Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tsonga az egyik legügyesebb játékos az egész mezőnyben. Haas meg egy túlértékelt játékos, aki fejben még melléje fejben nagyon gyenge.Rivaldo11 írta: Ne haragudj, de mit néztél??? A játék minden elemében??? a meccs egyes szakaszaiban Tommy oktatta, technikailag leckét adott neki. A szervák döntöttek, fontos pillanatokban a francia jobban hozta a magáét, ill Haas indokolatlanul sokat rontott, és a tenyerese ma nulla volt. Alapból sokkal jobb képességű.
Nem kell a nyakamnak ugrani, nem tehetek róla, hogy számomra az egyik legellenszenvesebb játékos a tenisz világában. És, ezt nem tudom véka alá rejteni, és igazából nem is akarom..Replay írta:Már az előző "csigazabálós" beszólásod sem volt semmi.Primitive írta:Gyerünk Haas, el kell verni ezt a semmirekellőt![]()
Látom, mindent megteszel, hogy emeld a topik szinvonalát.
Tsonga-t erőteniszezőnek nevezni...egyik legtechnikásabb játékos, a röptéje kiemelkedő, nem hiába jutott ez a "semmirekellő" 2008-ban a döntőbe.
Ne haragudj, de mit néztél??? A játék minden elemében??? a meccs egyes szakaszaiban Tommy oktatta, technikailag leckét adott neki. A szervák döntöttek, fontos pillanatokban a francia jobban hozta a magáét, ill Haas indokolatlanul sokat rontott, és a tenyerese ma nulla volt. Alapból sokkal jobb képességű.kanty írta:Tsonga behúzta 4 szettben. Teljesen megérdemelten nyert, a játék minden elemében jobb, meggyőzőbb volt, mint Tommy Haas. Voltak kisebb kihagyásai, de ez szerintem annak tudható, h ez az idei első tornája és meg nem volt igazán nehéz meccse, ami önbizalmat adhatott volna neki.
A francia ismét bebizonyitotta, h ha megy neki a játék akkor szinte verhetetlen, ha fejben erősödne egy kicsit simán top3-as jtékos lehetne.
Már az előző "csigazabálós" beszólásod sem volt semmi.Primitive írta:Gyerünk Haas, el kell verni ezt a semmirekellőt![]()
Egyetértek. Viszont, innen nagyon nehéz lesz, nem tudta kiszerválni a szettetRivaldo11 írta:Ha Tommy nem büntetné saját magát-szokása szerint-sansza nem lenne Tsongának. Technikailag hatalmas a diffi kettejük között, Haas kezében-ha épp jó periódusa van-szinte zenél az ütő, oktat rendesen. Remélem be tudja húzni.
A ''ha''-val kezdődő mondatoknak semmi értelme.Primitive írta:Ezzel az erőtenisszel...Ha Haas nem hagyna ki 2-3 percekre, más lenne minden.
2-1 Tsongának. Gyerünk Tommy, bízom benned![]()
Utálom Tsongát, Haas-t viszont szeretem... Nagy bajban van Tommy, de ha kihúzná 5 szettesre, akkor meg lehetne neki. Nagyon jól szerválnak.kanty írta:Tsonga-Haas 6-4 3-6
Ez az első élő meccs amit látok az idei AO-en![]()
és elég jó kis meccs, amiből egy hatalmas marathoni csata is lehet.
Az első szett után azt gondoltam, h Tsonga lendületből behúzza a másodikat is, de elég volt egyetlen game ahol kicsit kihagyott és Haas egyből bűntetett.
teljesen egyetértek minden szavával, ugyanezen a véleményen vagyok,és ezek tükröződnek azokban a hszeimben,amikor fanyalgok egy-egy egyből visszaadott breaknél,ne adj Isten nem kihasznált meccslabdáknál,vagy a szerváknál.