Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
remélem soha nem dönti megS.Agüero írta:Megvan a 10. RG!![]()
3 GS-re Federertől!
Ha Djoko nem javul fel, akkor fog még 3-t nyerni Nadal.S.Agüero írta: 3 GS-re Federertől!
Ja, én is örülnék, ha TOP Nadal után, egy TOP Djokot is leoktatna a 36 éves Federer.BarcafanTomee írta:Micsoda meccsek lehetnének egy top Djoko/Federer/Nadal/Murray/Wawrinka és még a fiatalok Thiem, Zverev...
Erre gondolhattak. De szerintem nem fogja feladni. Pár napja be is jelentette, hogy ott lesz Wimbledonban a támadások ellenére. Most ismerkedik Agassival, még csak 30 éves, szóval sok szép sikert elérhetne még pár GS még benne lehetne. De igen ahhoz dolgozni kell és rendbe rakni mindent maga körül. Ha ezek nem sikerülnek akkor tudom elképzelni, hogy abba hagyja idő előtt. De pont ezért kereste fel Agassit, mert ő is átélt ilyet a karrierje során, egészen a 200+ helyig esett vissza és onnan küzdötte magát vissza az első helyre. A tenisznek is jót tenne, kibővülhetne a nagy 3/4es. Micsoda meccsek lehetnének egy top Djoko/Federer/Nadal/Murray/Wawrinka és még a fiatalok Thiem, Zverev...visca el barca írta:nem tudom én asszem' az nso-n olvastamBarcafanTomee írta:Visszanéztem a sajtótájékoztatót, nem mondott ilyet.
nem tudom én asszem' az nso-n olvastamBarcafanTomee írta:Visszanéztem a sajtótájékoztatót, nem mondott ilyet.
Én nem mosnám össze Rafa és Federer árnyékosabb időszakait ezzel a Djokovic féle tolfosztott szárnyú elgáncsolt hübrisszel. Előbbi kettő ugyanis meglehetősen prózai okokból, sérülések, fizikai problémák miatt bicsaklott meg. Abból azért jól kiszámítható a kiút. Djokovic mentális szédelgése sokkal kevésbé, sőt, egyáltalán nem kiszámítható irányba halad.BarcafanTomee írta: De szerintem vissza akar ő térni a régi formájához, de mindenkinél vannak hullámvölgyek. Federer a 16. helyig esett vissza, most meg év végén akár első is lehet. Nadal is honnan jött vissza. Kiderül a szerbnek van e visszaút. De ahhoz rengeteg munka kell.
Tavalyi Garros győzelem után, amikor meglett neki a karrier GS elvesztette a motivációt, nem foglalkozik annyit a tenisszel saját elmondása szerint sem.visca el barca írta:a szerb a meccs utáni sajtótájékoztatón elmondta, hogy erősen elgondolkodik azon, hogy ideiglenes szüneteltesse karrierjét.
én annyira nem követem a teniszt, de ha valaki tudja mitől purcant ki ennyire örömmel olvasnám.
Azért picit meglepett, hogy ilyen simán verte Djokót. (Nem láttam a meccset.) Ő maga nyilatkozta, hogy nem szeret a szerb ellen játszani.S.Agüero írta:Nagy kedvenc lesz ez a gyerek.![]()