Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
Replay
Director del Fútbol

2009.11.27. 19:16:41

Ha van ember aki képes visszatérni akkor az Rafa. Hallottam vele egy nyilatkozatot ahol elmondta, h elsősorban mentálisan vannak gondjai Arrow nincs meg az az önbizalma ami régen megvolt. Már nem hiszi el, h nem kaphat ki. Azt is elmondta, h nem tervez szünetet a Davis Kupa döntő után rögtön kezd készülni a következő szezonra.

Abban igazad van, h teljesen más tatkikárva van kényszeritve. Felfogták Tonival eggyütt, h ha ilyen öngyilkos módon játszik tovább akkor hamar végetérhet a pályafutása.

Ozsi, én azért nem vagyok ennyire borúlátó Wink Képesnek tartom Rafat, h visszatérjen arra a szintre ahol tavaly és az idei év elején volt. Többé már nem fogjuk látni azt a Rafat aki minden labdáért elindul és majdnem mindet el is érte. DE ettől függetlenül, ha a mostani stilusát képes lesz tökéletesiteni akkor újra régi pompájában fog csillogni.

VAMOS RAFA!!!!!
Azt is nyilatkozta, hogy fizikailag is problémái vannak, a hosszabb labdameneteket nem birja úgy, mint régebben.

Azzal kapcsolatban, hogy mit fogtak föl Toni Nadallal együtt - kicsit későn:
http://salakblog.hu/?p=5143

Alapvetően a mai meccsen is próbálta játszani a saját játékát, de valóban teljesen más az egész, a sok pontatlanság szembetünő, illetve hogy bizonyos labdáknál nem elég agressziv.
Pedig Djokovics is messze van a jó formától.

Nyilván önmagával van problémája és ahogy irtad, az önbizalmával.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.11.27. 19:15:36

kanty írta: Többé már nem fogjuk látni azt a Rafat aki minden labdáért elindul és majdnem mindet el is érte. DE ettől függetlenül, ha a mostani stilusát képes lesz tökéletesiteni akkor újra régi pompájában fog csillogni.
VAMOS RAFA!!!!!
Pedig én pont emiatt a stílusa miatt szerettem meg a játékát és magát az embert még anno 2005 végén, 2006 elején (nem emlékszem már pontosan). Hogy nem ismer elveszett labdát, az elsőért is ugyanugy megy mint az uccsóért. És ez a mentalitás hozott neki sikereket (RG, Wimbledon). És az a lehetetlen erős fizikuma, ami miatt már akkor megijedt az ellen amikor odaállt a pálya másik oldalára.
Szóval sajnálnám ha felhagyna ezzel a "csakazértiseléremaladbátéspontotcsinálok" mentalitással. De ha az egészsége nem engedi akkor inkább ezen változtasson, minthogy többet ne láthassuk játszani.
Az biztos hogy jól jön a téliszünet Neki, rendbeszedi magát, főleg fejben, és Tonival simét olyan csapatot alkotnak majd jövőre, hogy senki sem állíthatja meg :wink:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
kanty
Llegenda del Barça

2009.11.27. 18:55:05

ozsimiki írta:Kanty!

sajnos nem csak fejben dőlnek el Nadal meccsei, más taktikára van kényszerítve a sérülése óta, lehet eddig tartott a "normális" pályafutása.

így is ott fog lenni a legjobb 3ban,5ben,de nagyon sok jóban nem reménykedek.

azért bízom benne,h ha valaki akkor Ő képes lesz teljesen visszatérni, mert így nagyon szomorú a dolog,h egy nyamvadt sérülés (ami benne volt sajnos) miatt elveszítettük a valódi Rafát.
Ha van ember aki képes visszatérni akkor az Rafa. Hallottam vele egy nyilatkozatot ahol elmondta, h elsősorban mentálisan vannak gondjai :arrow: nincs meg az az önbizalma ami régen megvolt. Már nem hiszi el, h nem kaphat ki. Azt is elmondta, h nem tervez szünetet a Davis Kupa döntő után rögtön kezd készülni a következő szezonra.

Abban igazad van, h teljesen más tatkikárva van kényszeritve. Felfogták Tonival eggyütt, h ha ilyen öngyilkos módon játszik tovább akkor hamar végetérhet a pályafutása.

Ozsi, én azért nem vagyok ennyire borúlátó :wink: Képesnek tartom Rafat, h visszatérjen arra a szintre ahol tavaly és az idei év elején volt. Többé már nem fogjuk látni azt a Rafat aki minden labdáért elindul és majdnem mindet el is érte. DE ettől függetlenül, ha a mostani stilusát képes lesz tökéletesiteni akkor újra régi pompájában fog csillogni.

VAMOS RAFA!!!!!
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.27. 18:41:59

Kanty!

sajnos nem csak fejben dőlnek el Nadal meccsei, más taktikára van kényszerítve a sérülése óta, lehet eddig tartott a "normális" pályafutása.

így is ott fog lenni a legjobb 3ban,5ben,de nagyon sok jóban nem reménykedek.

azért bízom benne,h ha valaki akkor Ő képes lesz teljesen visszatérni, mert így nagyon szomorú a dolog,h egy nyamvadt sérülés (ami benne volt sajnos) miatt elveszítettük a valódi Rafát.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Replay
Director del Fútbol

2009.11.27. 18:37:57

Djokovics - Nadal 7:6, 6:3

Fáradt Nole és rossz formában játszó Nadal játszott ma.

Djokovics továbbjutása a Davigyenko–Söderling meccstől függ.
Replay
Director del Fútbol

2009.11.26. 20:18:30

Murray (brit)–Verdasco (spanyol) 6:4, 6:7 (4–7), 7:6 (7–3)

Jöhet a US Open visszavágó, Rog és Delpo közremüködésével.

http://salakblog.hu/?p=7318

Del Potro (argentin)– Federer (svájci) 6:2, 6:7 (5–7), 6:3

Mindketten továbbmentek, ha Federer eggyel több game-et nyer, akkor Murray megy tovább és Delpo kiesik.
kanty
Llegenda del Barça

2009.11.26. 13:01:55

Nyikolaj Davigyenko (orosz, 6.)–Rafael Nadal (spanyol, 2.) 6:1, 7:6

Ezzel véget ért Rafa számára a torna. :cry:
Nem lepett meg sem a mutatott játék sem az eredmény...sajnos :cry:

Rafanak először is fejbe kell összeszednie magát. Újra el kell higyje magáról, h ő a legjobb, ha ez sikerül akkor az eredmények is jönni fognak újra.

Soderling a másik meccsen megverte Djokot. Nagyon jó formába van a svéd.
Van egy olyan érzésem, h a végen ő lesz a befutó.
:wink:
kanty
Llegenda del Barça

2009.11.24. 19:43:36

http://www.nemzetisport.hu/tenisz/del-p ... l-2007925/

Verdasco személyében megvan az első bucsúzó. Elég jó kis meccs volt, amelynek a végén Del Potro volt erősebb fejben.
Ma este lesz egy Fedrer-Murray derby. Ott már eldől, h ki lesz az első továbbjutó.

Remélem, h Rafa is javitani tud és meglesz a továbbjutás, de ehhez sokat kellene javuljon a játéka.

VAMOS RAFA!!!!!
Replay
Director del Fútbol

2009.11.23. 16:13:36

A-csoport, 1. forduló
Murray (brit)–Del Potro (argentin) 6:3, 3:6, 6:2
Federer (svájci)–Verdasco (spanyol) 4:6, 7:5, 6:1

B-csoport:
Söderling nyerte az első szettet Nadal ellen 6-4-re.

Digin lehet online is nézni regisztráció után.
http://digisport.hu/

http://salakblog.hu/?p=7259

Végül Söderling nyert 6-4;6-4-re.
Nadal pontatlan és balszerencsés is volt.
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.11.23. 02:45:15

Boixos írta:...
Igen, szép volt. Főleg, h beteg is volt a meccs előtt.

Ami nagyon nem tetszik a történetben, az az Universum viselkedése... :?
Elég érdekes szituáció alakult ki, ha ez tényleg így van:
http://sportgeza.hu/boksz/2009/11/21/mi ... _erdeivel/
:(
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.11.22. 16:24:19

Replay írta:Kép
Kép
Kép

Óriási :D
Vagyis ATP World Champion, London.
Hajrá Rafa!!!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Boixos
Llegenda del Barça

2009.11.22. 13:01:34

le a kalappal Madár előtt, nagyon szépen bunyózott!!!
a 12 menetből nyolcat egyértelműen neki adtak a bírók, ami azért elég meggyőző fölény, még ha ez a bugi bizonyos részeiben nem jött le annyira egyértelműen.
nagyon bíztam, h nyerni fog, már csak azért is, h a gyökér univerzumnak főhessen a feje a hogyan tovább miatt!

SZÉP VOLT ZSOLT!!!!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Replay
Director del Fútbol

2009.11.22. 10:43:57

Kép
Kép
Kép

Óriási :D
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.11.22. 00:50:42

Én csak bokszpantomint láttam, mivel lengyel streamen figyeltem, de ami a meccs felétől számomra látható volt az inkább döntetlen volt.
Bár nem láttam a meccs első részét a mi bilbaoi döntetlenünk miatt, de én így éreztem.
Az örömöm attól még teljesértékű, nem rontja semmi.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.22. 00:36:35

BAMMMEG MADÁÁÁR MIT BOKSZOLTÁL 8) :D :D

Óriási grat!

volt 3 menet holt pont,és a többi lenyűgöző.

VILÁGBAJNOK!

Jó pár címvédését nem tartottam nagy számnak,de a klubbja sara volt, ahogy az is,h ilyen helyzetbe kényszerítették,de megmutatta mekkora szíve van.

nem volt kérdéses,h jobb boxoló az olasznál,az volt a kérdéses,h a +8kgval hogy birkózik meg...SIKERESEN!

Szép volt Madár!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.22. 00:04:31

jó sokat csúszott a kezdés, már majdnem vége volt a Barca meccsnek is.

első két menetben jobb volt Zsolti,meglepte az olaszt, azóta folyamatosan jön fel sajnos, eddig x a meccs szerintem, ami ugye nem lenne elég Madárnak.

Hajrá Madár!
Kép
albicelesteX
A Vadász

2009.11.21. 22:20:52

Ez teljes mértékben igaz!De hát a súlya csak kicsi! :? A legjobb magyar jelenleg!Ebben biztos vagyok!Remélem ma megveri az olaszt!Hajrá Madár!Láttam találgattátok már a Paq vs. Floyd meccset!Na azt már Én is nézném!Egyébként Én az afronak szorítok és szerintem be is húzná!
Kép
socio66

2009.11.21. 22:20:01

Igen,emlékezzetek rá,volt egy német tag például,akit úgy vert meg,hogy csak a bal kezét használta..
Ilyen ellenfelekkel kellett bokszolnia,abszolút nem meglepő,hogy belement a váltásba.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.21. 22:15:09

albicelesteX írta:Én is bízok benne!De azért a cirkálóba már szembetalálkozhat pár nehézfiúval!nem értem ezt a döntést sem hogy miért kellett váltania!És most Sdunek nem is lesz ott a sarokban?
én megértem, no name ellenfeleket kapott szinte végig, igazi nagy meccs nem jöhetett (hogy mi miatt nem taglalnám most) össze neki ott, a címvédései szép dolgok,de igazából papírforma volt az összes.

remélem mutat vmi szépet, vmennyire figyelemmel követem Barca meccs közben.
Kép
albicelesteX
A Vadász

2009.11.21. 22:11:01

Én is bízok benne!De azért a cirkálóba már szembetalálkozhat pár nehézfiúval!nem értem ezt a döntést sem hogy miért kellett váltania!És most Sdunek nem is lesz ott a sarokban?
Kép
socio66

2009.11.21. 21:56:39

albicelesteX írta:Ma Madár meccsel!Azért kicsit féltem!Szerintem ez kicsit sok lesz neki!
Én bízom benne,meg fogja verni az olaszt.
Gyorsabb,jobb,motiváltabb.
albicelesteX
A Vadász

2009.11.21. 21:54:16

Ma Madár meccsel!Azért kicsit féltem!Szerintem ez kicsit sok lesz neki!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.11.19. 17:01:53

Boixos írta: mondjuk megnéznék egy may-pac meccset, de abszolút nem vágatnék eret mayweather győzelmére. pac olyan gyors, h az egyébként egyáltalán nem lajhár hatton is akkora luftokat ütött, amíg talpon volt, mint egy ház, mert mindig elmozgott a manny, max akkor találta el a gyereket, amikor megfogta. aztán csak egy másodpercre hagyta szabadon az állát az angol, rögtön előkerült a nyakmerevítő és ment a vizezőbe...
Hatton és Floyd nem egy kategória azért. :wink: Hatton egy rakkolós búnyós, aki nagyon bután és nagyon pazarlóan bokszol.
Mayweather viszon egy művész. Szerintem Pacman nem tudna semmit se kezdeni May védekezésével. Floyd simán ki pontozná.
Azt se feledjük, h a filippinó JMN ellen vivott eléggé vitatható meccset(eket), mig Floyd leiskolázta a mexikóit.
Boixos
Llegenda del Barça

2009.11.18. 22:43:52

may-nek biztos mesélne egy-két verziót a faterja pacról, ugyanis az öreg may készítette fel ricky hattont, igaz, őt úgy leverte pac, mint a cölöpöt...
mondjuk megnéznék egy may-pac meccset, de abszolút nem vágatnék eret mayweather győzelmére. pac olyan gyors, h az egyébként egyáltalán nem lajhár hatton is akkora luftokat ütött, amíg talpon volt, mint egy ház, mert mindig elmozgott a manny, max akkor találta el a gyereket, amikor megfogta. aztán csak egy másodpercre hagyta szabadon az állát az angol, rögtön előkerült a nyakmerevítő és ment a vizezőbe...
may is nagyonnagy zsugás, de manny nekem szimpatikusabb. amellett amit a ringben csinál, nem egy nagypofájú gyerek, a civil életben kenyérre lehet kenni. voltak nemrég filippino kollégáim, ők is csak nagybetűkkel beszéltek róla, ha lehet ilyet mondani. :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.18. 22:42:49

gergo9 írta:
Rivaldo11 írta:...mert a filippino egy gép. Megütni lehet, csak nem nagyon számít. Olyan tempót tud, amit senki más. Egyszerűen felőrli a szemben állót.
Az elmúlt meccsein számára kedvezően alakultak azért a dolgok. Legyőzött egy 10%-os De La Hoya-t , aztán kicsapta 2menet alatt az agyatlan Hatton-t, majd ugye a Cotto elleni meccs.
Arra akarok kitérni hogy feküdt neki az ellenfelek stílusa.
Mayweather teljesen más karakterű bokszoló ő nem fog megállni az ütőgépnek hanem szépen lábon elmozog majd, gyorsabb mint Pacman.
Majd kiváncsi leszek Pacre mikor a huszonakárhányadik támadásindítását is lekontrázzák miközben ő nem találja Floyd-ot.
mindkettőt bírom,és várnám nagyon a meccset,viszont a gyorsaság téma azért szerintem nem ennyire egyértelmű, lábban lehet,h gyorsamm Floyd,de ütésgyorsasága nem hinném. és a lábbéli dolgoknál is érzek olyat,h Pac még rá tud tenni bőven.
Kép
Válasz küldése