2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ausztrál open? ott is jól ment neki,majd lefeküdt Federernek, agyban sehol sem volt.gekkodan írta: Mindkét srác van akkora játékos, hogy ne kapjon ki sima 3-0al.
de hogyanLG írta:És Clijster tovább is ment! Nem semmi, most tért vissza, és máris döntőbe jutott a US Openen.
Korrekt nyilatkozat,már-már túlzottan isG-Jay írta:Rossi Lorenzoról:
Mit gondolsz Lorenzoról?
„Jorge egy nagyon intelligens versenyző. Meg merném kockáztatni, hogy még nálam is okosabb. Mondom mindezt azért, mivel Misanoban látta, hogy lassabb nálam így inkább a biztos 20 pontra törekedett. Sajnos én ennél sokkal butább voltam Indianapolisban, ahol ő jobb volt nálam, azonban én mindenáron vissza akartam vágni neki, ami megbosszulta magát.”
Na most ébredtemozsimiki írta:Nah kezdődött a meccs, elég minőségi tenisz vár a nézőkre![]()
szerintem 4 szettes lesz, bízok Rafában, sok kérdésre választ kapunk, fejben a legerősebb a mezőnyben, meglátjuk,h a fontos pillanatokban mennyire látszik meg a kihagyás ezúttal. ha nem nagyon,akkor akár még egy nyert szettel is ki lehet zökkenteni a chileit, Monfils is feladta utána, remélem meglesz,de felőlem lehet egy gigászi 5 szettes is, Rafa már megszokta a kevés pihenőt,de a térde miatt nem lenne jó.
VAMOS RAFA!!!
én is megnéztem, elég hulla is vok jelenlegkanty írta:Megérte fenn maradni a Nadal-Monfils mecsértAz eleje nehéz volt, de Rafanak sikerült mególdania a Monfils nevű ''problélmát''
![]()
Nadal-Monfils 6-7 6-3 6-1 6-3![]()
A következő körben jön Fernando Gonzalez. Hát mit mondjak óriási mecsnek igérkezik.
Szétverteozsimiki írta:kegyetlen mit játszikkanty írta:Murray hatalmas bajban, dupla szett és break hátrányban.
Drukkolok a horvátnak, nagyon szimpatikusan és bátran játszik.
ezzel a játékkal bárkit,Federert is leütné a pályáról, ha maradna ilyen összetett fejben a gyerek. elképesztő mennyire leüti a pályáról, szétveri