Hazai és nemzetközi kosárlabda

Minden ami nem foci, de sport
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.16. 15:27:17

Hát igen, tényleg gyengék voltak, főleg akkor lehetett látni, hogy nagyon világtalanok voltak aznap, mikor kb. egymás után 5 ziccert rontottak el egy támadásban. A végén azért betaláltak, ám nagyon buta hibákat csináltak az egész meccsen. Egyébként a Körmendnek tényleg csak egy irányítója van? Nekem baromira úgy tűnt, szegény gyerek már a 3. negyedben (vagy 4. negyed elején, nem emlékszem...) kipontozódott.

Na mindegy, a hnapi meccsre kíváncsi leszek, ha nyerünk, akkor azt hiszem összeálltunk, és akár 3 meccses elődöntő is lehet. De Körmenden nyerni..
Egy biztos, nem lesz sétagalopp.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.05.16. 07:46:51

kovinho írta:Egy Hollinsszal jobb volt az Olaj...
Azért ez is sántít egy kicsit. Látszott rajta, hogy nagyon megy neki aznap a bugi, ezért szinte minden egyes támadásban őt keresték. Ő betört, aztán vagy egy horog vagy egy nehezen kivitelezett dobással dupla vagy fault. Na mindegy, nem erre akartam kitérni, hanem hogy inkább rá játszottak a többiek, mint sem egy Hollinnsszal volt jobb. A többiekben nagyon sok van, ez tisztán látszódott a meccsen. Szinte nem is dobálták a litvánok például...

Csak nem Te voltál abban az ünnepi Barçás pólóban, aki fényképezgetett? Mert, ha igen, akkor láttalak. :)

Megmondom őszintén, ameddig volt esélye a vendég csapatnak, addig lenyomták az Olaj B-Középet a körmendi szurkolók.

Szerk.: Milyen üzenet? Azért nem hiszem, hogyha egy jobb Körmend a vendég, akkor nem fogunk nyerni... Azért ne vicceljünk már :D
Mivel a többiek - főleg az első félidőben - kihagyták a hármasokat, meg pár könnyű kosarat, ezért nem csodálom, hogy őt keresték.
Igen, én voltam az ünnepi Barcás pólóban.
Azért azt te is belátod, hogy piszok rosszul nyomta a Körmend. Nem állítom, hogy jobb játékkal nyertek volna, de izgalmasabbá tehették volna a meccset. Ez a csapat azért többre képes. Sajnos erős a gyanúm, hogy 5 meccses elödöntőt játszotok.... Legfeljebb vasárnap átbaktatok a Szolnoki MÁV-KTE (tv-s) meccsről a csarnokba. :)
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.15. 20:26:42

Egy Hollinsszal jobb volt az Olaj...
Azért ez is sántít egy kicsit. Látszott rajta, hogy nagyon megy neki aznap a bugi, ezért szinte minden egyes támadásban őt keresték. Ő betört, aztán vagy egy horog vagy egy nehezen kivitelezett dobással dupla vagy fault. Na mindegy, nem erre akartam kitérni, hanem hogy inkább rá játszottak a többiek, mint sem egy Hollinnsszal volt jobb. A többiekben nagyon sok van, ez tisztán látszódott a meccsen. Szinte nem is dobálták a litvánok például...

Csak nem Te voltál abban az ünnepi Barçás pólóban, aki fényképezgetett? Mert, ha igen, akkor láttalak. :)

Megmondom őszintén, ameddig volt esélye a vendég csapatnak, addig lenyomták az Olaj B-Középet a körmendi szurkolók.

Szerk.: Milyen üzenet? Azért nem hiszem, hogyha egy jobb Körmend a vendég, akkor nem fogunk nyerni... Azért ne vicceljünk már :D
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.05.15. 10:10:10

kovinho írta:Grat Nektek. Azért Fehérváron lesz lesz ilyen könnyű menet.
Mi pedig üzentünk a CsodaFalconak! :D
Bocs, de milyen üzenet az, ahol nincs ellenfél??? Baormi gyengén játszott a Körmend! A legtiszább helyzeteket, ziccereket sem tudták bedobni... Volt olyan is, hogy 5-6-szor kapták le a labdát a gyűrűről, mire sikerült berakni a kosárba... A meccs dögunalmas lett volna, ha Hollins nem dob be minden kicsavart testmozdulatú, illetve horgos dobást...
Az első félidőben igen jó kis hangpárbajt vívott az első félidőben a két tábor, amit a "pálya" sarlából élveztem. Utána a körmendiek csendesebbek lettek, mert a csapatnak semmi sem sikerült...
Megérdemelt szolnoki győzelem! Egy Hollins-szal jobb volt az Olaj.

Falco meccsen mi volt az a - állítólagosan - sok technikai, amit az Alba kapott??? Amúgy grat Szombathelyre is.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.14. 22:29:47

kovinho írta:Grat Nektek. Azért Fehérváron lesz lesz ilyen könnyű menet.
Bizony nem lesz könnyű, mert ez az egy esélyük van... és még ami talán mellettük szól hogy Hartyáni bácsi fogja a sípot fújni... de én bízok a csapatban, nyerni fogunk érzem. :)

Amúgy Grat. nektek is. :) úgylátom az Olaj megindult egy pozitív úton, izgalmas meccsek lesznek még azthiszem. :)

Döntőben találkozunk. ;) :)

U: Holnap azthiszem pár kedves Körmend drukker ismerősöm életét pokollá fogom tenni... :D :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.14. 21:14:11

Grat Nektek. Azért Fehérváron lesz lesz ilyen könnyű menet.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.14. 21:11:13

Nah, elég könnyű egy meccset hívtunk, bár elején kicsit szoros volt, de végére belelendültünk és kiütöttük az Albát elég simán.. Izgalmas meccs volt, főleg a bírói döntésekben amiknek értelmét követni sem lehetett. Ilyen folytatást várok a srácoktól, Fehérváron nem lesz könnyű, de harcolni fogunk és ott leszünk a döntőben!!!

Szép volt fiúk!!! ;)

CSAK A FALCO ÁLÉÉ!!!

EGY CSAPAT VAN AZ ORSZÁGBAN HEJ, HEJ!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.14. 20:49:32

A vége: 109-80 a Falco javára. Kiütöttük a Fehérvárt. Hasonló folytatást várok, és bajnoki címet a végén.
Szép volt FALCO!
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.14. 20:30:12

Hiába, még mindig mi vagyunk a bajnokok. :)
Ilyen játékkal lehet idei is. Fokozatosan javulunk fel.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.14. 20:28:41

kovinho írta:Köszi!

Szolnoki Olaj KK - Polaroid Lami-Véd Körmend 97-62 (25-18, 18-16, 25-12, 29-16)
Fantasztikus, zseniális volt ma a csapat. Főleg Hollins. Annak az embernek ma minden bement. 46! pontot dobott. A Körmend nagyon gyenge volt, kicsit sajnáltam a szurkolókat, mert ilyen távolságot megtéve kellett végignézniük, ahogy a 3. negyedtől kezdve parádézunk...

Már az elején látszott, hogy nagyon magabiztosak vagyunk; kisebb fajta hullámvölgy persze ma is volt, ám a 2. negyed vége és 3. negyed elején nagyon megléptünk. Onnan pedig parádé volt. A végén már az ifi játszott.

Nagyon elkaptuk a fonalat, remélem a folytatás is ilyen szép lesz. :)
IZZIK A CSARNOK, ITT A MAGYAR BAJNOK!
Ja, a tavalyi. :wink: :lol:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.14. 20:28:18

III. negyed után: FALCO - Albacomp 82-67.
Az első negyed szoros játékot hozott, majd folyamatosan javultunk. Így tovább. :lol:
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.14. 20:09:55

Köszi!

Szolnoki Olaj KK - Polaroid Lami-Véd Körmend 97-62 (25-18, 18-16, 25-12, 29-16)
Fantasztikus, zseniális volt ma a csapat. Főleg Hollins. Annak az embernek ma minden bement. 46! pontot dobott. A Körmend nagyon gyenge volt, kicsit sajnáltam a szurkolókat, mert ilyen távolságot megtéve kellett végignézniük, ahogy a 3. negyedtől kezdve parádézunk...

Már az elején látszott, hogy nagyon magabiztosak vagyunk; kisebb fajta hullámvölgy persze ma is volt, ám a 2. negyed vége és 3. negyed elején nagyon megléptünk. Onnan pedig parádé volt. A végén már az ifi játszott.

Nagyon elkaptuk a fonalat, remélem a folytatás is ilyen szép lesz. :)
IZZIK A CSARNOK, ITT A MAGYAR BAJNOK!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.14. 19:35:16

Szolnok - Körmend 97-62.
Szép volt Olajka!
Mi meg küzdünk, harcolunk, és egyelőre szenvedünk! De, meglesz! Meg kell lennie!
CSAK A FALCO!
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.14. 14:55:36

Na, megkezdődik az elődöntő is. :)

Nagyon fontos lenne ma nyerni, hisz nem szabad elveszteni a pályaelőnyünket. Remélem, hogy megtartottuk azt a formát, amit Pécsett játszottunk, és akkor nem lehet sok baj. Körmend szívós ellenfél, de őszintén szólva jobban féltem a Pécstől, mint tőlük. Ettől függetlenül szoros párharcra számítok, és szerintem most is 5 meccsen fog eldőlni, mint az előző körben.

TÉK-TÉK-TÉK, PIROS-FEKETÉK!
HAJRÁ OLAJ!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.12. 19:37:30

Megnéztem felvételről a meccset.
Mérkőzés utáni nyilatkozat, Sztojan Ivkovic dumál, - természetesen szid munket, s debilnek nevez (innen is üdvözlöm). Szóval miközben dumál felette egy szolnoki sálat lengetnek oda a feje felé. Kicsit begorombult a barátunk, és úgy lehúzta a sálat... :lol:

Kéne nem arcika ekkora, Ivko. 8)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.11. 20:26:11

Tamás! :) Frissítettem és épp akkor akartam megnézni a kosár topicot... :)

Örülök az Albának, viszonylag nem olyan erős ellenfél. Bár ha Paksot leverték ennyiszer akkor, oda kell rájuk figyelni és persze az ellenfelet sose szabad lebecsülni. Szrecskó mesterünk is őket szerette volna, kívánsága teljesült :) . Bár ahogy kovi mondta idegenbeli meccs nem lesz könnyű, de én bízok a csapatban, Nyíregyháza ellen sikerült nagy meccset vívnunk idegenben, Alba ellen is sikerülni fog. :) Nomeg most van egy bomba formában lévő Cironk és egy triplákat szóró Pankár Tibink. :)

Kovi, gratulálok nektek, nem kis meccs lehetett azért. :) Olaj rájátszásra egész jól összekapta magát. Döntőben találkozunk. ;)

CSAK A FALCO ÁLÉÉ!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.11. 20:07:55

kovinho írta:Albacomp 81
Atomerõmû SE 73
40. min

Fehérvár tehát a Falco ellenfele. Azt mondom, hogy nincs túl sok esélye az Albacompnak, de szerintem a hazai meccsüket hozni fogják. Savariában nem hinném, hogy nyerhetnek...
Danke!
Én is úgy gondolom, hogy a Fehérvár egy picivel emészthetőbb ellenfélnek tűnik, de sosem szabad lebecsülni az ellenfelet. Ki-ki meccsen bármi megtörténhet. Az alapszakasz iutt már nem számít.
Az a nagy pozitívum, hogy Csiro és Pankár is felépült, így 8-9 emberrel tudjuk felvenni a versenyt, azaz van kispad is, többet pihenhetnek a kulcsjátékosok. Ezen is sok múlik.
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.11. 20:02:29

Albacomp 81
Atomerõmû SE 73
40. min

Fehérvár tehát a Falco ellenfele. Azt mondom, hogy nincs túl sok esélye az Albacompnak, de szerintem a hazai meccsüket hozni fogják. Savariában nem hinném, hogy nyerhetnek...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.11. 19:56:08

kovinho írta:
Varga Tamás írta:Őszinte szívvel gratulálok! Nagyot játszottatok!
Egy senki! :wink:
A döntőben, de ott már nem ígérhetem, hogy Nektek fogok szorítani! :wink:
Köszi szépen!
Az. :D
Ezt már én sem ígérhetem... :)

Nem lesz semmi a Körmend elleni elődöntő. Viszont nagyon örülök a pályaelőnynek, ami az egyik legfontosabb volt a tavalyi bajnokcsapat számára is. Lehetőleg ezt kihasználva lelépjük őket. Tovább nem folytatom.

Szombathely kivel is játszik?
Az alba-Paks csata győztesével. Ők is 6-kor kezdtek, de nem tudom, mi lett a vége. A Fehérvárnak jobban örülnék. :wink:
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.11. 19:53:47

Varga Tamás írta:Őszinte szívvel gratulálok! Nagyot játszottatok!
Köszi szépen!
Az. :D
Ezt már én sem ígérhetem... :)

Nem lesz semmi a Körmend elleni elődöntő. Viszont nagyon örülök a pályaelőnynek, ami az egyik legfontosabb volt a tavalyi bajnokcsapat számára is. Lehetőleg ezt kihasználva lelépjük őket. Tovább nem folytatom.

Szombathely kivel is játszik?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.11. 19:50:40

kovinho írta:PVSK EXPO-Center Pécs - Szolnoki Olaj KK 73-78

MEGVAAAAN!
Fantasztikus, alapszakaszban után nem gondoltam volna, hogy majd a rájátszásban kétszer is nyerni tudunk rangadót idegenben!

Szép volt Fiúk!
Soha ne becsüld le a bajnok csapat szívét!

Ki a fszom az az Ivkovic??

Kösz Tamás, azért egy szombathelyi szurker bíztatása is kellett. Döntőben találkozunk!
:wink:
Őszinte szívvel gratulálok! Nagyot játszottatok!
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.11. 19:44:52

PVSK EXPO-Center Pécs - Szolnoki Olaj KK 73-78

MEGVAAAAN!
Fantasztikus, alapszakaszban után nem gondoltam volna, hogy majd a rájátszásban kétszer is nyerni tudunk rangadót idegenben!

Szép volt Fiúk!
Soha ne becsüld le a bajnok csapat szívét!

Ki a fszom az az Ivkovic??

Kösz Tamás, azért egy szombathelyi szurker bíztatása is kellett. Döntőben találkozunk!
:wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.11. 17:52:56

Kovi!
Kezdődik, mindjárt kezdődik! Mutassátok meg annak a tahónak, hogy Ti vagytok a jobbak!
Aztán az elődöntőben üssétek meg a Körmendet, hogy keelő íze legyen a mi bajnoki címünknek. Mert ugye, az előző bajnokot legyűrni, az az igazi. :wink:
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.09. 21:21:43

Hartyányi, Bognár, Farkas.
S most Hartyányi volt a kevésbé rossz.
Hihetetlen mit meg nem engednek maguknak...

Egyébként az első negyedben el sem tudtam volna képzelni, hogy kikapjunk ettől a Pécstől. Teljesen szervezetten játszottunk. Utána összeestünk a 2. negyed végére, erőltettük a triplákat, melyek kétségtelen jól mentek a nagyszünet végéig, de utána semmi. De nem baj, mindig azt kell dobálni...

Vérszemet kapott a Pécs, sokáig nem tudták megszerezni a vezetést, de végül ez is megtörtént, utána a harmadik negyed végén teljesen átvette a Pécs az irányítást. Természetesen megint felhoztuk az utolsó negyedben, bár hatalmas mákunk volt, akkor dobtunk két triplát, ott szétesett a Pécs, amely meg is látszott a hosszabítás elején is.

Ott lezárhattuk volna a meccset, de sikerült elbuknunk. Erőltettük a triplákat. Ahelyett, hogy Kelleyre játszottunk volna, hisz nagyon rutinosan egy-egyezte végig a hosszabítás elejét, meg is léptünk hattal, ami azért elég sok egy 5 perces ráadásban... Ehelyett jöttek a betörések, majd a kiosztások hármasra, ami természetesen nem ment a két litvánnak. Utána pedig dobtak két triplát, bár fel sem fogtam, de megnyerték...

Ha lesz egy olyan extra teljesítményünk, mint a múltkori pécsi meccsen, akkor lehet esélyünk. Egyébként mostantól egyértelmű favorit a Pécs.

K.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.09. 21:05:20

kovinho írta:Szolnoki Olaj KK - PVSK Expo-Center Pécs 74-76 (23-16, 13-17, 14-18, 14-13, 10-12)

Nem is tudom mit mondjak. Szenzációs meccs volt, megint honnan hoztuk vissza a meccset. Utána, ahogy várható volt, a hosszabításra felpörögtük. De innen is el lehet rontani.

A bírói hármas pedig most az aljasabbnál is aljasabb volt.
Nem találok szavakat.

Folytatás vasárnap Pécsett. Innentől már abszolút a PVSK a favorit.
Sajnálom, őszintén. Kik voltak a fekete rigók. Felháborító, hogy képtelenek tisztességesen bíráskodni. Ha pedig a szurkolók vagy a játékosok szóvá teszik, egyből büntetnek, de a maguk köreiben nem tesznek rendet. A Falco-meccseken is amiket megengedtek Ivkovicsnak, az vérlázító volt: ugrálhatott, a széket a nézők közé dobhatta, beintegethett nekünk egyezményes jelekkel, amit egyetlen technikaival büntettek csupán. Undorító féreg.
Majd Pécsett újra megmutatjátok nekik!
Kép
Válasz küldése