont a "legjobbkor".... Lehet megint jön majd a hurrogás mint múlt héten, de Hami szerintem elverte volna Vettelt.... így meg kapott egy 7ik helyet, remek.
Futamon meg kapnak 1 vagy 2 kört rosszabb esetben.. jók ezek a szabad edzések, de én már nem bízok a ferrariban. Esetleg, ha gyökeres változás lesz a vezetőségben, csapatvezetésben, majd akkor esetleg.S.Agüero írta:Ferrari nagyon jó Monacon, ez látszik most is. Végre Massa is jól végezhet.
2. szabadedzés most megy épp, eddig első simán Alo.![]()
Most meglehet egy Ferrari győzelem!
Vamos Fernando!
Igen, de ők is mentek egy rövidebb gyors etapot, bár lehet nem vették annyira komolyan,mint pl a Ferrari,vagy a Mercedes. Mekik erősek lesznek itt is, érdekes lesznek Schumiék, tavaly Rosberg pole-t futhatott volna ha nem tartják fel Q3ban, Alonso is ha nem töri a gépet. Bár Vettel-t se írnám le, sőt...piton írta:Vettelék most a versenytempójukon akarnak javítani, ezért inkább a hosszabb etapokat favorizálták, nehezebb tankkal.
A szombati 3. szabadedzés már sokkal mérvadóbb lesz.
Nem is azt mondtam, h nyert hanem jól szoktak menni. Tavaly is simán benne lehetett volna az első hely Aloban, csak nekiment a falnak egyik szabadedzésen és nem tudták összeszerelni időmérőre, pedig szabadedzésen ott volt az első között, mint ahogy most is.gergo9 írta:Ahhoz képest hogy 10éve nem nyert a Ferrari Monaco-ban és ebbe benne volt a Schumacher-korszak is és akkor sem ment.S.Agüero írta:Ferrari nagyon jó Monacon, ez látszik most is.
Monaco a keskenyebb tengelytávú gépeknek fekszik még a V10-es korszakban a Ferrari volt az egyik legszélesebb.
Mostanit gépet nem tudom.
A Mercedes viszont magához képes jó lehet mivel övéké az egész mezőnyben a legkisebb vas.