Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.13. 19:07:09

Miki!

Ha szeretnéd, hogy őszinte legyek: Del Potro-Djokovic döntőt szeretnék :wink:

És nem szépség miatt, hanem mert Djokonak drukkolok évek óta, Nadal ellen meg nagyon nem szokott menni neki. Ezért is örültem, hogy Roger ágán van, idén már leverte egyszer mint a bögrét az egyik Masters elődöntőben.

Bízom benne, de mondom, Federer k*rva jó ezekben a hetekben. Nem is értettem, hogy Tsonga hogy tudta elpofizni pár hete....
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.13. 19:01:03

gekkodan írta: Mindkét srác van akkora játékos, hogy ne kapjon ki sima 3-0al.
Ausztrál open? ott is jól ment neki,majd lefeküdt Federernek, agyban sehol sem volt.

lehet ebben fejlődött,ezt mutatja a break lasztik hárítása, bár kettőt Nadal rontott el. nagy küzdés ez, egy nem maxos Rafa és egy élete formájában lévő DelPotro között. első szettet már nehéz lesz megfordítani, bízok a továbbiakban!

VAMOS RAFA!!!

u.i.: Dani,ha jó döntőt akarsz látni,szerintem ne Del Potro sikeréért szoríts, vagy ha az már mind1,akkor nyugodtan :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gygerike
Entrenador del Barça

2009.09.13. 19:00:23

Visca El Barca
Kép
bando8
Jugador del Barça

2009.09.13. 18:59:38

nem tudná vki megmondani h hol tudnám nézni a US Opent a neten? vki mondhatna egy oldalt! előre is köszi
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.13. 18:41:21

Eddig azért látható, hogy Del Potro tényleg élete formájában játszik az utóbbi hetekben. Nagyon jó kemény borításon, jól adogat és fejben is egyben van. Nehéz meccs lesz, nem tudnék senkire fogadni, de most kicsit örülnék, ha az argentín menne tovább.

Szerintem 5 szettes gém lesz, de minimum 4. Mindkét srác van akkora játékos, hogy ne kapjon ki sima 3-0al.

Az esti meccsen pedig nagyon bízom Djokoban, bár azért kedvező volt a sorsolása is, nem érzem akkora formában, de remélem mindent belead.

Hajrá Djoko :wink:

szerk. beírok és Del Potro meglép egy break-előnnyel, 3-1 az első szettben, így tovább :wink:

Yaya Touré - a szikla.

ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.13. 18:33:58

Rafa utolsó két meccsén már nagyon megközelítette valós tudását, saját maga is mondta,h egyre jobb lett/lesz. ha ez folytatódik, megveri Del Potrot.

kemény meccs lesz,de erre is igaz mint az előzőekre, szerintem del potro feladja fejben,ha szetthátrányba kerülne.

volt egy break laszi Nadalnak 1-1nél, ezzel még sajnos nem élt, eddig mindenki hozta: 2-1 az argentinnak.

VAMOS RAFA!!!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.13. 18:08:15

Kezdődik az első elődöntő. a Rafa Nadal-Del Potro mérkőzés.
Az esélyekről elég nehéz beszélni, az biszto, h szoros mecs lesz.

Rafa messze túl teljesitette azt amit elvártunk tőle. Nem mindig jó játékkal, de szoros mecs nélkül itt van a legjobb 4 között.

A mecsről:

Del Potro az aki a jobb formában van, DE szerintem Rafa az esélyesebb. Del Potro még nem játszott Grand Slam döntőt. Ez egy hatalmas lépes lenne az ő karrierjében. Lehet, h ez megfog látszani a teljesitméynén, de az is lehet, h nem.

A minőségi, jó tenisz szerintem garantált.
Reméjük a végén Rafa örülhet és meg lesz élete első döntője a Us Opennen.

VAMOS RAFA!!!!!!!!!! :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.13. 13:02:51

LG írta:És Clijster tovább is ment! Nem semmi, most tért vissza, és máris döntőbe jutott a US Openen. :shock:
de hogyan :? egy fantasztikus meccs, botrányos végkifejlettel...

6-4, 6-5 re vezetett Kim, majd Serene szervájánál 15-30 volt neki, két lasztira volt a meccstől, Serena első szervája rossz volt, másodiknál pedig a egyik vonalbíró lábhibát :idea: (mondjuk az is volt) mondott be, így "kettős" hiba 15-40, két meccs laszti Kimnek, na de ám, Serena nem türtőztette magát,és a hibát bemondó segítőnek rontott, elküldte pár szép helyre,állítólag meg is fenyegette, az ment jelenteni a főbírónak,és a szabályok értelmében ezért pontbüntetést kapott, mivel már csak 1pont kellett Kimnek,ezáltal nyerte a meccset :roll:

kár,h így ért végett ez a meccs,mert nagyon jó színvonalú volt, félreértés ne essék, Clijsters megérdemelte,h nyert, ahogy ha Serena nyer,ő is.

elég nagy botrány volt a vége,azt sajnálom.

most már egyértelműen Kim az esélyes a döntőben, nem semmi visszatérés :shock:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.09.13. 11:05:23

És Clijster tovább is ment! Nem semmi, most tért vissza, és máris döntőbe jutott a US Openen. :shock:
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.12. 19:19:25

Gyorsan,és simán lett meg szerencsére Rafanak:

7-6, 7-6 (3-2ről folytatták, 7-2vel nyerte Nadal) 6-0

25perc, talán ez nem vett ki semmit sem belőle, így nem annyira nagy gond,hogy holnap is játszik.

Holnap hajnali 2kor (ha nem jön eső) pedig S.Williams-Clijsters 8) jó kis meccs lesz.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.12. 18:11:55

BARCA meccs közben,folytatódik a Nadal-Gonzalez meccs MOST! tie break 2.szett, 3-2 Rafanak...
Kép
miihii
KHAL

2009.09.12. 15:38:42

G-Jay írta:Rossi Lorenzoról:

Mit gondolsz Lorenzoról?

„Jorge egy nagyon intelligens versenyző. Meg merném kockáztatni, hogy még nálam is okosabb. Mondom mindezt azért, mivel Misanoban látta, hogy lassabb nálam így inkább a biztos 20 pontra törekedett. Sajnos én ennél sokkal butább voltam Indianapolisban, ahol ő jobb volt nálam, azonban én mindenáron vissza akartam vágni neki, ami megbosszulta magát.”
Korrekt nyilatkozat,már-már túlzottan is :P
Naon önkritikus magával a Doktor,nem tudja elfelejteni azt a bukást.(The Donkey :lol: )Pedig attól a hibától eltekintve nem annyira az jött ki,h a csapattárs nagyobb észkombájn 8)
De persze azt mégsem mondhatja,h gyorsabb,jobb és okosabb vagyok,mint Jorge :lol:
Tényleg naon fair megnyilvánulás =D>
Respekt,VALE!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.09.12. 15:15:27

Rossi Lorenzoról:

Mit gondolsz Lorenzoról?

„Jorge egy nagyon intelligens versenyző. Meg merném kockáztatni, hogy még nálam is okosabb. Mondom mindezt azért, mivel Misanoban látta, hogy lassabb nálam így inkább a biztos 20 pontra törekedett. Sajnos én ennél sokkal butább voltam Indianapolisban, ahol ő jobb volt nálam, azonban én mindenáron vissza akartam vágni neki, ami megbosszulta magát.”
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.11. 13:41:06

Első szett megvolt 7-6ra, másodikban meg jött az eső...azért még folytatták és 6-6 3-2nél végleg abbahagyták, majd ma befejezik :roll: Hihetetlen hogy szinte MINDIG Nadalnak van kevesebb pihenőideje a köv mérkőzés előtt, eső nélkül is így lett volna, főleg másik ághoz képest, így meg pláne. vicc.

az a gáz,h amikor világelső volt akkor is így sorsolták az ágát, érdekes.

mind1, legyen meg a meccs, aztán jön Del Potro, őt nehéz lesz megverni kemény pályán, hogy aztán majd agyilag teljesen alulmaradjon a döntőben Federer ellen. mármint DelPotro.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.11. 01:33:14

ozsimiki írta:Nah kezdődött a meccs, elég minőségi tenisz vár a nézőkre 8)

szerintem 4 szettes lesz, bízok Rafában, sok kérdésre választ kapunk, fejben a legerősebb a mezőnyben, meglátjuk,h a fontos pillanatokban mennyire látszik meg a kihagyás ezúttal. ha nem nagyon,akkor akár még egy nyert szettel is ki lehet zökkenteni a chileit, Monfils is feladta utána, remélem meglesz,de felőlem lehet egy gigászi 5 szettes is, Rafa már megszokta a kevés pihenőt,de a térde miatt nem lenne jó.

VAMOS RAFA!!!
Na most ébredtem :roll: 8)
Igy van Gozalez nehéz ellenfél, de bizok Rafaban. Már az elején meg kell fogni a mecset és nem lesz gond.

VAMOS RAF!!!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.11. 01:13:02

Nah kezdődött a meccs, elég minőségi tenisz vár a nézőkre 8)

szerintem 4 szettes lesz, bízok Rafában, sok kérdésre választ kapunk, fejben a legerősebb a mezőnyben, meglátjuk,h a fontos pillanatokban mennyire látszik meg a kihagyás ezúttal. ha nem nagyon,akkor akár még egy nyert szettel is ki lehet zökkenteni a chileit, Monfils is feladta utána, remélem meglesz,de felőlem lehet egy gigászi 5 szettes is, Rafa már megszokta a kevés pihenőt,de a térde miatt nem lenne jó.

VAMOS RAFA!!!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.09. 23:09:07

Djokovic-Verdasco
7-6 1-6

Elég nagy derby van kialakulóban. Verdasco nagyon magas szinvonalon játszik. Djoko ha nem szedi össze magát könnyen úgy járhat, mint Murray.
:wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.09. 12:41:42

kanty írta:Megérte fenn maradni a Nadal-Monfils mecsért :-({|= Az eleje nehéz volt, de Rafanak sikerült mególdania a Monfils nevű ''problélmát'' 8)

Nadal-Monfils 6-7 6-3 6-1 6-3 :wink:

A következő körben jön Fernando Gonzalez. Hát mit mondjak óriási mecsnek igérkezik.
én is megnéztem, elég hulla is vok jelenleg :lol: megszoktam azt a fránya 10-12óra alvást :cry: :D

Nagyon jó első két szett volt, ilyen jól szerválni Rafát rég láttam,még sérülése előtt se tudott így, csak hát a már-már kijátszott pontoknál (ahol Monfils is nagyon szépen védekezett) rossz megoldásokat választott, így bukta az elsőt.

Második akik nem nézték nem mond sokat a 6-3,pedig vmi gigászi tenisz,és szett volt, nagyon nehezen,de ez most meglett Nadalnak. Sorsdöntő is volt,mert Nadal nem "fáradt bele" ebbe a szettbe, míg Monfilsnál látszott,h vmi elfogyott,talán hitben is.

Onnantól pedig Nadal maradt a szintjén, Monfils meg visszaesett, nem volt kérdés ki jut tovább...

Gonzalez :arrow: uhh, szerintem Federer után a maradtak között a legnehezebbet kaptuk, látványos tenisz lesz az biztos, ha őt is megveri, túlteljesítette az elvárásaimat :)

VAMOS RAFA!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.09. 09:04:03

Megérte fenn maradni a Nadal-Monfils mecsért :-({|= Az eleje nehéz volt, de Rafanak sikerült mególdania a Monfils nevű ''problélmát'' 8)

Nadal-Monfils 6-7 6-3 6-1 6-3 :wink:

A következő körben jön Fernando Gonzalez. Hát mit mondjak óriási mecsnek igérkezik.
Bodi
Director del Fútbol

2009.09.09. 01:30:09

Ez hihetetlen,hogy mekkora hülyék vannak az eurosportnál, a torna legnagyobb meccsét otthagyják egy Penetta-Serena meccs miatt.
Nem hiszem el,tökéletes párosítás,ennél látványosabb meccset összehozni nem lehet.
Asszem megyek aludni, hajrá Fernando!!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.09. 01:10:25

Gonzalez-Tsonga eddig 3-6, 6-3, 1-2, Gonzalez szervál, valamilyen elképesztő jó tenisz megy 8)

ezt a fajta teniszt szeretem a legjobban, nagyszerű tenyeresek, élvezet az egész meccs.

nem is tudom melyiknek szurkoljak.

annyit tudok,h nemsokára NADALNAK :D
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.09.08. 23:28:20

Kim Clijsters pedig 6-3, 6-4 arányban a kínai Li-t verve már elődöntős!
Anyaként ez nagyon nem semmi!
Le a kalappal előtte!!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.08. 22:37:27

Oudin is elég szimpi lett, remélem folytatódik a fejlődése,és meghatározó játékos lesz,elég fiatal még a csajszi,de jól küldi.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.08. 22:25:08

Erről a Cilic srácról még hallani fogunk. Már junior korában figyeltem a játékát, nagyon sok tehetség van délvidéken teniszben.

Murrayt annyira brozalmasan nem birom, hogy élmény volt nézni. Legalább kicsit visszavesz az arcából :)

Yaya Touré - a szikla.

kanty
Llegenda del Barça

2009.09.08. 22:19:30

ozsimiki írta:
kanty írta:Murray hatalmas bajban, dupla szett és break hátrányban.
Drukkolok a horvátnak, nagyon szimpatikusan és bátran játszik.
kegyetlen mit játszik :shock: ezzel a játékkal bárkit,Federert is leütné a pályáról, ha maradna ilyen összetett fejben a gyerek. elképesztő mennyire leüti a pályáról, szétveri :D
Szétverte :wink: Nagyon nagyot játszott Cilic, hatalmas grat neki. Murayynek esélye se volt.
Válasz küldése