Game90 írta:Belenéztem éjjel a Lakers meccsébe, katasztrófa. Semmit sem fejlődtek a szezon eleje óta, csapatként pedig képtelenek működni. És nem akarom elkeseríteni az itteni fan-okat, de ha valami csoda nem történik, akkor jövőre még rosszabb lehet a helyzet.
Howard-ot és Nash-t különösen figyelgettem, előbbire kár a szavakat pazarolni, utóbbi meg annyira gyenge védekezésben, hogy még én is megkerülném őt.
Howard re-aggravated his right shoulder injury against the Grizzlies on Wednesday and did not return to the game, the Lakers' official Twitter feed reports.
Dörzsölheted a tenyered, egyre jobbak az esélyeid a fogadásnál.

A sérülést láttad amúgy? Én nem néztem a meccset, de a szakértők twitteren elég érdekes hangvételben írtak róla közvetlenül az eset után. Egyébként visszatérve az itt régebben elhangzottakra, ha tényleg az a terv, hogy Howard-ra építik a csapatot a következő években, akkor szerintem elég sötét jövő elé néznek a Lakers szurkolók. Én benne egyre kevésbé látom azt az embert, akire rá lehet bízni egy csapatot. Nem a képességeivel van a bajom, hanem fejben nem érzem elég erősnek ahhoz, hogy a hátára tudja venni a többieket és el tudja őket vinni gyűrűig. Ő nálam ilyen óriás testbe ragadt kisfiú, aki szeret játszani, szeret mindenkivel jóban lenni és nem szereti, hogy ha rosszat mondanak róla, de ha nyomás kerül rá, akkor egyszerűen nem tud mit kezdeni vele.
Amúgy meg Nash: támadásban szerintem nem használják ki rendesen, védekezni meg már nem tud. Nem mondom, hogy rossz ötlet volt megszerezni, de az azért felmerült bennem, hogy hogy a vérbe nem volt még 5 millájuk Sessions megtartására? Értem én, hogy Nash, meg minden, de ha egy Bobcats megteheti, hogy padra igazolja, egy Clippers, egy Thunder, egy GSW (és még sorolhatnám) megteheti, hogy kezdő szintű kisembereket tart padon, akkor a Lakersnél még is hogy képzelték, hogy van egy Jamison-juk, egy Hill-jük oszt csá? Ráadásul most sem tűnik úgy, hogy nagyon kapkodnának, hogy hozzanak 1-2 használható padembert. Nem igazán értem én ezt.
@Tocy: 10 napos szerződéseket szokta osztogatni ilyenkor év közben. A Birdman (sajnos) valszeg egész szezonra marad, csak úgy szokták ezt megjátszani olyan esetekben, ha még azért nem teljesen biztos, hogy az adott játékos megfelel-e, kell-e a csapatnak, hogy kap egy 10 napos próbaszerződést, aztán az meghosszabbítható újabb 10 nappal. 20 nap letelte után már nem lehet újra meghosszabbítani, szal utána kap majd egy egy éves normális szerződést. Ez most ilyen tesztidőszak, de Spo. nyilatkozatából az jön le, hogy hosszú távra (Nem:D) terveznek vele. Én nem tartom akkora húzásnak, mint amennyire a kommenteid alapján te elégedett vagy, de igazából ez tipikus az az eset, hogy hely van, pénz van, nagyot nem lehet bukni vele. Nekem mindenesetre nem ő lesz a kedvenc játékosom.
Carl Landry @CarlLandry
Big Win Tonight For The #Dubs....I better see @StephenCurry30 and @Dlee042 name on the All-Star roster tomorrow or someone's in #Trouble...
Egyébként akinek van ideje, annak ajánlom azt a meccset. 1 negyedet láttam csak, de az elég [auto_cenzúra] volt, a kommentátorok őrjöngéséből pedig arra következtetem, hogy a meccs többi része sem lehetett [auto_cenzúra].
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... u4BGYRbIyM
A JaVale McGee show folytatódik. Ez kivételesen nem kerül majd be a Shaqtin A Fool-ba. Bár a bajusz azért megérne egy misét...