Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mivel a többiek - főleg az első félidőben - kihagyták a hármasokat, meg pár könnyű kosarat, ezért nem csodálom, hogy őt keresték.kovinho írta:Egy Hollinsszal jobb volt az Olaj...
Azért ez is sántít egy kicsit. Látszott rajta, hogy nagyon megy neki aznap a bugi, ezért szinte minden egyes támadásban őt keresték. Ő betört, aztán vagy egy horog vagy egy nehezen kivitelezett dobással dupla vagy fault. Na mindegy, nem erre akartam kitérni, hanem hogy inkább rá játszottak a többiek, mint sem egy Hollinnsszal volt jobb. A többiekben nagyon sok van, ez tisztán látszódott a meccsen. Szinte nem is dobálták a litvánok például...
Csak nem Te voltál abban az ünnepi Barçás pólóban, aki fényképezgetett? Mert, ha igen, akkor láttalak.
Megmondom őszintén, ameddig volt esélye a vendég csapatnak, addig lenyomták az Olaj B-Középet a körmendi szurkolók.
Szerk.: Milyen üzenet? Azért nem hiszem, hogyha egy jobb Körmend a vendég, akkor nem fogunk nyerni... Azért ne vicceljünk már
Bocs, de milyen üzenet az, ahol nincs ellenfél??? Baormi gyengén játszott a Körmend! A legtiszább helyzeteket, ziccereket sem tudták bedobni... Volt olyan is, hogy 5-6-szor kapták le a labdát a gyűrűről, mire sikerült berakni a kosárba... A meccs dögunalmas lett volna, ha Hollins nem dob be minden kicsavart testmozdulatú, illetve horgos dobást...kovinho írta:Grat Nektek. Azért Fehérváron lesz lesz ilyen könnyű menet.
Mi pedig üzentünk a CsodaFalconak!
Bizony nem lesz könnyű, mert ez az egy esélyük van... és még ami talán mellettük szól hogy Hartyáni bácsi fogja a sípot fújni... de én bízok a csapatban, nyerni fogunk érzem.kovinho írta:Grat Nektek. Azért Fehérváron lesz lesz ilyen könnyű menet.
Mi pedig üzentünk a CsodaFalconak!
Ja, a tavalyi.kovinho írta:Köszi!
Szolnoki Olaj KK - Polaroid Lami-Véd Körmend 97-62 (25-18, 18-16, 25-12, 29-16)
Fantasztikus, zseniális volt ma a csapat. Főleg Hollins. Annak az embernek ma minden bement. 46! pontot dobott. A Körmend nagyon gyenge volt, kicsit sajnáltam a szurkolókat, mert ilyen távolságot megtéve kellett végignézniük, ahogy a 3. negyedtől kezdve parádézunk...
Már az elején látszott, hogy nagyon magabiztosak vagyunk; kisebb fajta hullámvölgy persze ma is volt, ám a 2. negyed vége és 3. negyed elején nagyon megléptünk. Onnan pedig parádé volt. A végén már az ifi játszott.
Nagyon elkaptuk a fonalat, remélem a folytatás is ilyen szép lesz.
IZZIK A CSARNOK, ITT A MAGYAR BAJNOK!
Danke!kovinho írta:Albacomp 81
Atomerõmû SE 73
40. min
Fehérvár tehát a Falco ellenfele. Azt mondom, hogy nincs túl sok esélye az Albacompnak, de szerintem a hazai meccsüket hozni fogják. Savariában nem hinném, hogy nyerhetnek...
Az alba-Paks csata győztesével. Ők is 6-kor kezdtek, de nem tudom, mi lett a vége. A Fehérvárnak jobban örülnék.kovinho írta:Köszi szépen!Varga Tamás írta:Őszinte szívvel gratulálok! Nagyot játszottatok!
Egy senki!![]()
A döntőben, de ott már nem ígérhetem, hogy Nektek fogok szorítani!
Az.
Ezt már én sem ígérhetem...
Nem lesz semmi a Körmend elleni elődöntő. Viszont nagyon örülök a pályaelőnynek, ami az egyik legfontosabb volt a tavalyi bajnokcsapat számára is. Lehetőleg ezt kihasználva lelépjük őket. Tovább nem folytatom.
Szombathely kivel is játszik?
Köszi szépen!Varga Tamás írta:Őszinte szívvel gratulálok! Nagyot játszottatok!
Egy senki!![]()
A döntőben, de ott már nem ígérhetem, hogy Nektek fogok szorítani!
Őszinte szívvel gratulálok! Nagyot játszottatok!kovinho írta:PVSK EXPO-Center Pécs - Szolnoki Olaj KK 73-78
MEGVAAAAN!
Fantasztikus, alapszakaszban után nem gondoltam volna, hogy majd a rájátszásban kétszer is nyerni tudunk rangadót idegenben!
Szép volt Fiúk!
Soha ne becsüld le a bajnok csapat szívét!
Ki a fszom az az Ivkovic??
Kösz Tamás, azért egy szombathelyi szurker bíztatása is kellett. Döntőben találkozunk!
Sajnálom, őszintén. Kik voltak a fekete rigók. Felháborító, hogy képtelenek tisztességesen bíráskodni. Ha pedig a szurkolók vagy a játékosok szóvá teszik, egyből büntetnek, de a maguk köreiben nem tesznek rendet. A Falco-meccseken is amiket megengedtek Ivkovicsnak, az vérlázító volt: ugrálhatott, a széket a nézők közé dobhatta, beintegethett nekünk egyezményes jelekkel, amit egyetlen technikaival büntettek csupán. Undorító féreg.kovinho írta:Szolnoki Olaj KK - PVSK Expo-Center Pécs 74-76 (23-16, 13-17, 14-18, 14-13, 10-12)
Nem is tudom mit mondjak. Szenzációs meccs volt, megint honnan hoztuk vissza a meccset. Utána, ahogy várható volt, a hosszabításra felpörögtük. De innen is el lehet rontani.
A bírói hármas pedig most az aljasabbnál is aljasabb volt.
Nem találok szavakat.
Folytatás vasárnap Pécsett. Innentől már abszolút a PVSK a favorit.