USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.05. 21:59:57

Tocy írta:Race to the MVP Ladder: 1. Carmelo Anthony :D :D :D NEO, ez a te cikked! :D 2. Durant, 3. James :D Melo első helye még csak-csak, na de hát hogy Durant hogy előzi meg Jamest? :D
Bocsi a hülye kérdésért de ez mit tartalmaz: Race to the MVP Ladder :oops:

KÖSZI
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Tocy
Director del Fútbol

2013.04.05. 21:23:50

Race to the MVP Ladder: 1. Carmelo Anthony :D :D :D NEO, ez a te cikked! :D 2. Durant, 3. James :D Melo első helye még csak-csak, na de hát hogy Durant hogy előzi meg Jamest? :D
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.05. 21:01:13

Köszi mindenkinek a LAKERS-es infót :!:
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.04.05. 20:34:13

neobarca írta:Naugye, én megmondtam, hogy lesz kiadós elemzés. 8)

UPDATE!!! Csabikáék NBA2K13 csatája:
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Bal ... szamolas-1
Én tegnap tudtam játszani 1 félidőt Csabival, de utána dolga akadt.. nem volt rossz de nem jelentett kihívást :D
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.05. 19:28:56

kanty írta:Nem igazán vagyok nba2k mester, de mi is játszhatnánk egyet. Mondjuk azt se tudom, hogy nem eredetivel online lehet-e. Persze pc-re gondoltam és nba2k12-re, mert nekem csak az fut. Aki okosabb majd világítson fel. :)
Én toltam azzal is meg a mostanival is. Mondjuk nem voltam egy nagy taktikai spíler. Olyan voltam/vagyok mint a Knicks. Izomból támadjunk aztán pici védekezés. :D Igaz a mostanival már csak MyPlayert tolom. Most tartok a 2. évem végén. Korrekt és tökre élvezem. ;)

A kérdésedre a válaszom:
gyanítom, hogy csak eredetivel lehet online tolni. sajnos nekem egyik sem az :oops: :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.05. 18:51:29

neobarca írta: UPDATE!!! Csabikáék NBA2K13 csatája:
Ez hatalmas volt.

Nem igazán vagyok nba2k mester, de mi is játszhatnánk egyet. Mondjuk azt se tudom, hogy nem eredetivel online lehet-e. Persze pc-re gondoltam és nba2k12-re, mert nekem csak az fut. Aki okosabb majd világítson fel. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.05. 18:12:17

Naugye, én megmondtam, hogy lesz kiadós elemzés. 8)

UPDATE!!! Csabikáék NBA2K13 csatája:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.05. 16:32:49

Szezon előtt én sem vártam gálát, alázást, de ennél azért többre számítottam.
Szerintem a legnagyobb gond a sérülések voltak. Ez egy összeszokott csapatnál is gondot jelentene, de egy olyannál, ahova két új FP kaliber érkezett még inkább igaz. Most fejből nem tudom pontosan megmondani, de asszem 10 alatt van azoknak a meccseknek a száma, amikor a Bryant-Howard-Nash-Gasol négyes játszott. Elkezdődött a szezon, rögtön Nash kiesett, aztán jött Dwight és Gasol. Egyszerűen képtelenek voltak összeszokni. Itt vagyunk két héttel a rájátszás előtt és még most is azon megy az agyalás, hogy ezek a játékosok, hogy tudnának a leghatékonyabban, csapatként játszani. Ez a szezon már ilyen lesz, most Artest dőlt ki. Ha meg is lesz a rájátszás, akkor is egy ötmeccses párharcban nagyon simán kiejt a Spurs vagy a Thunder. Szezonközben még ennél jóval optimistább voltam, de egy ideje már leesett, hogy ez egy ilyen nyögvenyelős, sérülésekkel teli szezon, aminek a vége nem lesz happyend.

Persze, ha nem lettek volna a sérülések, akkor sem lennénk jelenleg nyugati elsők, de legalább egy biztos playoff hely meglenne. És, ha nem lettek volna ezek a sérülések, akkor lenne igazán beszélni a csapategységről, játékstílusról, edzőről, egókról stb. Mert ezekkel is van gond és nem is kicsi. Volt egy edzőnk, aki kb. báb volt és a folytonos vigyorával kitudott üldözni a világból, aztán jött egy másik, aki kb. annyiban különbözik, hogy a vigyor helyét felváltotta egy kényszeres grimasz.
Idén teljesen más Lakers meccset nézni, mint az előző években. Meg kell egyszerűen szokni, hogy védekezésben egyrészt a keret nagy rész alkalmatlan, másrészt pedig az edző finoman szólva sem egy védekezőguru. Nash védekezésben tényleg mínusz egy ember, bár egy 40 éves játékostól, aki soha életében nem volt kiemelkedő védő, nem is lehet csodát várni. Bryant pedig egyszerűen fizikálisan ma már kevés, ahhoz, hogy védő- és támadóoldalon is klasszis teljesítmény nyújtson. Védekezik közbe, és akkor nincs is különösebb gond, de a meccsek nagy részét ebből a szempontból pihenésre használja fel. Akkor ott van Howard, aki ismételten az egész szezonban sérülésekkel bajlódott és ez nagyon meglátszott a teljesítményén is. Bár az elmúlt időszakban egyre dominánsabb védőoldalon, de még így sem hasonlít az orlandói önmagára. Az pedig egy külön történet, hogy büntetőt nem tud dobni. Az ilyenektől áll fel a szőr a hátamon. Van egy több milliót kereső játékosod és képtelen legalább 60-65 százalékkal büntetőzni. Ami valljuk meg nem lenne kivitelezhetetlen dolog. A helyében erre én nagyon gyorsan rágyúrnék, mert ha lenne egy versenyképes Lakers, akkor ezen akár párharcok mehetnének el.
Na ki van még? Ja, Gasol. Az egyik legügyesebb magasember, akinek D'Antoni képtelen megtalálni a helyét. Vagy idáig legalábbis képtelen volt. Plusz a spanyol is a talpával küszködött és én úgy látom, hogy a motivációjával is gondok vannak. Mondjuk meg is értem. Kapott eleget L.A.-ben.
És persze itt van a végén az edzőnk. Akinek a taktikája finoman szólva sem ennek a Lakersnek lett kitalálva. Nem rossz edző persze, de ahhoz kevés, hogy ez a csapat, ezzel a játékosokkal mondjuk jövőre komoly tényező legyen.

Kicsit talán borúsra sikerült ez a kép, de nincs jelenleg amit szépíteni. Ha a PO meg is lesz, akkor sem hiszem, hogy tudnánk menni legalább egy kört. Persze a rájátszás más, ésatöbbi, de ahogy már mondtam az elején, ez egyszerűen nem az a szezon, amikor csodák történnek. Plusz ehhez hozzájön, hogy nyugat borzasztóan erős. Kb. van a szörnyű és a nagyon rossz kategória, ezek közül kaphatunk valakit az első körben. Névszerint Spurs és OKC. Előbbinek örülnék jobban, ha lehet ilyent mondani, talán ellenünk egy bolhapetnyi esélyünk lenne. Az OKC nagyjából úgy futna végig rajtunk, mint tette azt tavaly. ÉS még annyi szerencsénk sincs, mint pl. egy Bostonnak, hogy jóval könnyebb konferenciában van. :mrgreen:

Amúgy Game!

A fogadós pü-nk még megvan Neked? Mert én már nem emlékszem, hogy mi lesz a dolgod. :P
Kalap1988
Director del Fútbol

2013.04.05. 16:22:54

A Lakershez annyit, hogy Nash helyét én sem érzem a csapatban, sokkal hasznosabb lenne egy sokrétű, játékintelligenciával megáldott 3-as a csapatba ( MWP meg lehetne 6-ik ember), mert Kobenak nagyon is jól áll ez a passzolok is, meg dobok is 25 pontot figura. Ehhez a szerkezethez mondjuk Phil Jackson keze alatt tökéletes lenne egy Blake szintű irányító is, vagy amilyen annak előtte Fisher volt. Dwight és Shaq nem egy szint, nem volt fénykorában sem olyan játékos D12, mint Shaq volt és nem is lesz, bármennyit fejlődik. Viszont Gasollal, Kobeval és egy jó 3-assal kezdőben azért brutál lenne. Nem tudom mennyi értéke van még Nashnek, de ha Kupcak lennék, akkor most Nash cserélésén dolgoznék, meg Phil vissza hozatalán ( persze kikérve az öreg szakmai véleményét, de szerintem neki nem kell sztárirányító Kobe mellé). A régebbi Lakersről: 2000-ben lettek először bajnokok, de ne felejtsük el, hogy Bryantet 1996-ban draftolták és úgy, hogy nem 22-23 éves a draftkor, hanem... O'Neal-t ugyanebben az évben hozták Los Angelesbe, ha jól emlékszem, ennek ellenére nem voltak rosszak. Tehát egy nagyon éretlen Kobe mellé hoztak egy kb olyan rutinnal rendelkező Shaq-et, mint most Dwight, sőt Shaq fiatalabb volt. Szóval ne hasonlítsuk össze. Az oké, hogy ez a szezon nem jött össze nekik a sérülések miatt, de ez a csapat nem mondhatja, hogy kell 2-3 év, a következő kb az utolsó reális ezzel a szerkezettel ( vagy idén 8. helyről bajnokok lesznek, ja nem :D ). És azt is tegyük hozzá, hogy 96-97-98-ban egy verhetetlen Chicago lett a bajnok, míg nyugaton a Utah volt elég verhetetlen, aztán 99-ben a Lakers a nyugati elődöntőben az elég erős teen toweres (Duncan-Robinson) San Antoniotól kapott ki. Szóval nem arról volt szó, hogy 8-ak lettek, sőt minden évben eljutottak a po-ba és mentek is legalább 1-2 kört... 2000-ben meg már bajnoki cím. Más a helyzet és a türelmi idő is...
Sanama
Llegenda del Barça

2013.04.05. 15:47:58

neobarca írta:
varnagykrisztian írta:A sötét lovas dologban egyetértek veled, én kb. az idei alapszakasz 50. fordulójától nézem, ezért írhatnátok 1-2 véleményt arról hogy miért nem jött össze az idei szezon a LAKERS-nek.KÖSZI
Lakersben vannak itt nálam sokkal okosabbak, tapasztaltabbak. Majd ők remélem ki is fogják fejteni a véleményüket. Én csak pár pontot emelnék ki:

1. egyszerre sok nagy név került oda más más dolgokhoz szokva
2. régi edzőnek semmi szava, tisztelete nem volt már
3. Howard egy gyökér
4. Nash sérülése
5. Bajusz mester szerintem nem a legalkalmasabb erre a posztra
6. Bryant a Lakers

Direkt csak tő mondatokban írtam, mert nem az én posztom a lila-sárgák elemzése. 8) :lol:
Ezt a csoportot ajánlom Fb-n, elsődlegesen BOB-nak :D :D
https://www.facebook.com/groups/nbahu/
Bazska, meg Csabi csinálták, nagyon sok hasznos infó van itt, azon túl hogy néhány hüle flémeli egymást :) Például a következőt is ott olvastam.

Nash még mindig egy zseni viszont ebben a csapatban nem. Egyértelmű, hogy a labda nagyrészt Bryantnél van, és most, hogy azért assistokat is osztogat, senkinek nem lehet erre egy rossz szava sem. Ez viszont azt eredményezi, hogy Nash "csak úgy van" a pályán, és bedobja amit neki be kell, viszont védekezésben -1 ember nagyjából, ami egy hátul megkopott Kobe mellett már sok.
Nem így volt leírva teljesen de nagyjából ez volt a lényege.

Egyébként szerintem sok minden vezetett oda,hogy most a 8. helyért szenvednek.
1. Először is mindenki elhitte,hogy ez egy All-Star csapat, és rögtön bent van a PO-ban, na hát nem.
2. Bryant egója az elején. Mostanra viszont végre rájött, hogy változtatni kell.Meg mondjuk mondhatjuk Dwightot is, egyéniskedni akartak.
3. sérülések. Nash-Howard-Gasol, majd most MWP és Nash. Az eredei 5ös 15-20meccsen volt összesen pályán... Azt is kb. 4-4-4-4 lebontásban.
4. Tényleg egy normális edző kéne, a szurkolók Shaq ünneplése közben is azért benyögték, hogy WE WANT PHIL :D
5. Howard kabaréja. Bár szerencsére mostanra már azért összeszedte magát, úgy ahogy...
(6). aztán ki tudja, mi igaz ebből a Dwight-Kobe problémából...
7. Gasolnak nincs nagyon helye D'antoni alatt.

Mondjuk halkan jegyzem meg, ezt is olvastam vagy hallottam, hogy a Shaq-Kobe csapat sem egy alapszakasz alatt lett ütös, 2-3év kellett nekik az 1. gyűrűhöz?!
Nyilván most már sürgeti őket az idő, mert Kobe-nak 1(azt mondja) éve van még....

Hát most így gyorsan ennyi.
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.04.05. 15:30:52

Remélem a Knicks megtartja a második helyet mert sokkal jobban szeretném ha ő ellenük játszana a Celtics az első körben, de nem azért mert nem tartanám őket jónak vagy bármi, egyszerűen azért, mert mindig fantasztikus hangulatú meccseket játszanak egymás ellen, és mert a Knicks játéka a temérdek hármason kívül fekszik a Celticsnek, Greennel a kezdőben megmutatjuk milyen az igazi Celtics Pride és Defense. Szétzónázunk bennetek!... ti is minket :D
Az Indiana meg... tartok tőlük is. Jobban mint a kékektől.
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.05. 14:30:07

varnagykrisztian írta:A sötét lovas dologban egyetértek veled, én kb. az idei alapszakasz 50. fordulójától nézem, ezért írhatnátok 1-2 véleményt arról hogy miért nem jött össze az idei szezon a LAKERS-nek.KÖSZI
Lakersben vannak itt nálam sokkal okosabbak, tapasztaltabbak. Majd ők remélem ki is fogják fejteni a véleményüket. Én csak pár pontot emelnék ki:

1. egyszerre sok nagy név került oda más más dolgokhoz szokva
2. régi edzőnek semmi szava, tisztelete nem volt már
3. Howard egy gyökér
4. Nash sérülése
5. Bajusz mester szerintem nem a legalkalmasabb erre a posztra
6. Bryant a Lakers

Direkt csak tő mondatokban írtam, mert nem az én posztom a lila-sárgák elemzése. 8) :lol:

varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.05. 11:07:45

neobarca írta:Igazán nincs mit. Ha a mostani Lakerst vesszük figyelembe, reálisan nincs esélyük a tovább jutásra. 1 max 2 meccset tudnak fogni mind a két csapat ellen. Bár azért a Lakers fekete ló. Senki sem játszik velük szívesen. 8) :lol:
A sötét lovas dologban egyetértek veled, én kb. az idei alapszakasz 50. fordulójától nézem, ezért írhatnátok 1-2 véleményt arról hogy miért nem jött össze az idei szezon a LAKERS-nek.KÖSZI
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.05. 10:45:46

varnagykrisztian írta:Köszi a gyors választ kanty és neobarca, hát nem lesz egyszerű ha összejön :roll:
Igazán nincs mit. Ha a mostani Lakerst vesszük figyelembe, reálisan nincs esélyük a tovább jutásra. 1 max 2 meccset tudnak fogni mind a két csapat ellen. Bár azért a Lakers fekete ló. Senki sem játszik velük szívesen. 8) :lol:

És akkor egy kis móka Bob barátomnak mert ő kedveli az ilyesmit: :P
Kép
Game90 írta:How Carmelo Scored 50 Points Vs the Miami Heat:
http://youtu.be/LwDbey1FOSE
Heat ellen Melo karácsonyfa style-ban nyomta: :lol:

Kép

Azért komoly, hogy úgy dobott 50-et, hogy a gyűrű közelében sem járt... 8)
Nem rossz Bob, nem rossz, de én nekem ő tökéletesen megfelelne... :P

Kép

És akkor a végére egy kis év eleji ESPN esély latolgatás a divíziónkban:

Kép

Látszik, hogy imádnak minket, de most rendesen ráb..... :lol: :lol: :lol:

varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.05. 10:21:23

kanty írta:
varnagykrisztian írta:Sziasztok.Ha a LAKERS elcsípi a 8. helyet akkor már tudható hogy kit kaphatnak?KÖSZI
A nyugati elsőt. Spurs vagy OKC.
Köszi a gyors választ kanty és neobarca, hát nem lesz egyszerű ha összejön :roll:
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.05. 10:12:10

varnagykrisztian írta:Sziasztok.Ha a LAKERS elcsípi a 8. helyet akkor már tudható hogy kit kaphatnak?KÖSZI
Ha jól tudom, a Western Conference első helyezettével kerül össze. Jelen állás szérint Spurs vagy Thunder. :wink:

kanty
Llegenda del Barça

2013.04.05. 10:08:27

A nyugati elsőt. Spurs vagy OKC.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.05. 10:06:33

Sziasztok.Ha a LAKERS elcsípi a 8. helyet akkor már tudható hogy kit kaphatnak?KÖSZI
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.05. 09:55:54

Kép

Statisztikák:
Nekem kicsit kezd sok lenni. Vannak olyanok, amelyek tényleg hasznosak, de van egy rakás, ami vagy túl komplex, vagy egyszerűen értelmetlen. A másik dolog, hogy nekem, mint sima, laikus nba fannak van-e ezekre szükségem.
PCsabi
aka Game90

2013.04.05. 03:18:46

Mind-blowing stat: Dwight Howard has missed more FTs this season (332) than Steve Nash has in his entire 17-year career (322).

Kobe Bryant has lead all players on the court (not just Lakers) in assists in 15 of his last 33 games. LA is 13-2 in those games.

Alley-oop 31.:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2013/04/04/alleyoop31
1. Amúgy tényleg hihetetlen, hogy mennyi statisztika van már.
2. Simmons, Zach Lowe, Wojnarowski tényleg ajánlós.

How James Harden Attacks In Rockets Offense:
http://youtu.be/6S1RK4mA134

How Carmelo Scored 50 Points Vs the Miami Heat:
http://youtu.be/LwDbey1FOSE

#Mavericks at #Lakers - #Kobe More Focused Than Dirk:
http://youtu.be/zcq8ubkFORc
Bob_Marley írta: Maradjunk annyiban, hogy mikor kezdődik a PO, váltasz :P 1 hét alatt úgyis kiesünk, de legalább egyel több ember fog a Keltáknak szorítani :lol:

http://2.bp.blogspot.com/-R5jhZtOjMYI/T ... 2Bgirl.jpg
Sig:
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... lAqV3BrJHw
Csak mert tudom hogy még az alsógatyád is Pierce-es :mrgreen:
Rendben :) Az avatar meg lehet, hogy maradni fog az 1 hét után is :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Sanama
Llegenda del Barça

2013.04.04. 20:12:03

Bob_Marley írta:
Sanama írta:Bob, ilyen Pierces avát én is szívesen hordok.... akár örök életre :twisted:
De tudod ilyen csaj mellett, a jelszó klasszikus Celtics jelszó:VÉDEKEZÉS :D
A bostoni öregfiúknak lehet már inkább valami teljesítménynövelő kell :P
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.04. 17:18:18

Sanama írta:Bob, ilyen Pierces avát én is szívesen hordok.... akár örök életre :twisted:
De tudod ilyen csaj mellett, a jelszó klasszikus Celtics jelszó:VÉDEKEZÉS :D
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.04.04. 17:16:03

Bob, ilyen Pierces avát én is szívesen hordok.... akár örök életre :twisted:

UTah kikapott amúgy, Lakers elől fél meccsel, holnap a Medvékkel játszanak. Nagyon kéne az a win, nagyon!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2013.04.04. 17:20:14-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.04. 16:58:14

Faried bezúzta :D
https://www.youtube.com/watch?v=BksvjdGdxrg
Game90 írta:
Bob_Marley írta:szurkolunk Gamenek hogy igaza legyen :mrgreen:
:P

Amúgy a Raptors-os tippel nagyon mellé lőttem, szóval válaszd ki, hogy milyen Celtics-es avám és sigem legyen... :( :D Ha jól emlékszem, 1 hétről volt szó.
Maradjunk annyiban, hogy mikor kezdődik a PO, váltasz :P 1 hét alatt úgyis kiesünk, de legalább egyel több ember fog a Keltáknak szorítani :lol:

http://2.bp.blogspot.com/-R5jhZtOjMYI/T ... 2Bgirl.jpg
Sig:
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... lAqV3BrJHw
Csak mert tudom hogy még az alsógatyád is Pierce-es :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.04. 15:00:48

Game90 írta:Carmelo Anthony Full Highlights 2013.04.02 at Heat - Insane Shooting, 50 Points!
http://youtu.be/jQ1VXkxrSu4
0 ziccer/zsákolás.
Atlanta ellen is szórt egy szerény 40 pontot 17/27 aránnyal. Hangol a PO-ra... :P Reszkessen akit kapunk. :lol:
Csak halkan megjegyezném, hogy már sorozatban a 10W-nél tartunk... ;)

Válasz küldése