Varga Tamás írta:
Szabó Gáborra térve. Szabó Gábor az egyik legkorrektebb, legjobb kommentátor az Eurosporton. A tenisz közvetítései pedig élményszámba menők. Nem lotyog feleslegesen, nem zagyvál össze sok butaságot. Szakmailag is ott van. Én élvezettel nézem azokat a teniszmeccseket, amiket Ő kommentál. Felkészültnek, korrektnek, pontosnak tartom, aki annyit beszél, amennyit egy teniszmeccsen feltétlenül szükséges. HA pedig drukkolt Federernek? Nincs ebben semmi kivetnivaló. Bár én ezt egyetlen Federer meccsen sem tapasztaltam, pedig párat láttam sz ő kommentálásában.

A felkészültségében egyetértünk. De amit a Federer meccseken művel, az iszonyat. Engedtessék meg nekem, hogy elvárjam, kommentátorként legyen pártatlan! Ez a minimum. Márpedig ezt az aranyszabályt Ő nem tartja be...
Azt pedig, hogy Te nem tapasztaltad ezt...elég furcsának, mi több, jhihetetlennek tartom. Süt a kommentálásaiból az imádat. Van egy blogja (
www.salakblog.hu), ahol ezt többen, többször fel is róják neki.
Kommentálásának lényege: Federert nem lehet megverni. Ha mégis kikap, akkor az csak azért lehet, mert : 1.nem érdekli, 2.Fáj a haja, 3. Terhes a felesége 4.nem aludt előtte 5.Ő is úgy akarja, hogy nyerjen az ellenfél.
Csak épp, ha jobb az ellen...azt nem tudja elismerni, kimondani, leírni.
Tán bele is halna.
Pedig alapvetően én is igen jó, és felkészült kommentátornak tartom, aki maximálisan "képben van" az általa közvetített sportágakat illetően.
Rivaldo-A Legnagyobb.