neobarca írta:
IND-BOS: Bostonnak nem ártana összeszednie magát. Sztem a Pacers simán verhető. Csak Rondo-nak kellene összekapnia magát, mert az eltiltása óta nagyon visszaesett.
Bassról meg nem is nyilatkozom. Hatalmas nagy csalódás nekem idén. Utolsó Orlando-s éve tök jó volt, első bostoni is. De idén tragédia. Eskü ha szembe jönne velem az utcán és nem 182cm magas lennék, tuti behúznék neki egyet.

Ezzerl nem értek egyet

Mármint az Indiana szerintem nekünk pont hogy nem egy jó ellenfél, kezdjükl itt, George-PPn hát nem lesz egyszerű dolga Game90 akarom mondani a PP34-nek :d
Plusz a pattanózásuk nem rossz, nekünk meg kritikán aluli.Rondotól kellene valami ugrásszerű javulás, de érzi a sérülését, meg más szisztémát próbálunk játszani, "kikerült" Rondo kezéből a labda.
Bass-es résszel meg totál nem értek egyet, mert ad 1;Orlandoban pont hogy gyenge volt, mert SVG "utálta" s nem játszatta, állandóan ült a padon.
Nálunk meg idén várható volt, hogy statisztikailag esni fog Sully érkezésével, s pl meccseken pont hogy mindkettő lökést ad a padról, ami visszaesés nála azok a tempók, könyörtelenül szórta őket, de idén homokszem van a gépezetben, az ő nagy baja, hogy alacsony, ezért nem tud bent "verekedni" , de hogy egy hajtós emberke, s idén is rengeteg "hustle playt" csinált az tény.
Támadás repertoárja meg ugye a tempó lenne, ami most nem esik, meg a védjegyévé vált kétkezes zsák

(valaki látta már 1 kézzel????

)
De nem csalódás szerintem idén Bass, a statjai persze hogy visszaestek, de nincs is fent annyit a pályán.
És ha veled szembe jönne azért szerintem megijednél, főleg ha mondjuk sötét van, s csak egy pislogó szempárt látsz miután olyan fekete mint az éjszaka

Nem kis legény ő, bár elég csendes, s amúgy tök jó a humora
Na de mindegy ma tuti L meg szerintem Atlanta ellen is, de majd megverjük a Nixet, oszt csókolom
Amúgy az egész Boston gödörben annak örülök (örülök az túlzás, ki szereti ha állandóan kikap a kedvenc csapata

) hogy Doc is elmondta, nincs pánik, s látja a fejlődést, most nem tud olyat mutatni a csapat, amivel meccset lehetne nyerni, de pl legutóbb a Memphis ellen kifejezetten jók voltunk, valaki ránéz az eredményre sima 10 pontos Grizz győzelem, sőt volt +15 is már oda, de a játék képe kiegyenlített volt, s végre megint védekeztünk egy kicsit.
Persze valahol ez a megnyugtatásokra is megy, de egyszerűen nincs az az Isten hogy mi ne legyünk toppon amikor igazán kell (ez mire elég más kérdés), ebben Doc szintén nagyon jó. A csapatban ott a tehetség, s az eltökéltség ami szükséges, egyszerűen most ha szembe jönne az Albacomp C csapata azoktól is kikapnánk

Nincs meg a kellő tűz, ezért volt örömteli a Grizz elleni küzdés, de amíg néha megy a talán tudatalatti lébecolás, addig nem lesznek pattanók, nem lesznek kierőszakolt faltok, nem lesznek labda után vetődés, s ami fontos nem lesz olyan intenzív védekezés, amivel meccseket lehetne nyerni.