USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.01.24. 20:00:57

Tocy írta: kicsit leüti...
... egy betörő Rondot, már megérte..
:D:D Igazad van, erre nem is gondoltam. Ebben az esetben megkövetem és mégis csak ő lesz a kedvenc játékosom.:D

James vs Durant vitába nagyon nem akarok belefolyni, leginkább azért, mert elfogult vagyok. Ettől függetlenül annyit hozzátennék, hogy Messi esetében sem értettem soha, azt a hozzáállást, hogy idén nem neki kell kapnia az aranylabdát, mert tavaly, tavaly előtt, meg az előtt is ő kapta. Az adott év legjobb játékosának járó díjak nem életmű díjak, hanem az érdemli meg, aki az adott évben a legjobb volt. Teljesen függetlenül attól, hogy az előző évben ki kapta. Ha 10 évig ő a legjobb a mezőnyben, akkor egymás után 10 díjat érdemel szvsz. Azon lehet vitatkozni, hogy idén ki a legjobb.
Ettől függetlenül egy érdekes tweet:
OKC is 1.2 points worse defensively when Kevin Durant is on the floor this year - still feel better about claiming that he's improved on D.
Tocy
Director del Fútbol

2013.01.24. 19:36:16

@Cumbee: Igen, nyilván ez van, mert úgy néz ki, hogy őt meg is akarjuk tartani. Igen, nekem tetszik ez az igazolás, egy kemény, harcos, nem labdaigényes, nem hisztizős játékos, jelenleg pont egy ilyenre van szükség. Nyilván nem fog sokat játszani, de ha mjuk 15 perceket játszhat majd átlagban, és az alatt lekapdos néhány pattanót, kicsit leüti az ellenfél magasait, vagy egy betörő Rondot, már megérte. Ja meg az sem hátrány, hogy Joellel ellentétben meg tudja fogni a labdát.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.24. 19:13:49

Amúgy meg Nash: támadásban szerintem nem használják ki rendesen, védekezni meg már nem tud. Nem mondom, hogy rossz ötlet volt megszerezni, de az azért felmerült bennem, hogy hogy a vérbe nem volt még 5 millájuk Sessions megtartására? Értem én, hogy Nash, meg minden, de ha egy Bobcats megteheti, hogy padra igazolja, egy Clippers, egy Thunder, egy GSW (és még sorolhatnám) megteheti, hogy kezdő szintű kisembereket tart padon, akkor a Lakersnél még is hogy képzelték, hogy van egy Jamison-juk, egy Hill-jük oszt csá? Ráadásul most sem tűnik úgy, hogy nagyon kapkodnának, hogy hozzanak 1-2 használható padembert. Nem igazán értem én ez
Nem vagyok szakértő, sőt, de valahogy én is azt érzem, hogy Nash kicsit el van nyomva, háttérbe szorul, és ahogy írod, egyszerűen nincs rendesen kihasználva a zsenialitása. Ez meg aztán Bajusz mester kezei alatt azért elég meglepő tény...
Kobe-nak meg kezd elfogyni a türelme, ami nem jó.

Howard meg na... Én is elég érdekes szakértői véleményeket olvastam erről, bár Dwight azt mondta valamelyik meccs előtt, hogy neki kell dominálnia, ő az a "guy" akinek ez a feladata, hát....
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.01.24. 15:38:49

Game90 írta:Belenéztem éjjel a Lakers meccsébe, katasztrófa. Semmit sem fejlődtek a szezon eleje óta, csapatként pedig képtelenek működni. És nem akarom elkeseríteni az itteni fan-okat, de ha valami csoda nem történik, akkor jövőre még rosszabb lehet a helyzet.

Howard-ot és Nash-t különösen figyelgettem, előbbire kár a szavakat pazarolni, utóbbi meg annyira gyenge védekezésben, hogy még én is megkerülném őt.

Howard re-aggravated his right shoulder injury against the Grizzlies on Wednesday and did not return to the game, the Lakers' official Twitter feed reports.
Dörzsölheted a tenyered, egyre jobbak az esélyeid a fogadásnál.:D
A sérülést láttad amúgy? Én nem néztem a meccset, de a szakértők twitteren elég érdekes hangvételben írtak róla közvetlenül az eset után. Egyébként visszatérve az itt régebben elhangzottakra, ha tényleg az a terv, hogy Howard-ra építik a csapatot a következő években, akkor szerintem elég sötét jövő elé néznek a Lakers szurkolók. Én benne egyre kevésbé látom azt az embert, akire rá lehet bízni egy csapatot. Nem a képességeivel van a bajom, hanem fejben nem érzem elég erősnek ahhoz, hogy a hátára tudja venni a többieket és el tudja őket vinni gyűrűig. Ő nálam ilyen óriás testbe ragadt kisfiú, aki szeret játszani, szeret mindenkivel jóban lenni és nem szereti, hogy ha rosszat mondanak róla, de ha nyomás kerül rá, akkor egyszerűen nem tud mit kezdeni vele.

Amúgy meg Nash: támadásban szerintem nem használják ki rendesen, védekezni meg már nem tud. Nem mondom, hogy rossz ötlet volt megszerezni, de az azért felmerült bennem, hogy hogy a vérbe nem volt még 5 millájuk Sessions megtartására? Értem én, hogy Nash, meg minden, de ha egy Bobcats megteheti, hogy padra igazolja, egy Clippers, egy Thunder, egy GSW (és még sorolhatnám) megteheti, hogy kezdő szintű kisembereket tart padon, akkor a Lakersnél még is hogy képzelték, hogy van egy Jamison-juk, egy Hill-jük oszt csá? Ráadásul most sem tűnik úgy, hogy nagyon kapkodnának, hogy hozzanak 1-2 használható padembert. Nem igazán értem én ezt.

@Tocy: 10 napos szerződéseket szokta osztogatni ilyenkor év közben. A Birdman (sajnos) valszeg egész szezonra marad, csak úgy szokták ezt megjátszani olyan esetekben, ha még azért nem teljesen biztos, hogy az adott játékos megfelel-e, kell-e a csapatnak, hogy kap egy 10 napos próbaszerződést, aztán az meghosszabbítható újabb 10 nappal. 20 nap letelte után már nem lehet újra meghosszabbítani, szal utána kap majd egy egy éves normális szerződést. Ez most ilyen tesztidőszak, de Spo. nyilatkozatából az jön le, hogy hosszú távra (Nem:D) terveznek vele. Én nem tartom akkora húzásnak, mint amennyire a kommenteid alapján te elégedett vagy, de igazából ez tipikus az az eset, hogy hely van, pénz van, nagyot nem lehet bukni vele. Nekem mindenesetre nem ő lesz a kedvenc játékosom.:D
Carl Landry ‏@CarlLandry
Big Win Tonight For The #Dubs....I better see @StephenCurry30 and @Dlee042 name on the All-Star roster tomorrow or someone's in #Trouble...
Egyébként akinek van ideje, annak ajánlom azt a meccset. 1 negyedet láttam csak, de az elég [auto_cenzúra] volt, a kommentátorok őrjöngéséből pedig arra következtetem, hogy a meccs többi része sem lehetett [auto_cenzúra].

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... u4BGYRbIyM
A JaVale McGee show folytatódik. Ez kivételesen nem kerül majd be a Shaqtin A Fool-ba. Bár a bajusz azért megérne egy misét...
PCsabi
aka Game90

2013.01.24. 14:27:54

Belenéztem éjjel a Lakers meccsébe, katasztrófa. Semmit sem fejlődtek a szezon eleje óta, csapatként pedig képtelenek működni. És nem akarom elkeseríteni az itteni fan-okat, de ha valami csoda nem történik, akkor jövőre még rosszabb lehet a helyzet.

Howard-ot és Nash-t különösen figyelgettem, előbbire kár a szavakat pazarolni, utóbbi meg annyira gyenge védekezésben, hogy még én is megkerülném őt.

Howard re-aggravated his right shoulder injury against the Grizzlies on Wednesday and did not return to the game, the Lakers' official Twitter feed reports.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2013.01.24. 10:37:01

Tocy írta:Mint tavaly? :) Amúgy igazam lett, le se kellett vennie a melegítőt. Még jó, hogy 10 napra igazoltuk, majd nem adunk neki lehetőséget :D Nyomorult Spoelstra. Bár azt nyilatkozta, hogy még csak 75%-os állapotban van, és hogy kell neki pár hét. De akkor miért 10 napos a szerződés? Úgy látszik ez a bevált szöveg, ha valakit nem akar játszatni, tavaly Curryvel is ezt csinálta :D
Jó, tavaly azért más volt. Hajtotta őket a Dallas elleni kudarc. Sztem idén azért más a helyzet. DE majd a PO-ban meglátjuk persze.
Sajnálom Andersent. Én kíváncsi lettem volna, mit csinál. De ha nem, hát nem. Ugyanakkor furcsa, hogy akkor minek? Sztem am hosszabbítanak vele. Mellesleg nem kerülne sokba. Ezze a padra meg bőven elfér.

Ma NYK-BOS :!: Jó lenne mostmár elkapni és visszavágni ezeknek a lóheréseknek. :wink: Megjósolni sem tudom mi lesz a vége. Ami biztos, hogy egyik csapat sem szárnyal most. És a Garden közönsége ellenünk lesz. Parázs kis meccsre számítok, NYK győzelemmel... :P
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2013.01.24. 08:17:55

neobarca írta:
Tocy írta:Neo, de, először nem kellett, aztán most mégis leigazoltuk, de csak 10 napra egyelőre. :D
Kíváncsi leszek. Sztem szükségük van rá. Kellenek a használható magasok, mert a PO-ban nagyon meg fogják szenvedni...
Mint tavaly? :) Amúgy igazam lett, le se kellett vennie a melegítőt. Még jó, hogy 10 napra igazoltuk, majd nem adunk neki lehetőséget :D Nyomorult Spoelstra. Bár azt nyilatkozta, hogy még csak 75%-os állapotban van, és hogy kell neki pár hét. De akkor miért 10 napos a szerződés? Úgy látszik ez a bevált szöveg, ha valakit nem akar játszatni, tavaly Curryvel is ezt csinálta :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.24. 04:02:11

Griffint én is így látom, hogy fejlődött, bár azt egyenlőre elfelejthetné, hogy hármasokat is dobál :D
De ajnározzátok csak, szinte minden fantasyban őt vettem fel, s nem bántam meg :D Mostanában többet is játszik, nem "jegelik" jönnek is a 30 pontos meccsek tőle :D
Én eddig annyira nem voltam oda tőle, de szerencsére rám cáfolt, s jóval érettebb, okosabb játékot mutat be, szerencsére.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.01.23. 22:04:19

Tocy írta:Neo, de, először nem kellett, aztán most mégis leigazoltuk, de csak 10 napra egyelőre. :D
Kíváncsi leszek. Sztem szükségük van rá. Kellenek a használható magasok, mert a PO-ban nagyon meg fogják szenvedni...

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2013.01.23. 20:00:00

socio66 írta:griffin-nel kapcsolatban érdekes, hogy ahányszor láttam idén játszani, mindig rácsodálkoztam, hogy mennyit fejlődött, sokkal kreatívabban, és hatékonyabban oldja meg a pozíciós helyzeteit, de ha nem megy, ügyesen ki is tudja osztani a labdát, és középtávolról is egyre jobb, sőt a büntetőszázalékán is javított.
ehhez képest most ránéztem a statisztikáira, tavalyhoz képest kettővel kevesebb pontot, és lepattanót átlagol, érdekes.
egyedül a büntetőkben, és a labdalopásban jobb, mint eddigi két évében, pedig a parketten egy sokkal komplettebb, jobb játékost látok, mint korábban.
Igen-igen, ezt én is így látom. Sokkal-sokkal jobb játékos lett, mint tavaly, csak ezt a statok nem mutatják. Minden gyengeségét elkezdte kijavítani, sztem 2 éven belül a liga első számú 4ese lehet.

Neo, de, először nem kellett, aztán most mégis leigazoltuk, de csak 10 napra egyelőre. :D
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.23. 19:59:20

socio66 írta:griffin-nel kapcsolatban érdekes, hogy ahányszor láttam idén játszani, mindig rácsodálkoztam, hogy mennyit fejlődött, sokkal kreatívabban, és hatékonyabban oldja meg a pozíciós helyzeteit, de ha nem megy, ügyesen ki is tudja osztani a labdát, és középtávolról is egyre jobb, sőt a büntetőszázalékán is javított.
ehhez képest most ránéztem a statisztikáira, tavalyhoz képest kettővel kevesebb pontot, és lepattanót átlagol, érdekes.
egyedül a büntetőkben, és a labdalopásban jobb, mint eddigi két évében, pedig a parketten egy sokkal komplettebb, jobb játékost látok, mint korábban.
Átlagban 4 perccel játszik kevesebbet, mint tavaly. Ez mindent megmagyaráz. Amúgy tényleg észrevehető rajta a fejlődés. Most már mindent nem izomból próbál megoldani. Ha lesz egy normális középtávolija és a büntetőzését felviszi 70%-ra legalább, akkor nagyon komoly játékos lesz belőle.

Amúgy a Clippers már szinte az elejétől pihenteti a legjobbjait. Paul és Griffin is elég keveset játszik. De, ahol ilyen pad van: Crawford, Bledsoe, Odom, Turiaf, Barnes.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2013.01.23. 19:46:46

Kalap1988 írta:
Szerintem nagyon egyszerű a magyarázat: Jól látod a parketten, jobb játékos lett, de a Clippers is ennyivel jobb lett, ennyivel hosszabb a padjuk, erősebb a keretük. Kevesebbet kell vállalnia.
Továbbá a sérüléséből visszatérve sokáig nem kapta el a fonalat. Mostanában azért összeszedte magát. Újra repül a Griff madár... :wink:
Én csípem őt nagyon. Ügyes gyerek. Kíváncsi lettem volna annó gimiben, egyetemen milyen srác lehetett. Annak a tipikus gizda srácnak képzelem, mint az amcsi filmekben. SUV meg egyen kabát... :lol: :lol: :lol:

Kalap1988
Director del Fútbol

2013.01.23. 19:33:38

Szerintem nagyon egyszerű a magyarázat: Jól látod a parketten, jobb játékos lett, de a Clippers is ennyivel jobb lett, ennyivel hosszabb a padjuk, erősebb a keretük. Kevesebbet kell vállalnia. Illetve Bob véleményét is osztom, nála is James az MVP. A stat (persze az is félelmetes nála) nem minden, az számít, hogy mennyire dominálja a játékot. És ő a pálya ura, kétség sincs efelől idén. Ezt mondom úgy, hogy nem szeretem, nem az én stílusom a játéka.
neobarca
Director del Fútbol

2013.01.23. 19:30:25

Tocy írta:Ja igen, csak Melo lehet. Emlékszem, szezon elején is írtad/írtátok :D Na az viszont tényleg baromi erős lenne :D
Apukám Meloooooooooooooo lesz és kész! Nálam mindenképp! Idén magához képest parádés! MVP! MVP! MVP! :P :D
Tocy írta:Ja és ma bemutatkozik Birdman. Várok tőle 12 percet, 4 pattanót és 1 nagy blokkot :D Aztán ahogy Spot ismerem, le se kell vennie a melegítőt.
Komolyan? Most akkor nem az volt, hogy nem felelt meg a Heatnek valamin? Vagy nem is a Heat mezében??? :shock: :roll:

socio66

2013.01.23. 19:26:44

griffin-nel kapcsolatban érdekes, hogy ahányszor láttam idén játszani, mindig rácsodálkoztam, hogy mennyit fejlődött, sokkal kreatívabban, és hatékonyabban oldja meg a pozíciós helyzeteit, de ha nem megy, ügyesen ki is tudja osztani a labdát, és középtávolról is egyre jobb, sőt a büntetőszázalékán is javított.
Tocy
Director del Fútbol

2013.01.23. 18:59:08

Igen, amúgy Messi nekem is eszembe jutott. De azért Durant meg CR7 nem összehasonlítható! :D

Ja igen, csak Melo lehet. Emlékszem, szezon elején is írtad/írtátok :D Na az viszont tényleg baromi erős lenne :D

Ja és ma bemutatkozik Birdman. Várok tőle 12 percet, 4 pattanót és 1 nagy blokkot :D Aztán ahogy Spot ismerem, le se kell vennie a melegítőt.
neobarca
Director del Fútbol

2013.01.23. 16:29:47

Bob_Marley írta:Kicsit úgy érzem, mint mikor Messi kerül szóba, hogy áááá úgysem adják oda neki, mert már unalmas.Ez nem erről szól, az kapja meg aki jobb.Szerintem James jobb, s nagyon meglepődnék ha nem neki adnák.
Túltárgyaltuk majd kiderül :D
Gyakran egyet szoktam érten Bobbal, NEM :D de most kivételesen 100%-ban. James jelenleg messze a legjobb játékos az NBA-ben. Én nem szeretem sem őt, sem pedig a Miamit, de meg kell hagyni, amikor ő fellép a pályára, megfagy a levegő. Olyan dominanciával rendelkezik, olyan tekintély parancsoló, ami még a képernyőn keresztül is érezhető... Ő a tökéletes játékos.

Am nekem is Messi jutott eszembe ahogy olvastam a kommenteket. Hiába nagyon jó valaki, CR7, Iniesta. Hiába érdemelnék meg. Hiába kopott már 3 vagy 23 aranylabdát/MVP-t. Ő/ők a legjobbak. Ez van.

Biztos vagyok benne, hogy KD is meg fogja kapni. Sőt abban is, hogy nem egyszer. De nem most. Neki még bőven van ideje. Szemtelenül fiatal. James kopni fog sztem. Most viszont csúcson van. De egyszer minden véget ér... :wink:

Amúgy meg nem is értem miért ragozzátok túl a dolgot. Idén az MVP nem lehet más, mint CARMELLLLOOOO ANTHONYYYYYYYY :!: :!: :!: :P

Lakershez visszatérve. Sztem Howard marad és nyáron megkapja a maximumot. Bajuszt nem fogják kirakni csak nyáron. És Gasol távozni fog még a PO előtt. Rem Amare cseréjeként. :lol: :wink:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.23. 15:19:31

Kicsit úgy érzem, mint mikor Messi kerül szóba, hogy áááá úgysem adják oda neki, mert már unalmas.Ez nem erről szól, az kapja meg aki jobb.Szerintem James jobb, s nagyon meglepődnék ha nem neki adnák.
Túltárgyaltuk majd kiderül :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.23. 15:04:24

Tocy írta: De nem kaphatja mindig ő :D És szerintem Durant is megérdemelné idénre, mindenben fejlődik folyamatosan, és az sem lenne hátrány, ha az OKC megnyerné az alapszakaszt.
Itt a lényeg szerintem. Mindig nem nyerheti LeBron, kell a változatosság. Jót tesz az egész ligának. És idén olyan sokkal nem is jobb James. Durant többet fejlődött, komplettebb lett. Ami még durvább, hogy nem látom, hogy Durantnél ez lenne a plafon. Persze Jamesnek is lehet feljebb, de tőle szerintem ez már majdnem a maximum.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2013.01.23. 14:57:34

Bob_Marley írta:Számokban is szinte mindenben jobb James, linkeltem alább 2 linket ahol az advanced statokat meglehet nézni, szinte mindenben jobb James
A számok is alátámasztják hogy azokat a kijelentéseket amiket tették, s ami miatt megfogja kapni, egyszerűen (még?) jobb játékos James.
Mindegy ezen nem fogunk összeveszni, nálam nem is kérdés hogy idén is James, főleg hogy a tavalyira is rátett egy lapáttal.

Amúgy KG centerhez választásához, Bosht asszem 25 ezer szavazattal előzte meg, Chandlert meg kb 100al talán.
Nyilván a nagyobb név miatt is ő került be, de azért annyival nem rosszabb a szezonja mint akárcsak a tavalyi hogy ne érdemelné meg.1 pont-1 patit esett az átlaga.De 30 perc alatt is tolja :D

Nekünk annyiból könnyebb a dolgunk, hogy Kelet nem olyan erős, borzasztó hullámzó a csapat s most inkább megint gyenge :D De 50% alatt is belehet érni a PO-ba.
Nem mintha ezen dolgok állnának fent, érzésem szerint 4-5 hely meglesz.
Pl csütörtökön ugye Knicks, ha ott sem hozzuk azt amit tudunk na akkor van baj :D Akkor ellehet kicsit gondolkozni, hogy mi van, az élet-halál meccs nekünk a divízió szempontjából, hiába van előttünk a NY a tebllán, ha nyerünk akkor 2:0 lesz az összesítés ide, s a divízión belüli eredményekben meg 4-4 a NYK-nál nálunk meg 5-4.
Az otthon borzasztó fontos meccs lesz!!!!
Viszont szerintem pl az egyik legfontosabb a TS%, ahol James is beteg, de Durant még őt is lekörözi, Rebratingben is hasonló a dolog, oké gólpasszokban tényleg jobb James, nem is kevéssel. Szerintem is jobb játékos LeBron ( szerencsére :D ), és igen, még a tavalyira is rátett egy lapáttal, pedig tavaly is ő kapta. De nem kaphatja mindig ő :D És szerintem Durant is megérdemelné idénre, mindenben fejlődik folyamatosan, és az sem lenne hátrány, ha az OKC megnyerné az alapszakaszt.

KG-nek nem sok keresnivalója van egy all-star kezdőben jelenleg, idén a keleti magasok közül csak Lopez, Chandler, Noah és Bosh érdemelné meg jobban, ugye Varejao már nem érdekes. De oké, a nagy név, meg kellett egy cimbi Rondonak, ne egyedül ücsörögjön.

Boston...igen, ha lenne némi esély arra, hogy nem juttok be ( mint LA-ben ), akkor lenne érdekes a helyzet, így kb tét nélküli meccseket játszotok, ha akartok valamit, akkor minket úgyis valszeg meg kell majd verni a PO-ban, most az, hogy első körben, vagy a másodikban kerülünk össze, az majdnem mindegy.

Amúgy ha már Durant, az utóbbi időben ő is gyengébben dobott, de a scorerek kifulladni látszanak mostanság, Kobe gyalázat, de Harden is, és Melo is gyenge százalékkal értékesíti a kosarait, vagy csak egy-két csapat elkezdett védekezni ellenük? :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.23. 14:46:33

Számokban is szinte mindenben jobb James, linkeltem alább 2 linket ahol az advanced statokat meglehet nézni, szinte mindenben jobb James
A számok is alátámasztják hogy azokat a kijelentéseket amiket tették, s ami miatt megfogja kapni, egyszerűen (még?) jobb játékos James.
Mindegy ezen nem fogunk összeveszni, nálam nem is kérdés hogy idén is James, főleg hogy a tavalyira is rátett egy lapáttal.

Amúgy KG centerhez választásához, Bosht asszem 25 ezer szavazattal előzte meg, Chandlert meg kb 100al talán.
Nyilván a nagyobb név miatt is ő került be, de azért annyival nem rosszabb a szezonja mint akárcsak a tavalyi hogy ne érdemelné meg.1 pont-1 patit esett az átlaga.De 30 perc alatt is tolja :D

Nekünk annyiból könnyebb a dolgunk, hogy Kelet nem olyan erős, borzasztó hullámzó a csapat s most inkább megint gyenge :D De 50% alatt is belehet érni a PO-ba.
Nem mintha ezen dolgok állnának fent, érzésem szerint 4-5 hely meglesz.
Pl csütörtökön ugye Knicks, ha ott sem hozzuk azt amit tudunk na akkor van baj :D Akkor ellehet kicsit gondolkozni, hogy mi van, az élet-halál meccs nekünk a divízió szempontjából, hiába van előttünk a NY a tebllán, ha nyerünk akkor 2:0 lesz az összesítés ide, s a divízión belüli eredményekben meg 4-4 a NYK-nál nálunk meg 5-4.
Az otthon borzasztó fontos meccs lesz!!!!
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.23. 14:44:40

Addig Durant nem is fog tudni irányítani,domináns lenni, amíg a labda többször van RW-nél. Előző podcastben mondták,hogy talán lassan utoléri pl rádobásban RW-t Durant.
Szerintem ez luxus, mert KD jobb játékos mint RW, szvsz,nem is kicsivel. Szóval én az edző helyében nagyobb terhet tennék Durantre, több labdát, több játékot írnék neki, aztán tessék,lehet bizonyítani.

De ez csak az én meglátásom,lehet ezt is rosszul gondolom.
De engem máig dühít,amikor okc meccset nézek,és azt kell látnom, hogy percekig erőlteti RW a betöréseit, akkor is,amikor egyáltalán nem mennek. Durant meg sokszor hiába van fent, percekig nincs nála a labda.
Erre a szezonra ez kezd változni,szerencsére.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tocy
Director del Fútbol

2013.01.23. 14:38:23

Bob_Marley írta:
Tocy írta:
Durant MVP-t adom én is, James-szel közel azonos teljesítményt nyújtanak idén, FG%-ban James az elmebetegebb ( 55? omg... ), de a 65,5 TS% Durantnél egyszerűen hihetetlen, és 30 pont ráadásul...még akkor is, ha nem passzol annyit, nem irányítja a csapatát, nem uralja úgy a mérkőzést, és nem védekezik úgy, idén szerintem is eddig ő az MVP, és ha csak nem kerül gödörbe, vagy James nem kezd el jobban hajtani, akkor ez így is marad. Meg persze valszeg az is számít, hogy ki nyeri az alapszakaszt.
Bostonos részt azt most hagyjuk, de ezt amit most írtál csak nálam ellentmondás?? :D
Hát pont emiatt nyer James, mert igen fejlődött KD35, csak a játék minden elemében jobb még mindig James.És te is leírod jobban passzol, jobban irányít, jobban védekezik, jobban ott van adott meccsen, akkor miért ne ő kapná?
Nem ellentmondás, mert azok nem annyira számítanak egy MVP-szavazásnál szerintem. Ott többet érnek a számok, és most én azt mondom, hogy Durant kapja.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.23. 14:36:45

Tocy írta:
Durant MVP-t adom én is, James-szel közel azonos teljesítményt nyújtanak idén, FG%-ban James az elmebetegebb ( 55? omg... ), de a 65,5 TS% Durantnél egyszerűen hihetetlen, és 30 pont ráadásul...még akkor is, ha nem passzol annyit, nem irányítja a csapatát, nem uralja úgy a mérkőzést, és nem védekezik úgy, idén szerintem is eddig ő az MVP, és ha csak nem kerül gödörbe, vagy James nem kezd el jobban hajtani, akkor ez így is marad. Meg persze valszeg az is számít, hogy ki nyeri az alapszakaszt.
Bostonos részt azt most hagyjuk, de ezt amit most írtál csak nálam ellentmondás?? :D
Hát pont emiatt nyer James, mert igen fejlődött KD35, csak a játék minden elemében jobb még mindig James.És te is leírod jobban passzol, jobban irányít, jobban védekezik, jobban ott van adott meccsen, akkor miért ne ő kapná?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.01.23. 14:40:25-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.01.23. 14:31:44

Bostonban vannak kisebb gondok ahogy látom, KG egész évben gyenge ( és mégis all-star kezdő lett...fel nem foghatom ), Pierce is leült nagyon, Rondo össze-vissza játszik, Sully és Bradley hozza magát stabilan, az meg már régen rossz. A biztató sorozat után ismét 50% alatt a csapat...mondjuk utánuk olyan gyenge csapatok vannak már, hogy a PO így is sima lesz ( sajnos a Philly továbbra sem jó... :? ).

Lékersztrédek? Nem hiszem. Gasolt nincs értelme elcserélni, mert senkit nem kaphatnak érte, akiért megérné, Howard inkább a jövőnek szól, vagy a jövőnek is, ha őt cserélik el, azzal nem biztos, hogy előrébb vannak jelenleg, de a jövőre nézve biztos, hogy nem.

szerk.: Bob, nem értek egyet, nem jobb James minden súlyozott statban, más kérdés, hogy a pályán még mindig ő tűnik jobbnak. Meg hát KD is megérdemelne egy MVP címet, főleg ilyen szezonra...James már kapott hármat.

A Lakerses résszel egyetértek, itt egy edzőváltás semmit nem oldana meg, Kobe elfáradt, a folyamatos zrika és a nagy hajtás az öregekből már most túl sokat vett ki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2013.01.23. 14:37:07-kor.
Válasz küldése