Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rose Garden legendásan nehéz terep mindenkinek, de hogy kettőt fogjanak? Egy is pokoli nehéz lesz, két emberrel ezt nem lehet. Ahogy kicsit rántott a védekezésen a Warriors és nem estek a "hero" dobások volt közte rögtön tíz.pep71 írta:McCollum vmi elképesztő, szvsz fog nyerni a Portland meccset, otthon 1-et tuti, de 2 is kinéz nekik. Green viszont már a második gyilkos blokkját osztja kiBob_Marley írta:Úgy érzem ha ezt nem tudja megfordítani a Portland, akkor tényleg sprés lesz a vége. Még egy ilyen félidője nem hiszem, hogy lesz Lillardéknak.
Hasonló mint a pacers esete a portlandé is, szerintem nekik is az volt a nagy sansz, a portlandnek ez a mostani, de el is ment nekik.Bob_Marley írta:Úgy érzem ha ezt nem tudja megfordítani a Portland, akkor tényleg sprés lesz a vége. Még egy ilyen félidője nem hiszem, hogy lesz Lillardéknak.
McCollum vmi elképesztő, szvsz fog nyerni a Portland meccset, otthon 1-et tuti, de 2 is kinéz nekik. Green viszont már a második gyilkos blokkját osztja kiBob_Marley írta:Úgy érzem ha ezt nem tudja megfordítani a Portland, akkor tényleg sprés lesz a vége. Még egy ilyen félidője nem hiszem, hogy lesz Lillardéknak.
Kelet:1. Cavs
2. Raptors
3. Celtics
4. Hawks
5. Pacers
6. Orlando
7. Washington
8. Charlotte
Első négyet fixre mondom, az hogy 2-3-4 kicsoda az majdhogynem lényegtelen is, de lejjebb már csak vaktában lövöldözés volt.Szinte egyforma az összes csapat, Bulls is lehet bevánszorog vagy a Knicks. Nehéz ezt megmondani. George miatt kicsit előrébb tenném a Pacerst a többiekhez képest (na meg Turner miatt
). De lefelé bárki lehet a Philly-Nets duón kívül.
Nyugat:
1. Warriors
2. Spurs
3. Clippers
4. Memphis
5. Houston
6. Utah
7. Dallas
8. Portland
Portlandtől nagy visszaesést várok, Houstontólk viszont javulást. Minnesssota nálam továbbra sem PO csapat Ahogy a one man army Thunder sem az. Denvertől azért azt várom, hogy tartósan ott legyen a küzdelemben a PO helyekért. A többieknek szinte "esélyük sincs" PO-ba menni.
Itt is a Wizards nagyon lent, Bobbcats-Pistons meg be se jutott. Előbbi csapat nincs is, csak jelzem.Kelet:
1. Cavs
2. Celtics
3. Raptors
4. Bobcats
5. Pistons
6. Hawks
7. Pacers
8. Wizards
Nyugat:
1. Warriors
2. Clippers
3. Spurs
4. Blazers
5. Grizzlies
6. Jazz
7. Wolves
8. A kevésbé rossz a Thunder/Rockets/Mavs hármasból
My man.Kelet:
1. Celtics
2. Cavs
3. Raptors
4. Pacers
5. Knicks
6. Hawks
7. Hornets
8. Bulls
Nyugat:
1. Warriors
2. Clippers
3. Spurs
4. Jazz
5. Grizzlies
6. Blazers
7. Thunder
8. Rockets
Na ide is jöttek érdekes dolgok.1. Durant vagy Curry fogja a több pontot átlagolni?
2. Harden vagy Westbrook vezetni fogja egyszerre a ligát pontban és assist-ban is?
3. Ki fog több meccset játszani? Bledsoe vagy Anthony Davis?
4. Kinek lesz több tripla-duplája? Giannis vagy Westbrook?
5. Ki lesz hamarabb elcserélve? Cousins vagy Aldridge?
1; Meglett volna, ha nem sérül le.1; Durant
2; Nem (már ha jól értem a kérdést)
Szóval lesz-e olyan, hogy Harden/Westbrook vezetni fogja a ligát assistban és pontokban. Utóbbi talán.
3; Bledsoe
4; Westbrook
5; Egyik se.LMA amúgy is borzasztó kacsa szagú szerintem, Cousinsért meg már nem fognak cserélni. Inkább megvárják míg lejár.
1;Sérülés itt is bekavart1. Durant
2. Nem
3. Davis
4. Westbrook
5. Egyiket se hiszem, de inkább Cousins
Írogatod hogy nem a számok a legfontosabb Westbrook esetében, erre meg a statokat hozod fel Green támogatására. Def impact szempontjából valszeg ő és Gobert a legjobb, de 1-1-ben, csak a védekező képességet nézve Kawhi a legjobb. Green és Gobert nagyobb hatással van a védekezésre mert közelebb vannak a palánkhoz, nem nagyon lehet őket kivinni a pálya szélére úgy mint Kawhit. Ő viszont megfolytja az ellenfelét, legyen szó bárkiről.Bob_Marley írta:Nem győztél meg teljesen.Nyilván végére odateszi magát, de összességében Green jobb számokat hoz egész meccseket tekintve. Vagy szerinted most nem Green a legjobb periméter védő? Hangsúlyozom periméter, mert a legjobb védő Gobert.
Jó, ez olyan, hogy amikor Leonard a pályán van, rosszabb a Spurs védekezése, mint amikor ül...Bob_Marley írta:Magához képest Leonard visszaesett, DPM-ben leggyengébb idénye win shares statokban is visszaesett, pattanóban, blokkban.
Mondom magához képest!!!!De ez nem az a hú de milyen periméter védő szezon.
Green???PCsabi írta:
Leonard: legjobb perimeter védő a ligában, támadóhatékonysága az egekben.
Word.P.U.Y.O.L. írta:Pedig szerintem sima Westbrook lesz.
Már leírtam, de én simán LBJ-nek adnám, nem csak a statok miatt, hanem azért, amilyen ráhatással van a többiek játékára. Amikor játszik, mindenkit tűzben tart a passzaival és folyamatosan irányít, mutogatja, hogy ki merre mozogjon. Szerintem zseniális a pali, bár azt is megértem, ha sokak számára unszimpatikus. Ráadásul folyamatosan bizonyítja, hogy assziszt és assziszt között is óriási különbség van...
Harden meg megdöntött egy olyat, hogy ennyi assist+ pont SOHA nem jött össze. Ne éljünk már a TD bűvkörében. Parádés teljesítmény le a kalappal, de az advanced statok nagyon durván nem Westy javára játszanak és akkor ott van, hogy hányadik a csapata, plusz Oscar sem nyert anno.daffy írta:De az egyik megdöntött egy elképesztő tripla dupla rekordot. Nálam ez önmagában megéri az mvp címet,függetlenül attól,hogy valaki más esetleg dobott volna 40 pontos átlagot.Bob_Marley írta:De épp ez az, hogy Harden is történelmi és jóval hatékonyabb és a csapata is előrébb tart.
Nem is gólpasszra hanem patira hegyezném ki a kérdést, alig van különbség közte és Harden között. Ennyit jelentene +2 pati? Nálam nagyon nem.
De az egyik megdöntött egy elképesztő tripla dupla rekordot. Nálam ez önmagában megéri az mvp címet,függetlenül attól,hogy valaki más esetleg dobott volna 40 pontos átlagot.Bob_Marley írta:De épp ez az, hogy Harden is történelmi és jóval hatékonyabb és a csapata is előrébb tart.
Nem is gólpasszra hanem patira hegyezném ki a kérdést, alig van különbség közte és Harden között. Ennyit jelentene +2 pati? Nálam nagyon nem.
Nem. Ezt kizárólag a statra adnám. Nem kedvelem a játékát,de ez a történelmi tett megérdemel egy ilyen címet.PCsabi írta: Amúgy én nem tudok dönteni, de Westbrook-kal egy bajom van csak, hogy tegyük fel, csak 9,99 gólpasszos átlaga lett volna a szezon végén, akkor már nem neki adjátok az MVP-címet?