Fernando írta:Csak ne legyen semmi [auto_cenzúra] a futamon könyörgöm!
hányszor reméltem ezt én is idén, sajnos sokszor volt "vmi" a futamon még is
Más:
Az alábbi vitát összefoglalva részemről: én a csapatsorrendet úgy fogom fel,hogy nem hagyják versenyezni egymással a két versenyzőt,és előre megbeszélt dolgok alapján dől el a verseny kimenetele. Erről egész évben nem volt szó a Red Bullnál,így számomra nincs csapatsorrend. Nem azt írtam,h nem volt egész évben kedvenc a Red Bullnál

Mert valóban Vettel az,de a sebességét nem ennek köszönheti, se nem a győzelmeit.
Ronaldinho& Barca:
"Vettelt tolják, ahogy lehet, ez picit undorító,"
ki tiltotta meg Webbonak,hogy az előző futamokon egyszerűen legyen gyorsabb Vettelnél? Ez nem tolás kérdése, gondolom arra célzol,h Brazíliában nem adta át az első helyet, értem. Viszont itt elég lenne Webbernek megvernie Alonsoékat, és Vettel mögött mennie és 1000%,h meglépnék és VB lehetne. Ezt tette eddig? Azért lett 5. az időmérőn mert Vettelt tolják?
azért kicsit viccesnek érzem már,hogy bármit is csinál a RedBull, vagy Vettel, vagy a csapat a hibás. De a hosszú futamok óta egyértelműen lassabb Webber véletlenül sem.
Holnap ilyenkor okosabbak leszünk, bízok benne,h még Webber is akar vmit bizonyítani,és küldi neki minden mind1 alapon (ez még Vettelnek is jól jöhet

)