Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát, nem így lett.ozsimiki írta:Brisbane-ben tovább menetel HeninIvanovic (deszép)ot verte ezúttal meg,és került döntőbe,ahol akár Clijsters is érkezhet
![]()
az lenne pikáns,a két régi nagy ellenfél,visszatérőben (bár Kim már túl van rajta,de na).
remélem az lenne a végeredmény,mint ami régebben általában előfordult,főleg GSen...győzne Justine
Lehet ezen is ment de jelenleg ez a helyzetBoixos írta:may 3 vizsgálatot akar, pac viszont csak kettőt, ezen megy a hiszti.
de meg fognak egyezni, sztem ez az egész cirkusz csak a nagyobb léért megy. kéreti magát a manny, aztán rádobnak még egy kicsit a szervezők, utána a felek megegyeznek és mehet a bugi.
A vizsgálatok időpontjával van a baj úgy tűnik. Erre persze lehet mondani hogy sz*rszemétsz*ralak Mayweather de érthető hiszen én sem szeretnék előnyt adni az ellenfélnek azáltak hogy az tiltott szerekkel lövi magát(esetlegesen).profiboksz.hu írta:A felek két napja egyeztettek és próbálták közelíteni az álláspontjaikat, de Daniel Welstein közvetítő képtelen volt meggyőzni róla a Mayweather csapatot, hogy fogadja el a Pacquiao tábor kompromisszumos ajánlatát, ami arról szólt, hogy - az eddigi harminchoz képest - huszonnégy nappal a mérkőzés előttig lehessen a véletlenszerű, doppingellenőrzésre irányuló vérvizsgálatokat elvégezni.
Köztudott hogy a profibokszolónál nem teljeskörűek ezek a doppingvizsgálatok tehát nem terjednek ki mindenre pl EPO.Boixos írta: egyébként megelégelve a kóstolgatásokat, már soron kívűl is pisált a wadának, akik semmi extrát nem találtak a cuccban, csak szarvasi zacskósrizs koncentrátumot.![]()
Úgy értettem, ahogyan írtam!ozsimiki írta:ott pont,h van javítási lehetőség,nem? 4 győzelemig tart a párharc,szóval ha egyik meccs nem úgy alakul, akkor még javíthatnak.Krojf írta: Az Olimpián egy-egy meccsekre mindenki jó lehet, javítási lehetőség nincs, mint az NHL-playoffban.
K.
szerk: lehet te is pont így értetted, csak a "mint" az = lehet az ellenben-nel
szntem az NFL jobb példa,ott egy meccsen dől el a play offban minden továbbjutás.
ott pont,h van javítási lehetőség,nem? 4 győzelemig tart a párharc,szóval ha egyik meccs nem úgy alakul, akkor még javíthatnak.Krojf írta: Az Olimpián egy-egy meccsekre mindenki jó lehet, javítási lehetőség nincs, mint az NHL-playoffban.
K.
A rekorddöntögető Brodeur lesz szerintem az elsőszámú kapus, efelől nincsen kétségem.Rivaldo11 írta:Kihírdették a Team Canada keretét az Olimpiára. Mit mondjak... Félelmetes.
Brodeur, Luongo, Fleury-kapusok
Boyle, Pronger, Dougherty, Keith, S.Niedermayer, S.Weber, Seabruck-védők
Bergeron, Crosby, Getzlaf, Iginla, Toews, Heatley, R.Nash, E.Staal, J.Thornton, Morrow, Marleau, Perry, M.Richards,-csatárok
Remélem Luongo lesz az első számú kapus.
Ha megnézzük kik maradtak ki...Lecavalier, St Louis, Spezza, Bouwmeester, Redden, Gagne, Bertuzzi, R.Smith, Doan...
Hazai pályán szinte lehetetlen lesz őket megállítani.
na-nagergo9 írta:http://www.profiboksz.hu/hir.php?id=19019
Nem teljesen friss már biztosan értesültek róla a boxot kicsit is szerető emberek mivel ez keresztül húzza álmainkat hogy lássunk egy Mayweather Vs Pacman csatát.
Mindenesetre ezt furcsának tartom hogy ennyire ellenzi a vérvételt mert, tudtommal ez a teljesítményre semmilyen hatással nem lehet.
Pacman-t már régebben két egymástól független edző is meggyanúsította doppingal lehetséges hogy van benne vmi....
Két verziót tudok elképzelni:gergo9 írta:http://www.profiboksz.hu/hir.php?id=19019
Nem teljesen friss már biztosan értesültek róla a boxot kicsit is szerető emberek mivel ez keresztül húzza álmainkat hogy lássunk egy Mayweather Vs Pacman csatát.
Mindenesetre ezt furcsának tartom hogy ennyire ellenzi a vérvételt mert, tudtommal ez a teljesítményre semmilyen hatással nem lehet.
Pacman-t már régebben két egymástól független edző is meggyanúsította doppingal lehetséges hogy van benne vmi....
az elő fele igaz is lehetne,de úgy kellene írni,h maga a válogatott gyenge,hiába a nevek, Maradona nem tudott még semmi szépet kialakítani. egyszerűen nincs játékuk.Nazario írta:Azért népszerűtlen, mert a válogatottban gyenge. Lehet, hogy hiányzik neki a Xavi-Iniesta kettős. Akik bizony kiemelkedtek annyira, mint ő, csak ő van sztárolva.