Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tocy írta: kicsit leüti...
... egy betörő Rondot, már megérte..
OKC is 1.2 points worse defensively when Kevin Durant is on the floor this year - still feel better about claiming that he's improved on D.
Nem vagyok szakértő, sőt, de valahogy én is azt érzem, hogy Nash kicsit el van nyomva, háttérbe szorul, és ahogy írod, egyszerűen nincs rendesen kihasználva a zsenialitása. Ez meg aztán Bajusz mester kezei alatt azért elég meglepő tény...Amúgy meg Nash: támadásban szerintem nem használják ki rendesen, védekezni meg már nem tud. Nem mondom, hogy rossz ötlet volt megszerezni, de az azért felmerült bennem, hogy hogy a vérbe nem volt még 5 millájuk Sessions megtartására? Értem én, hogy Nash, meg minden, de ha egy Bobcats megteheti, hogy padra igazolja, egy Clippers, egy Thunder, egy GSW (és még sorolhatnám) megteheti, hogy kezdő szintű kisembereket tart padon, akkor a Lakersnél még is hogy képzelték, hogy van egy Jamison-juk, egy Hill-jük oszt csá? Ráadásul most sem tűnik úgy, hogy nagyon kapkodnának, hogy hozzanak 1-2 használható padembert. Nem igazán értem én ez
Dörzsölheted a tenyered, egyre jobbak az esélyeid a fogadásnál.Game90 írta:Belenéztem éjjel a Lakers meccsébe, katasztrófa. Semmit sem fejlődtek a szezon eleje óta, csapatként pedig képtelenek működni. És nem akarom elkeseríteni az itteni fan-okat, de ha valami csoda nem történik, akkor jövőre még rosszabb lehet a helyzet.
Howard-ot és Nash-t különösen figyelgettem, előbbire kár a szavakat pazarolni, utóbbi meg annyira gyenge védekezésben, hogy még én is megkerülném őt.
Howard re-aggravated his right shoulder injury against the Grizzlies on Wednesday and did not return to the game, the Lakers' official Twitter feed reports.
Egyébként akinek van ideje, annak ajánlom azt a meccset. 1 negyedet láttam csak, de az elég [auto_cenzúra] volt, a kommentátorok őrjöngéséből pedig arra következtetem, hogy a meccs többi része sem lehetett [auto_cenzúra].Carl Landry @CarlLandry
Big Win Tonight For The #Dubs....I better see @StephenCurry30 and @Dlee042 name on the All-Star roster tomorrow or someone's in #Trouble...
Jó, tavaly azért más volt. Hajtotta őket a Dallas elleni kudarc. Sztem idén azért más a helyzet. DE majd a PO-ban meglátjuk persze.Tocy írta:Mint tavaly?Amúgy igazam lett, le se kellett vennie a melegítőt. Még jó, hogy 10 napra igazoltuk, majd nem adunk neki lehetőséget
Nyomorult Spoelstra. Bár azt nyilatkozta, hogy még csak 75%-os állapotban van, és hogy kell neki pár hét. De akkor miért 10 napos a szerződés? Úgy látszik ez a bevált szöveg, ha valakit nem akar játszatni, tavaly Curryvel is ezt csinálta
Mint tavaly?neobarca írta:Kíváncsi leszek. Sztem szükségük van rá. Kellenek a használható magasok, mert a PO-ban nagyon meg fogják szenvedni...Tocy írta:Neo, de, először nem kellett, aztán most mégis leigazoltuk, de csak 10 napra egyelőre.
Kíváncsi leszek. Sztem szükségük van rá. Kellenek a használható magasok, mert a PO-ban nagyon meg fogják szenvedni...Tocy írta:Neo, de, először nem kellett, aztán most mégis leigazoltuk, de csak 10 napra egyelőre.
Igen-igen, ezt én is így látom. Sokkal-sokkal jobb játékos lett, mint tavaly, csak ezt a statok nem mutatják. Minden gyengeségét elkezdte kijavítani, sztem 2 éven belül a liga első számú 4ese lehet.socio66 írta:griffin-nel kapcsolatban érdekes, hogy ahányszor láttam idén játszani, mindig rácsodálkoztam, hogy mennyit fejlődött, sokkal kreatívabban, és hatékonyabban oldja meg a pozíciós helyzeteit, de ha nem megy, ügyesen ki is tudja osztani a labdát, és középtávolról is egyre jobb, sőt a büntetőszázalékán is javított.
ehhez képest most ránéztem a statisztikáira, tavalyhoz képest kettővel kevesebb pontot, és lepattanót átlagol, érdekes.
egyedül a büntetőkben, és a labdalopásban jobb, mint eddigi két évében, pedig a parketten egy sokkal komplettebb, jobb játékost látok, mint korábban.
Átlagban 4 perccel játszik kevesebbet, mint tavaly. Ez mindent megmagyaráz. Amúgy tényleg észrevehető rajta a fejlődés. Most már mindent nem izomból próbál megoldani. Ha lesz egy normális középtávolija és a büntetőzését felviszi 70%-ra legalább, akkor nagyon komoly játékos lesz belőle.socio66 írta:griffin-nel kapcsolatban érdekes, hogy ahányszor láttam idén játszani, mindig rácsodálkoztam, hogy mennyit fejlődött, sokkal kreatívabban, és hatékonyabban oldja meg a pozíciós helyzeteit, de ha nem megy, ügyesen ki is tudja osztani a labdát, és középtávolról is egyre jobb, sőt a büntetőszázalékán is javított.
ehhez képest most ránéztem a statisztikáira, tavalyhoz képest kettővel kevesebb pontot, és lepattanót átlagol, érdekes.
egyedül a büntetőkben, és a labdalopásban jobb, mint eddigi két évében, pedig a parketten egy sokkal komplettebb, jobb játékost látok, mint korábban.
Továbbá a sérüléséből visszatérve sokáig nem kapta el a fonalat. Mostanában azért összeszedte magát. Újra repül a Griff madár...Kalap1988 írta:Szerintem nagyon egyszerű a magyarázat: Jól látod a parketten, jobb játékos lett, de a Clippers is ennyivel jobb lett, ennyivel hosszabb a padjuk, erősebb a keretük. Kevesebbet kell vállalnia.socio66 írta:griffin-nel kapcsolatban érdekes, hogy ahányszor láttam idén játszani, mindig rácsodálkoztam, hogy mennyit fejlődött, sokkal kreatívabban, és hatékonyabban oldja meg a pozíciós helyzeteit, de ha nem megy, ügyesen ki is tudja osztani a labdát, és középtávolról is egyre jobb, sőt a büntetőszázalékán is javított.
Szerintem nagyon egyszerű a magyarázat: Jól látod a parketten, jobb játékos lett, de a Clippers is ennyivel jobb lett, ennyivel hosszabb a padjuk, erősebb a keretük. Kevesebbet kell vállalnia. Illetve Bob véleményét is osztom, nála is James az MVP. A stat (persze az is félelmetes nála) nem minden, az számít, hogy mennyire dominálja a játékot. És ő a pálya ura, kétség sincs efelől idén. Ezt mondom úgy, hogy nem szeretem, nem az én stílusom a játéka.socio66 írta:griffin-nel kapcsolatban érdekes, hogy ahányszor láttam idén játszani, mindig rácsodálkoztam, hogy mennyit fejlődött, sokkal kreatívabban, és hatékonyabban oldja meg a pozíciós helyzeteit, de ha nem megy, ügyesen ki is tudja osztani a labdát, és középtávolról is egyre jobb, sőt a büntetőszázalékán is javított.
Apukám Meloooooooooooooo lesz és kész! Nálam mindenképp! Idén magához képest parádés! MVP! MVP! MVP!Tocy írta:Ja igen, csak Melo lehet. Emlékszem, szezon elején is írtad/írtátokNa az viszont tényleg baromi erős lenne
Komolyan? Most akkor nem az volt, hogy nem felelt meg a Heatnek valamin? Vagy nem is a Heat mezében???Tocy írta:Ja és ma bemutatkozik Birdman. Várok tőle 12 percet, 4 pattanót és 1 nagy blokkotAztán ahogy Spot ismerem, le se kell vennie a melegítőt.
Gyakran egyet szoktam érten Bobbal, NEMBob_Marley írta:Kicsit úgy érzem, mint mikor Messi kerül szóba, hogy áááá úgysem adják oda neki, mert már unalmas.Ez nem erről szól, az kapja meg aki jobb.Szerintem James jobb, s nagyon meglepődnék ha nem neki adnák.
Túltárgyaltuk majd kiderül
Itt a lényeg szerintem. Mindig nem nyerheti LeBron, kell a változatosság. Jót tesz az egész ligának. És idén olyan sokkal nem is jobb James. Durant többet fejlődött, komplettebb lett. Ami még durvább, hogy nem látom, hogy Durantnél ez lenne a plafon. Persze Jamesnek is lehet feljebb, de tőle szerintem ez már majdnem a maximum.Tocy írta: De nem kaphatja mindig őÉs szerintem Durant is megérdemelné idénre, mindenben fejlődik folyamatosan, és az sem lenne hátrány, ha az OKC megnyerné az alapszakaszt.
Viszont szerintem pl az egyik legfontosabb a TS%, ahol James is beteg, de Durant még őt is lekörözi, Rebratingben is hasonló a dolog, oké gólpasszokban tényleg jobb James, nem is kevéssel. Szerintem is jobb játékos LeBron ( szerencséreBob_Marley írta:Számokban is szinte mindenben jobb James, linkeltem alább 2 linket ahol az advanced statokat meglehet nézni, szinte mindenben jobb James
A számok is alátámasztják hogy azokat a kijelentéseket amiket tették, s ami miatt megfogja kapni, egyszerűen (még?) jobb játékos James.
Mindegy ezen nem fogunk összeveszni, nálam nem is kérdés hogy idén is James, főleg hogy a tavalyira is rátett egy lapáttal.
Amúgy KG centerhez választásához, Bosht asszem 25 ezer szavazattal előzte meg, Chandlert meg kb 100al talán.
Nyilván a nagyobb név miatt is ő került be, de azért annyival nem rosszabb a szezonja mint akárcsak a tavalyi hogy ne érdemelné meg.1 pont-1 patit esett az átlaga.De 30 perc alatt is tolja
Nekünk annyiból könnyebb a dolgunk, hogy Kelet nem olyan erős, borzasztó hullámzó a csapat s most inkább megint gyengeDe 50% alatt is belehet érni a PO-ba.
Nem mintha ezen dolgok állnának fent, érzésem szerint 4-5 hely meglesz.
Pl csütörtökön ugye Knicks, ha ott sem hozzuk azt amit tudunk na akkor van bajAkkor ellehet kicsit gondolkozni, hogy mi van, az élet-halál meccs nekünk a divízió szempontjából, hiába van előttünk a NY a tebllán, ha nyerünk akkor 2:0 lesz az összesítés ide, s a divízión belüli eredményekben meg 4-4 a NYK-nál nálunk meg 5-4.
Az otthon borzasztó fontos meccs lesz!!!!
Nem ellentmondás, mert azok nem annyira számítanak egy MVP-szavazásnál szerintem. Ott többet érnek a számok, és most én azt mondom, hogy Durant kapja.Bob_Marley írta:Bostonos részt azt most hagyjuk, de ezt amit most írtál csak nálam ellentmondás??Tocy írta:
Durant MVP-t adom én is, James-szel közel azonos teljesítményt nyújtanak idén, FG%-ban James az elmebetegebb ( 55? omg... ), de a 65,5 TS% Durantnél egyszerűen hihetetlen, és 30 pont ráadásul...még akkor is, ha nem passzol annyit, nem irányítja a csapatát, nem uralja úgy a mérkőzést, és nem védekezik úgy, idén szerintem is eddig ő az MVP, és ha csak nem kerül gödörbe, vagy James nem kezd el jobban hajtani, akkor ez így is marad. Meg persze valszeg az is számít, hogy ki nyeri az alapszakaszt.
Hát pont emiatt nyer James, mert igen fejlődött KD35, csak a játék minden elemében jobb még mindig James.És te is leírod jobban passzol, jobban irányít, jobban védekezik, jobban ott van adott meccsen, akkor miért ne ő kapná?
Mindegy ezen nem fogunk összeveszni, nálam nem is kérdés hogy idén is James, főleg hogy a tavalyira is rátett egy lapáttal.
Bostonos részt azt most hagyjuk, de ezt amit most írtál csak nálam ellentmondás??Tocy írta:
Durant MVP-t adom én is, James-szel közel azonos teljesítményt nyújtanak idén, FG%-ban James az elmebetegebb ( 55? omg... ), de a 65,5 TS% Durantnél egyszerűen hihetetlen, és 30 pont ráadásul...még akkor is, ha nem passzol annyit, nem irányítja a csapatát, nem uralja úgy a mérkőzést, és nem védekezik úgy, idén szerintem is eddig ő az MVP, és ha csak nem kerül gödörbe, vagy James nem kezd el jobban hajtani, akkor ez így is marad. Meg persze valszeg az is számít, hogy ki nyeri az alapszakaszt.